- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
haklısın canım ama birisi gerçekten risk var dese hiç düşünmeyeceğim bugün tekrar dr umla konuşacağım bakalım...Bence canım normal yapıcam diye çocuğu tehlikeye atmanı tavsiye etmem ama karar genede sizin yaşıcak olan sizsiniz.
canım konuyla ilgili bir bilgim yok ama bu size bırakıyorum demeleri çok sinir bozucu, şu an bende aynı durumda olduğum için anlıyorum senibugün doktor kontrolüm vardı.nstde sancı falan çıkmadı.bebeğim kanalada inmemiş.çatı kontrolü yapıldı.ne rahim ağzı yumuşamış nede açılma var.anlıyacağınız benim kızın hiçççç gelesi yok.asıl sorun şurda.çatı kemiğimin biri normal olması gereken yerin biraz altındaymış.bebek çıkış esnasında zorlanabilirmiş.kilosu çok olmazsa rahat çıkabilme ihtimalide varmış.şuanda bebeğim 3200 gr çok kilolu değil.eğer iri bir bebek olsaydı ben size seçenek bile sunmaz direk sezeryana alırdım ama şimdi karar size kalmış dedi doktorum.kendimi normal doğuma çok alıştırmıştım.ayrıca burda sezeryan olduktan sonra 10 gün geçmesine rağmen ağrım sızım var diyenleri sütüm çok geç geldi diyenleri okudukça sezeryan dahada ürkütücü oldu benim için.şuan kafam allak bullak.işin garibi zamanında bir arkadaşımada çatı kemiğin uygun değil demişlerdi ama arkadaşım çatır çatır doğurddu hemde 2 saatte.hastanem özel olduğu için acaba sezeryanamı yönlendirmeye çalışıyorlar diye düşünmektende alamıyorum kendimi.hani yok uygun değilsin sezeryan olmalısın deseler amenna ama bana bıraktı kararı ne saçma.ne olur bana akıl verin.ne yapmalıyım ben şimdi.
maşallah maşallah çok tatlı canımmKızlar işte benim kızçem fotolardan biri doğumhanede çekilmiş fotolardanmaşallaah deyin kızlar Eki Görüntüle 740642 Eki Görüntüle 740644
agah. benim için aman aman bişi değil ama eşim çok sahiplendi. aslında evlenmeden önce düşündüğümüz isim çok başkaydı. sonra ben vazgeçtim. şimdi bi kez daha vazgeçemiorum
Eki Görüntüle 740558 Eki Görüntüle 740559 teteler size son halimizi göstermeye geldikkk :) poyraz efemm Masallah pasamaa
bugün doktor kontrolüm vardı.nstde sancı falan çıkmadı.bebeğim kanalada inmemiş.çatı kontrolü yapıldı.ne rahim ağzı yumuşamış nede açılma var.anlıyacağınız benim kızın hiçççç gelesi yok.asıl sorun şurda.çatı kemiğimin biri normal olması gereken yerin biraz altındaymış.bebek çıkış esnasında zorlanabilirmiş.kilosu çok olmazsa rahat çıkabilme ihtimalide varmış.şuanda bebeğim 3200 gr çok kilolu değil.eğer iri bir bebek olsaydı ben size seçenek bile sunmaz direk sezeryana alırdım ama şimdi karar size kalmış dedi doktorum.kendimi normal doğuma çok alıştırmıştım.ayrıca burda sezeryan olduktan sonra 10 gün geçmesine rağmen ağrım sızım var diyenleri sütüm çok geç geldi diyenleri okudukça sezeryan dahada ürkütücü oldu benim için.şuan kafam allak bullak.işin garibi zamanında bir arkadaşımada çatı kemiğin uygun değil demişlerdi ama arkadaşım çatır çatır doğurddu hemde 2 saatte.hastanem özel olduğu için acaba sezeryanamı yönlendirmeye çalışıyorlar diye düşünmektende alamıyorum kendimi.hani yok uygun değilsin sezeryan olmalısın deseler amenna ama bana bıraktı kararı ne saçma.ne olur bana akıl verin.ne yapmalıyım ben şimdi.
maşallahKızlar işte benim kızçem fotolardan biri doğumhanede çekilmiş fotolardanmaşallaah deyin kızlar Eki Görüntüle 740642 Eki Görüntüle 740644
mrblar ben geldim doğuran doğurana bende doğurdum sonunda günüm bitti kızım gtelmedi ve suyu bitmiş kafasıda daha yukarıda ve hiç sancım yoıktu mecbur sezeryabn dediler bebeği risake atmayalım dediler ama ne zor şeymiş bebeğimle tam ilgilenemedimcanım yanıyor bugün 5. gün ve hala devam ne zaman bitticek onun haricinde gögüs uçlarım yara oldu işkence çekiyorum krem kullanıyorum abnamısın demiyor ne yapacağımı şaşırdım birazdan uyanır korkar oldum pydaki anneyle bebek arasındaki en güzel bağ değilmi kan gedi bugün ama meleğim okadar güzelki değer diyorsun maşallah benim çikinime :) 40+5 te saat 11.04 te epidual sezeryan ile 3080 gr olarak dğnyaya geldi
işte doktora güvenemiyorum bu konuda.bana deseki kardeşim illa sezeryan olacaksın.gözüm kapalı tamam derim.ama sana bırakıyorum ne demek ya.bir iş riskliyse risklidir değilse değildir.son haftada doktor değiştirenleri çok iyi anlıyorum şu anda.yalnız devlet hastaneklerinede güvenemiyorum.ordada zorla insanı normal doğuma teşvişk ediyorlar sağlık politikası nedeniyle.canım konuyla ilgili bir bilgim yok ama bu size bırakıyorum demeleri çok sinir bozucu, şu an bende aynı durumda olduğum için anlıyorum seni
günaydın kızlar
uyanalı baya oldu ama kahvaltı için arkadaşımı bekliorum yalnız bişi yemek gelmio içimden. oğluşum gelsede artık şu yalnızlığa elveda desem
bence güzelmiş ismi. içine sindiyse değiştirmeyin ailende alışır zamanla
maşallah tatlım allah nazardan korusun
benim çatı kontrolümde de aynı senin gibi sonuçlar 3400 gr bebek. normal doğumu beklicez dedi dr um. hoş kararı bana bıraksaydı ben sezeryanı isticektimama dr illa normal dior
maşallahnasıl tatlı pembiş pembiş
hayırlı olsun bebişin canım sağlıkla büyütün inş. sana da çok geçmiş olsun biran önce toparlanırsın inş.
sağol canım, bakalım bende pztsiye kadar beklemeyi düşünüyorum dünki nst gayet iyidi,bugünde gireyim bakalım sonuç ne olacakdoktorunun öyle dedigine göre vardir bi bildigi sezeryani hic tercih eden birisi olmamasi icimi rahatlati benim tabi sen ne dusunuyordun bilemem hakkinda hayirlisi olsun canim benim
canım mutlaka başka dr a da git ben dün gitim içim biraz daha rahatladı, kendi dr uma çok güvenirim ama bana yeterince bilgi vermedi istersen hemen alırım sezeryanla istersen bekleriz normali dedi, kafam çok karıştı seni çok iyi anlıyorum, başka dr a git bakalım ne diyecekişte doktora güvenemiyorum bu konuda.bana deseki kardeşim illa sezeryan olacaksın.gözüm kapalı tamam derim.ama sana bırakıyorum ne demek ya.bir iş riskliyse risklidir değilse değildir.son haftada doktor değiştirenleri çok iyi anlıyorum şu anda.yalnız devlet hastaneklerinede güvenemiyorum.ordada zorla insanı normal doğuma teşvişk ediyorlar sağlık politikası nedeniyle.
işte bak senin doktorunun bir duruşu var.benimki bana bırakıyor ve güvenim tamamen yok oldu ona karşı.yeşim diye bir arkadaşada normal doğuramazsın dediler başka doktorla ertesi günü çatır çatır doğurdu ya sonrda çocuğu 3,5 kilo bile değilmiş.bende mi acaba başka doktora gitsem diye düşünüyorum.benim kızımda 3200 gr doktor kilolu olsaydı normale izin vermezdim ama şimdi karar senin dedi.
ALLAH Bagıslasın cnm benımmm ınsl hayırlı evlat olurrrEki Görüntüle 740558 Eki Görüntüle 740559 teteler size son halimizi göstermeye geldikkk :) poyraz efemm Masallah pasamaa
allah bagıslasın cnm benım ınsl hayrlı evlatlar olurlarrKızlar işte benim kızçem fotolardan biri doğumhanede çekilmiş fotolardanmaşallaah deyin kızlar Eki Görüntüle 740642 Eki Görüntüle 740644
aminn canım benım ınslllll dua ıleeeeeeeeeeeeeeeedoktorunun öyle dedigine göre vardir bi bildigi sezeryani hic tercih eden birisi olmamasi icimi rahatlati benim tabi sen ne dusunuyordun bilemem hakkinda hayirlisi olsun canim benim
canim sen o bilmis tyzelere kulak vermee ne derlerse desinler duymamazliktan gell gunu gecen arkadaslari dusunerke sabretmeye calis canim :))
aallah yardimcin olsunn canim hayirlisi olur insallah kolay birdogum yasarsin :))
canim oglusunun sariliginin gecmesine sevindim cok sükürr:)) o heryere ise olayi bizdede var ne yazikki tmm yeni bezi koyuorumki sanki onu bekliyormuss gibi koyuru veriyorrbabasi ne yapiyor biliyormusun altini acinca basliyor pitigina üfürmeyee rahatliyormuss güyaa o sekildee cisini yapiyormuss bir iki defa yapti hep ayni yapcak saniyorr bir görsenn ebnde sicak havalarda kalinm giydirmiyorumm ben terliyorsam oda terliyor ben üsüyorsam oda üsüyorr bana göre böylee
tabi daha cok yeni dogmus bebekler icin ayni seyi diyemiyecem onlar henuz anne karninda hissederler kendilerini ama bir aylik olmus yada olcak bebekler icin sicak gelirr. bebeklerin susama olayini bende hic bilmiyordum sütte su var o onlar yeter diye duymustum hemen hemen herkerse ayni seyi diyyorlardi
GERCI BEN CAY VERIYORUM HERGUN MUTLAKA HEM GAZINI ALYIOR HEMDE SUSUZLUGUNU :))) mezirmeden önce verilen rezen cayi gazinida aliyorr
canim doktoruna kizdimm cok kilo vermemis kizinn normal olani vermisss bizimkide hastaneden ciktigimizda 200 gr vermistii 3. gun de bu gayet normal demisti hemsireler cünkü bebekte sislik ödem oluyor onlar gidiyor demistii
sütünün bol olmasina sevindimm masallahhh allah nazarldan korusun kizina yarasin . sarilgi icinde gecmis olsunn insallah cok cabuk atlatirr :)) canimm sende zamanla belki bizim gibi olmayi basarisinn insallahhbu arada en fazla 15 20 dk emerlerse doymus olurlarr eger senin gägüs ucun yara oluyorsaa ve hic agzini cekmek istemiyrsa gögsunden bence senin kizinda snei emzik niyetien kullaniyor hadi gözün aydin cok imrenmistin bizee basina gelmis
anammmmmmmmmmm bu nasilllllllll tatliiiiiii naseil sekerrrr bir kizzzzzzz ne guzel poz vermis MASALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHcokk guzelll bir kizzz birsey daha 2. resimde ayni benim kiza benziyorrr ikizinimi dogurdun kiziminn acaba
tebrik ederim canim gözun aydin allah ananli babali byütsün sonudna sende kurtulmusun kiizina klaavusmusun cok sükürr :))) darisi digerleirnin basina insallahhhh
Manşallah kuzuya bak ya :)Eki Görüntüle 740558 Eki Görüntüle 740559 teteler size son halimizi göstermeye geldikkk :) poyraz efemm Masallah pasamaa
Bence yapabilecek oldukdan sonra normali doğal olanı yapmak insan yani kadın vücudu için daha iyibugün doktor kontrolüm vardı.nstde sancı falan çıkmadı.bebeğim kanalada inmemiş.çatı kontrolü yapıldı.ne rahim ağzı yumuşamış nede açılma var.anlıyacağınız benim kızın hiçççç gelesi yok.asıl sorun şurda.çatı kemiğimin biri normal olması gereken yerin biraz altındaymış.bebek çıkış esnasında zorlanabilirmiş.kilosu çok olmazsa rahat çıkabilme ihtimalide varmış.şuanda bebeğim 3200 gr çok kilolu değil.eğer iri bir bebek olsaydı ben size seçenek bile sunmaz direk sezeryana alırdım ama şimdi karar size kalmış dedi doktorum.kendimi normal doğuma çok alıştırmıştım.ayrıca burda sezeryan olduktan sonra 10 gün geçmesine rağmen ağrım sızım var diyenleri sütüm çok geç geldi diyenleri okudukça sezeryan dahada ürkütücü oldu benim için.şuan kafam allak bullak.işin garibi zamanında bir arkadaşımada çatı kemiğin uygun değil demişlerdi ama arkadaşım çatır çatır doğurddu hemde 2 saatte.hastanem özel olduğu için acaba sezeryanamı yönlendirmeye çalışıyorlar diye düşünmektende alamıyorum kendimi.hani yok uygun değilsin sezeryan olmalısın deseler amenna ama bana bıraktı kararı ne saçma.ne olur bana akıl verin.ne yapmalıyım ben şimdi.
Manşallah şu tatlılığa bak Rabbim esirgesin.Kızlar işte benim kızçem fotolardan biri doğumhanede çekilmiş fotolardanmaşallaah deyin kızlar Eki Görüntüle 740642 Eki Görüntüle 740644
H.olsun Allah'ım analı babalı büyütsün canım.Darısı bekleyenlere inş.mrblar ben geldim doğuran doğurana bende doğurdum sonunda günüm bitti kızım gtelmedi ve suyu bitmiş kafasıda daha yukarıda ve hiç sancım yoıktu mecbur sezeryabn dediler bebeği risake atmayalım dediler ama ne zor şeymiş bebeğimle tam ilgilenemedimcanım yanıyor bugün 5. gün ve hala devam ne zaman bitticek onun haricinde gögüs uçlarım yara oldu işkence çekiyorum krem kullanıyorum abnamısın demiyor ne yapacağımı şaşırdım birazdan uyanır korkar oldum pydaki anneyle bebek arasındaki en güzel bağ değilmi kan gedi bugün ama meleğim okadar güzelki değer diyorsun maşallah benim çikinime :) 40+5 te saat 11.04 te epidual sezeryan ile 3080 gr olarak dğnyaya geldi
Kimseye birşey diyemezsin doğru zor bir durum.Dikkat et kendine canım olmadı konuş eşinle doğum arifesindesin sonuçta seni anlamaları gerekir.Kızlar doğum arifesi grip oluyorum. Benim kadar şanssız başka bir kadın var mıdırEşimin yiğeni 3 gündür bizde kalıyor geldiğinde gripti. Kimse de ''hamile kadının yanına gitme'' dememiş oda genç kız ne bilsin? Benim bünyem zayıf gripi hemen alırım ve çok şiddetli geçirirm 1 hafta yataktan kalkamam. Şimdi kime ne diyim ben
Kızlar 11.gunumuzdeyiz ve gobegimiz hala düşmedi cok tedirgin oldum
SIzinkiler nezaman düşmüştü?
canım mutlaka başka dr a da git ben dün gitim içim biraz daha rahatladı, kendi dr uma çok güvenirim ama bana yeterince bilgi vermedi istersen hemen alırım sezeryanla istersen bekleriz normali dedi, kafam çok karıştı seni çok iyi anlıyorum, başka dr a git bakalım ne diyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?