2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bence onu iyi bildiğin bir çocuk doktoruna danışmanı tavsiye ederim klima çocuğu çarpabilir belki.

Kislar yaa biraz once wc de peceteye toplu igne basi kadar kan grldi 2 defa sildim geldi sonra gelmedi normal kandi sumuksu falan degildi acaba nisanmmi geliyor, kimseye bisey soylemedim biraz daha gelsin bakalim sonra esime soyliim, agrim falanda yok, ama heyecandan tuvaletim geliyo ayy cok heyecanlandim yaa sanki bu cocuk hep icimde kalacak gibi geliyodu :)))

:)
Hadi hayırlısı canım inş. doğum başlangıç belirtisidir darısı bana :)

bebeğim dün geceden bugün öğlene kadar hiç hareket etmedi.dru aradık hastaneye gittik.nstye bağlar bağlamaz hemşire şu an çok hareketli hissetmiyomusun dedi.hiç bişey hissetmiyodum, hayır dedim. dra da bundan sonra böyle mi olcak ben hiç bişey hissedemiyorum, analmıyorum dedim.nst normal çıktı.dr panik ve stres yapma, arada olabilir,hissedersin akşama doğru dedi.hastaneden sonra ufak ufak hareketlendi.2 gün önce eşim bile elini koyunca çok rahat hissebiliyodu o da anlamadı dün,bugün.sonlarda böyle mi oluyo?tedirgin oldum baya.

benmde azaldı baya... yani hissediyorum güniçinde ama eskisi gibi değil...artık yerleri daraldığı için sanırım..

Humada oldu doktorum da ersad beydi

anladım canım Rabbim hayırlı etsin....

kızlar benim dikişler iltihap oldu galiba ya garip bi akıntım var kontrolüm de bi hafa sonra

nasılsınız kızçeler :) bebişler nasıl biz çok daha iyiyiz bgn şu alttaki dikişlerim iyileşse daha iyi olacağım oğlumdan dn kan aldılar çıktım odadan dayanamadım ağlamasına babası sağlık ocağının dışına çıktı zaten o benden beter.O ağladıkça bnde ağlıorum ya acaba ben loğusa depresyonu fln mı oldum kaynanam gidio bu arada selametle bnde anneme gidicem 40ı çıkana kdr bizde durumlar bu allah kaynana zedeleri bnm gibi kurtarsın bnm paşa gece uykusuna başladı bu arada gece 3 kere emzirdim uyudu bgn sürekli emdi yattı dün gittik sağlık ocağına normalde kilo verir bebeler ilk hafta ama bnm ki almış 3530 olmuş olmuş maşallah doğurmayanlar varmı bu arada çok mrk ediorum doğurmak istiosanız rampa inin çıkın tavsiyem ben bir gün öncesi pazara gtmişdim ertesi gün doğurdum

kızlar benim dikişler iltihap oldu galiba ya garip bi akıntım var kontrolüm de bi hafa sonra

cnm sabun vermedi mi özel bana verdi doktor bide batikonla temizliorum bgn az iyi gibi 1 haftalığız henüz çok zor ya normal ayrı zor sezryen ayrı zor sanırım kıçım ağrıo artık bacaklar açık uyumaktan

yok canım ya vermedi zaten dışta bi tane vardı ona baticon verdi o geçti de içtekilerde sıkıntı var gibi tırstım:18:

kızlarr bi arkadaşım ciğerlerine emboli attığı için erken doğuma girdi bebeği daha 36 haftalık kendine kan sulandırıcı verildiği için riskli bir ameliyata girdii arkadaşlar lütfen dua edinn şimdiden saolun...

Kızlar göbek icin cevap verenlere teşekkürler sabretcem bekliycem bakalım insallah tez zamanda duser gobegi
Bir de benim oglum 3saat kadar uyuyor sonra bir uyaniyor ac karna meme almıyor cok uğraştım 2 gündür ama cok ağlıyor her yolu denedik ben de mecbur biraz sagip veriyorum eger doymadiysa memeden aliyor doyduysa tekrar uyuyor

Emzirmeyince kendimi kotu hissediyorum yapabileceğim birsey var mi ?

bende bi göğsümü sağıyorum bence sıkıntı yok önemli olan anne sütü alması zaten diğerini de emziriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…