2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bende internetten okumakla ilgili hatalar yapıyorum sonra çok canım sıkılıyor..Dün hiç uyumadım..Eşimle ikimiz bir sağa bir sola döndük durduk..İnternetten okuma doktoruna güveniyormuşsun güvenmeye devam et..O en iisini bilir..

cnm ben siteye girdim formu da doldurdum ama site çok yavaş ve formun onaylandığına dair hiçbir uyarı gelmedi sende de böyle mi olmuştu bide kaç gün sonra geldi kitap?

bende üye oldum evet uyarı gelmedi bi daha doldurdum ama kayıtlı yazdı..acaba gerçekten kaç günde geliyor..kargo 6 lira yazıyo bu arada

merhaba bende hazıran annesıyım:)
arkadaslar hastane arastırıorum bı arkadasım deltada doğum yaptı hemde orda calısıor. çok memnun..
bilgi verirmisinizz:):):)

hepimizin kuzusuna maaşallah bence de haklısın bebeğimle ilgili değildi ama zorlaya zorlaya zarar verdiler işte doktorlara hiç güvenmiyorum artık.

ah canım yaa çok geçmiş olsun güzel haberlerini duyduğum için sevindim. Rabbim tamamına erdirsin. Bebişin de çok şeker olmuş artık iyice insana benzemeye başladı bebişlerimiz

Kızlar göğüslerim 80 di 85 oldu herhalde dolgun olaun derdim aütuene sığmıyor şimdi( haftasonu gidip alacam bişiler sütyen öneriniz var mı? Lütfen.……………………

valla bende almaya çıkıcam almadım daha eskileri giyiyorum taşa taşa

aynen ben de eskileri giyiyorum :)))

kızlar bu işyerimde benden 1 ay önce hamile kalan bir arkadaş var
o dedi ki çamaşırcılarda hamileler için bir sütyen varmış, göğüslerin büyüdükçe o da büyüyomuş
elastik bişi anladığım kadarıyla
çok rahat diyo
ama henüz almadım

Az değilsin heeee

bi denemek lazım alıp :))))

internette gördüm, bulantılar için hipnoterapi yapılıyormuş çaresizim yaa, seaband faciasından(bende işe yaramayan bulantı bantları) sonra bakmayayım artık internete diyorum yine bakıyorum

Son düzenleme:
merhaba kızlar bugün doktora gittik bebeğimi gördüm kalp atışlarını da gördük ekranda pıt pıt hareket ediyodu :) çok duygulandım çok güzel bi duyguymuş :)) rabbim isteyen herkese yaşatsın inşlh...

internette gördüm, bulantılar için hipnoterapi yapılıyormuş çaresizim yaa, seaband faciasından(bende işe yaramayan bulantı bantları) sonra bakmayayım artık internete diyorum yine bakıyorum

Benim bulantılarım geçti çok şükür. 1 hafta canıma okudu tam anlamıyla ama. Şimdi çok acıkırsam ve yemezsem bulanıyor o kadar.

aa iyimiş o, benim soruma çare olacak yani

Kızlar göğüslerim 80 di 85 oldu herhalde dolgun olaun derdim aütuene sığmıyor şimdi( haftasonu gidip alacam bişiler sütyen öneriniz var mı? Lütfen.……………………

ah canım yaa çok geçmiş olsun güzel haberlerini duyduğum için sevindim. Rabbim tamamına erdirsin. Bebişin de çok şeker olmuş artık iyice insana benzemeye başladı bebişlerimiz

çok saol tatlım.evet ya bildiğin bebek oldular artık her ultrasonda şaşırtıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…