2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

inşallah canım beni bırakmasını istemiyorum uzanıyorum şuan ilacımı aldım...

evet canım ya aynen bende böyle söylüyorum ünlüler boyayıp duruyo onlara zararlı değilde bizemi zararlı diye benimde 3 renk biribirine karıştı

hadi yaa, kötü olmuş, aynı heyecanı bir daha yaşayacaksın şimdi..neyse canım olsun, 6sına şurada ne kaldı görürsün bebişi de..randevuyu sabah erkene alsaydınız bari

Evet canım heyecanımız kursağımızda kaldı malesef. Evet allahtan daha geç bir tarihe vermediler. Aynen canım bu sefer daha erkene aldım 09:45 e aldım en erken oydu

canım minişin ne güzel yatmış öyle annesinin göbişine maaşallah ikinize de attığını görmüşsün ya o da yeter tebrik ederim

kızlar ben çıkıyorum uzanıcam akşam a kadar birşey olmaz inşallah....bebişlerinize iyi bakınnnnn .....

kızlarrrr ben bu nick imi değiştremiorum siz nerden yapıosunuz ben bi türlü bulamadım..yapan varsa yardım edebilir mi acaba..

ahaahaaaaaa geberdim okurken ne güzel bi rüyaymış öyle.cnm sen kilo aldın da onu çok mu kafana taktın acaba ya :44:

arzu_mu merhaba

benım bilgilerimde yalnıslık olmus... doğum tarıhi:10/06/2013 kalp atışını duyduğum tarih:15/10/2012 düzeltirmisin?

cnm çok üzüldüm geçmiş olsun allah şifa versin en kısa zamanda.doktorum bana da yasaklamamıştı ilişkiyi bi sorun da olmamştı zaten ama kanamam olduktan sonra kesinlikle yasak dedi.ben de her an tekrar kanamam olacak mı acaba diye diken üstündeyim ama progestan gerçekten çok etkili bi ilaç bide biraz dinlenmek gerekiyor.farkındaysan çoğumuzda bayram sonrası arızalar çıktı.bayramda çok ayakta kaldık yorulduk hepimiz ve hiç yapmasak şehir içinde en az 3 saat yol yapmışızdır.biraz kendimizi dinler vücudumuzun isteklerine kulak verirsek sanırım rahatlıcaz gibi için rahat olsun dikkat ettiğin yasaklara uyduğun sürece bşycik olmaz inşallah

ah kuzucum kıyamam sana ya kendi yaşadıklarım aklıma gelidi yazdıklarını okuyunca.bak biz bu gün iyiyiz kanamamız durdu sen de öyle iyi olacaksn inşallah yat hç bşy yapma, miniğini düşün onu rahat ettir.bayram bize ağır geldi hepimiz tek tek dökülüyoruz.şu 3. ayın bitimine kadar kendimize de bebek gibi bakmamız lazım.eskiler tarlada takkada geçiriyolarmış gebeliklerini hç bşy olmuyomuş çünkü bünyeleri sağlam hormon diye bşyden bihaberlermiş.ama bizle öyle değiliz bünyelerimiz çok narin kırılgan dikkat etmemiz kendimize olduğundan daha fazla özen göstermemiz gerekiyor.inşallah sen de biraz dinlenip kendine geleceksin ben inanıyorum.allahım bütün anne olmaya hazırlanan hamişleri ve bebişlerini korusun.

ahaahaaaaaa geberdim okurken ne güzel bi rüyaymış öyle.cnm sen kilo aldın da onu çok mu kafana taktın acaba ya :44:

annem de tam bu yorumu yaptı:) evet canım2 kg aldım canım sıkıldı biraz bide iştahım çok açık kendimi frenlemeye çalışıyorum :) 1-2 gündür de bu konuyla ilgili konuşuyorum insanlarla ondan rüyama girdi herhalde..çünkü rüyanın devamında da ben 6 kg almışım daha 6 ay olduğu için oh be 6 kgyla doğurdum die seviniyodum

bencede hiç sevmezdim ikizler burcunu..anası gibi boğa olaydı keşkemmm..uysal,sanatkar ruhlu,insancıl ,sıcakkanlı,sevecen.....

aynen yaa keşke benim gibi boğa olaydı ben de isterdim :) :) belki yükseleni boğa olur ordan yırtarız:)) ama burda ikizler burcu çok arkadaşım var hepsi aynı değil öncelikle Rabbim hayırlı evlat versin herkese

bu arada annem de Mina Nur ismini görmüş çok beğenmiş. Reha muhtarın çocuklarından birinin adı da Minaymış
anlamı fena değil ama biraz değişik geldi
bakalım fikrim ne olur sonraa

Hakkaten noluyo bizee herkesde kanama var. Benimde bu sabah biraz kahverengi geldi akıntım. Bu 3. Artık niye böle oluyo anlamıyorum ama bu sefer doktora gitmicem gitsemde bişey demiyo. Progestana başladım tekrar. Eşimle ilişki yaşadık ondan mı acaba ama çok dikkat ediyoruz neden oluyo anlamıyorum.ilişkiden olsa gerçi her srferinde gelirdi.. Off off artık her tuvaletten çıkarken korkuyla peçeteye bakmaktan sıkıldım :2:

nasılsınız kızlar kanaması olanlar olmuş çok üzüldüm sanırım nazara geldi herkes dualarım hep sizinle sakın olumsuz düşünmeyin herşey çok güzel olucak bebeişlerimiz dogucak inş.

bişey sormak istiyorum kızlar benim doktora göre 8+3 ultrasona göre 7+2 çünkü 22. gün yumurtladım geç dölenme olmuş bbu farkı bebek kapatır mı doktor 11 haziran dedi dogum için daha önce de yazmıştım ama bana göre 19 haziran olur diye düşünüyorum bi akıl verirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…