2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

tokoyaycım maşallah bebişine çok tatlıçok net çıkmış,bende yarın gidicem çok heyecanlıyım
sorduğun için teşekkür ederim,rahat uyumaya devam şimdilik

merhaba kızlar bizde doktordan geldik..kalbimiz hala pıtır pıtır atıyor..ve artık hareketlenmiş..doktor diyor kollara bak kıpır kıpır..Allahım bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşatsın inşallah:)

7. haftanın sonunda başladı 9. haftanın başında geçti canım. İnşallah bir daha ziyaret etmez kendileri beni.
maşallah canım sana inşallah olmaz bir daha, rahat rahat sürer hamileliğin, benim daha erken başlamış ve daha hiç bir geçme belirtisi yok. Allah sonumu hayır etsin

bi bebişim olucak bide siz varsınız işte bana arkadaş :)

Ben de gurbetteyim canım çok uaklarda hem de Cezayir'deyim eşim de Cezayir'li. Ülkemden ailemden hatta dilimden bile uzaktayım. Allah'tan tercümanlık yapıyorum bi de hergün annemle konuşuyorum yoksa insan türkçe konuşmayı bile özler walla. Bebişimle ben türkçe eşim de arapça konuşacak inşallah bedavadan 2 dil öğrenecek kerata. Şanslı çocuk :)

siz eşinle fransızca ya da ingilizce mi konuşuyorsunuz peki? mısırda tanıdığımız bir çift vardı, kadın alman adam mısırlı aralarında ingilizce konuşuyorlardı ve çocuk üç dili birden öğrenmişti. Çocuklar aynı anda dört dile kadar öğrenebiliyorlarmış. Cezayirde sizin çocuk fransızcayı da söker, etti mi sana bi dil daha Biz de düşünüyoruz çift dilli yetiştirsek mi diye ama hala kararsızız. Arkadaşlarımdan var yapanlar ama Türkiye'nin göbeğinde garip oluyor be ya:44:

Benim bulantılarım geçti çok şükür. 1 hafta canıma okudu tam anlamıyla ama. Şimdi çok acıkırsam ve yemezsem bulanıyor o kadar.

bende bulantıların kolayını bulamadım henüz çubuk kraker yemekten tuz komasına giricem sürekli kusmuyorum ama bulantı hiç geçmiyo midem hep kıyılıyo

evet dil açısından şanslı olucak bebişin ama gurbet zormuş gerçekten. hele senin daha da zormuş ben yine uçakla 1 saatte gidebiliyorum. sivastayım bende. istanbulla karşılaştırınca tabiki çok eksikleri var ama sivas istanbul önemli değil benim için. ailem yanımda olsa hiç zorluk çekmezdim.ama bi kere sevdim ve burdayım işte. eşimin ailesi burda ama hiç kimse insanın kendi ailesinin yerini tutamaz. ama bebişimle beraber bu zorlukları atlatıcaz inşallah. zaten akşamları eşim yanımda olduğu için hiç sorun yok gündüzleri yanlız kalınca insan ailesini arıyor ee gündüzleride bebişlerimiz oldumu bi sorun kalmaz artık inş :)

bide bişey sorucam sizee sizde çok uyuyomusunuz yoksa ben mi bitek böleyim inanın 12-1 e kadar uyuyorum dahada uyurumda zorla kalkıyorum. hiç bi iş yapmak istemiyorum böle bütün gün uzanıyım tv izliyim mesela şuan esra erola bağlandım hiç kaçırmıyorum bu programda bile ağlıyabiliyorum bazen bide bu durum var

bende bulantıların kolayını bulamadım henüz çubuk kraker yemekten tuz komasına giricem sürekli kusmuyorum ama bulantı hiç geçmiyo midem hep kıyılıyo

Bende o bir haftada o kadar çok çubuk kraker yedim ki artık görmeye tahammülüm yok. İnşallah geçer en kısa zamanda.

maşallah canım sana inşallah olmaz bir daha, rahat rahat sürer hamileliğin, benim daha erken başlamış ve daha hiç bir geçme belirtisi yok. Allah sonumu hayır etsin

İnşallah hemencecik geçer gider canım.

tokoyaycım maşallah bebişine çok tatlıçok net çıkmış,bende yarın gidicem çok heyecanlıyım
sorduğun için teşekkür ederim,rahat uyumaya devam şimdilik

Canım çok sağol. Muhtemelen sene yarın bu kadar net görürsün. Hatta kollarının bacaklarının oynadığını da görürsün. Bak ben bugün aklıma geldikçe sırıtarak gezdim.

Ben sabah en geç 8 de kalkıyorum. Çok acıkmış oluyorum çünkü. Kahvaltımı yapıyorum sonra 12 sularında bir saat falan şekerleme yapıyorum. Sonra muhtemelen 3-4 civarlarında iptal oluyorum.

Ama bu durum hamilelikten mi progestandan mı bilmiyorum.:44:

bendede uyku sorunu var işyerinde resmen ayakta uyuyorum gözlerim kapanıyo progestan içiyorum dünden beri acana ondanmı bilmiyorum hiç bişiy yapasım yok zorla geliyorum işe zaten doğru düzgünde bişiy yapamıyorum kaytarıyorum hep nolucak sonum bilmiyorum

Ay çok tatlı rüyan hayır olsunnn

nekadar belirginleşmiş yaa :))

inş testlerin iyi çıkar canım, dualarımdasın :/

Bizde 2 yıl 1 aylık evliyiz ama 10 yıldır beraberiz. Birlikte büyüdük. 2 sene gezdik tozduk, tamamdır dedik çok şükür rabbim bekletmedi verdi miniğimi.
biz de 2 yıl 10 günlük evliyiz ve biz de 10 yıldır beraberiz
2010 gelinisin o zaman sen de?

işlerden sohbete katılamıyorum :105:
kanaması olan arkadaşlara üzüldüm, dualarım sizinle..

benim de gece içim yanıyor, su içeyim diyorum ama nerdeee midem kavruluyor saatlerce. sabah kalkınca elma yiyerek kendime geliyorum. elma, ayva yiyenin çocuğu gamzeli olurmuş :) annesi gibi gamzeli olur belki de :)

bende eşim için 8 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum kahvaltı ediyoruz ama o gider gitmez ben yatağa uçuş yapıyorum resmen :) ben progestan içtiğimde de böleyim içmediğimdede. duyduğuma göre tembelleşip çok uyuyanların erkek oluyomuş bebeği ne kadar doğrudur bilrmiyorum tabi :)

biz de 2 yıl 10 günlük evliyiz ve biz de 10 yıldır beraberiz
2010 gelinisin o zaman sen de?

Evet canım 26 eylül 2010da evlendim.

benim de gece içim yanıyor, su içeyim diyorum ama nerdeee midem kavruluyor saatlerce. sabah kalkınca elma yiyerek kendime geliyorum. elma, ayva yiyenin çocuğu gamzeli olurmuş :) annesi gibi gamzeli olur belki de :)

Ayva yiyemiyorum ben ya. Elmayı da ekşi elma olacak o zaman yiyorum.

Ben öyle böyle tembel olmadım, görücez bakalım.

bende sabahları erken kalkmak zorundayım ama akşam erkenden yatıyorum Allahtan oğlumda erken uyuyo ikimiz sarılıp bi güzel uyuyoruz eşim geç geliyo inanın geldiğini bile çoğu zaman duymuyorum zavallı kocacım

çoook sevindim yeni girdim ve hemen senin durumunu aradım çok şükür kanama durmuş çok sevindim Allah hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah :) yazdıklarını okurken gözlerim doldu yaa çok duygulandım evet yaaa biz anne oluyoruz çok şükür... böyle annemin dedikleri geliyor aklıma hep bak yine duygusala bağladım.. ay şu hormonlar.. güzel haberlerini paylaştığın içinde teşekkürler canım hepimiz dikkat edelim..

merhaba kızlar
ayyyy kuzumun pıt pıtını gördüm
doyamadım bakmaya ışık gibi yanıp sönüyo kuzum benim
son adet tarihine göre 8+0
ultrasona göre 7+0
doktora göre 6+3 (ultrason büyük ölçüyormuş)
haftalar geçmiyor 25 haziran yaptı doktor doğum günü olarak

gözün aydın canım darısı duymayanların başına inşallahhhh

Evet canım 26 eylül 2010da evlendim.
ben de 23 ekim 2010 :123:
bebişlerimiz de aynı ayda doğacak inşallah :)
Allahım sağlık versin onlara

..
nassıl yağmur var İstanbulda
bu akşam yemeğe annemlere gidecektik
şemsiyeleri alır romantik romantik yürüyüş yaparız artık eşimle
şimşek olmasaydı ama ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…