ayy masallahhh canimm ne kadar büyümüs degismiss cok daha yakisili olmus buu

kaka olayinada cok güldümmmm

hihh annesi sendee yatakta altini degisme bir dahaa

nevresimler neyse yikanirda olan babasinin kiyafetlerine olmus bence

mama olayına herkes o kadar karşı ki. verdirtmiyorlar. şimdi ağladığımı duyunca annem babam gerekince ver demeye başladı. bu seferde ben vermek istemiyorum. çocuk doktoru vermeyin demişti. önceden rahatça veriyordum. şimdi çok zorda kalmadıkça vermiyorum.
bu gece 15 cc lik yaptık. yetmedi sanırım gene çok ağladı. yine bi 15 lik yaptık mecburen. arada hep emmişti ama. yeterince çekemiyor mu anlamıyorum. yada başka bi sıkıntısı oluyor ben anlamıyorum.
ne kusuru bakması. bu söylediklerinin farkındayım ama işte yapamıyorum. herşeyi yapıp hala ağlayınca çaresiz klıyorum. kendimi kötü hissediyorum. bir göbeği düşse ve yıkamaya başlasak sanki daha rahatlayacak gibi hissediyorum ama bakalım.
bir süt anne iyi olur aslında benim obura :) yarın doktora gideceğim. mastit göğsümden de emzirebilirsem yeter sanırım ama bakalım.
canim geceleri bir defalik mama ver doysun oglusun rahat uyusun emzigi kesinlikle kullan senin icin cok rahat olcak :))
yikama olayina gelince göbegi dusmeden yikayabilirsin sadece göbegini hemen kurulamak gerekiyor islak kalmamali
alkol yerine pudra kullan hemen kurutuyorr

turkiye cok sicak bebek rahatsiz olyuordur banyo istiyordur bence bir an evlle yikamaya bak sonra kundakla guzelce yatirr kundakda durmyuor ellerini cikariyor demisin ben kizimi penye battaniyesine sairiyorum kafa kismini biraz bukuyorum sonra önce bir tarafini sonra alt kismini ve doger tarafida katlayarak sikica sariyourm battaniyenin ucunu biraz bebegin altina dogru sok acilmasin diye kollarini icine koyunca cikartamiyor benim kizimda bazen cok kiziyor snirleniyor ama nafile ne yapsa cikartamiyor

gerekirse eger kumas bir bezden olan kundak kusak derlerdi eskiden ip gibi birseyle cok sikmadan bagla eskiler

sütünü sag canim pompna bozulmus degistirme imkanin vardir mutlaka daha garantisi gecmemistir onun aldigin yere göturup degistir bu kadar cabuk bozulmasi zaten normal degil :)) yenisini alinca sag ve sagarken hafif öne egil pompayi iyice gögsüne bastir birde diger elinle masaj yapar gibi parmaklarinda gögsünü kavrayarak SIK pompayi basarken SIKARSAN süt daha cok akiyor yanlardaki süt sagmakla gelmiyor ben bunu kesfttim

Pozitif olmak ve sürekli 24 saat yiyip içmek. Geceleri bile süt yapan çaydan içiyorum ve bol su içiyorum. Yatana kadar karnım ağrıyana kadar yiyorum. Evi bok götürse dünya patlasa aldırmamak. Mümkün mertebe herşeye rağmen dinlenmek ve bol bol amaaan bosver demek. Kulağa zor gibi geliyor ama zor değil. Stres çok etkiliyor. Yorgunluk açlık hepsi çok kötü. Fazla kiloları düşünmüyorum. Zaten yavaşta olsa kilolar çok yememe rağmen gidiyor. Aslında oğlumdan başka hiçbirşey düşünmüyorum. Birde bol bol göğsümde yatırıyorum. Beyin bebeği hissedip süt salgılarmış. Kucağıma almaktan çekinmiyorum. Zaten bol bol kucakta olsun dedi emzirme danışmanı. Kucağımdayken emziğini emiyor sütüm birikinti hemen veriyorum.
AAAAAA ayni beni anlatiyorsun valla ben yzasam kendimi bukadar iyi anlatamazdim sanki ben yazmis gibi hissettim

bende öyle hic birseyi umursamiyorum sadece yemegimizi düsünüyorum okadar ev isini fln hic umursamiyorum bugunlerde zaten kizim firsat birakmiyor gunduz durmuyorr uyudugun zamanda ben kendimi ya burda ya tv basinda bulyuorum

ilk zamanlar aman gelen olcak diye sabahtan aksama kadar kosturuyordum ev isi yapcam diyee sütüm olmuyordu yetmiyordu simdi hic tinlamiyorum
aliyorum cerezimi oturuyorum bende yaninda bisküvü kek yiyorumm bugun annem geldi kilo almisin sen dedi tartildim hakkaten 3 kilo almisim o da normal cok yemeye basladim birde evdeyim kac gundur biryre cikamadim neyse aman dedim salladim simdi yine aldim kekimi cerezimi göturuoyrumm:26:

sütümde masallahh artmaya hizla devam ediyor bebegi gögüse yatirma isini bende cok yapiyorum sabahlari hemen hergün gögsümde uyuyor ben yatakta uzaniyorum oda kucagimda uyuyorr ee tabi bende uyuyorum o arada ikimizde dinlemis uykumuzu almis oluyoruz sutumuzde dolmaya devam ediyor

simdi bir gerginlesiti bir doldu daha 2 saat olmadi emzirelii birde bugun bütün gün hic durmadan emmesine ragmenn. cok uzattim canim kusura bakma
demek o ki dedigin cok dogru herseyi bir kenera birakip kafaya hic birseyi takmadan bebeginizle ilgilenin bu cok ise yarayacak ve sütünüzü bollastIracakk

canım yaa çok geçmiş olsun,senin durumunu okudum içim eridi aradan birkaç saat geçti benim meleğimi de pusetinden ben düşürdüm resmen takla attı bebeğim, çok şükür şimdilik bişeyi yok ama aklım gitti 2 saat uyutmadım bugünde sık uyanıyo Allahtan.Ama ağlama şekli değişti bebeğimin.sadece gaz sancısı çok olduğunda avaz avaz ağlardı şimdi her ağlaması öyle,nasıl korktuk meleğimle gözünden yaşlar geldi. umarım ikisininde bişeyciği olmaz korkularıda geçer.

:26::18:
canim sanada cok gecmiss olsunnnn ucuz atlamisiniz sizdeee rabbim korumusss

(
merhaba kızlar ara ara giriyorum bakınıyorum ama yorum yazamıyorum kızım fırsat vermiyor umarım herkesler iyidir
yeni doğum yapan anneleri tebrik ederim hala yapamayanlar var onlarıda allah bir avazda kurtarsın inşallah
bizim göbeğimiz 5 günlükken düştü ama hala iyileşmedi iki kere doktora götürdük gümüş nitrat sürdü bizde evde alkolle temizliyoruz ama yinede aynı bugün 11 gün oldu ve hala kızımı banyo yaptıramadım bu nedenden ve boynu ufaktan isilik oldu kuzumun ne yapacağımı şaşırıyorum pazartesi başka bir doktora götürecem
birde kaka sorunumuz var kakası cıvık olduğu halde yaparken zorlanıyor kızarıyor kendini kasıyor bu şekilde sorun yaşayan varmı
canim göbegi düstüyse nedne banyo yaptirmiyorsunn kanamasi olabilri normal birsey bu korkma birde pudra dök kurutuyor göbegi hemen :))
Göbek derken kızlar bebişleriniz göbeklerini naptınız nereye gömdünüz?
Ben kabeye yolluyorum ramazanda bi komşu mekkeye umreye gidiyor dedimki medineye gömermisin tgabiki götürürüm dedi ayy nasıl duygulamnım bedenlerinden bir parcası bile orda olması çok güzel bence
bizde henuz birsey yapmadik duruyor evde hatta unutmustum ben esim mutfaktaki tv kenarina koymuss

iyiki bizimkide cöpe fln gitmemiss

ben ne yapsam acaba yaa kabeye gönderme fikri cokk guzel cok hosuma gitti keske annem bu yil gitseydi kabeyeee bende gönderirdim ne guze olrudu

kadini göndersemmi acaba ben sirf göbek icinn

giden birisi olsada göndersem bende cok sevdim bu fikri bayildim ya turkiyeye gelcem ya orda bir yeremi gömsem acaba

napim kizlar sizcee
Canim ekstra bi sey yapmama gerek var mi doktor babusol vermisti onunla temizlemeye devam edeyim mi ayy cok heyecan yaptim
canim göbek düsünce birsey yapmaya gerek yok bizimki4. gün düstü sadece hastanede pudra dökuyordu hemsireelr 3. gün ciktik daha evde hic bir müdehale yapmaya gerek kalmadan düstü puda döktük ogun bir dahada dökmedim birsey yapmadim ertesi günde yikadikm hemen :))) sende saece pudra dök bir iki gün yeterli :))
sonunda bende kızıma kavuştum dün.3135gr 50cm kızım.halen ağrılarım olsada annelik muhteşem bir duyguymuş.
AYYY CANIMMM BENIMM TEBRIK EDERIMMMM GÖZÜN COKK GECMIS OLSUNNN VALLA DÜN SENI BURDA GÖRMEYINCE AKLIMA GELDI UCON DOGURDU GALIBA BURDA YOK DEDIM KENDIMEE

CANIMM ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜNNN KIZININ FOTOSUNU PAYLAS HEMEN FIRSAT BULUNCA COK EMRAK EDIYORUM AVATARINDAKI BEBEGE BENZIYORMU DIYE

:26:
[Canim kutunun üzerin de ringelblumen salbe yaziyor.. Bende cok ise yariyor cok rahatim allaha sükür sadece ilk 2 gün gögüs ucundan dolayi agrim oldu bugün 19. Gün cok sükür daha hic agrim sizim yok
Oglumun göbegi gece düsmüstü bende bir mendilin icine sarip altini degistirdigim minderin yanina biraktim sabah bir kutuya koyar sonra nereye gömecegime karar veririm diye, sabah esim benden önce uyanip altini degistirmis oglumun bezini cöpe atarken göbegini de bezin icine koyup atmis

birde üstüne evde ki cöpü cikarip cöp kutusuna atmis gelmis cok üzüldük ama gitti bikere malesef
Tsk ederim canim benim gögüs yaraalrim gecmisti ama bilyirosun mantardan dolayi tekrar agrimaya yara olmaya baslamisti neyseki bguun agiz kremi ise yaradi hic agrimadi cok sükür emzirmeyede basladim bugun tekrar 2 gün emzirmedimya ya cok özlemis kizim yada emmeyi unutmus hemen baya zorlandik bütüngün durmadi
ayyy canimm yaa cok üzüldümmm cöpe gitmesinee

zaten hep öyle olur yapmazlar yapmazlar ve yaptiklarinda mutlaka cok önemli birseyi mahvederlerr

olacagi varmis gerci neyse canim üzülme benim ilk kiziminda cöpe gitti hemde ben bilerek kndi eilimde attim

nerden bilim ben gömülmesi gerektiginiiiiiii

annemde söylememisti atiktan sonra demistii ama is isten coktan gecmistii

o yuzden kizimi evde durdurmak cok zor olyuro galiba surekli disarda gezmek istiyorr

oglumunkinide o zaman gömcek yer bulamamistim ne esim nede annem ve biz göturelimde gömelim demediler bede sinirlenip balkondaki sakiya gömmüstüm

:26::26::26:inanmazsin ama simdi oda evden disari cikmayi hic sevmiyorrr butun gun benle evde saksi gibi otuyorr