2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır takip edemedim çünkü hamileliğimin son 1,5 haftası yatakta geçti
Başıma gelenleri özetlemek isterim.
Ekimin 20 sinde ilişkiye girdim 21 inde ise yazlıkları kaldırıp kışlıkları yerleştirme işlerini yaptım. Fakat ağır bişey kaldırıp yada yorucu hareketler yapmadım hepsini eşim yaptı. O akşam kasıklarımda ağrı vardı ve koyu kahverengi akıntım olmuş. Korktum tabi ertesi gün p.tesi doktoruma gittim acil olarak. Bekletmedi beni sağolsun aldı hemen içeri. Bu sıralar 6 haftamdayım. Ultrasonla baktığında herşey gayet normal, korkulacak hiçbişey yok dedi. Hatta kalp atışlarını duydum çok mutlu oldum. Ve bebeğimin artık göründüğünüde söyledi 7,24 mm olmuş :) Yinede kendimi yormamam gerektiğini ve progestan adlı düşük önleyici ilaç verdi 3 gün iç kanaman devam ederse içmeye devam et,etmezse içme dedi. Çok şükür etmedi. Artı 10 gün ilişkiye girme dedi uzun yola çıkma dinlen dedi. Ve ben doktordan döndüğüm günden beri hiç bir şey yiyemiyorum başımı yataktan kaldıramıyorum Midemde aşırı bi rahatsızlık var söylemesi ayıp geyirti gibi bişeyler oluyor. Üzerinede kurban bayramı vesilesi ile etten hepten iğrendim. Mide bulantım ise sadece 2 gece oldu ve bir daha kusmadım. Umarım bundan sonrada olmaz Aşırı halsizim ama bu hafta mecbur kalktım çalıştığım için, çok zorlanıyorum işte 10 Kasımda kontrolüm var bu durumları doktorumlada konuşucam. Bazı arkadaşların canı bir çok şey çekiyomuş ne güzel kıymetini bilin Aç olup bişey yiyememek çok zor çünkü

ay ağlattın beni MEHSEL_ERAY
çok sevindim cnmmm
Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

angel burdamısın ses ver
benim bir sorunum var
karnım hep aç
annemi arayıp yemek listesi bile verdim
nolucak benm halim şimdiden 2 kilo aldım

ortalık toparlıyodum canım şiimdi gördüm o sorun bendede var bende annemi geçirdim 1 saat önce yemekler yaptık doymuyorum bende bi türlü 54 kiloydum 56 olmuşum bende 2 kilo aldım okadar öğürmeye nasıl yiyebiliyorum bir anlasam kiloları dert etme o kadar canım ya ama dikkatli ol tabi mesela gün içinde makarna pilav vs tüketiyosan ekmek yemene gerek yok. benim ekmekle hiç aram yoktu ilk randevumda doktora sordum ekmek yemesem sıkıntı olurmu diye makarna yada pilav yediğin günlerde yemeyebilirsin dedi. ufak tefekte olsa dikkat edersek bazı şeylere aşırıya kaçmayız heralde Arkadaşım 1 ay önce doğum yaptı benden daha etli butluydu ama gör halini. Kilo veririz bakarsın doğumdan sonra birlikte spora başlarız

Son düzenleme:

oyyy nasıl da belli heryeri..maşallah...canım hiç korkma bu bebiş gayet sağlıklı..inanıyorum tutunacak sana..senin agrın bence bebişle ilgili değildi

alemsin yaaa..kiloyu hiç problem yapma.her türlü verirsin miniğin sağlıklı olsun yeter kilo nedir ki.bak ben 1 haftada tam 2,5 kilo vermişim çıkarmaktan.allahtan bebeğim etkilenmemiş.hamurişi ve aşırı talı yemezsen diğer yiyeceklerden aldığın kilo kalıcı olmaz sıkıntı yapma kendi kendine bak rüyana bile musallat olmuş kilo kabusu bide sabahları aç karnına tartıl.gün içinde tartıya çıktığında gördüğün kilo değişken olur doğru bilgi vermez.

Son düzenleme:
kızlar bebişlerimizin cinsiyetini yazmak için anket oluşturdum..bir ay sonra öğrenmeye başlarız Bakalım önce kim öğrenecek

Son düzenleme:
kızlar bebişlerimizin cinsiyetini yazmak için anket oluşturdum..bir ay sonra öğrenmeye başlarız Bakalım önce kim öğrenecek

hepimizin en büyük merak konusu bu sanırsam benimde 19-26 kasım arası 2 li test için gitmem gerek doktorum o zaman kesin görülür dedi ama haftaya doktoruma baskı uygulucam nolur ya bir tahmin yok mu diye

canım dikkat ettiysen hepimizde bayram sonrası oldu.hem bir yada iki kişi de değil.yolculuk yaptık hiç yapmadık desek bile şehir içi bi 3 saat rahat yapmışızdır.ayakta kaldık, gelen giden, geç yattık, gün içinde yatıp dinlenemedik bence ondan olduk böyle.progestanı sakın bırakma en azından bir sonraki muayeneye kadar kullan.bizim ilişki konusunda hiç kısıtlamamız olmadı doktorum serbest demişti hiç de sorun çıkmadı illa ona bağlama yani.ama kanama olduktan sonra ilişkiyi yasakladı bu aralar sen de biraz ertele istersen.ben de her tuvalette aynı korkuyu yaşıyorum birazcık daha büyüseler rahatlıcaz ama

mLsvT;

Bunu bende biliyorum fakat böyle bişi yaşayınca korktum
eşim çok anlayışlı sağolsun o bende ince düşüncelidir hatta
haftaya kontrolüm olduğunda doktoruma tekrar sorucam.

kızlar bilgilerinizi yazarmısınız sizin eksik..yaş,beklenen doğum tarihi..kaçıncı çocuk,kalp atışı duyulduysa ne zaman

canım benım bılgiler tam sadece kalp atışına yarın gitcez daha görmedik yarında 9+1 günlük oluyoruz inş. bebişimi sağlıkla görürüm

canım lütfen ilşkide bulunmamaya özen gösterin bebeğiniz bundan daha önemlı değil varsın ilşki 9 ay sonra olsun ne olacak yanı inş. bebişin senınle kalır dualarım sizinle üzülme canım allahım korusun yavrunu

mehsel canım benım senı süreklı takıp ettim inş. güzel haberler gelirsiın dıye hep gözüm sendeydı canım benım ben bundan 4 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettım ılk lekem oldu dr. 3 kez altdan bakıp bastırdılar sonra 4 gün sonra düşük yaptım sonra 4 ay sonra tekrar hamiş kaldım suan 9+0 daha bebeğimi görmedim kısmetse yarın gideceğim şimdi benımde6+5 de lekem oldu o kadar ağladım kı anlatamam bu bebeğimide kaybediyorum dedim rabbım benı böyle sına dedim dr. gittim iğne vurdular akşama kadar devam etti ertesi gün kesıldı yanı senı ıyı anlıyorum ama rabbım yavrularımızı bıze bağışlasın asla ilşkide bulunmayın oldumu canım dıkkat et kendine dularımızı bırbırımızden esirgemıyelım
maşallah süpanallah bebişnde kocaman olmuş annesı

mLsvT;

Bunu bende biliyorum fakat böyle bişi yaşayınca korktum
eşim çok anlayışlı sağolsun o bende ince düşüncelidir hatta
haftaya kontrolüm olduğunda doktoruma tekrar sorucam.

e tabikide bende korkarım herkes korkar canım ilişki sırasında benden çok eşim dikkatli ve korkuyor tekrar tekrar her seferinde benden önce doktorumuza soruyor, doktorumuzda hatta gülüp fazla atraksiyon zorlama yok demişti:) gerisi problem olmaz zaten sağlıklıysa dedi.

amin kuzucum hepimizin gönlüne göre versin allahım mercimek değil barbunya olmuşuz artık teyzesiii gideriz tabi daha yumurta vercez biribirimize inşallah allahım izin verirse

slm kızlar
[url]http://www.anneboyutu.com/[/URL]
şu linke tıklayın ama siteye üye olmadan biraz aşağıda bi reklam var formu doldurana 7 tl kargo ücreti karşılışında kitap gönderiyolar harika muhakkak üye ol un süper bi kitap ben formu doldurup gönderdim:))
doğuma kadar bizim rehberimiz olur inşallahh....

bende önceden o kadar çok yerdimki hiç kilo almazdım
ama şimdi öyle olmuycak sanırım
evet bebeişleri pusete koyar pilatese gideriz
tam yunusların orda var bi salon geçerken görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…