2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar bugün doktora gittim şükürler olsunki bu sefer mol çıkmadı fakat kese var yolk kesesi de var ama bebek görünmüyor acaba geç döllenme midir yoksa bebek gelişmeyecek mi şimdi 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Son adet günümün başlangıcı 17 eylül buna göre hesaplarsam şuan 6+4 ultrasonda kesenin çapı 18.2 mm yazıyor, birde gd değeri var 5w 6d.. Bi fikri olan var mı??

evet kızlar bayramda çok bişi yapmasakta yorulduk
en riskli dönemlerimiz bol bol dinlenmemiz gerek
ilişki konusunada gelince ben 2 kere yaşadım ama ikincisinde biraz kanamam geldi
ve korkuyorum artık ara verdik
babannelerimiz diyor ilk 3 ay dürtmeyin diye
ben buna inanmaya başladım

ay sorma ben de 2 kilo aldım ( daha şimdiden alıyosam sonunu düşünemiyorum walla :))
ama bi doğuralım sonra zayıflama platformlarında da o konuda birbirimizi gaza getirir zayıflarız inşallah
en azından buna inanmak istiyorum

ben de mide bulantısı baya oluyo ama yemeğin başına oturayım hiç de bulantı önemli olmuyo yiyorum maşallah :44:

20 mm olmadan gözükmüyo diye biliyorum canım ben içini ferah tut sen 10 gün sonra gitsen bile görürsün bence benimde geç döllenme oldu 7+0 da gördük bebeği

canım seninle hemen hemen aynıyız ya bişiy sorucam keseyi bende gördüm ama kalp atışını göremedimde kesenin içinde bebeğini gördünmü ben boş kese gördüm sanki doktorada biişiy soramadım

Ben de kesenin içinde birley görmedim merak etme bence:)

Canım kan ilaçları her zaman iştah açar haberin olsun

evet tatlım aynı kıtaptan bahsedıoruz ama cook begendım bende arkadastan görmüştüm aynen o kıtap iştee

can
ım bana kitabın üstünde ne yazıyo söylermisin..hangi yayaınevi falan..ne bileyim markası falan var mı

canım kitabın ismi neydi tam olarak ?

kızlarr benim aldığım kitap elizabeth fenwick annelik ve bebek bakımı.cok güzel tavsiye ederimm

Kızlar ben de bu kitaptan aldım çok güzel anlatmış bebwği olan bir arl. Tavsiye etmişti önce ondan aldım inceledim sonra ben de aldım diyatı 47 liraydı faliba:)

canım seninle hemen hemen aynıyız ya bişiy sorucam keseyi bende gördüm ama kalp atışını göremedimde kesenin içinde bebeğini gördünmü ben boş kese gördüm sanki doktorada biişiy soramadım

evet tatlım aynı kıtaptan bahsedıoruz ama cook begendım bende arkadastan görmüştüm aynen o kıtap iştee

can
ım bana kitabın üstünde ne yazıyo söylermisin..hangi yayaınevi falan..ne bileyim markası falan var mı

kızlarr benim aldığım kitap elizabeth fenwick annelik ve bebek bakımı.cok güzel tavsiye ederimm

Kızlar ben de bu kitaptan aldım çok güzel anlatmış bebwği olan bir arl. Tavsiye etmişti önce ondan aldım inceledim sonra ben de aldım diyatı 47 liraydı faliba:)

20 mm olmadan gözükmüyo diye biliyorum canım ben içini ferah tut sen 10 gün sonra gitsen bile görürsün bence benimde geç döllenme oldu 7+0 da gördük bebeği

can

angel burdamısın ses ver
benim bir sorunum var
karnım hep aç
annemi arayıp yemek listesi bile verdim
nolucak benm halim şimdiden 2 kilo aldım

merhaba arkadaslar 20 sinde 2 li testim var nerede yaptırabılırım ozel hastaneler cok pahalı ıstanbul ıcınde anadolu yakasında fıyatları bılen varmı devlet hastanesi yapıyormu konu hakkında yardımlarınızı beklıyorum ozel hastaneler 250-350 tl arası

gd değeri denen canım ne kadarlık olduğu, yani 5week, 6day(5 hafta+6 gün)
geç döllenmedir canım. benim de öyle mesela. 6+3 de gittiğimde 14 mm gibi bir şeydi, kötü düşünme...

Canlar, güzel hamişler...
Dün hastaneden geldikten sonra ilk aklıma gelen size yazmak olmuştu.bebeğimi kaybetme korkusuyla hıçkıra hıçkıra ağlayarak anlattım olan biteni sizlere.elim hep karnımda, dudaklarımda da hep bir dua vardı.köşeye sıkışmış gibiydim dünyayı yakasım vardı bebeğime bşy olmasın diye ama elimden gelen bşy yoktu.ince bir sızı kalbimin orta yerine saplanmıştı.hayatımda hiçbirşey yüzünden bu kadar yıkıldığımı hatırlamıyorum.meğer ben çoktan anne olmuşum.sizin dualarınızı desteğinizi yanımda oluşunuzu gördükçe hafifledim ve gözyaşımı silmiş olarak topicten ayrıldım.biz çoktan bi aile olmuşuz sizinle.sizin her söylediğiniz hatta satırlarınızın arasına yapıştırdğınız yüz ifadeleri bile güç verdi bana.ve nihayet gece yarısına doğru kanamam durdu.o kadar anne benim için aynı anda dua ettiniz, ben biçoğunuzun yazdığına cevap veremedim ama hepinizinkini okudum.ve her okuyuşumda bana sarıldığınızı hissettim.eminim o sıcaklığı bebeğim de hissetti.SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.HEPİNİZ ELİ ÖPÜLESİ İNSANLARSINIZ.DEDİM YA BİZ ÇOKTAN ANNE OLMUŞUZ...
Gece sürekli tuvaletteydim.hiç olmadı kanamam sonra sabahı bekledim ve sabaha da tertemiz uyandık.şimdi gelelim güzel haberlere.dün üzüntüden meleğimin hiçbişeyini söylememişim sizlere.boyu 2.88 cm olmuş doktorumuz barbunyadan biraz daha büyük olduğunu söylemişti.o eller ayaklar bi an bile durmuyordu kıpır kıpırdı kuzucum benim.ayaklar oluşmuş ama uzaması hala devam ediyordu, zincir kemiğinin sonundaki kuyruk nerdeyse tamamen yok olmuş.kese gayet düzgün, düşük tehlikesi de gözükmüyodu ama sonra kanamam oldu tabi.şimdi çok şükür iyiyiz.21 kasıma 2li test için gün aldık.bunlar da bizim yeni fotolarımız teyzeleri

dün yoktum canım yeni gördüm, çoook geçmiş olsun... maşallah ne kadar her şeyi belli öyle bebeğinin çok etkilendim :))

mehsel kıyamam sana ben Allah herşeyi gönlüne göre versin
evet ana rahmine düştüğü andan itibaren anneyiz biz
o duygu sevgi bambaşka
yaaa senin mercimek büyümüş
teyzesi öper onu
sağsağlim doğum yapalımda inşallah
birbirimize bebek görmeye bile gideriz

Arkadaşlar liste ilk sayfada bilgilerini eklemek isteyenler ilk sayfadan incelerse seviniriz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…