2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hoşbulduk asemmmmmmmmmm yeni gördüm msjını...bizim prenses pepe aç diye tutturdu yine:))

Oyy fıstık pepe izliyor hıı...
bi ara bizimkide sarmıştı, şimdi durulduu:))Evde pepe şarkılarıyla geziyordu, sayesinde ezberlemiştik:)

sezenimm beslenmen nasıl canım?özellikle canının istediği bişeyler oldumu, çok tüketmeye başladığın bişeyler varmı yani?
kendimi dinliyorum, hiç yok.. aşerme sürecim duruk geçecek sanırım

inan pepeden keloğlandan böö geldi artık tv de yokda pc den devam ediyor:)))
sorma canımın istediği şey henüz yokta ,diğer hamileliklerimin 3 ünde soğan sarımsaktan tiksinmiştim..bunda farklı soğan sarımsak normal geliyor ama tavuk ve yumurta kokusuna dayanamıyorum..halbuki kızımda 9 ay sürekli tavuk yemiştim söylemesi ayıp:))))
senin bulantı geçtimi canım nasıl oldun?

boşver canım belki kız çıkar gerçekten kocacın içinden geceni işartelemiş bence

benimki keloğlanada sarmıştı... evde ''anaaammmm'' diye koşuyordu yavrum Geçti çok şükür:))

oğlumda hiç et sevmeyen ben acayip et yemeye başlamıştım.. hiç sevmememe rağmen çok tatlı yedim..

ikincide de sadece ekşi şeyler yemiştim..

şimdikinde et kokusuna tahammül edemiyorum, etli bişeyde yiyemiyorum.yumurtaya ve kokusuna bende soğuğum şuan:)
eşime diyorumki.. -aksi gibi canım bişey istemiyor, seni biraz çalıştırsaydım- ..
inatçı bi bulantım yok..şuan ara ara oluyor..özellikle sabah aç karnına..

ikinci trimere geçince, büyümede hızlanır.. haliyle iştah değişir..hayırlısıyla yol katedelimde :)
şuan kahvaltılık ve salatayla haşır neşirim sadece

Son düzenleyen: Moderatör:

Vayyy bunu da düşünmüşler yani süpermiş:) peki markası kodu adı sanı neymiş biliyor musun??

Vayyy bunu da düşünmüşler yani süpermiş:) peki markası kodu adı sanı neymiş biliyor musun??

Canım eltime de 20. hafta da yapılacak. Ama şart mı o zaman yapılması bilmiyorum. :44:

Bu arada serap_serap tan haber var mı? Görünmüyor, en son kalp atışları için doktora mı gidecekti ne.

Canım eltime de 20. hafta da yapılacak. Ama şart mı o zaman yapılması bilmiyorum. :44:

Bu arada serap_serap tan haber var mı? Görünmüyor, en son kalp atışları için doktora mı gidecekti ne.

bende 20.haftayı bitirdiğimde yaptırmıştım ..
o zaman şart mı bilemiyorum bende.. şimdi de dr zamanını belirtecektir, bakalım ne zamana

iyisin umarım tokoyay, rahatın yerinde inş
kontrol varmı yakında..?
kendinize iyi bakın annesiii..

Tetanoz asisi sart mi kizlar, ben kizimda olmadim hic oyle bisey. Ekstradan ilac kullanmayi hic sevmeyen biri olarak bunun da yan etkisinden falan korkarim ben. Doktora bi sorayim illa sart derse dusunuruz

Kızlar iyi akşamlar...yağmurlu bir İstanbul akşamında ilk defa bebişimle beraber yürüyüş yaptık teyzeleri...
Oksijen gondermeye çalıştım bol bol 20 dakikada olsa...
Ben çok sık giremiyorum işlerimden dolayı ama arada takip etmeye de çalışıyorum topiği..
Bayaa şeyler yaşanmış, hem üzücü hem sevindirici olaylar olmuş yine...

MEHSEL-ERAY, GASK ve ESMER-MELEĞİM dualarımız sizinle kızlar, umarım bir daha kanama yaşamazsınız...hatta hiçbirimiz yaşamayız İNŞALLAH...
Bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımızda görürüz...Tüm anneler için dua ediyorum hergün...

Cinsel ilişki ile ilgili birşey merak ediyorum, çoğumuz yapmamaktan yana aslında ama benim doktorum da tehlikeli haller dışında aslında haftada birkaç kere (en fazla 3)
ilişkiye girilmesi bebeğin gelişimi açısından iyi dedi. Annenin orgazmı bebeğe iyi geliyormuş sanırım...
ancak gelin görün ki ben akşamları o kadar halsiz oluyorum ki değil bişeyler yapmak, koltuktan yatağa kendimi zor götürüyorum...
benim ki de halsizlikten ve biraz da korkudan olmuyor anlayacağınız....
Bu arada yapan ve yaptıktan sonra kanaması olan arkadaşlar acaba misyoner pozisyonunda falan mı beraber oluyorsunuz acaba???
Çünkü bazı pozisyonlar kesinlikle tehlikeliymiş...Asağıda tehlikeli olmayan bazı pozisyonlar var, doktorumun sitesinden aldım ben de...

Son düzenleme:

Okur okumaz eşime sordum (aile hekimi) 20 haftalıkken dedi. Bir daha sorarsın

yok cnm bizde tehlikeli olmayan pozisyonda beraber oluyoruz ama yinede lekelenmem oldu belkide onla ilgi değildir ama bilemiyo işte insan. bende tam tersi acaba orgazm mı zarar veriyo acaba diye düşünüyodum hatta sanki bi yerde de okumuştum. çünkü o anda insanın heryeri kasılıyor rahmimizde büyük ihtimalle kasılıyodur ondan olabilir mi acaba ?

cnm orgazm son ayda tehlikeliymiş bildiğim kadarıyla...kasılmalar erken doğuma sebep oluyormuş ama bu haftalarda eger tehlike yoksa iyi geliyormuş diye biliyorum...
ama ben de yine de temkinli olmaktan yanayım tehlike oluşturacaksa..ne var canım biraz sabredelim bebişlerimiz için:)))

Çok şükür iyiyiz teyzesi. Bulantılarımızda geçti gitti.
Dün gittik kontrole bikaç sayfa geride fotoğrafı var bebişimin bak da gel teyzesi.

tokoyay gördüm canım, maşallahhh
bende 2 gün önce gittim, aynı böyle işte yavruu:)nasıl hareketlenmişler ama dimiii..
Allahım esirgesin cümlesininkini.. sağlıkla tamamına erdirsin..
Kucağımıza aldığımız günleride görelim inşş

fyyyzzz,bahsettiğin durum da rahim kasılmasına sebep oluyor.. eğer ilk aylardada düşük tehlikesi varsa, kastırmasak iyi olur cnm

Son düzenleyen: Moderatör:
ayy canım ya çok güzel yaa maşşallah günlerimiz çok yakın ama benimki geç dölllenmeden dolayı bu kadar belli olmuyo ya nasıl güzel çıkmış bayıldım allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…