Bol bol dua et canım. İnşallah çok güzel gelecek sonuçların. Muhtemelen önceden geçirmişsindir. Gerçi konuşmak rahat böyle dışardan bakana bilirim.dünden beri bi dünya şey okudum tsh ile ilgili.
cnm ben siteye girdim formu da doldurdum ama site çok yavaş ve formun onaylandığına dair hiçbir uyarı gelmedi sende de böyle mi olmuştu bide kaç gün sonra geldi kitap?
Hatlarda karışıklık oldu benim ki toxoplazma değil canım. TSH yani troid testi. :44:
haklısın koca göbekle ne komık olur yabenım şimdiden cıktı bıraz göbiş kociş akşam geldiğinde göbeğimi acıp sevıyo bende daha cok küçük dıyorum ama anlamıyor ben şiştikçe adam sevınıyor haaa bu arada tabı canım sadece düşükler ilşkiden olmuyor tabıkı sağlıksız bebekleride vücut kendısı atıyor
tabı canım benım bırde karnına elını koyup salavat getir yatmadan 3 kulhü 1 elham oku faydası olur zararı olmaz ayyy haklsın canım ya zaten bende kendimden korkuyorumbır müddet sonra azarda koçişin üstüne atarsam kendımı dıye bızde 1yıl 4aylık evlıyız ama dediğin gibi özlem güzeldir ya sonrada kafayı vücudumuza takarız artık
herzaman dualarımda olacaksınız hepinizde rabbım sağlık sıhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsinayyy daha burda tekmelerini paylaşacağız cinsiyetlerinide oh oh
ayetel kürsüyü okudum dün hep zaten cnmay alemsin o senin üstüne atlamasın da yeteeeeerrr diye amin canım inşallah sağ sağlim kokularını içimize çektiğimiz günleri de görürüz.yaa ben o tekmeleri çok merak ediyorum ben çok gıdıklanırm ultrasonda bile kaygı saryor beni zor duruyorum, nasıl bi his acaba o içimde kıpraştıkça gıdıklanır mıyım ki yaw
hepimizin kuzusuna maaşallahbence de haklısın bebeğimle ilgili değildi ama zorlaya zorlaya zarar verdiler işte doktorlara hiç güvenmiyorum artık.
Kızlar göğüslerim 80 di 85 oldu herhaldedolgun olaun derdim aütuene sığmıyor şimdi ( haftasonu gidip alacam bişiler sütyen öneriniz var mı? Lütfen.……………………
valla bende almaya çıkıcam almadım daha eskileri giyiyorum taşa taşa
Ben eşime doktor yasakladı dediğimden beri hiç bana bulaşmıyor
Bu cümleyi söylemeden önce hiçbirşey yokmuş gibi hep hep hep istiyordu normal olarak..
Baktım olacak gibi değil, durduramayacağım eşimi bu sihirli cümleyi söyledim.
Yalan değil ama gerçekten söyledi, 1 hafta ilişki yaşamayın dedi, ben sadece eşime
1 hafta olduğunu söylemedim.
aynen ben de eskileri giyiyorum :)))
kızlar bu işyerimde benden 1 ay önce hamile kalan bir arkadaş var
o dedi ki çamaşırcılarda hamileler için bir sütyen varmış, göğüslerin büyüdükçe o da büyüyomuş
elastik bişi anladığım kadarıyla
çok rahat diyo
ama henüz almadım
internette gördüm, bulantılar için hipnoterapi yapılıyormuşçaresizim yaa, seaband faciasından(bende işe yaramayan bulantı bantları) sonra bakmayayım artık internete diyorum yine bakıyorum
aa iyimiş o, benim soruma çare olacak yaniaynen ben de eskileri giyiyorum :)))
kızlar bu işyerimde benden 1 ay önce hamile kalan bir arkadaş var
o dedi ki çamaşırcılarda hamileler için bir sütyen varmış, göğüslerin büyüdükçe o da büyüyomuş
elastik bişi anladığım kadarıyla
çok rahat diyo
ama henüz almadım
bi bebişim olucak bide siz varsınız işte bana arkadaş :)
tam olarak ne zaman geçmişti canım, benim 2 hafta oldu hala tam gaz devamBenim bulantılarım geçti çok şükür. 1 hafta canıma okudu tam anlamıyla ama. Şimdi çok acıkırsam ve yemezsem bulanıyor o kadar.
bi bebişim olucak bide siz varsınız işte bana arkadaş :)
tam olarak ne zaman geçmişti canım, benim 2 hafta oldu hala tam gaz devamBenim bulantılarım geçti çok şükür. 1 hafta canıma okudu tam anlamıyla ama. Şimdi çok acıkırsam ve yemezsem bulanıyor o kadar.
Kızlar göğüslerim 80 di 85 oldu herhaldedolgun olaun derdim aütuene sığmıyor şimdi ( haftasonu gidip alacam bişiler sütyen öneriniz var mı? Lütfen.
valla bende almaya çıkıcam almadım daha eskileri giyiyorum taşa taşa[/QUOTE
cnm ben de az önce okumuştum bazı arkadaşlar kom marka çamaşırlardan çok memnun kalmış bi ara ben de alıp denemeyi düşünüyorum aklında olsun senin de.
Evet canlarım daha öncede ben yazmıştım kom'u. Normalde biraz pahalı bir marka ama yenibosna'da stra city'nin orda fabrika satış mağazasının outlet katı var yazın mayo ürettikleri için çok çamaşır olmuyo kışın daha çok çeşit oluyo artık şansınıza bedeninize göre güzel bir sütyen bulabilirsiniz inşallah. Ayrıca pijamalar ve fan fin gecelikler var çok güzel ve çok kaliteli. Alt katta istediğinizi bulamazsanız üst katta normal mağazası var orda bulursunuz. Ben outlette dikişsiz modeline denk geldim inanılmaz rahat normalde 65 tl ama ben 15 almıştım galiba. Bi de 7.5 tl'ye yumuşak süngerli desteksiz bi sürü sütyen aldım. Makinaya bile koruyucuya koymadan atıyorum hiç bişey olmuyo. Ben süngersizleri uçlarını belli ettiği için sevmiyorum. Ama süngerliler de genelde sert ve rahatsız edici oluyodu bu modeli bulunca çok rahat ettim. Sanki sütyen yokmuş gibi hissediyosunuz. Şimdi gögüslerim biraz büyüdüğü halde rahatsız etmiyo esnek çünkü. Ayyıldızın da böyle modelleri var kağıthane kültür merkezinin karşısında fabrika satış mağazası var ama orda kom kadar çok model yok hem de fiyatları daha yüksek. Bi de ben kom'un kalitesini daha çok beğeniyorum...
ah canım yaa çok geçmiş olsun güzel haberlerini duyduğum için sevindim. Rabbim tamamına erdirsin. Bebişin de çok şeker olmuş artık iyice insana benzemeye başladı bebişlerimiz
tam olarak ne zaman geçmişti canım, benim 2 hafta oldu hala tam gaz devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?