hoşbulduk asemmmmmmmmmm yeni gördüm msjını...bizim prenses pepe aç diye tutturdu yine:))
Oyy fıstık pepe izliyor hıı...
bi ara bizimkide sarmıştı, şimdi durulduu:))Evde pepe şarkılarıyla geziyordu, sayesinde ezberlemiştik:)
sezenimm beslenmen nasıl canım?özellikle canının istediği bişeyler oldumu, çok tüketmeye başladığın bişeyler varmı yani?
kendimi dinliyorum, hiç yok.. aşerme sürecim duruk geçecek sanırım
gerçekten çok özür diliyorum. Eşim ipad kullanmaz normalde hep ben kullanırım. Bu safya açıktı kendisi türkçe'de bilmediği için bir sürü yere parmak basmış ben farkedince söyledim ama geri düzeltemedim. Kasten yapılmış birşey değil yani. Iptali varsa iptal edebilirsiniz. Ikisinede bastım dedi bana.
inan pepeden keloğlandan böö geldi artık tv de yokda pc den devam ediyor:)))
sorma canımın istediği şey henüz yokta ,diğer hamileliklerimin 3 ünde soğan sarımsaktan tiksinmiştim..bunda farklı soğan sarımsak normal geliyor ama tavuk ve yumurta kokusuna dayanamıyorum..halbuki kızımda 9 ay sürekli tavuk yemiştim söylemesi ayıp:))))
senin bulantı geçtimi canım nasıl oldun?
aynen ben de eskileri giyiyorum :)))
kızlar bu işyerimde benden 1 ay önce hamile kalan bir arkadaş var
o dedi ki çamaşırcılarda hamileler için bir sütyen varmış, göğüslerin büyüdükçe o da büyüyomuş
elastik bişi anladığım kadarıyla
çok rahat diyo
ama henüz almadım
o dedi ki çamaşırcılarda hamileler için bir sütyen varmış, göğüslerin büyüdükçe o da büyüyomuş
çok rahat diyo
ama henüz almadım
çok rahat diyo
ama henüz almadım
kızlar sağlık ocağından tetenoz aşısı için bana 09-01-2013 gün verdiler ilk doz 16 haftalıkken yapılacak bu konuda bilgisi olan varmı internetten okuyorum genelde 20 haftalıkken yapılıyormuş kimisi 6 -7 aylıkken oluyomuş kafam karıştı valla
Canım eltime de 20. hafta da yapılacak. Ama şart mı o zaman yapılması bilmiyorum. :44:
Bu arada serap_serap tan haber var mı? Görünmüyor, en son kalp atışları için doktora mı gidecekti ne.
kızlar sağlık ocağından tetenoz aşısı için bana 09-01-2013 gün verdiler ilk doz 16 haftalıkken yapılacak bu konuda bilgisi olan varmı internetten okuyorum genelde 20 haftalıkken yapılıyormuş kimisi 6 -7 aylıkken oluyomuş kafam karıştı valla
Kızlar iyi akşamlar...yağmurlu bir İstanbul akşamında ilk defa bebişimle beraber yürüyüş yaptık teyzeleri...
Oksijen gondermeye çalıştım bol bol 20 dakikada olsa...
Ben çok sık giremiyorum işlerimden dolayı ama arada takip etmeye de çalışıyorum topiği..
Bayaa şeyler yaşanmış, hem üzücü hem sevindirici olaylar olmuş yine...
MEHSEL-ERAY, GASK ve ESMER-MELEĞİM dualarımız sizinle kızlar, umarım bir daha kanama yaşamazsınız...hatta hiçbirimiz yaşamayız İNŞALLAH...
Bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımızda görürüz...Tüm anneler için dua ediyorum hergün...
Cinsel ilişki ile ilgili birşey merak ediyorum, çoğumuz yapmamaktan yana aslında ama benim doktorum da tehlikeli haller dışında aslında haftada birkaç kere (en fazla 3)
ilişkiye girilmesi bebeğin gelişimi açısından iyi dedi. Annenin orgazmı bebeğe iyi geliyormuş sanırım...
ancak gelin görün ki ben akşamları o kadar halsiz oluyorum ki değil bişeyler yapmak, koltuktan yatağa kendimi zor götürüyorum...
benim ki de halsizlikten ve biraz da korkudan olmuyor anlayacağınız....
Bu arada yapan ve yaptıktan sonra kanaması olan arkadaşlar acaba misyoner pozisyonunda falan mı beraber oluyorsunuz acaba???
Çünkü bazı pozisyonlar kesinlikle tehlikeliymiş...Asağıda tehlikeli olamayan bazı pozisyonlar var, doktorum sitesinden aldım ben de...
Eki Görüntüle 544208
gözün aydın canım darısı duymayanların başına inşallahhhh
Okur okumaz eşime sordum (aile hekimi) 20 haftalıkken dedi. Bir daha sorarsın
yok cnm bizde tehlikeli olmayan pozisyonda beraber oluyoruz ama yinede lekelenmem oldu belkide onla ilgi değildir ama bilemiyo işte insan. bende tam tersi acaba orgazm mı zarar veriyo acaba diye düşünüyodum hatta sanki bi yerde de okumuştum. çünkü o anda insanın heryeri kasılıyor rahmimizde büyük ihtimalle kasılıyodur ondan olabilir mi acaba ?
bende 20.haftayı bitirdiğimde yaptırmıştım ..
o zaman şart mı bilemiyorum bende.. şimdi de dr zamanını belirtecektir, bakalım ne zamana
iyisin umarım tokoyay, rahatın yerinde inş
kontrol varmı yakında..?
kendinize iyi bakın annesiii..
sağol canım netten bende öle okudum fakat 16 haftalıkken gün verdi eşine sorarmısın canım 16 haftalıkken olursam herhangi bir zararı olurmu
ayy canım ya çok güzel yaa maşşallahCanlar, güzel hamişler...
Dün hastaneden geldikten sonra ilk aklıma gelen size yazmak olmuştu.bebeğimi kaybetme korkusuyla hıçkıra hıçkıra ağlayarak anlattım olan biteni sizlere.elim hep karnımda, dudaklarımda da hep bir dua vardı.köşeye sıkışmış gibiydim dünyayı yakasım vardı bebeğime bşy olmasın diye ama elimden gelen bşy yoktu.ince bir sızı kalbimin orta yerine saplanmıştı.hayatımda hiçbirşey yüzünden bu kadar yıkıldığımı hatırlamıyorum.meğer ben çoktan anne olmuşum.sizin dualarınızı desteğinizi yanımda oluşunuzu gördükçe hafifledim ve gözyaşımı silmiş olarak topicten ayrıldım.biz çoktan bi aile olmuşuz sizinle.sizin her söylediğiniz hatta satırlarınızın arasına yapıştırdğınız yüz ifadeleri bile güç verdi bana.ve nihayet gece yarısına doğru kanamam durdu.o kadar anne benim için aynı anda dua ettiniz, ben biçoğunuzun yazdığına cevap veremedim ama hepinizinkini okudum.ve her okuyuşumda bana sarıldığınızı hissettim.eminim o sıcaklığı bebeğim de hissetti.SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.HEPİNİZ ELİ ÖPÜLESİ İNSANLARSINIZ.DEDİM YA BİZ ÇOKTAN ANNE OLMUŞUZ...
Gece sürekli tuvaletteydim.hiç olmadı kanamam sonra sabahı bekledim ve sabaha da tertemiz uyandık.şimdi gelelim güzel haberlere.dün üzüntüden meleğimin hiçbişeyini söylememişim sizlere.boyu 2.88 cm olmuş doktorumuz barbunyadan biraz daha büyük olduğunu söylemişti.o eller ayaklar bi an bile durmuyordu kıpır kıpırdı kuzucum benim.ayaklar oluşmuş ama uzaması hala devam ediyordu, zincir kemiğinin sonundaki kuyruk nerdeyse tamamen yok olmuş.kese gayet düzgün, düşük tehlikesi de gözükmüyodu ama sonra kanamam oldu tabi.şimdi çok şükür iyiyiz.21 kasıma 2li test için gün aldık.bunlar da bizim yeni fotolarımız teyzeleriEki Görüntüle 543941 Eki Görüntüle 543942 Eki Görüntüle 543943
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?