annem de tam bu yorumu yaptı:) evet canım2 kg aldım canım sıkıldı biraz bide iştahım çok açık kendimi frenlemeye çalışıyorum :) 1-2 gündür de bu konuyla ilgili konuşuyorum insanlarla ondan rüyama girdi herhalde..çünkü rüyanın devamında da ben 6 kg almışım daha 6 ay olduğu için oh be 6 kgyla doğurdum die seviniyodum
20 mm olmadan gözükmüyo diye biliyorum canım ben içini ferah tut sen 10 gün sonra gitsen bile görürsün bence benimde geç döllenme oldu 7+0 da gördük bebeğiKızlar bugün doktora gittim şükürler olsunki bu sefer mol çıkmadı fakat kese var yolk kesesi de var ama bebek görünmüyor acaba geç döllenme midir yoksa bebek gelişmeyecek mi şimdi 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Son adet günümün başlangıcı 17 eylül buna göre hesaplarsam şuan 6+4 ultrasonda kesenin çapı 18.2 mm yazıyor, birde gd değeri var 5w 6d.. Bi fikri olan var mı??
canım seninle hemen hemen aynıyız ya bişiy sorucam keseyi bende gördüm ama kalp atışını göremedimde kesenin içinde bebeğini gördünmü ben boş kese gördüm sanki doktorada biişiy soramadım
bu arada kızlar benimde iştahım çok açıldı şimdiden 2kilo almışım bile ilaçtan heralde diyorum kan gyno ferrum diye bi alç vermişti doktor ondan sonra iştahım bir açıldıki :18:napıcam bilmiyorum zaten kilolu hamile kalmıştımbu arda tatlıya fena sardım ilk zamanlar canım tatlı bile istemiyordu ekşi yiyordum daha çok şimdi ekşiyi fazla sevmiyorum..geçen gece koca bir tabak patlamış mısır yedim napayım canımda istiyor
kızlarrr ben netten anne ve bebek bakımı diye bi kitap aldım cok güzel yaa tavsiye ederim herkese.bi bayanı hamileliğinden bebek 3 yasına gelene kadar anlatmıs..buarada ben ankaraya gidemedim.eşim arabayla gitti.gitmeden önceki gün alısverıse gtmstım 10 dakıkalk yolu yarım saatte gittik az dur ay gelio ay basım dıye dıye mahvoldum.oyüzden ogün vazgeçtim.iiki gitmişim ogün yoksa nasıl olcagımı anlamadan upuzuun bı yolculuk yapıp mahvetcektım kuzucuğumu....kıyamam bebeğime ben :))))))))
evet tatlım aynı kıtaptan bahsedıoruz ama cook begendım bende arkadastan görmüştüm aynen o kıtap iştee
can
ım bana kitabın üstünde ne yazıyo söylermisin..hangi yayaınevi falan..ne bileyim markası falan var mı
canım kitabın ismi neydi tam olarak ?
kızlarr benim aldığım kitap elizabeth fenwick annelik ve bebek bakımı.cok güzel tavsiye ederimm
canım seninle hemen hemen aynıyız ya bişiy sorucam keseyi bende gördüm ama kalp atışını göremedimde kesenin içinde bebeğini gördünmü ben boş kese gördüm sanki doktorada biişiy soramadım
bu arada kızlar benimde iştahım çok açıldı şimdiden 2kilo almışım bile ilaçtan heralde diyorum kan gyno ferrum diye bi alç vermişti doktor ondan sonra iştahım bir açıldıki :18:napıcam bilmiyorum zaten kilolu hamile kalmıştımbu arda tatlıya fena sardım ilk zamanlar canım tatlı bile istemiyordu ekşi yiyordum daha çok şimdi ekşiyi fazla sevmiyorum..geçen gece koca bir tabak patlamış mısır yedim napayım canımda istiyor
kızlarrr ben netten anne ve bebek bakımı diye bi kitap aldım cok güzel yaa tavsiye ederim herkese.bi bayanı hamileliğinden bebek 3 yasına gelene kadar anlatmıs..buarada ben ankaraya gidemedim.eşim arabayla gitti.gitmeden önceki gün alısverıse gtmstım 10 dakıkalk yolu yarım saatte gittik az dur ay gelio ay basım dıye dıye mahvoldum.oyüzden ogün vazgeçtim.iiki gitmişim ogün yoksa nasıl olcagımı anlamadan upuzuun bı yolculuk yapıp mahvetcektım kuzucuğumu....kıyamam bebeğime ben :))))))))
evet tatlım aynı kıtaptan bahsedıoruz ama cook begendım bende arkadastan görmüştüm aynen o kıtap iştee
can
ım bana kitabın üstünde ne yazıyo söylermisin..hangi yayaınevi falan..ne bileyim markası falan var mı
kızlarr benim aldığım kitap elizabeth fenwick annelik ve bebek bakımı.cok güzel tavsiye ederimm
20 mm olmadan gözükmüyo diye biliyorum canım ben içini ferah tut sen 10 gün sonra gitsen bile görürsün bence benimde geç döllenme oldu 7+0 da gördük bebeğiKızlar bugün doktora gittim şükürler olsunki bu sefer mol çıkmadı fakat kese var yolk kesesi de var ama bebek görünmüyor acaba geç döllenme midir yoksa bebek gelişmeyecek mi şimdi 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Son adet günümün başlangıcı 17 eylül buna göre hesaplarsam şuan 6+4 ultrasonda kesenin çapı 18.2 mm yazıyor, birde gd değeri var 5w 6d.. Bi fikri olan var mı??
can
6+4 gün oldu bugün...bişeler yedim verdiği ilacı aldım dua ediyorum sadece kanama dursun diye...
Bende Siz Bebeğinizi Beklerken diye bir kitap okuyorum, Mehmet Öz ile Michael Roizen birlikte yazmışlar çok beğendim tavsiye ederim.
Kızlar bugün doktora gittim şükürler olsunki bu sefer mol çıkmadı fakat kese var yolk kesesi de var ama bebek görünmüyor acaba geç döllenme midir yoksa bebek gelişmeyecek mi şimdi 15 gün nasıl geçecek bilmiyorum. Son adet günümün başlangıcı 17 eylül buna göre hesaplarsam şuan 6+4 ultrasonda kesenin çapı 18.2 mm yazıyor, birde gd değeri var 5w 6d.. Bi fikri olan var mı??
angel burdamısın ses ver
benim bir sorunum var
karnım hep aç
annemi arayıp yemek listesi bile verdim
nolucak benm halim şimdiden 2 kilo aldım
Canlar, güzel hamişler...
Dün hastaneden geldikten sonra ilk aklıma gelen size yazmak olmuştu.bebeğimi kaybetme korkusuyla hıçkıra hıçkıra ağlayarak anlattım olan biteni sizlere.elim hep karnımda, dudaklarımda da hep bir dua vardı.köşeye sıkışmış gibiydim dünyayı yakasım vardı bebeğime bşy olmasın diye ama elimden gelen bşy yoktu.ince bir sızı kalbimin orta yerine saplanmıştı.hayatımda hiçbirşey yüzünden bu kadar yıkıldığımı hatırlamıyorum.meğer ben çoktan anne olmuşum.sizin dualarınızı desteğinizi yanımda oluşunuzu gördükçe hafifledim ve gözyaşımı silmiş olarak topicten ayrıldım.biz çoktan bi aile olmuşuz sizinle.sizin her söylediğiniz hatta satırlarınızın arasına yapıştırdğınız yüz ifadeleri bile güç verdi bana.ve nihayet gece yarısına doğru kanamam durdu.o kadar anne benim için aynı anda dua ettiniz, ben biçoğunuzun yazdığına cevap veremedim ama hepinizinkini okudum.ve her okuyuşumda bana sarıldığınızı hissettim.eminim o sıcaklığı bebeğim de hissetti.SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.HEPİNİZ ELİ ÖPÜLESİ İNSANLARSINIZ.DEDİM YA BİZ ÇOKTAN ANNE OLMUŞUZ...
Gece sürekli tuvaletteydim.hiç olmadı kanamam sonra sabahı bekledim ve sabaha da tertemiz uyandık.şimdi gelelim güzel haberlere.dün üzüntüden meleğimin hiçbişeyini söylememişim sizlere.boyu 2.88 cm olmuş doktorumuz barbunyadan biraz daha büyük olduğunu söylemişti.o eller ayaklar bi an bile durmuyordu kıpır kıpırdı kuzucum benim.ayaklar oluşmuş ama uzaması hala devam ediyordu, zincir kemiğinin sonundaki kuyruk nerdeyse tamamen yok olmuş.kese gayet düzgün, düşük tehlikesi de gözükmüyodu ama sonra kanamam oldu tabi.şimdi çok şükür iyiyiz.21 kasıma 2li test için gün aldık.bunlar da bizim yeni fotolarımız teyzeleri
biz iyiyiz canm şükür dua etim sana, aklımdaydın hep
çok şaşırdım o hastanede genel cerrahi yokmuymuş
şifa içinde iyi diyolar evet
yat dinlen hiç yorma kendini
meleğin hep seninle olsun annesi
çok sevindim iyi olmanıza canım benim dualarınızı hep hissettim zaten çok teşekkür ederim ben de hep dua edicem hiçbirimizin bebişine bşy olmasın diye.evet cnm maalesef yokmuş.şifada bebek gibi baktılar.acile girdiğimizde doktor karnıma yüklenerek muayene etmeyi bırak önce steteskopla karnımı bi dinledi sonra gayet nazik ve dikkatli bir şekilde elle muayene etti.allah korkusu olan hiçbir insandan zarar gelmez işte.inşallah bidaha yaşamam, kimse de yaşamasın, miniklerimiz hep bizimle kalsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?