- 30 Temmuz 2012
- 279
- 0
- 46
Üzülme arkadaşım sakinliğini koru, benimde çok yakın bir arkadaşımda aynı sorunlar oldu hatta onda bir kaç gün ara ile tekrarladı kanamalar ona önce hap sonra iğne yaptılar dün birlikte gittik muayeneye doktorumuz endişe edecek bir şey yok dinlen olur bazı hamileliklerde korkuya kapılmayıp sakin olmak ve bol bol su içmek lazım dedi bol su rahim içi kasılmaları azaltıyormuş 2- 2,5 litre su için günde dedi.... Üzme kendini sakin ol bol su iç ve dua et, güzel bir uyku çek kalktığında herşey daha güzel olacak.
evet canım ya aynen bende böyle söylüyorum ünlüler boyayıp duruyo onlara zararlı değilde bizemi zararlı diye benimde 3 renk biribirine karıştıAnlasilan her doktor baska bir sey diyor. Internetteki kaynaklarda zararlı oldugu kanıtlanmadı ama uzak durun gibi birsey diyor. Ben 3 doktordan gorus aldim bugun organik boya olayında daha cok yorumlar. Benim 9 ay maalesef boya yapmadan gezmem mumkun degil. saclarim platin sari ve diplerimden siyah cikiyor normalde 15 gunde boyarim, simdi 45 gun oldu bu hali bile beni mutsuz ediyor, bebek stresten cok etkileniorsa dokuz ay mahvolur valla :) saka bi yana en basitinden unluleri dusunursek hepsi hamileliklerinde boyali geziyorlar
canım hakkari merkezde misin ben de 2 yıl yüksekovada öğretmenlik yapmıştm
canım hakkari merkezde misin ben de 2 yıl yüksekovada öğretmenlik yapmıştm
hadi yaa, kötü olmuş, aynı heyecanı bir daha yaşayacaksın şimdi..neyse canım olsun, 6sına şurada ne kaldı görürsün bebişi de..randevuyu sabah erkene alsaydınız bari
2 hafta önce 10,4 mm olan boyumuz bugün yani 9+1'de 24,2 mm olmuş. 2,5 cm olmuşuz yani.Kolları bacakları kıpır kıpırdı miniğimin. Doktor teyzemiz 2 poz çekti verdi. Ben net olanını ekleyeyim. Göbek kordonumuzu gördük yolk kesemizi gördük. Kalbimizi gördük ama dinlemedik yine.
Yüz üstü yatma işini sordum şu an hiçbir sakıncası yok dedi. Tsh için 1 ay sonra tekrar ölçtürüp uzmana gönderecekmiş. Çok ufak dozda ilaca başlayabiliriz dedi. Acaba ben 1 ay beklemeden gitsem mi?:44:
Eki Görüntüle 543685
inşallah canım beni bırakmasını istemiyorum uzanıyorum şuan ilacımı aldım...
günaydın haişler
Dün çok komik bi rüya gördüm .. 6 aylıkken doğuma alıyor doktor beni topaç gibi bi kızım oluyo hiç yeni doğmuş gibi falan değil.. ben de doktora soruyorum çok erken neden doğuma aldınız beni diye doktor da çocuk 6 aylıkken 4 kg olmuş 9 ay beklesek 10 kg. olcaktı gelişimini fazlasıyla tamamlamış diyouaynınca baya bi güldüm
dün akşam eşimle birlikte olduk, doktor olabileceğimizi söylemişti.
daha sonra çok fazla kanamam oldu, çok korktum,
doktoru aradık sabah gelin dedi.
bu sabah doktora gittk, bebek duruo, kalbide atıo, dinlettide, ama tabiki kanama olması normal deil,
düşük riski var, dikkat et, istirahat et dedi.
progestab hap kullanıordum zaten, şimdi bide iğnesini verdi 5 tane, bugün vuruldum hemen.
hala çok korkuyorum, moralim çok bozuk
mehsel, kaçırmışım ben, hayrola canım ne oldu sana?
sancım oldu cnm acilde kaldım 1 gün teşhis koyamadı ege üniversitesi.3-4 kez alttan baktılar, gelen geçen karnıma bastırdı muayene ederken ertesi gün de kanamam oldu.çok kötüydüm dün ama şimdi iyiyiz canım merak etme
bu sabah hiç uyanmamayı isterdim hemde hiç.... kanamam oldu az önce geldim doktordan kesen hala duruyor sorun yok ama düşük tehliken var dedi hap verdidinlen dedi...kanaman fazlaşırsa gel dedi...tek başımayım memlektimdeyim annem işte kimse yok yanımda.eşim desen zavallım bugün akşam binip gelecek yanıma...kafayı yicemm(((
gözlerim şişti ağlamaktan nolur iyi olacak düzelecek diyinn....
daha önceki nick i değiştirdim bu arada önceki iclal di..tşk ediyorum adminlere hemen msj ıma cvp verdikleri için...
MEHSEL canım arkadaşım kıyamam sana 2 gündür merak ediyorum seni
neler yaşamışsın öyle :18:
kıyamam ben sana
evet cnm çok kötüydü hiç hatırlamak istemiyoruminşallah bidaha hiç yaşamam kimseye de yaşatmasın rabbim ahmet beyi egede yatarken aradım, karataşa geleyim mi dedim.hayır buraya gelme genel cerrahinin senin sürekli izlemesi lazım burda yapacağımız bşy yok dedi.allah korusun doğumda bile benim kadın doğumun uzmanlık alanına giren değil de başka bir rahatszlığım gelişse bana bakamayacaklar çünkü sadece kadın hastalıkları ve doğum üzerine tedavi yapan bi hastane.o yüzden ben doktorumu değiştirdim.basmane şifaya gidiyorum şimdi.doktorum da mine hanım.annem her gün geliyo zaten acildeyken de eşimle nöbetleşe kaldılar yanımda onlar da perişan oldu, bide onlara üzüldüm ama yapacak bşy yok.senin nasıl geçiyor?ikiniz de iyisiniz dimi?
biz iyiyiz canm şükür dua etim sana, aklımdaydın hep
çok şaşırdım o hastanede genel cerrahi yokmuymuş
şifa içinde iyi diyolar evet
yat dinlen hiç yorma kendini
meleğin hep seninle olsun annesi
ahaahaaaaaageberdim okurken ne güzel bi rüyaymış öyle.cnm sen kilo aldın da onu çok mu kafana taktın acaba ya :44:
kızlar aklıma ne geldi..tabloya bi de düşünülen isim mi eklesek cinsiyeti öğrenince düşünürz hoş ben öğrenmeden düşündüm ama sadece kız ismisöyleyeiimmmi ama çalmayın İKRA MİNA
bencede hiç sevmezdim ikizler burcunu..anası gibi boğa olaydı keşkemmm..uysal,sanatkar ruhlu,insancıl ,sıcakkanlı,sevecen.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?