2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
mama olayına herkes o kadar karşı ki. verdirtmiyorlar. şimdi ağladığımı duyunca annem babam gerekince ver demeye başladı. bu seferde ben vermek istemiyorum. çocuk doktoru vermeyin demişti. önceden rahatça veriyordum. şimdi çok zorda kalmadıkça vermiyorum.

bu gece 15 cc lik yaptık. yetmedi sanırım gene çok ağladı. yine bi 15 lik yaptık mecburen. arada hep emmişti ama. yeterince çekemiyor mu anlamıyorum. yada başka bi sıkıntısı oluyor ben anlamıyorum.

ne kusuru bakması. bu söylediklerinin farkındayım ama işte yapamıyorum. herşeyi yapıp hala ağlayınca çaresiz klıyorum. kendimi kötü hissediyorum. bir göbeği düşse ve yıkamaya başlasak sanki daha rahatlayacak gibi hissediyorum ama bakalım.

bir süt anne iyi olur aslında benim obura :) yarın doktora gideceğim. mastit göğsümden de emzirebilirsem yeter sanırım ama bakalım.

canım yazdıklarınıı okuyunca kendimi buldum inan..ilk bebeğimde bende öyleydim..uykusuzluk..bebeğin huzursuzlukları..onun bunun habire yardım etmedikleri gibi birde akıl vermeleri..perian etmişti..hiç sevgi hissetmiyordum..hatta şunu söyleyeyim kendimi anne gibi hissetmiyordum,bebeği uyuturken ölse acaba üzülürmüyüm diye düşündüğümü bilirim..ama hepsi lohusalık depresyonuymuş..merak etme hepsi geçecek..hele şu 2-3 ay bi geçsin..herşey yoluna girecek..sen anneliğe o da dış dünyaya alışacak :) ama ilk annelikteki telaş hiç bitmiyor tabii..:34:

ben de 7+3 um suan:)
bir bakiyim dedim bu ayki.dogumlar nadil.soyle bir goz attim.dogurmak uzere olanlar nasillar acaba defim.ama masallah herkws dogurmus da bebislerinin sikintilarini paylasmaya baslamis bile.hwrkesin gozu aydin.bebeklerinizi gule gule saglikla buyutun.darisi bizlere olsun

doktora götürdün mü canım, acaba götürsem mi diye düşünüyorum, ya da ne yapmak lazım acaba? kusma yok ara ara uykusunda ağlıyor ama gaz gibi gözüküyor. bu arada bugün 20 günlük oldu Alya Göksu'm.

[Canim kutunun üzerin de ringelblumen salbe yaziyor.. Bende cok ise yariyor cok rahatim allaha sükür sadece ilk 2 gün gögüs ucundan dolayi agrim oldu bugün 19. Gün cok sükür daha hic agrim sizim yok

QUOTE=enesibel;30983658]Göbek derken kızlar bebişleriniz göbeklerini naptınız nereye gömdünüz?
Ben kabeye yolluyorum ramazanda bi komşu mekkeye umreye gidiyor dedimki medineye gömermisin tgabiki götürürüm dedi ayy nasıl duygulamnım bedenlerinden bir parcası bile orda olması çok güzel bence

Oglumun göbegi gece düsmüstü bende bir mendilin icine sarip altini degistirdigim minderin yanina biraktim sabah bir kutuya koyar sonra nereye gömecegime karar veririm diye, sabah esim benden önce uyanip altini degistirmis oglumun bezini cöpe atarken göbegini de bezin icine koyup atmis :( birde üstüne evde ki cöpü cikarip cöp kutusuna atmis gelmis cok üzüldük ama gitti bikere malesef[/QUOTE]

anammmm canımmm seninki çok vahim bi durum olmuş ya canım gecmiş olsun ne diyeyeim içimden gülmek geldi kusura bakmada
bi hikaye aklıma geldi 2 kuma varmış evde mutfakta corba yaparlarken biri tuz atarmış digeride gelir buna tuz atmamıştık diye bide o tuz atarmış o misal seninkide :9::9::9::9::9:

inan cok üzüldüm şuan yanlış anlama ama bizde öyle derler 40 lı kadın ve cocuk çöpün kenarından gecmez hatta çöp atılan arsalardan yürünmez.40 lı beebgin bezi akşamdan sonra çöpe atılmaz flan filan derler.
drlerya çöpte 3 harfliler yaşar diye.ama sen yinede kalbini ferah tut.hep koca karı lafı ama eskileride bazen dinlemek gerekiyor gercekten.
bende gecen gün oglum akıl almaz şekilde yere düştü bana komşular sadakanı geciktirdigin için oldu dediler
başkasıda üç harfliler 40 lı cocukla ugraşır dediler flanda filan daaa......

enesibel çok geçmiş olsun, bu da hepimize ders olsun..biz de konuşuyorduk bu gün bırakmayalım düşebilir diye. Bizimki gayet dönüyor,ayakları ile güç alıp sürünüyor. 10 sn bile bırakmamak lazım ama insan çaresiz bırakıyor bazen..Allah korumuş seninkini aklına kötü şeyler getirme, dönmüştür yattığı yerde

saol canım evet bende sizi uyarmak için paylaştım benim olay 10 saniye içinde oldu ocagın altını kapatmaya gitmiştim ..
tamam dönebilir ama geri geri nasıl gidebilirki

anammmm canımmm seninki çok vahim bi durum olmuş ya canım gecmiş olsun ne diyeyeim içimden gülmek geldi kusura bakmada
bi hikaye aklıma geldi 2 kuma varmış evde mutfakta corba yaparlarken biri tuz atarmış digeride gelir buna tuz atmamıştık diye bide o tuz atarmış o misal seninkide :9::9::9::9::9:

inan cok üzüldüm şuan yanlış anlama ama bizde öyle derler 40 lı kadın ve cocuk çöpün kenarından gecmez hatta çöp atılan arsalardan yürünmez.40 lı beebgin bezi akşamdan sonra çöpe atılmaz flan filan derler.
drlerya çöpte 3 harfliler yaşar diye.ama sen yinede kalbini ferah tut.hep koca karı lafı ama eskileride bazen dinlemek gerekiyor gercekten.
bende gecen gün oglum akıl almaz şekilde yere düştü bana komşular sadakanı geciktirdigin için oldu dediler
başkasıda üç harfliler 40 lı cocukla ugraşır dediler flanda filan daaa......

Canim basta ilk 10-15 dk esim onun icindemiydi ben onu cöpe attim deyince sok olmustum cokta üzüldüm ama ardindan esime bakip bakip gülmeye basladim ben evdeki cöpü cikarip dis kapinin önüne birakmadikca hayatin da hic cöp atmaya gitmeyen adam ogün cöp atmaya gidesi gelmis.. Olan oldu artik yapicak birsey yok malesef :(
Bu cöp konusun da oglumun bezlerini hic normal cöpe atmiyorum özel sirf bezleri icin cöp almistim icinde de özel torbasi var hep ona atiyorum
Son siralar aklima cok fazla getirmemeye calisiyorum ama korkuyorum bu 3 harfler konusun da kimi görsem, kiminle konussam illaki bununla ilgili örnekler veriyor veya anlatiyor.. Sürekli ogluma bakip bakip okuyorum babasina söyledim imama dua yazdirip cevşen olarak kiyafetine takmak istiyorum.. Bizde de 40 i cikmamis cocugun üzerine kesinlikle babasinin kiyafetlerini falan örtmeyin derler, lohusa kadin 40i cikmadan tek basina cocukla disari cikmasin falan..
İnsan aldiris etmemeye calisiyor ama bir sekil de etkileniyor.. Sana da cok gecmis olsun bu arada canim allah korumus yazik kuzum benim daha minicik gözümün önüne getiriyorum da nasil düsmüs daha minicik aklim almiyor, kimbilir ne cok korkup sıçramistir yavrum, ben uykusun da agliyor bazan oglum icini cekerek ona bile aklim gidiyor senin ne kadar korktugunu düsünemiyorum bile bundan sonra cok daha dikkatli ol canim rabbim uzun ömürler versin her türlü kazadan beladan korusun onlari..

Kizlar suan hepimiz zor bir sürecten geciyoruz bardaga hep bos kismindan bakip kafamiz da kurup kurup kendimizi strese sokmayalim.. Ben de sezeryan oldum esim disin da ilk haftadan buyana kimse olmadi yanim da hic anlamadigim bilmedigim seyleri bile baskalari nasil yapiyor diye kendimi gaza getire getire yaptim ve hala yapiyorum allaha sükür.. Günde belki 3-4 saat uyuyorum oglumu uyuttugum gibi birde evin okadar isini yapiyorum üstüne sürekli bebegi görmeye gelenler oluyor kalkip birde tatli börek falan yapiyorum kendime sürekli cok sütüm geldigini bukadar sütü ne yalacagimi söyleyip duruyorum ki sütüm suan oglumu doyurucak kadar geliyor öyle aman aman bir durum da degil..

Yavrularimizi kucagimiza aldik sagliklari yerin de cok sükür gaz sancisiymis, aglamasiymis falan bunlar sükür edilecek seyler

Bakin bugün öglen annem aradi söyledi 28 yasin da uzaktan tanidik bir bayan son 2-3 yildir cocuk sahibi olabilmek icin ugrasiyordu 3 ay önce ikizleri oldu ama ikisi de 3 aydir hastanede doktorlar büyüdükce önce körlük baslar ve cok uzun yasamaya bilirler demis kadin artik nasil bir bunalima girdiyse hergün hasteye sagdigi sütünü vermeye gidiyormus 2 gün önce yine gidip bebeklerini gördükten sonra kendini yük treninin altina atmis okadar cok üzüldüm ki henüz 3 aylik 2 tane yavru ve psikolojisi alt üst kucagin da 2 hasta bebekle geride kalan bir baba..
Yatip kalkip isyan etmektense her halimize sükredelim tek derdimiz süt olsun bebegin gaz sancisi, sariligi olsun

yaramazlık yapma oğlum diyorummm
pışıııııkkkk diyorrr :52:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ayy masallahhh canimm ne kadar büyümüs degismiss cok daha yakisili olmus buu:16::16::16:
kaka olayinada cok güldümmmm :9::9::9::9: hihh annesi sendee yatakta altini degisme bir dahaa:27::27::27::27: nevresimler neyse yikanirda olan babasinin kiyafetlerine olmus bence:53::52:

mama olayına herkes o kadar karşı ki. verdirtmiyorlar. şimdi ağladığımı duyunca annem babam gerekince ver demeye başladı. bu seferde ben vermek istemiyorum. çocuk doktoru vermeyin demişti. önceden rahatça veriyordum. şimdi çok zorda kalmadıkça vermiyorum.

bu gece 15 cc lik yaptık. yetmedi sanırım gene çok ağladı. yine bi 15 lik yaptık mecburen. arada hep emmişti ama. yeterince çekemiyor mu anlamıyorum. yada başka bi sıkıntısı oluyor ben anlamıyorum.

ne kusuru bakması. bu söylediklerinin farkındayım ama işte yapamıyorum. herşeyi yapıp hala ağlayınca çaresiz klıyorum. kendimi kötü hissediyorum. bir göbeği düşse ve yıkamaya başlasak sanki daha rahatlayacak gibi hissediyorum ama bakalım.

bir süt anne iyi olur aslında benim obura :) yarın doktora gideceğim. mastit göğsümden de emzirebilirsem yeter sanırım ama bakalım.
canim geceleri bir defalik mama ver doysun oglusun rahat uyusun emzigi kesinlikle kullan senin icin cok rahat olcak :))
yikama olayina gelince göbegi dusmeden yikayabilirsin sadece göbegini hemen kurulamak gerekiyor islak kalmamali
alkol yerine pudra kullan hemen kurutuyorr:34:turkiye cok sicak bebek rahatsiz olyuordur banyo istiyordur bence bir an evlle yikamaya bak sonra kundakla guzelce yatirr kundakda durmyuor ellerini cikariyor demisin ben kizimi penye battaniyesine sairiyorum kafa kismini biraz bukuyorum sonra önce bir tarafini sonra alt kismini ve doger tarafida katlayarak sikica sariyourm battaniyenin ucunu biraz bebegin altina dogru sok acilmasin diye kollarini icine koyunca cikartamiyor benim kizimda bazen cok kiziyor snirleniyor ama nafile ne yapsa cikartamiyor:53: gerekirse eger kumas bir bezden olan kundak kusak derlerdi eskiden ip gibi birseyle cok sikmadan bagla eskiler :34::34: sütünü sag canim pompna bozulmus degistirme imkanin vardir mutlaka daha garantisi gecmemistir onun aldigin yere göturup degistir bu kadar cabuk bozulmasi zaten normal degil :)) yenisini alinca sag ve sagarken hafif öne egil pompayi iyice gögsüne bastir birde diger elinle masaj yapar gibi parmaklarinda gögsünü kavrayarak SIK pompayi basarken SIKARSAN süt daha cok akiyor yanlardaki süt sagmakla gelmiyor ben bunu kesfttim:34::34:

Pozitif olmak ve sürekli 24 saat yiyip içmek. Geceleri bile süt yapan çaydan içiyorum ve bol su içiyorum. Yatana kadar karnım ağrıyana kadar yiyorum. Evi bok götürse dünya patlasa aldırmamak. Mümkün mertebe herşeye rağmen dinlenmek ve bol bol amaaan bosver demek. Kulağa zor gibi geliyor ama zor değil. Stres çok etkiliyor. Yorgunluk açlık hepsi çok kötü. Fazla kiloları düşünmüyorum. Zaten yavaşta olsa kilolar çok yememe rağmen gidiyor. Aslında oğlumdan başka hiçbirşey düşünmüyorum. Birde bol bol göğsümde yatırıyorum. Beyin bebeği hissedip süt salgılarmış. Kucağıma almaktan çekinmiyorum. Zaten bol bol kucakta olsun dedi emzirme danışmanı. Kucağımdayken emziğini emiyor sütüm birikinti hemen veriyorum.

AAAAAA ayni beni anlatiyorsun valla ben yzasam kendimi bukadar iyi anlatamazdim sanki ben yazmis gibi hissettim :27:
bende öyle hic birseyi umursamiyorum sadece yemegimizi düsünüyorum okadar ev isini fln hic umursamiyorum bugunlerde zaten kizim firsat birakmiyor gunduz durmuyorr uyudugun zamanda ben kendimi ya burda ya tv basinda bulyuorum:9:ilk zamanlar aman gelen olcak diye sabahtan aksama kadar kosturuyordum ev isi yapcam diyee sütüm olmuyordu yetmiyordu simdi hic tinlamiyorum
aliyorum cerezimi oturuyorum bende yaninda bisküvü kek yiyorumm bugun annem geldi kilo almisin sen dedi tartildim hakkaten 3 kilo almisim o da normal cok yemeye basladim birde evdeyim kac gundur biryre cikamadim neyse aman dedim salladim simdi yine aldim kekimi cerezimi göturuoyrumm:26::52::52: sütümde masallahh artmaya hizla devam ediyor bebegi gögüse yatirma isini bende cok yapiyorum sabahlari hemen hergün gögsümde uyuyor ben yatakta uzaniyorum oda kucagimda uyuyorr ee tabi bende uyuyorum o arada ikimizde dinlemis uykumuzu almis oluyoruz sutumuzde dolmaya devam ediyor:34: simdi bir gerginlesiti bir doldu daha 2 saat olmadi emzirelii birde bugun bütün gün hic durmadan emmesine ragmenn. cok uzattim canim kusura bakma
demek o ki dedigin cok dogru herseyi bir kenera birakip kafaya hic birseyi takmadan bebeginizle ilgilenin bu cok ise yarayacak ve sütünüzü bollastIracakk :34::34:

canım yaa çok geçmiş olsun,senin durumunu okudum içim eridi aradan birkaç saat geçti benim meleğimi de pusetinden ben düşürdüm resmen takla attı bebeğim, çok şükür şimdilik bişeyi yok ama aklım gitti 2 saat uyutmadım bugünde sık uyanıyo Allahtan.Ama ağlama şekli değişti bebeğimin.sadece gaz sancısı çok olduğunda avaz avaz ağlardı şimdi her ağlaması öyle,nasıl korktuk meleğimle gözünden yaşlar geldi. umarım ikisininde bişeyciği olmaz korkularıda geçer. :43::26::18:
canim sanada cok gecmiss olsunnnn ucuz atlamisiniz sizdeee rabbim korumusss:((

merhaba kızlar ara ara giriyorum bakınıyorum ama yorum yazamıyorum kızım fırsat vermiyor umarım herkesler iyidir
yeni doğum yapan anneleri tebrik ederim hala yapamayanlar var onlarıda allah bir avazda kurtarsın inşallah

bizim göbeğimiz 5 günlükken düştü ama hala iyileşmedi iki kere doktora götürdük gümüş nitrat sürdü bizde evde alkolle temizliyoruz ama yinede aynı bugün 11 gün oldu ve hala kızımı banyo yaptıramadım bu nedenden ve boynu ufaktan isilik oldu kuzumun ne yapacağımı şaşırıyorum pazartesi başka bir doktora götürecem

birde kaka sorunumuz var kakası cıvık olduğu halde yaparken zorlanıyor kızarıyor kendini kasıyor bu şekilde sorun yaşayan varmı
canim göbegi düstüyse nedne banyo yaptirmiyorsunn kanamasi olabilri normal birsey bu korkma birde pudra dök kurutuyor göbegi hemen :))

Göbek derken kızlar bebişleriniz göbeklerini naptınız nereye gömdünüz?
Ben kabeye yolluyorum ramazanda bi komşu mekkeye umreye gidiyor dedimki medineye gömermisin tgabiki götürürüm dedi ayy nasıl duygulamnım bedenlerinden bir parcası bile orda olması çok güzel bence

bizde henuz birsey yapmadik duruyor evde hatta unutmustum ben esim mutfaktaki tv kenarina koymuss:27: iyiki bizimkide cöpe fln gitmemiss:9: ben ne yapsam acaba yaa kabeye gönderme fikri cokk guzel cok hosuma gitti keske annem bu yil gitseydi kabeyeee bende gönderirdim ne guze olrudu:16: kadini göndersemmi acaba ben sirf göbek icinn:52:giden birisi olsada göndersem bende cok sevdim bu fikri bayildim ya turkiyeye gelcem ya orda bir yeremi gömsem acaba:53: napim kizlar sizcee
Canim ekstra bi sey yapmama gerek var mi doktor babusol vermisti onunla temizlemeye devam edeyim mi ayy cok heyecan yaptim
canim göbek düsünce birsey yapmaya gerek yok bizimki4. gün düstü sadece hastanede pudra dökuyordu hemsireelr 3. gün ciktik daha evde hic bir müdehale yapmaya gerek kalmadan düstü puda döktük ogun bir dahada dökmedim birsey yapmadim ertesi günde yikadikm hemen :))) sende saece pudra dök bir iki gün yeterli :))

sonunda bende kızıma kavuştum dün.3135gr 50cm kızım.halen ağrılarım olsada annelik muhteşem bir duyguymuş.

AYYY CANIMMM BENIMM TEBRIK EDERIMMMM GÖZÜN COKK GECMIS OLSUNNN VALLA DÜN SENI BURDA GÖRMEYINCE AKLIMA GELDI UCON DOGURDU GALIBA BURDA YOK DEDIM KENDIMEE:53: CANIMM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜNNN KIZININ FOTOSUNU PAYLAS HEMEN FIRSAT BULUNCA COK EMRAK EDIYORUM AVATARINDAKI BEBEGE BENZIYORMU DIYE:52::52::52::26:

[Canim kutunun üzerin de ringelblumen salbe yaziyor.. Bende cok ise yariyor cok rahatim allaha sükür sadece ilk 2 gün gögüs ucundan dolayi agrim oldu bugün 19. Gün cok sükür daha hic agrim sizim yok

Oglumun göbegi gece düsmüstü bende bir mendilin icine sarip altini degistirdigim minderin yanina biraktim sabah bir kutuya koyar sonra nereye gömecegime karar veririm diye, sabah esim benden önce uyanip altini degistirmis oglumun bezini cöpe atarken göbegini de bezin icine koyup atmis :( birde üstüne evde ki cöpü cikarip cöp kutusuna atmis gelmis cok üzüldük ama gitti bikere malesef

Tsk ederim canim benim gögüs yaraalrim gecmisti ama bilyirosun mantardan dolayi tekrar agrimaya yara olmaya baslamisti neyseki bguun agiz kremi ise yaradi hic agrimadi cok sükür emzirmeyede basladim bugun tekrar 2 gün emzirmedimya ya cok özlemis kizim yada emmeyi unutmus hemen baya zorlandik bütüngün durmadi:50:

ayyy canimm yaa cok üzüldümmm cöpe gitmesinee :50: zaten hep öyle olur yapmazlar yapmazlar ve yaptiklarinda mutlaka cok önemli birseyi mahvederlerr:9:olacagi varmis gerci neyse canim üzülme benim ilk kiziminda cöpe gitti hemde ben bilerek kndi eilimde attim:53::53::46::46: nerden bilim ben gömülmesi gerektiginiiiiiii :53::53:annemde söylememisti atiktan sonra demistii ama is isten coktan gecmistii :50::50: o yuzden kizimi evde durdurmak cok zor olyuro galiba surekli disarda gezmek istiyorr:9:
oglumunkinide o zaman gömcek yer bulamamistim ne esim nede annem ve biz göturelimde gömelim demediler bede sinirlenip balkondaki sakiya gömmüstüm:52::52::52::26::26::26:inanmazsin ama simdi oda evden disari cikmayi hic sevmiyorrr butun gun benle evde saksi gibi otuyorr:30::30::30::52::52::52::52:

Kizlar suan hepimiz zor bir sürecten geciyoruz bardaga hep bos kismindan bakip kafamiz da kurup kurup kendimizi strese sokmayalim.. Ben de sezeryan oldum esim disin da ilk haftadan buyana kimse olmadi yanim da hic anlamadigim bilmedigim seyleri bile baskalari nasil yapiyor diye kendimi gaza getire getire yaptim ve hala yapiyorum allaha sükür.. Günde belki 3-4 saat uyuyorum oglumu uyuttugum gibi birde evin okadar isini yapiyorum üstüne sürekli bebegi görmeye gelenler oluyor kalkip birde tatli börek falan yapiyorum kendime sürekli cok sütüm geldigini bukadar sütü ne yalacagimi söyleyip duruyorum ki sütüm suan oglumu doyurucak kadar geliyor öyle aman aman bir durum da degil..

Yavrularimizi kucagimiza aldik sagliklari yerin de cok sükür gaz sancisiymis, aglamasiymis falan bunlar sükür edilecek seyler

Bakin bugün öglen annem aradi söyledi 28 yasin da uzaktan tanidik bir bayan son 2-3 yildir cocuk sahibi olabilmek icin ugrasiyordu 3 ay önce ikizleri oldu ama ikisi de 3 aydir hastanede doktorlar büyüdükce önce körlük baslar ve cok uzun yasamaya bilirler demis kadin artik nasil bir bunalima girdiyse hergün hasteye sagdigi sütünü vermeye gidiyormus 2 gün önce yine gidip bebeklerini gördükten sonra kendini yük treninin altina atmis okadar cok üzüldüm ki henüz 3 aylik 2 tane yavru ve psikolojisi alt üst kucagin da 2 hasta bebekle geride kalan bir baba..
Yatip kalkip isyan etmektense her halimize sükredelim tek derdimiz süt olsun bebegin gaz sancisi, sariligi olsun

offfff ne kadar kötu birsey yaa cok üzüldümm inan icim ürperdi okurken gögsüm bile sizladiii allahimm o babanin allah yardimcisi olsunn kadininda günahlarini affetsin keske sabretmeyi secseydi ama o an ki yasadigi bunalim ona o yolu sectirmistir :(((
allahim yarabbim rabbim neylerse güzel eyler bellimi olurdu hic belki bebkler cok saglikli olcak uzun yillar yasayacakti belki sabretseydi hepsi gececektii ölmek caremiysiii mahvetmis ahiretini yakmiss cok yazik ya cok üzüldüm rabbim affetsin insallah :(((

bende anne sutuyle besliyorum iyi yani superr :)) ama benm gozumde bi kilo almamis gibi sanki ilk dogdundaki resimlerie bakiyorum aradaki farki oyle anliyorum.. minnacik daha 2.ay tombis olurlarmi aceba :)) soyle opmek istiyorum muck muck oglusumu.. benm oglanda gece 00:53de dogdu seninkidemi oylee kiz 1 haziranda dogmasini cok istedimm gunduz dogsadi 31 mayis olcakdii hic istemedim o tarihde dogsun :1: 1 haziranda dogmasi icin ikinmadim ebe bilee oyle istedi hihihi

Allah iyiliğini versin ben de 6.6.2013 olsun diye bekledim ama benimki tam gününde geldi 15:18 de doğdu :emir_bebek:

slm.kızım çarşamba günü hastaneden çıktı.allaha şükür evimizdeyiz.eve alışmaya çalışıyo.çok sık giremiyorum.burası çok sıcak annemlerle yaylaya gitcez nete giremicem.herkese bebişleriyle sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Günaydın hanımlar... Çarşamba günü son kontrolümde doktorum pazartesi gününe kadar bebek gelmezse suni sancıyla doğumu başlatırız demişti. Bende korkuyla pazartesiyi bekliyorum suni sancı olmasın kendi sancımla doğ
kızlarrr şarıl şarıl suyum geldi...
Benim için dua edin kızlar çok korkuyorum şimdi doktorumla eşimi arıycam... Üstüm başım su içinde bu arada:D

Günaydın hanımlar... Çarşamba günü son kontrolümde doktorum pazartesi gününe kadar bebek gelmezse suni sancıyla doğumu başlatırız demişti. Bende korkuyla pazartesiyi bekliyorum suni sancı olmasın kendi sancımla doğ
Benim için dua edin kızlar çok korkuyorum şimdi doktorumla eşimi arıycam... Üstüm başım su içinde bu arada:D

allah hayırlı doğmlarr versin. biran önce bebişine kavuşursun inş.

kızlar biliorsunuz sahra bir kaç gün önce dogum yapmıştı biz faceden yazışıyorduk.bana bebegin morardıgını söylemişlerdi ve hemen acile hastane gittiklerini söylemişlerid ve bebegini müşade altına almışlardı gece.
bir iki gündür yazışamıyordukki kendisi bu sabah bana mesaj atmış dememkki bebegi hastaneden hiç cıkarmamışlarki demişki
kendilerini ve bebegi ordudan samsuna başka bi hastane sevk etmişer. bagırsaklarında gelişmeyen bir yer varmış ve acil ameliyat edilcekmiş.ama hemde bebek enfeksiyon kapmış .enfeksiyon kaptıgı için acil müdehalede edilemiyormuş
ne olur bebegim için bana dua etsinler yazmış
çok üzüldüm agladım ne olur kızlar dua edelim :25:
:16::16::16::16::16::16::16::16:
rabbim ya şafi adıyla şifasını versin inşallah.daha bi kaç günlük bebek ameliyata gircek allahım sen melegimizi koruuuuu

SAHRA SEN İÇİNİ FERAH TUT DUALARIMIZ SENİNLE İNŞEALLAH

Merhaba hanımlaar günaydın bugün tavimim kayboldu daha bişey yok inat kızım benm inatlaş bkm nasıl olsa salı günü
annen suniyi yiyecek :) hayırlısı hakkımızda
Arkadaşlar 21 haziran 16:50 de kızımıza kavuştuk.Sabah sancım tuttu 7 de hastaneye gittik.Biraz erken gitmişiz epey sancı çektim ama herşeye değdi.Kızımı görünce hepsini unuttum.Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsinn,herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin.çok harika bir duyguymuş.
Hayırlı olsn allh analı babalı büyütsün

19.06.2013 sabah 8.28 oğlum dünyaya geldi şükürler olsun ki:) hayattaki herşeyden daha önemli daha anlamlı AŞK işte :) şimdi 9 günlük oldu bile yanımda misler gibi uyuyo Allah'ım ona sağlık uzun ömürler versin...(hepimizinkine)
diyorum ki iyi ki sezeryanla dünyaya getirmişim. Saolsun dr. Bahar Çağlar bana hiç acı çektirtmedi doğumda doğumdan sonra.
burdan ona tekrar teşekkür ederim ve herkese tavsiye ederim. (medipol hast.)
şimdilik bu kadar yazabilirim çünkü minik rüzgarımı uyandırıp emzirmem lazım:)
doğum yapan yada yapıcak olan tüm arkadaşlara ve bebeklerine sağlıklar diliyorum...
Gözünüz aydın.

Hakkınızda hayırlısı canım belki kendi sancın gelir.

kızlar biliorsunuz sahra bir kaç gün önce dogum yapmıştı biz faceden yazışıyorduk.bana bebegin morardıgını söylemişlerdi ve hemen acile hastane gittiklerini söylemişlerid ve bebegini müşade altına almışlardı gece.
bir iki gündür yazışamıyordukki kendisi bu sabah bana mesaj atmış dememkki bebegi hastaneden hiç cıkarmamışlarki demişki
kendilerini ve bebegi ordudan samsuna başka bi hastane sevk etmişer. bagırsaklarında gelişmeyen bir yer varmış ve acil ameliyat edilcekmiş.ama hemde bebek enfeksiyon kapmış .enfeksiyon kaptıgı için acil müdehalede edilemiyormuş
rabbim ya şafi adıyla şifasını versin inşallah.daha bi kaç günlük bebek ameliyata gircek allahım sen melegimizi koruuuuu

Çok üzüldüm allahım şifa verir inş.

Canim ekstra bi sey yapmama gerek var mi doktor babusol vermisti onunla temizlemeye devam edeyim mi ayy cok heyecan yaptim
Bence yok ama doktorun verdiyse de bilemem hastanede pansuman yapmışlardı kızıma ondan sonra iyi oldu
slm kızlar oğluşumun sarılığı 13 ten 10 a düşmüştü bugün 8.günümüz 11.5 a çıkmış.. doktorumuz emzirdikten 1 saat sonra mama ver dedi anne sütü yetiyor mu diye ama benim anlamadığım 1 saate kadar acıkır zaten çocuk yani nasıl anlıycam yetmediğini bugün emzirdim kendi memeyi 20 dk sonra bıraktı arkasından 5 dk sonra mama vermeyi denedim ilk kaşığı aldı ağzında tuttu yutmadı sonrada dışarı attı.. yetiyor gibi geliyor bana aç olsa memede sinirlenir yada sık ağlar herhalde ama öyle bişeyleri yok.. ben napayım ne zaman vereyim boşuna da mama vermek istemiyorum değerimiz çok yüksek değil ama bu sarılık neden yükseldi ki.... bana bi akıl verin kızlar..
ve aleyhim selam CNm ac olsa oğlun ağlar memene yapıdır veya mamayı yer demek ki sütun yetiyor bencede başka birsey verme emzir çok uyuyorsa ondan sarılık olabilir yarım saatte bı kaldırıp emzir inşallah gecer zaten 11 de düşük bu saatten sonra yükselmez düşer
sonunda bende kızıma kavuştum dün.3135gr 50cm kızım.halen ağrılarım olsada annelik muhteşem bir duyguymuş.
oğu ne güzel adına çok mutlunildum CNm tebrik ederim Rabbim anali babali büyütsün hayırlı evlat eylesin inşallah

sağol canım amin allah hepimizin evletlerını analı babalı büyütsün k vitamini doğduğunda yaptılar bacaktan tekrar yaparlarmı bilmiyorum doktor günde bir kez alkolle temizle dedi canım o nedenle yapıyoruz pazartesi başka bir doktora götürecem hayırlısı olsun
teşekkürler tavsiyelerin için canım allah senin bebeğinide sana bağışlasın yanından ayırmasın canım
Anladım CNm tabi yine yaparlar bana doktorum dedi kanama olursa tekrar gel yine iğne yaparız dedi çok ciddi değil ama yine de kanadıgi zaman doktora götür çok gecmis olsun inşallah en kısa zamanda iyileşir
Canim karanfil çicegi merhemi yaziyor.. Burda eczaneler de satliyor sor bulursun büyük ihtimal
Dünürüm nasılsın napiyor bizim damat iyiler mı gorusemiyoruz sen yogun ben yogun Rabbim senin de yardımcın olsun Rabbim başka sıkıntı vermedin bende senin gibi yanlizim herseyiyle ben ilgileniyorum kızımın amabiyledi daha iyi bosver :)

Günaydın CNm inşallah suni sancıya gerek kalmaz yavrun kendiliğinden geliverir hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim kolay doğumlar basıp etsin

Ayy kuzum ya kıyamamış Rabbim sahra arkadasımıza sabırlar versin yavrusuna da Safi ismiyle acil şifalar versin kimseye yaşatmasın Rabbim bizi evlatlarimizla sinamasin insallah

kızlar dün kontrolüm vardı hiç açıklık yokmuş ve bebek daha inmemiş aşağıya 40 haftayı devirdik sancı falan çıkmıyor suyu iyi dedi napmalıyım hurma yiyorum yürüyüş yapıyorum daha mı çok yürümeliyim sizce bu çocuk ne zaman harekete geçicek dün o kadar bunaldım ki hergün arıyorlar daha doğurmadın mı yok sen doğuramayacaksın belli benden 1 ay sonra doğumu olacak arkadaşlarım var ben bile senden önce doğurcam bak görürsün yok bebeğim 2 hafta önden gidiyor kilosu şu kadar boyu şu kadar yok telden hem kendi hamilelik fotosunu hem ultrason resmi atmalar falan benim stresim bana yetiyor üstüme geliyorlar sanki ben istemiyor muyum bu zamana kadar hep stressiz geçirmeye çalıştım hamileliğimi ama son 3 gündür artık delirtiyorlar beni ya bide korkutmaları yok mu haftası geçerse tehlikeli şu olur bu olur ben önce Allaha sonra doktoruma güveniyorum bişey olmaz Allahın izniyle diyorum daha üste çıkıyorlar anlayacağınız loğusalık piskolojisine doğurmadan girmiş bulunuyorum.lütfen yapmam gereken işe yarayacak bişeyler varsa bana yardım edin

Back
X