Gunaydin arkadaslar
Ya bisey sorcam doktor bana dramamine diye bi ilac verdi bulanti icin
Aslinda cok icmek istemiyorum ama prospektusunde icilebilir yaziyo
Disarda onemli bi isim var bi tane icsem nolur
Birde sosyolog-h bilgilerim yas 30 ilk bebek kalp atisi 1 kasim tesekkurler
bebeğinizin büyüme sürecindeki tüm komik ve heyecan dolu anları kaydedin ki hayatımızın en kısa ve en harika döneminden biri olan bebeklik hem onun hem de sizin için unutulmaz bir hatıraya dönüşsün.
Bebeğimin Hatıra Defteri'ne onun ayak izlerini, fotoğraflarını hatta isterseniz bir tutam saçını yapıştırabilirsiniz. Böylece tüm o büyülü anları bu defterin içinde saklamış olursunuz.
Bu defter sadece bebeğiniz ve sizin için değil tüm aileniz için hayat boyu saklanacak bir
hazineye dönüşecek.
kızlar bu kitabı buldum acaba içi güzelmi..bu defterden gören var mı acaba
dün akşam eşimle birlikte olduk, doktor olabileceğimizi söylemişti.
daha sonra çok fazla kanamam oldu, çok korktum,
doktoru aradık sabah gelin dedi.
bu sabah doktora gittk, bebek duruo, kalbide atıo, dinlettide, ama tabiki kanama olması normal deil,
düşük riski var, dikkat et, istirahat et dedi.
progestab hap kullanıordum zaten, şimdi bide iğnesini verdi 5 tane, bugün vuruldum hemen.
canım doktorlar yapılabilir desede biz cesaret edemiyoruz..bak sende de kanama olmuş...benim kocişkom hiç yanaşmıyo bile canı istesede..hamileliğim iyice otursun 3 ayı gecsin bakarız bizde duruma göre
dün akşam eşimle birlikte olduk, doktor olabileceğimizi söylemişti.
daha sonra çok fazla kanamam oldu, çok korktum,
doktoru aradık sabah gelin dedi.
bu sabah doktora gittk, bebek duruo, kalbide atıo, dinlettide, ama tabiki kanama olması normal deil,
düşük riski var, dikkat et, istirahat et dedi.
progestab hap kullanıordum zaten, şimdi bide iğnesini verdi 5 tane, bugün vuruldum hemen.
canım saygı duyuyorum herkesin kendi düşüncesi ama ben bebeklerin hissedebileceğini düşünüyorum gerek yok bence tutsunlar onlarda bitaraflarını öyle değil mi ?
tamam cnm eğer memnun kalmassan eşinle oturup güzel bir diile konuş
neden erkek doktor istemiyormuş öğren,
ama ben bayan doktorla ilgili kötü bir deneyim yaşadım
tabiki hepsi öyle olucak değil ama..
banada doktorumu iş arkadaşlarım önermişti
sonra baktım başka şehirde yaşayan görümcemin arkadaşıda ona gidiyormuş
olumlu yorumlar toplayınca gittim ve memnunda kaldım
inan doktordan çok hemşiresi ve asistanıda önemli
çoğu an onlarla konuşuyorsun ve çok tatlılar
inşallah hep böyle gider.
İnşallah canım ne güzel ya bende ikna edebilirsem seve seve giderim tecrübe edinmiş kişilerden yorum alarak gidince insan gönül rahatlığıyla gidiyor. ilgi alaka güleryüz benim için çok önemli
İnşallah canım ne güzel ya bende ikna edebilirsem seve seve giderim tecrübe edinmiş kişilerden yorum alarak gidince insan gönül rahatlığıyla gidiyor. ilgi alaka güleryüz benim için çok önemli
bende doktoruma sordum hayır dedi3. aydan sonra bilemi dedi yok dedi önermiyoruz üzüldüm baya şimdi 9 ay böylemi gezicem diye renkler birbire girdi aralardan beyzlar çıktı çok fenayım başka doktora daha gidicem onada sormayı düşünüyorum bakalım ne diycek
Anlasilan her doktor baska bir sey diyor. Internetteki kaynaklarda zararlı oldugu kanıtlanmadı ama uzak durun gibi birsey diyor. Ben 3 doktordan gorus aldim bugun organik boya olayında daha cok yorumlar. Benim 9 ay maalesef boya yapmadan gezmem mumkun degil. saclarim platin sari ve diplerimden siyah cikiyor normalde 15 gunde boyarim, simdi 45 gun oldu bu hali bile beni mutsuz ediyor, bebek stresten cok etkileniorsa dokuz ay mahvolur valla :) saka bi yana en basitinden unluleri dusunursek hepsi hamileliklerinde boyali geziyorlar