2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bende önceden o kadar çok yerdimki hiç kilo almazdım
ama şimdi öyle olmuycak sanırım
evet bebeişleri pusete koyar pilatese gideriz
tam yunusların orda var bi salon geçerken görüyorum

Olur neden olmasın gideriz. o zaman salon seçimini sana bırakıyorum sen daha aktifsin benden doğumdan sonra kesmeyelim irtibatı verelim hain kiloları

oyyy nasıl da belli heryeri..maşallah...canım hiç korkma bu bebiş gayet sağlıklı..inanıyorum tutunacak sana..senin agrın bence bebişle ilgili değildi

hepimizin kuzusuna maaşallah bence de haklısın bebeğimle ilgili değildi ama zorlaya zorlaya zarar verdiler işte doktorlara hiç güvenmiyorum artık.

ewt canım bende de gec dolenme var, maalesef benimde az bişey kilom var :44: bende inş prs gunu gorurum kalp atışlarını beklemedeyim :)

oyyy nasıl da belli heryeri..maşallah...canım hiç korkma bu bebiş gayet sağlıklı..inanıyorum tutunacak sana..senin agrın bence bebişle ilgili değildi

hepimizin kuzusuna maaşallah bence de haklısın bebeğimle ilgili değildi ama zorlaya zorlaya zarar verdiler işte doktorlara hiç güvenmiyorum artık.

evet cnm bu kitabın aynısı hediye geldi bana. çok güzel bişeyy her detayı var. içine baktıkça daha çok heyecanlandım mutlaka sizde alın. içini tamamlamak için sabırsızlanıyorum :)

dünya duayla yakta duruyor zaten saol canım benim siz böyle yürekten dua ettiniz ya onun morali bile yetti benim iyi olmama.sen de yaşamışsın iyi anlarsın beni, çok acı bşy allahım kimseye yaşatmasın.birbirimize ettiğimiz dualar kendimize ettiğimizden daha etkili oluyor bence hep dua edelim miniklerimiz için.umarım sen de bidaha asla aynı acıyı yaşamazsın.ilişkiyi doktorum tamam sorun yok artık rahat olabilirsin diyene kadar düşünmüyorum eşim de çok anlayışlı sağolsun o konuda sorun olmayacağını düşünüyorum.doktor teyzemiz de kesinlikle ilişki olmayacak dedi zaten.uçkurumuzu azıcık tutuveririz nolcak hem özlemek de güzel

canım doktorlar yapılabilir desede biz cesaret edemiyoruz..bak sende de kanama olmuş...benim kocişkom hiç yanaşmıyo bile canı istesede..hamileliğim iyice otursun 3 ayı gecsin bakarız bizde duruma göre

ben ve esim de cekinioruz birliktelige, her ne kdr doktor sorun yok dese de, isin psikolojisi herhalde. ama hormonlardan dolayı kadında istek artiyor tabi.. ama 3 ay sonra karin cikicak bebegi gorcez ultrasonda daha zor olucak bence birlikte olmak. bisi olur diye korkacagız.

evet cnm bu kitabın aynısı hediye geldi bana. çok güzel bişeyy her detayı var. Içine baktıkça daha çok heyecanlandım mutlaka sizde alın. Içini tamamlamak için sabırsızlanıyorum :)

canım içinde foto yerleri yada ultrason koyacak yerleri var mı

canım saygı duyuyorum herkesin kendi düşüncesi ama ben bebeklerin hissedebileceğini düşünüyorum gerek yok bence tutsunlar onlarda bitaraflarını öyle değil mi ?

Ben eşime doktor yasakladı dediğimden beri hiç bana bulaşmıyor
Bu cümleyi söylemeden önce hiçbirşey yokmuş gibi hep hep hep istiyordu normal olarak..
Baktım olacak gibi değil, durduramayacağım eşimi bu sihirli cümleyi söyledim.
Yalan değil ama gerçekten söyledi, 1 hafta ilişki yaşamayın dedi, ben sadece eşime
1 hafta olduğunu söylemedim.

veririz veririz ondan şüphem yok hamile kalmadan önce 10 kg vermiştim ben.. ama yinede çok kg alıp strese girmek istemiyorum ya..

dua et mide bulantın var benim o da yok gözüm sürekli yemede içmede:)))

Canım ağrın olduğunu yazışsın ben de doktora gittim 2 gün üstüste yoktu bi gün erken çıkmış öbür gün acil çağırmışlar gitmek zorunda kalmış 3. gün de gidip çıktığını öğrenince çok moralim bozuldu o anda karnıma bir ağrı girdi ama sonra doktoru çağırdık geldi sağolsun ağrı da geçti:) Üzüldüğün için ağrımıştır karnın gece merak etme

İlahi Ozy çok güldüm walla :) Ben de bu gece bi sürü yemek gördüm rüyamda. Yemek kermesi varmış kocaman bi tabak aldım salatalr hamur işleri tatlılar dolmalar :) doldurdukça doldurdum tabağımı nasıl mutluyum ama anlatamam :) Ama yemeye başlamadan uyandım keşke yeseydim bari rüyamda karnım doyadı. Açlıktan böyle rüyalar görmeye başladım artık

Ay sanki dilini çıkartmış gibi çok şeker olmuş bu yaa teyzesi yer o koca kafayı

veririz veririz ondan şüphem yok hamile kalmadan önce 10 kg vermiştim ben.. ama yinede çok kg alıp strese girmek istemiyorum ya..

dua et mide bulantın var benim o da yok gözüm sürekli yemede içmede:)))

evet haklısın
ben cidden kilo aldığım için kötü hssdiyoum kendimi
eşim takma diyo ama boşuna :)))
göğüslerim de çok büyüdü yaa

bu arada mide bulantım var ama yememe içmeme hiç engel değil
hele canım hep turşu istiyo yaa :)

bende göğüslerimi hayatım boyunca hiç böle görmemiştim hep küçük olduğundan yakınırdım bu sefer de çok büyüdü diye mızırdanıyorum..
bi de benim eşim 76 kg ben 2 kg aldım 61,5 kg ım ödeüm kopuyo onu geçicem diye (((( benim eşimde takma diyo kızıyo ama dediğin gibi nafile:)

cnm ben siteye girdim formu da doldurdum ama site çok yavaş ve formun onaylandığına dair hiçbir uyarı gelmedi sende de böyle mi olmuştu bide kaç gün sonra geldi kitap?

ayyy sayma öle yemekleri yaa zaten bende iştah doruk noktada keşke yeseydinya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…