2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
MEHSEL_ERAY dün koşturmacam vardı sana yazamadım ama okuduğum andan beri sürekli dua ediyorum sana ve bebişine. Her şey yoluna girecek inşallah, içini ferah tut.

canım doktorlar yapılabilir desede biz cesaret edemiyoruz..bak sende de kanama olmuş...benim kocişkom hiç yanaşmıyo bile canı istesede..hamileliğim iyice otursun 3 ayı gecsin bakarız bizde duruma göre

Benim doktorum ilk 3 ay kesinlikle tavsiye etmiyorum dedi. Risk dedi, gerek yok o riski almaya dedi. Eşimde ondan kıymetli değil bekleriz dedi. gaskcım yat dinlen. Tuvalet dışında kalkma inşallah kesilir hayırlısıyla kanaman.

Son düzenleme:

bu sabah hiç uyanmamayı isterdim hemde hiç.... kanamam oldu az önce geldim doktordan kesen hala duruyor sorun yok ama düşük tehliken var dedi hap verdidinlen dedi...kanaman fazlaşırsa gel dedi...tek başımayım memlektimdeyim annem işte kimse yok yanımda.eşim desen zavallım bugün akşam binip gelecek yanıma...kafayı yicemm (((
gözlerim şişti ağlamaktan nolur iyi olacak düzelecek diyinn....

daha önceki nick i değiştirdim bu arada önceki iclal di..tşk ediyorum adminlere hemen msj ıma cvp verdikleri için...

canım sakin ol bebişi üzme, inşallah tutunur sana. Kaçıncı haftadasın? Biraz kafanı dağıtmaya çalış

canım öncelikle duan için çok teşekkür ederim allah razı olsun.progestanı hap olarak verdi doktorum çünkü onu verdiğinde hiçbir problem yoktu düşük tehlikesi söz konusu bile değildi yine de önlem olsun diye verdi.100 mg sabah + akşam toplam 200 mg alıyorum.düne kadar progestan kullanmamıştım hiç çünkü gerek olmamıştı o yüzden hapı 1 gün bile kullanmam kanamama hemen etki etti.benim bünyem bozulsun sorun değil acıya dişimi sıkarım meleğim etkilenmesin yeter.progestanı her gün kullanıcam bitene kadar içinde 30 kapsül var birdahki kontrole kadar bitmez bile.

[/QUOTE][/QUOTE]

ben hala yokum bu listede ya :) ilk gebeliğim yas 26 tahmini d.t 09-06-2013 01-11-2012 de kalbini dinledik cok şükür

Son düzenleme:
Hayy allah nekadar ck oldu kanaması olan arkadasımız nazar değdi galiba topiğimize rabbim bebeklerimiizi korusun şu cuma vakti dualarımızı kabul etsin inşallah...:26:

canım iyi düşün iyi olsun..getirme aklına kötü şeyleri bakim... bol bol uzan dinlen..ağlayıp üzülüp bebişinide strese sokma,herşey yolundadır sen önce kendini sakinleştirmeye çalış...üzme kendini herşey güzel olacak

Hoşbuldum canım malesef kan falan aldıramadım ssk ile ilgili bi sorun oldu o yüzden 6 kasıma ertelende randevum en çokta bebişi göremediğime üzülüyorum bide aç kaldım o saate kadar ona...:26:
hadi yaa, kötü olmuş, aynı heyecanı bir daha yaşayacaksın şimdi..neyse canım olsun, 6sına şurada ne kaldı görürsün bebişi de..randevuyu sabah erkene alsaydınız bari

bana da progestan verdi 100 mg ama sabah öğle akşam alcaksın dedi...allahım nolur kanamam fazlalaşmasın dursunnnnnnnn....

Üzülme arkadaşım sakinliğini koru, benimde çok yakın bir arkadaşımda aynı sorunlar oldu hatta onda bir kaç gün ara ile tekrarladı kanamalar ona önce hap sonra iğne yaptılar dün birlikte gittik muayeneye doktorumuz endişe edecek bir şey yok dinlen olur bazı hamileliklerde korkuya kapılmayıp sakin olmak ve bol bol su içmek lazım dedi bol su rahim içi kasılmaları azaltıyormuş 2- 2,5 litre su için günde dedi.... Üzme kendini sakin ol bol su iç ve dua et, güzel bir uyku çek kalktığında herşey daha güzel olacak.

Allah yardımcın olsun inan cok üzüldüm inşallah melegin seninle kalır dualarımız seninle...

uzanıyorum ilacımı da aldım.düşünmemeye çalışıyorum...evden nasıl çıktım nasılş gittim doktora sorsanız hatırlamıyorum allahtan yakın yani 10 dk uzaklıkta...inşallah durur kanama.

progestan mı verdi? merak etme canım, bebeğin sağlıklıysa 1-2 güne keser o kanamayı. İnşallah kesilir, dua ediyorum sizin için. Yalnız kalmasaydın keşke, yok mu akraba komşu birileri?

evet sabah öğle akşam dedi..içtim ilacı uzanıyorum şuan.saol canım bende dua ediyorum benimle kalsın diye bebeğim...anneannem geliyor yolda...

ah MEHSEL-ERAY, şimdi gördüm neler yaşamışsın öyle, inşallah bebeğin sana tutunur bundan sonraki hamileliğin sağlıkla ilerler canım dua ediyorum senin için de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…