2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
günaydın canlarrrr, henüz doğurmadım, dün başka bir dr a göründük,devlet hastanesine gittik orda tanıdık bir ebe ve hemşire vardı,nst ye aldılar beni tam 1,5 saat kaldım nst de tanıdık olunca tabi çok ilgilendiler, oğluş ilk başta hiç hareket etmedi o üzden o kadar uzun kaldım,bu güne kadar 0-10 arası çıkan sancılar dün 50-60 arası çıktı ben bişey hissetmiyorum tabi,1-2 güne kendi sancıların gelir dediler, dr da kordon dolanması bir sezeryan nedeni değil ama siz bilirsiniz dedi, bebeklerin çoğu zaten boynunda kordonla doğuyor dedi,hergün nst ye gireceğim bakalım pazartesiyi beklemek istiyorum,oğlumunda hareketleri iyi şu anda, bugünde kendi dr uma gideceğim tekrar,risk var dediği anda alın sezeryana diyeceğim bekleyelim derse bekleyeceğim, düne göre biraz daha rahatım bakalım ne olacak

canım konuyla ilgili bir bilgim yok ama bu size bırakıyorum demeleri çok sinir bozucu, şu an bende aynı durumda olduğum için anlıyorum seni

günaydın kızlar
uyanalı baya oldu ama kahvaltı için arkadaşımı bekliorum yalnız bişi yemek gelmio içimden. oğluşum gelsede artık şu yalnızlığa elveda desem

agah. benim için aman aman bişi değil ama eşim çok sahiplendi. aslında evlenmeden önce düşündüğümüz isim çok başkaydı. sonra ben vazgeçtim. şimdi bi kez daha vazgeçemiorum

bence güzelmiş ismi. içine sindiyse değiştirmeyin ailende alışır zamanla

Eki Görüntüle 740558 Eki Görüntüle 740559 teteler size son halimizi göstermeye geldikkk :) poyraz efemm Masallah pasamaa

maşallah tatlım allah nazardan korusun

benim çatı kontrolümde de aynı senin gibi sonuçlar 3400 gr bebek. normal doğumu beklicez dedi dr um. hoş kararı bana bıraksaydı ben sezeryanı isticektim ama dr illa normal dior

Kızlar işte benim kızçem fotolardan biri doğumhanede çekilmiş fotolardan maşallaah deyin kızlar Eki Görüntüle 740642 Eki Görüntüle 740644
maşallah nasıl tatlı pembiş pembiş

hayırlı olsun bebişin canım sağlıkla büyütün inş. sana da çok geçmiş olsun biran önce toparlanırsın inş.

Herkese günaydın. doğum yapmış olan herkesi kutluyorum. Allah analı babalı büyütsün.
doğurmayı bekleyenlere sabır diliyorum. Hiç stres yapmayın. doktorumun dediği gibi " hiç bir meyve ağaçta asılı kalmaz. Eninde sonunda düşecektir " Son günlerinizin tadını çıkarın. Karnınızı sevin. Okşayın ona şarkı söyleyin. Uzun uzun duş alın. 10 dk duş keyfi bile yapamıyorum bebeiş hemen ağlıyor Şimdi o şişmiş ayaklarımı bile özlüyorum. Bir daha bu günler elinize gelmeyecek. Bol bol fotograf çektirin. Ben eski fotolarıma bakınca çok duygusallaşıyorum hemen ağlıyorum

Biz 12 günlük olduk paşamla. Yavaş yavaş dış dünyaya alışıyor. İlk hafta çok zor geçti. Mememden inmek bilmedi gögüslerim yara içinde kaldı. uykuya hasret kaldım. Şimdi toparlandık. Artık bir uyuduk mu 2 saat geçiyor. Eskiden uykusu 15 dk sürüyordu. Ben artık ona iyice alıştım. Altını rahat açıyorum, yağlıyorum, masajlar yapıyorum. Hala gazını çıkaramıyorum Dün gece 1 saat boyunca omzumda sıtına vurdum bir kere bile geyirtemedim Hala doğurmamış anneler bence sağlık ocağına ebelere falan gidip biraz ders alın. Keşke zamanında gitseymişim.

Zaman çok çabuk geçiyor. 9 ay su gibi geçti gitti. İnşallah okula başladığı günleride görürüz. Rabbim bebeişlerimizi kötülüklerden korusun sağlık sıhhat versin

pompayla sağım yapamıyorum. bende bi sorun var sanırım. yanlış bişi yapıyorum galiba. elimle sıkıyorum süt geliyor fakat pompayla sağamıyorum yardıma ihtiyacım var

denizkizi ve ahaha sağolun cevap için. denizkizi tontiş zuzucun çok tatlı maşallah,Allah analı babalı büyütsün inşallah

canım konuyla ilgili bir bilgim yok ama bu size bırakıyorum demeleri çok sinir bozucu, şu an bende aynı durumda olduğum için anlıyorum seni
işte doktora güvenemiyorum bu konuda.bana deseki kardeşim illa sezeryan olacaksın.gözüm kapalı tamam derim.ama sana bırakıyorum ne demek ya.bir iş riskliyse risklidir değilse değildir.son haftada doktor değiştirenleri çok iyi anlıyorum şu anda.yalnız devlet hastaneklerinede güvenemiyorum.ordada zorla insanı normal doğuma teşvişk ediyorlar sağlık politikası nedeniyle.

işte bak senin doktorunun bir duruşu var.benimki bana bırakıyor ve güvenim tamamen yok oldu ona karşı.yeşim diye bir arkadaşada normal doğuramazsın dediler başka doktorla ertesi günü çatır çatır doğurdu ya sonrda çocuğu 3,5 kilo bile değilmiş.bende mi acaba başka doktora gitsem diye düşünüyorum.benim kızımda 3200 gr doktor kilolu olsaydı normale izin vermezdim ama şimdi karar senin dedi.

doktorunun öyle dedigine göre vardir bi bildigi sezeryani hic tercih eden birisi olmamasi icimi rahatlati benim tabi sen ne dusunuyordun bilemem hakkinda hayirlisi olsun canim benim
sağol canım, bakalım bende pztsiye kadar beklemeyi düşünüyorum dünki nst gayet iyidi,bugünde gireyim bakalım sonuç ne olacak

canım mutlaka başka dr a da git ben dün gitim içim biraz daha rahatladı, kendi dr uma çok güvenirim ama bana yeterince bilgi vermedi istersen hemen alırım sezeryanla istersen bekleriz normali dedi, kafam çok karıştı seni çok iyi anlıyorum, başka dr a git bakalım ne diyecek

Kızlar doğum arifesi grip oluyorum. Benim kadar şanssız başka bir kadın var mıdır acaba Eşimin yiğeni 3 gündür bizde kalıyor geldiğinde gripti. Kimse de ''hamile kadının yanına gitme'' dememiş oda genç kız ne bilsin? Benim bünyem zayıf gripi hemen alırım ve çok şiddetli geçirirm 1 hafta yataktan kalkamam. Şimdi kime ne diyim ben

Canim benim anne sütünden dedigin gibi zaten su ihtiyacini da karsiliyor bebek, bize söylemek istedikleri bazan susadigi icin de emmek ister bir kac kücük kasik su verin veya cay icirin cocuga emzirmek yerine cünkü sütün sindirilmesi daha uzun sürüyormus.. Her saat basi emzirilen bebegin karin agrisi ve gaz sancisi daha cok olurmus 40-60 ml arasinda ki sütü sindirmesi en az 1,5 saatini aliyormus zaten daha onu sindiremeden yenisi dolunca migdeye haliyle gaz sancisi olurmus..

Bende cay aldim gecen gün ama cok fazla vermek istemedim sen hangi cayi veriyorsun canim gazina da iyi geliyor demissin ? Benim aldigim hipp marka yeni dogan cayi

Alt degistirme konusunda da düzelirler heralde hep böyle kalmazlar sanirim ama esinin yaptigi da cidden belki ise yariyor olabilir :))) cünkü altini acinca hemen bir rahatlik geliyor o serinlikle rahatlamayla yapiyorlar hemen ilk haftalar bezi dolu olunca acmadan anlamiyordum simdi son 1-2 gündür bezi dolu oldugun da kokusu geliyor hemen kakasinin ne cabukta büyüyüp dünyaya uyum sagliyorlar :))

Senin izin de yaklasti iyice heyecan vardir sanirim az cok iyi degerlendir hergününü canim umarim kayinvalideye bakna konusunu tamamen halletmissinizdir..

Eki Görüntüle 740558 Eki Görüntüle 740559 teteler size son halimizi göstermeye geldikkk :) poyraz efemm Masallah pasamaa
ALLAH Bagıslasın cnm benımmm ınsl hayırlı evlat olurrr
Kızlar işte benim kızçem fotolardan biri doğumhanede çekilmiş fotolardan maşallaah deyin kızlar Eki Görüntüle 740642 Eki Görüntüle 740644
allah bagıslasın cnm benım ınsl hayrlı evlatlar olurlarr

aminn canım benım ınslllll dua ıleeeeeeeeeeeeeeee

merhabalr biz geldık paşam göbişimde daha dün sancılarım vardı dusensızdı ama 1,5 st de bır 5 dk 2 st bır 3-5 dk kadr regl olucakmısım gıbı arada belden gırennn ve alt tarafımın acımasıııı:26: onun dısında gece gec de olsa uyudummm sbh gene kasıklarım agrıyorduuu o kaa
bugunde ustumde brı agırlık kaslarım hepp den agrıyor hayırıdrı ınsl hepde uykum varrrrrrr

hayırlısı dun aksam 1 st yuurudk esımde yatmadan da sıcacık dusa gırıdm mısslerrr gıbımmmmmm
paşam ne zaman gelıyorum anne derseeeeeeeeeeeeeeeeee

bu arada dün gece cooooookk
mutlu oldum cunku cok sevıdıgm ark..nurgu66 evımıze geldı cucuguyleeeeeeeeeeeeee oglusu cok tatlı ve buyumus erkek olmmusss

Kızlar 11.gunumuzdeyiz ve gobegimiz hala düşmedi cok tedirgin oldum
SIzinkiler nezaman düşmüştü?

Merhaba kızlar ben geldim.Ağrılarım ve kasılmalarım var biraz halsizim hava çok sıcak ve nemli öff doğmassa taa 29 unu
belkide temmuzun 1-2 sini beklicez benim kızın gelesi yok içimde yaşıcak heral
Manşallah kuzuya bak ya :)

Bence yapabilecek oldukdan sonra normali doğal olanı yapmak insan yani kadın vücudu için daha iyi
genede senin vereceğin karar pişman olmayacağın bi karar vermelisin iyice düşün taşın eşinle.

Manşallah şu tatlılığa bak Rabbim esirgesin.

H.olsun Allah'ım analı babalı büyütsün canım.Darısı bekleyenlere inş.

Kimseye birşey diyemezsin doğru zor bir durum.Dikkat et kendine canım olmadı konuş eşinle doğum arifesindesin sonuçta seni anlamaları gerekir.

Kızlar 11.gunumuzdeyiz ve gobegimiz hala düşmedi cok tedirgin oldum
SIzinkiler nezaman düşmüştü?

Canim bizim bugün 13. günümüz dolucak dün aksam düstü göbegi.. Kulak cubugu ile göbek deliginin icine biriken iltihaplari temizle islak kalmasin ardindan da biraz pudra dök ne kadar kuru olursa okadar iyi.. Göbegi düser düsmez ilk banyosunu yaptirdim aman allahim cocuga resmen uyusturucu vermisiz gibi rahatladi suya girdigi dakika gözlerini kapatip ihh ihh diye seeler cikarmaya basladi kuzum bilseydim hic beklemezdim göbegini hemen yikardim.. Insallah sizinki de bugün yarin düser

Bugün 13. günümüz hamilelikte 30 kilo almistim bugün dolu migdeyle tartildim tam 18 kilo vermisim 2 hafta bile olmadi henüz 95 den 77 e düsmüsüm cok moral oldu bu bana geriye kaldi 12 kilo onu da bu gidisle birkac aya fazlasiyla vericem insallah cok sevindim yaa hic bukadar hizli vermeyi beklemiyordum

bende senin gibi düşünüyorum ama eşim bu saatten sonra doktor falan değiştirilmez boş yere kafan daha çok karışıcak diye başka doktora gitmemi istemiyor.salı günü muayeneye gidicem tekrar.doktora çok küçükte olsa normal doğumda bebeğimizn sağlığı tehlikeye girecekse beni sezeryana alın demeyi düşünüyorum artık hiç istemesemde bebeğimin sağlığı herşeyden önemli normal doğum olsun diye diretmekte çok anlamlı değil bu durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…