2 hafta önce 10,4 mm olan boyumuz bugün yani 9+1'de 24,2 mm olmuş. 2,5 cm olmuşuz yani.Kolları bacakları kıpır kıpırdı miniğimin. Doktor teyzemiz 2 poz çekti verdi. Ben net olanını ekleyeyim. Göbek kordonumuzu gördük yolk kesemizi gördük. Kalbimizi gördük ama dinlemedik yine.
Yüz üstü yatma işini sordum şu an hiçbir sakıncası yok dedi. Tsh için 1 ay sonra tekrar ölçtürüp uzmana gönderecekmiş. Çok ufak dozda ilaca başlayabiliriz dedi. Acaba ben 1 ay beklemeden gitsem mi?:44:
Eki Görüntüle 543685
maşallah canım sana7. haftanın sonunda başladı 9. haftanın başında geçti canım. İnşallah bir daha ziyaret etmez kendileri beni.
bi bebişim olucak bide siz varsınız işte bana arkadaş :)
siz eşinle fransızca ya da ingilizce mi konuşuyorsunuz peki? mısırda tanıdığımız bir çift vardı, kadın alman adam mısırlı aralarında ingilizce konuşuyorlardı ve çocuk üç dili birden öğrenmişti. Çocuklar aynı anda dört dile kadar öğrenebiliyorlarmış. Cezayirde sizin çocuk fransızcayı da söker, etti mi sana bi dil dahaBen de gurbetteyim canım çok uaklarda hem de Cezayir'deyim eşim de Cezayir'li. Ülkemden ailemden hatta dilimden bile uzaktayım. Allah'tan tercümanlık yapıyorum bi de hergün annemle konuşuyorum yoksa insan türkçe konuşmayı bile özler walla. Bebişimle ben türkçe eşim de arapça konuşacak inşallah bedavadan 2 dil öğrenecek kerata. Şanslı çocuk :)
Benim bulantılarım geçti çok şükür. 1 hafta canıma okudu tam anlamıyla ama. Şimdi çok acıkırsam ve yemezsem bulanıyor o kadar.
Ben de gurbetteyim canım çok uaklarda hem de Cezayir'deyim eşim de Cezayir'li. Ülkemden ailemden hatta dilimden bile uzaktayım. Allah'tan tercümanlık yapıyorum bi de hergün annemle konuşuyorum yoksa insan türkçe konuşmayı bile özler walla. Bebişimle ben türkçe eşim de arapça konuşacak inşallah bedavadan 2 dil öğrenecek kerata. Şanslı çocuk :)
bende bulantıların kolayını bulamadım henüz çubuk kraker yemekten tuz komasına giricem sürekli kusmuyorum ama bulantı hiç geçmiyo midem hep kıyılıyo
maşallah canım sanainşallah olmaz bir daha, rahat rahat sürer hamileliğin, benim daha erken başlamış ve daha hiç bir geçme belirtisi yok. Allah sonumu hayır etsin
tokoyaycım maşallah bebişine çok tatlıçok net çıkmış,bende yarın gidicem çok heyecanlıyım
sorduğun için teşekkür ederim,rahat uyumaya devam şimdilik
bide bişey sorucam sizee sizde çok uyuyomusunuz yoksa ben mi bitek böleyim inanın 12-1 e kadar uyuyorum dahada uyurumda zorla kalkıyorum. hiç bi iş yapmak istemiyorum böle bütün gün uzanıyım tv izliyim mesela şuan esra erola bağlandım hiç kaçırmıyorum bu programda bile ağlıyabiliyorum bazen bide bu durum var
bide bişey sorucam sizee sizde çok uyuyomusunuz yoksa ben mi bitek böleyim inanın 12-1 e kadar uyuyorum dahada uyurumda zorla kalkıyorum. hiç bi iş yapmak istemiyorum böle bütün gün uzanıyım tv izliyim mesela şuan esra erola bağlandım hiç kaçırmıyorum bu programda bile ağlıyabiliyorum bazen bide bu durum var
Ay çok tatlı rüyangünaydın haişler
Dün çok komik bi rüya gördüm .. 6 aylıkken doğuma alıyor doktor beni topaç gibi bi kızım oluyo hiç yeni doğmuş gibi falan değil.. ben de doktora soruyorum çok erken neden doğuma aldınız beni diye doktor da çocuk 6 aylıkken 4 kg olmuş 9 ay beklesek 10 kg. olcaktı gelişimini fazlasıyla tamamlamış diyouaynınca baya bi güldüm
bunlar da bizim yeni fotolarımız teyzeleriEki Görüntüle 543941 Eki Görüntüle 543942 Eki Görüntüle 543943
inş testlerin iyi çıkar canım, dualarımdasın :/Kızlar toxoplazma pozitif çıktı bende moralim çok bozuk ..Yeni bir tahlil istedi doktorum..Toxo ıgg avidite adında bir test..1 hafta sonra sonucum gelicek..Ankaraya gönderiyorlarmış...Cumaya kadar ölürüm meraktan ve korkudan ...Bütün hamile arkadaşlarım dua edin bişey çıkmasın....
biz de 2 yıl 10 günlük evliyiz ve biz de 10 yıldır beraberizBizde 2 yıl 1 aylık evliyiz ama 10 yıldır beraberiz. Birlikte büyüdük.2 sene gezdik tozduk, tamamdır dedik çok şükür rabbim bekletmedi verdi miniğimi.
Ben sabah en geç 8 de kalkıyorum. Çok acıkmış oluyorum çünkü. Kahvaltımı yapıyorum sonra 12 sularında bir saat falan şekerleme yapıyorum. Sonra muhtemelen 3-4 civarlarında iptal oluyorum.
Ama bu durum hamilelikten mi progestandan mı bilmiyorum.:44:
Ben sabah en geç 8 de kalkıyorum. Çok acıkmış oluyorum çünkü. Kahvaltımı yapıyorum sonra 12 sularında bir saat falan şekerleme yapıyorum. Sonra muhtemelen 3-4 civarlarında iptal oluyorum.
Ama bu durum hamilelikten mi progestandan mı bilmiyorum.:44:
biz de 2 yıl 10 günlük evliyiz ve biz de 10 yıldır beraberiz
2010 gelinisin o zaman sen de?
benim de gece içim yanıyor, su içeyim diyorum ama nerdeee midem kavruluyor saatlerce. sabah kalkınca elma yiyerek kendime geliyorum. elma, ayva yiyenin çocuğu gamzeli olurmuş :) annesi gibi gamzeli olur belki de :)
bende eşim için 8 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum kahvaltı ediyoruz ama o gider gitmez ben yatağa uçuş yapıyorum resmen :) ben progestan içtiğimde de böleyim içmediğimdede. duyduğuma göre tembelleşip çok uyuyanların erkek oluyomuş bebeği ne kadar doğrudur bilrmiyorum tabi :)
bende eşim için 8 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum kahvaltı ediyoruz ama o gider gitmez ben yatağa uçuş yapıyorum resmen :) ben progestan içtiğimde de böleyim içmediğimdede. duyduğuma göre tembelleşip çok uyuyanların erkek oluyomuş bebeği ne kadar doğrudur bilrmiyorum tabi :)
Canlar, güzel hamişler...
Dün hastaneden geldikten sonra ilk aklıma gelen size yazmak olmuştu.bebeğimi kaybetme korkusuyla hıçkıra hıçkıra ağlayarak anlattım olan biteni sizlere.elim hep karnımda, dudaklarımda da hep bir dua vardı.köşeye sıkışmış gibiydim dünyayı yakasım vardı bebeğime bşy olmasın diye ama elimden gelen bşy yoktu.ince bir sızı kalbimin orta yerine saplanmıştı.hayatımda hiçbirşey yüzünden bu kadar yıkıldığımı hatırlamıyorum.meğer ben çoktan anne olmuşum.sizin dualarınızı desteğinizi yanımda oluşunuzu gördükçe hafifledim ve gözyaşımı silmiş olarak topicten ayrıldım.biz çoktan bi aile olmuşuz sizinle.sizin her söylediğiniz hatta satırlarınızın arasına yapıştırdğınız yüz ifadeleri bile güç verdi bana.ve nihayet gece yarısına doğru kanamam durdu.o kadar anne benim için aynı anda dua ettiniz, ben biçoğunuzun yazdığına cevap veremedim ama hepinizinkini okudum.ve her okuyuşumda bana sarıldığınızı hissettim.eminim o sıcaklığı bebeğim de hissetti.SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.HEPİNİZ ELİ ÖPÜLESİ İNSANLARSINIZ.DEDİM YA BİZ ÇOKTAN ANNE OLMUŞUZ...
Gece sürekli tuvaletteydim.hiç olmadı kanamam sonra sabahı bekledim ve sabaha da tertemiz uyandık.şimdi gelelim güzel haberlere.dün üzüntüden meleğimin hiçbişeyini söylememişim sizlere.boyu 2.88 cm olmuş doktorumuz barbunyadan biraz daha büyük olduğunu söylemişti.o eller ayaklar bi an bile durmuyordu kıpır kıpırdı kuzucum benim.ayaklar oluşmuş ama uzaması hala devam ediyordu, zincir kemiğinin sonundaki kuyruk nerdeyse tamamen yok olmuş.kese gayet düzgün, düşük tehlikesi de gözükmüyodu ama sonra kanamam oldu tabi.şimdi çok şükür iyiyiz.21 kasıma 2li test için gün aldık.bunlar da bizim yeni fotolarımız teyzeleriEki Görüntüle 543941 Eki Görüntüle 543942 Eki Görüntüle 543943
ben de 23 ekim 2010 :123:Evet canım 26 eylül 2010da evlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?