o kadar açıklıktan sonra kanala sıkışma nası oluyomuş canım ya...
bence onu iyi bildiğin bir çocuk doktoruna danışmanı tavsiye ederim klima çocuğu çarpabilir belki.slm kızlar,
biz evimize geldik dün ama evde işler karıştı... emme, uyuma problemi vs. dünden beri karışığız bir de burun tıkanıklığımız var oğlum ondan uyuyamıyor... bir de oda sıcaklığımız 29 ve 30 gibi devamlı onun altına düşüremiyorum. klima açsam 28 derecede en düşük fanda klima açsam olmaz mı acaba doktoruna soran bilen varmı bilemedim bi yardım kızlar.. bu arada zıbın takımı giyiyiyor oğlum kısa kolluya cesaret edemedim üstünü değiştirirken bile hapşırıyor hemen çünkü...
:)Kislar yaa biraz once wc de peceteye toplu igne basi kadar kan grldi 2 defa sildim geldi sonra gelmedi normal kandi sumuksu falan degildi acaba nisanmmi geliyor, kimseye bisey soylemedim biraz daha gelsin bakalim sonra esime soyliim, agrim falanda yok, ama heyecandan tuvaletim geliyoayy cok heyecanlandim yaa sanki bu cocuk hep icimde kalacak gibi geliyodu :)))
38kayseri38 bu arada den kayseride misin.ben kayserideyim mrk ettim
evet ben de kayserideyim... hangi hastanede oldu seninki ? ve dr kimdi?
:)
Hadi hayırlısı canım inş. doğum başlangıç belirtisidir darısı bana :)
bebeğim dün geceden bugün öğlene kadar hiç hareket etmedi.dru aradık hastaneye gittik.nstye bağlar bağlamaz hemşire şu an çok hareketli hissetmiyomusun dedi.hiç bişey hissetmiyodum, hayır dedim. dra da bundan sonra böyle mi olcak ben hiç bişey hissedemiyorum, analmıyorum dedim.nst normal çıktı.dr panik ve stres yapma, arada olabilir,hissedersin akşama doğru dedi.hastaneden sonra ufak ufak hareketlendi.2 gün önce eşim bile elini koyunca çok rahat hissebiliyodu o da anlamadı dün,bugün.sonlarda böyle mi oluyo?tedirgin oldum baya.
Humada oldu doktorum da ersad beydi
kızlar benim dikişler iltihap oldu galiba ya garip bi akıntım var kontrolüm de bi hafa sonra
cnm sabun vermedi mi özel bana verdi doktor bide batikonla temizliorum bgn az iyi gibi 1 haftalığız henüz çok zor ya normal ayrı zor sezryen ayrı zor sanırım kıçım ağrıo artık bacaklar açık uyumaktan
kızlar benim dikişler iltihap oldu galiba ya garip bi akıntım var kontrolüm de bi hafa sonra
benimde hala decavitim ve kan hapım var. onları içsem mi diye düşünüodum. benim dr. bişi demedi. bende sormayı akıl edemedim.
canım benm doktorumm kan hapı verdi bundan 2 paket bitiriceksin dedi ama ben hala içmiyorum midemi çok ağrıtıyoo...
canım zaten 10 gün sonra falan kanama yeşilimsii bir akıntıya dönüşüyoo benmmde şu anda öle kanamam yok yeşilimsii bi akıntım var...
Kızlar göbek icin cevap verenlere teşekkürler sabretcem bekliycem bakalım insallah tez zamanda duser gobegi
Bir de benim oglum 3saat kadar uyuyor sonra bir uyaniyor ac karna meme almıyor cok uğraştım 2 gündür ama cok ağlıyor her yolu denedik ben de mecbur biraz sagip veriyorum eger doymadiysa memeden aliyor doyduysa tekrar uyuyor
Emzirmeyince kendimi kotu hissediyorum yapabileceğim birsey var mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?