haaa bende dedimm oruçmu tutuyor yoksaamm
bence sizin kız siz uyurken gizlice bişiler yiyor onun kalıntılarıdır

pamukçuk ağız içine dağılır bildiğim kadarıyla sizinki sadece dilindeyse
inşallah değildir ama sen kontrol et sürekli
hem emmeside iyimiş inşallah çoğalmaz
Olabilir bencede dilinin ortasında var sadece başka bı yerde yok
Kizlar sizin bebeklerinizin de kakasinin rengi degisiyor mu bazen sari bazen sarı yeşil bazen turuncu gibi oluyor sadece anne sütü veriyorum 31 gunluguz
bende sadece anne şutu veriyorum ve dediklerinin hapsi var CNm normal yani
geçmiş olsun canım neyse ki kısa sürede hallolmuş. bebişinin uyuyor olması da iyi olmuş birde ağlarken bulsan için yanardı daha çok. uykusuzluk insanı sersem gibi yapıyor gerçekten çok dikkatli olmak lazım bu dönemlerde böyle dalgınlıklar çok normal aslında. ben gece uyuyamazsam uyku işi bitmiştir benim için öğleden sonra ne kadar uğraşırsam da uyuyamıyorum çünkü.
Sagol CNm sorma insanın bütün düzeni bozuluyor birde bas ağrılarım oluyor saat badi uyandığımda bende gündüz uyuyamam fün gece 2 saatlik uyku ile dürüyorum ikindi vakti uyuyayım dedim yarım saat anca uyayabildim
rananacığım sana da geçmiş olsun, yedek anahtar bırakın bi yakınınıza varsa..senin macera tam bizim başımıza gelecek türdenmiş biz senede 5-6 defa çilingir çağırırız

anahtar bırakıyoruz yakında güvendiğimiz birine artık
teşekkür ederim CNN ama anahtarı üzerindeydi eşimde anahtar vardı açamadık arkasında olduğu için iyi fikirmis sizinki ama ben anahtar unutmuyorum kaza ile kabandi anahtar uzerindeyken
Kızlar bizim kırkımız çıktı bu arada

bu günümüze şükürler olsun geçen sene bu zamanlar acı içinde bebek hasreti çekiyordum şimdi oğluşum yanımda
tebrik ederim CNm nice 40'li günlere aylara senelere inşallah

saolun kızlar baya bi sağdım ama içerde hala bi top gibi bişi var ağrı var aman yaa emzirmekte meselee
geçmiş olsun canım ben ilk defa duyuyorum aslında ama yinede cevapsız bırakmak istemedimm..düzelir inş.
CNm sağmaya devam et gecer benimde var süt dolumda daha bı acı veriyor şahsımda küçülüyor
yatakta yerleri değiştik eşimle gece kalkıp kalkıp bakıyor bebesine:)derin nefes alsa kusup boğulacak sanıyor.bende diyorum ama biran önce 3-4 aylık olsa diye.en azından şu akşam huzursuzlukları falan biter.
annem çok becerikli bir hatun zaten onun yüzünden kendime güvenim yok ya:)neyse herkes doğuştan anne olmuyor ya.ilk birkaç
gün zorlanır alışırım diye umuyorum...
ayyy korku filmi gibi.çok geçmiş olsun canım.daha dikkatli ol bundan sonra...
eşim ve kayınvalidem hiç avutamıyor çocuğu.kayınvalidem oğlunu nasıl büyütmüş bilmem.daha bebeği doğru tutmayı bile bilmiyor.annem gidince bebek tek benim elime kalacak.bizim kızda akşam 7-8 gibi bir başlıyor huzursuzlanmaya gece 12-1 e kadar devam ediyor uyumadan sürekli ağlıyor ıkınıyor sıkılıyor kollarım kopuyor.bazen çok çaresiz hissediyorum kendimi.o yüzden korkuyorum ama allah ona göre sabrınıda vericek inşallah.
amanın biz 1 tane ile baş edemezken sen 3 tane ile nasıl başa çıkıyorsun.herhalde anne kayınvalide falan yanında kalıyordur.allah yardımcın olsun...
aynen öyle cnm cok şükür geldi gecti
Sende üzülme hepimiz acemiyiz usta bir anne olacağız bizde Allah izin verirse günler geçiyor bak ramazan gireli 1 hafta oldu bile bı bakarız ki yasımıza girmişiz
inşallah atlatırız şu sarılığı gözlerini sarı sarı gördükçe içim gidiyor çok üzülüyorum bakamıyorum diye hastaneye de götürmek istemiyorum kan alıyorlar canını yakıyorlar bebeğimin ilk ölçtürdüğümüzde 13.6 çıkmıştı 2 gün sonra 12 ye düşmüş doktor normal düşüş başlamış dedi ama aradan 1 hafta geçmesine rağmen sarı olunca tedirgin oluyorum
Aylatirsin CNm cok ciddi birsey değil zaten bu saatten sonra da yükselmez hemen. Her yeni doğan cocukta olabiliyor bizimde 12'ydi eksperinde kendiliğinden kayboldu
slm kızlar nasılsınız bakalım bugün. inş hepimiz rahat huzurlu bi gün
geçiririz. kızlar siz kanguru kullanıyor musunuz
ve aleykum selam CNm iyiyiz sen nasıldın âmin inşallah cümlemize kullanmıyorum ama kullanışlı birsey şimdi kullanılır mı ki bebeklerimiz daha cok küçük ya
Oyy canim benim cok gecmis olsun allah korumus yine iyi 15 dk icinde gelmis adam,nasil korktugunu tahmin edebiliyorum uykusuzluk yorgunluk gercekten insani bitiriyor kac gündür deli gibi 5 dk önce biraktigim seyin yerini hatirlayamiyorum akil fikir kalmadı
Sagolasin tatlim ya aynen cnm valla bazen birsey almaya gidiyorum unutup geri geliyorum acaba ben neye gelmiştim diye çabucak bı atlarsak dü sıkıntılı günleri Rabbim hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımıza da Saglik durluk akıl versin inşallah
Selam arkadaslar
Kac gundur gıremedım annemlerın gıdısıyle oglusla yalnız kalınca ufak bır sendrom atlattık ama gecıyor cok sukur..aglayıp uzulmekten helak oldum ama sırf mınıgımın rızkı ıcın sutum kesılmesın korkusuyla toparlamaya calısıyorm kendımı..
Bıraz okumaya calıstım gecmısı sıkıntılar sıkayetler hep aynı..mınıcık yavrular devasa gaz sancıları pısıkler vs vs kendılerı kadar sıkıntıları da tatlı :)
Benm de bı sorum olcak ıkı defadır oglumu emzırıyorum uyutuyorum sırtının sag tarafı belınden yukarı dogru su ıcınde kalkıyor ve yatagının carsafına kadar gecmıs bı sekılde.sızce bu neyın nesı vallahı kafam bulandı uykusuzluktan beyın fırtınası da yapamıyorum acaba bezınden mı sızıyor dıcem ama kokmuyor da :26: kızlar bı el atın su soruma
Hoş geldin CNm izme kendini bak oglunla başbaşayiz kaldınız tadını çıkar bak sen üzülürsen oda üzülür onlar herseyi hissediyorlar Rabbim yardımcın olsun alisirsin gün geçtikçe
Oglun o kadar terleyemez CNm bencede bı yerden sızıntı yapiyordur seninki onların idrarları zaten kokmaz fazla
Kizlar ya illaki bir sıkıntı cıkmadan gün gecmeyecekmi nasil moralim bozuk.. Simdi de oglumun kafasinin bir tarafi yamuk resmen ben ne kadar farkli yatirsam da israrla sol tarafina yatiyordu simdi kafasi sivrilesip sol tarafi sanki düz gibi duruyor.. Ne kadar saga veya yüzü yukari yatirsam da sivrilesmis birkere yukari dogru, burda doktor bu bildiginiz motor kaski gibi sadece yüzü acik olan birsey takiyormus kafasina 1-2 ay öylece durmasi gerekiyormus yetmez gibi hava almadigi icin kafasi hep yara oluyormus

birde bu kadar saçı var bu sicakta nasil durucak cocuk
Sivrilesen kafa nasil düzelir varmi bir fikri olan
CNm benim bak ben kızım dönmedin diye arkasına yastık dayiyirum ve yan bı sekilde yatırıyorum dönebilir sende yastık koy ve istediğin tarafa yatir belkim faydası olur yüz üstü yatırıncada donüyor mü senin yaramaz
Cogu kiside okunabilir diyor canim vallahi ya e ne yapayim artik 1 hafta babasi okusun
CNm benim asrımı iken hayiz lohusalik iken ayet tamamlanmaz diye biliyorum ben sadece fatiha süresini dua niyetine okuyabilirsin o kadar okumamak en güzeli temiz iken ayetleri ağzımıza alalım
Kızlar bana dua eden herkese çok teşekkür ediyorum. Rabbim dualarınızı kabul etti ve paşam bugün güzel bir uyku çekti. Bende o arada evimi temizledim güzel bir duş keyfi yaptım. Birde yarım saat uyudum

İnsan olduğumu anladım. Ben bir insanmışım meme değilmişimmmm
Allah iyiliğini verdin CNm cok güldüm kahkaha ile ya Rabbim de seni güldürsün sevindim duaların kabul olmasına inşallah böyle gider sende biraz rahat edersin