2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bu arada bende koyu renk akıntı vardı dün yazmış ve sormuştum
doktr sarı renkten başka renkteki akıntılarda kan olabileceğini söyledi
önlem için progesteron verdi. günde iki tane 5 gün kullan dedi. 1 hafta ilişki yok dedi. devam ederse ağrıda olursa rapor verecekmiş. ayakta fazla durma dedi
bunun dışında tam kan sayımı ve açlık glikoz diye okudum . kan verdim test sonuçlarını yarın alacağım
enfeksiyon varsa ona göre ilaç verecekmiş.

kızlar ayıptır söylemesi hully ve bütünduamvesenam ankete oy vermiiş biri kız biri erkek demiş..ama gerçekmi acaba yoksa isstediklerini mi isaretlemişler..gerçekçi olmayan şeyleri isaretlemesek iyi oluryüzük falına mı baktınız naptınız

arkadaşlar ya ben birinden duymuştum kalp atışı 140 dan fazlysa erkek azsa kızdır demişti..

var mıdır böle bişi cidden?

istediklerini işaretlemişlerdir ama ne varki bunda burda konuşup yazabiliyosak ordada işaretlenebilir

kızlar içlerinden geçeni işaretlemişlerdir cnm
ALLAH izin verirse 12.haftadan itibaren haberleri almaya başlarız
ben oğlumda 12.hafta içinde öğrenmiştim.. Allahım hakkımızda hayırlısını versin..

amin canım benim ya çok şükür iyiyiz hep de öyle oluruz inşallah, dayanılmaz bi acı ve korku allahım kimseye yaşatmasın.insan bide kıpır kıpır ekranda görünce hayır ya olamaz düşük falan ordaydı oynuyodu diye durumu kabullenmek istemiyor.çok masumlar ve savunmasızlar hemen etkileniveriyorlar kıyamam ben onlara hepimiz bundan sonrasını sağlıklı bir şekilde keyfini çıkara çıkara atlatırız inşallah.cnm az önce okuyamadığım geçmişe baktım biraz senin de eşinle sorunlarn varmış kendi derdimden bakamamıştım hiçbşye.çok üzüldüm tek başına mı yürüyeceksin şimdi sen onca yolu miniğinle?hiç mi ışık yok?ailenin yanında kalıyosun sanırım hiç merak edip aramadı mı yada dön diye uğraşmadı mı biraz böyle uzak kalırsanız tekrar biraraya geldiğinizde özlemin de etkisiyle belki daha kuvvetli bağlanırsınız.ama en doğru kararı verecek olan sensin tabikide.benim annemle babam 32 yıl sonra boşandılar.ama keşke daha önce yapsalardı, az kavga gürültü görmedik biz, okuldan kaçar evin önünde beklerdim birbirlerini öldürecekler diye.çocuklar huzur ortamında yetişmeli.anne babası ayrı olup çok sağlıkı bi kişili olan çocuklar var neden çünkü çocuk onları kavga ederken görmüyor ve nefret etmiyor, kin beslemiyor yada korkular geliştirmiyor.çok üzücü bşy tabiki yaşamayan bilemez ama sakin bir şekilde kendine de karşındakine de düşünme fırsatı vererek en mantıklı kararı verirsin umarım.umarım en az acıyla atlatırsın arkadaşım.

canım benim takvimde doğum tarihi 25 10 2012 yazıyoo :) ben yaanlış yazdm herlde 25 06 2013 yapabilirmiyiz onu ? :)

Oku oku bitmedi. Maşallah ne kadr çok yazmışsınız. Bu arada ankete cevap veren benim eşim hiç türkçe bilmiyor basmış öylesine üstelik ikisinede basmış çok komik:)) ben izah ettim çok güldü. Ben cinsiyet konusunu hiç merak etmiyorum çünkü kaybetme korkusundan aklıma bile gelmiyor. Ama eşim kız çocuklarını çok seviyor. Gerçi oda hiç birşey söylemiyor ama kız yeğenlerini erkeklerden daha çok sevdiği için belki kız istiyor olabilir. Benim içinse evlat evlattır sağlıkla kucağıma alayım mis gibi koklayayım bebeğim diyeyim başka birşey istemem. Hatta doğana kadar bilmeme gerek yok nasılsa alışveriş bile yapmayı düşünmüyorum. Hayırlısıyla doğsun gerisi kolay.
Mehsel-eray arkadaşım çok sevindim kanamanın durmasına. İnşallah birdha olmaz. Benimde olmadı çok şükür. Doktorum bize de ilişkiyi 14. Haftaya kadar yasakladı ama malum benim hamileliğim yüksek risk taşıyor ve bana birçok şey yasak zaten. Ben de çok uykucuyum bugünlerde hep yatmak uyumak istiyorum. Allah'tan patronum eşim olduğu için sorun olmuyor. İşe istediğim zaman gidiyorum zaten oda dinlenmemi istiyor.
Bu arada bir arkadaş geyirme (doğru yazmışımdır inşallah) olduğunu söylemiş. Çok normal Progestanın yanetkilerinden biri ve normaldede hamilelerde sıkça görülen birşeymiş.
Şimdilik sürekli uyku hâli mide bozukluğu yemeklerden ve kokulardan tiksinme ve aşırı açlık dışında bir sorun yok Allah çok şükür. Birde sürekli çikolatalı yaş pasta, dondurma ve dilim dilim limon yemek istiyorum. Hatta birazdan markete gidip alışveriş yapıcam :)

kızlarrrrr şimdi otururken bebeğimi hayal ettim kız yada erkek olursa aklımda hiç isim olmadıgını fark ettim sizlerin var mı? yada beğendiğiniz isimle???????????????????

tamam canım daha sonra değişiklik olup olmadıgını bilmediğim için söyledim:)

canım benim onu bebeklerimizin cinsiyetini öğrenip oraya işaretlemek için koyduk

Gerçekten çok özür diliyorum. Eşim iPad kullanmaz normalde hep ben kullanırım. Bu safya açıktı kendisi Türkçe'de bilmediği için bir sürü yere parmak basmış ben farkedince söyledim ama geri düzeltemedim. Kasten yapılmış birşey değil yani. İptali varsa iptal edebilirsiniz. İkisinede bastım dedi bana.

aynen canım huzursuz ortamda büyüyen çocukta huzursuz oluyor yada korkak oluyor kendine güveni olmuyor. şu an ailemle yaşıyorum ve çok huzurluyum bizim fikirlerimiz çok ayrı onu anlaıyorum insan kendi kendine kalınca daha güzel düşünüyor ve sonuca bağlıyor. yarın ne olucağını kimse bilemez tabi ama şu an mutluyum ve sanırım evlilik bana yaramıyor buna kaanat getirdim :):) yaaa burayı çok seviyorum ben herkes ne kadar destek oluyor.. iyi ki üye olmuşum :)

benim için bugünde pc başındaki süre noktalandı herkese iyi akşamlar dilerim.. sağlıklı sıhhatli ve huzurlu inşallah... öptüm hepinizi

kızlar sağlık ocağından tetenoz aşısı için bana 09-01-2013 gün verdiler ilk doz 16 haftalıkken yapılacak bu konuda bilgisi olan varmı internetten okuyorum genelde 20 haftalıkken yapılıyormuş kimisi 6 -7 aylıkken oluyomuş kafam karıştı valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…