2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ay bendeded vardı bu kitabın aynısı 7 sene önce. birine vermiştim ozaman geride almadım şimdi ne çok pişmanım arada gene bakar bilgi tazelerdim

eşimin fransızcası çok iyi hatta abim de ingilizce ve fransızcayı çok iyi biliyor ama dayımızdan çok uzaklardayız onun pek bi faydası olmaz. Zaten burda herşey fransızca güya bağımsızlığını almış ama arap ülkesinden çok fransız sömürgesi gibi hala. Malesef bende 3. bir dil yok. İngilizce çat pat işte onun da kursuna başlayacaktım ki hamile kaldım.

Aslında çift dilli yetiştirme imkanınız varsa çok takma etrafını bence. Bizim gibi çok uluslu evliliklerde herkesin ana dilini konuşması esasmış. Siz de bi uzmana danışırsınız her ikinizinde yabancı dil mi konuşması gerekir yoksa biriniz türkçe biriniz yanabcı mı diye. Türkçeyi zaten mecbur öğreniyolar çocuklar sonuçta anne ya da babadan başka onunla yabancı dille konuşacak olan yok. Arkadaşım öğretmişti şok oluyodum çocuğun öğrenim hızına. İlerde bizim gibi uğraşmasınlar. Dökümanlar da çok bol zaten maşallah hele ingilizceyse yabancı dilin hiç sıkıntı çekmezsin. Çok şeker çocuk kitapları var resimlerle nesneleri öğreten.

Gurbet zor yaa oturduğum şehirden direkt İstanbul'a uçak yok başkente gidiyoruz önce ordan İStanbul'a. Allah'tan ailem İStanbul'da da ordan bi daha aktarma yapmak zorunda kalmıyoruz :) Aynen benim de eşim yanımda olunca keyfim yerinde. İlk 2 ay alışayım diye işe gitmedi eşim sağolsun (kendi işi olduğu için yapabildi bunu tabi) Ama sonra bir başladı pir başladı şimdi de 2 üniversiteye birden gidiyo okumalara doymadı :) Burda yapabileceğim bi aktivite de yok. Spora başlamıştım tam ingilizce kursuna gidecektim ki hamile kaldım ikisi de kaldı. İstiyodum zaten çok yoğun bi hayattan bir anda eve kapanınca sıkılacağımı biliyodum. Bebiş gelince zaten tüm vaktimi ona tahsis edicem inşallah. O zaman bu kadar sıkılmam zaten.
Dediğin çok doğru benim de eşimin ailesi çok iyiler benimle de hem yabancı hem de gurbette olduğum için çok ilgileniyolar ama anacığımın yerini kimse tutamaz. İnsan annesinden başkasına naz bile yapamıyo. Annem yakınımda olsa ona gider karnımı doyururdum bana gelir yemek yapardı :) Eşim dışardan bişey getiriyim diye ama tavuktan tiksindim zaten o yüzden hiç bişey istemiyo canım. Allah yardımcımız olsun..

Ay ben de öyleyim hatta genelde kahvaltıyı hazırlayıp geri yatıyorum eşimin gittiğini bile duymuyorum. Eşim zaten sabah kaldırmıyo beni ben kendim uyanırsam onun kıpırtına o zaman hazırlıyorum zaten. Öğlen yemeğine geldiğinde ya yeni kalkmış oluyorum ya da eşim uyandırıyo psikolojin bozulacak artık çık yataktan diyo :) Zaten hiç iş yapasım yok zorla yapıyorum herşeyi ne olacak halim bilmiyorum. Bebişimi de erkek hissediyorum ama ilk bebeğin kız olması çok güzel hem kıyafetleri çok tatlı hevesi alır insan hem de büyüyünce arakadaş oluruz :) Ama ben hep erkek hissediyorum işte bakalım 2 ay sonra belli olur zaten inşallah

benim de gece içim yanıyor, su içeyim diyorum ama nerdeee midem kavruluyor saatlerce. sabah kalkınca elma yiyerek kendime geliyorum. elma, ayva yiyenin çocuğu gamzeli olurmuş :) annesi gibi gamzeli olur belki de :)

Ben de elma yiyebiliyorum ayva çıkmadı daha burda ama olsa onu da yerim çok severim kendilerini :) Ayy benim 3 tane babasının 2 tane gamzesi var pek de derin ikimizinki de. inşallah bebeşimiz de gamzeli olur.

kızlar yaaa..çok üzgünüm..bir arkadaşım benim gibi rehber öğretmen olarak atanmıştı..şimdi istifa etmiş Amerikaya doktora yapmaya gidiyo..duydugumdan beri aglıyorum..iyice duygusala bağladımm ben..çok iyi bir arkadaştıı

boşver canım belki kız çıkar gerçekten kocacın içinden geceni işartelemiş bence

Aslında iki seçeneğede basmış. Zaten reklam baloncuklarınada basıp sinir eder beni. Türkçeyi biraz anlasa neysede Tarkan ve eşşoğlu eşşek ten başka bildiği bişey yok:)))
çocuk gibidir kendisi herşey oyun ona göre. Ben kızınca niye kızdım anlamadı bile. Bu o kadar ciddi ve önemli bişey değil niye kızıyorsun bidaha ıpad ini kullanmıcam dedi oturdu köşesine. Tam bi komedi:))))
Bir arkadaş bileklik işe yaramadı demiş ama galiba bende işe yaradı. Tam olarak geçirmiyor ama bulantıyı azaltıyor çekilir hale getiriyor. Az önce abdest almak için çıkardım 15 dk içinde öğürmeye başladım hemen geri taktım bileklikleri. Acaba bendeki farklı bişeymi? Queaz-Away diye bişey.
Bide ben çok karpuz seviyorum bugünlerde acaba yeterince su içmiyormuyum? İçtiğimi sanıyorum ama fazla suyun zararı varmıdır fazla içsem? Yaklaşık 3 litre içiyorum yinede boğazım kuruyor.

canım ayıptır sorması cezayirli damadı nerden buldun arapçayı iyi bildigin için mi tanıştın bir yerde merak ettim

canım sen nerden buldun amerikalı damadı daha önce orda mı yaşıyordun..aman çocugunun o kültürle yetişmesine izin verme.Türklüğü aşıla ona

hiç sorma canım kaç gündür börek istiyor kimseden isteyemiyorum annem olsaydı şimdi hemen yaptırırdım. gelir evimi toparlardı yemeğimi yapardı. yada hergün ona giderdim yemek yemeye ama burda olmuyor işte gidemiyorum. hiç gelip yardım ediyim diyende yok zaten. bende artık kadın tuttum her hafta gelicek. ama yemek işi sorun. bende bazen yemek yapmayınca dışarı falan çıkıyoruz ama canım hiç istemiyo o yemekleri ben annemin yemeklerini özlüyorum benimde eşim çok uyumama kızıyor kalk bişeyler yap çarşıya çık falan diyo ama nerde bende o enerjii :) bende aynen ilk çocuğum kız olsun çok istiyorum bi kızı garantiliyim gerisi önemli diil diyorum ama sanki % 85 erkek hissediyorum bakalım sağlıklı olsunda tabiki en önemlisi o :)

canım sen nerden buldun amerikalı damadı daha önce orda mı yaşıyordun..aman çocugunun o kültürle yetişmesine izin verme.Türklüğü aşıla ona

Gezmeye gelmiştim. Hastalanınca doktora gittim. İki ay sonra Las Vegasta evlendik. Sonrada kaldım buralarda. Türkiye'yi çok özlüyorum. Çocuğumu tabiiki Türk olarak yetiştiricem zaten eşimde öyle olmasını istiyor. Oda Amerikan kültürünü hiç sevmiyor. Eşim o kadar adapte olduki Türkçe konuşabilseydi Türk sanardınız. Benimle birlikte oruç bile tuttu. Geçen haftada kurban kestik:))
Sadece Türk yemekleri yeriz çünkü Burdaki yemekleri oda sevmiyor. Yazları Türkiye'de çalışmak için Türk vatandaşlığına müracaat etti. Türkiye'ye hayran kendisi. Bir sürü Türk hastamız var. Duymuşlar benim Türk olduğumu hep ona geliyorlar. Bu sayede birçok Türk arkadaş edindik. Eşimin en yakın arkadaşları hep Türk:)

hamilelikte duygular uç noktada oluyor canım çokta üzme kendini bebekte sakin huzurlu bir bebek olsun. özel mesaj atacaktım sana ama mesaj sayım tutmadı malesef. biz ne zaman 2li teste gideceğiz doktor bir tarih verdimi sana

kızlar benim yarın 7 hafta doluo.doktor bana 2li tarama için tahmınen ne zaman gel der sizce..ben ikili tarama için izmire gitmeyi düşünüyorum.bilet alcam.fikri olan varsaaa bilgilendırrse sevınırımmm..

eşin doktor yanii.nasıl etkilendi senden demekki..amerikalıyı etkilediğine göre çok güzel olmalısın

kızlar benim yarın 7 hafta doluo.doktor bana 2li tarama için tahmınen ne zaman gel der sizce..ben ikili tarama için izmire gitmeyi düşünüyorum.bilet alcam.fikri olan varsaaa bilgilendırrse sevınırımmm..

ben 8+3 ken 25 gün sonra gel testleri yaparız dedi yani ne oluyo 12 haftalıkken falan heralde :)

bu arada arkadaşlar seneye ramazana oruç tutabilicekmiyiz diye bakarken farkettimki 05/06 haziran miraç kandiliymiş inşallah doğumumuz mübarek günlere denk gelir hem o zaman oğlumda olursa adını Miraç Emir koyardımm neyse o da olmazsa mübarek üç aylarda doğmuş olucak hiç olmazsa meleklerimiz :)

eylemciğim 22 haziranda kalp atışına gittiğimde 5 hafta sonra demişti..yani bu ayın sonu gibi olur heralde

canım şimdi okudum geçmişi.çok geçmiş olsun,dikkat et kendine.dualarımız seninle

canım tebrikler,geç döllenme heraldeki gerçek haftanla ultrason haftan farklı.birdahaki muayenede görürsün bebişini inş

canım geçmiş olsun,dikkat et kendine.dualarımız tüm bebişler ve senin için

zencefilcim hemen paniğe kapılma lütfen.benim bir arkadaşımdada çıktı aynı senin gibi test yaptılar tekrar.sonradan yapılanda sorun yoktu.bu pozitif durumlarda şöyle yüksek bir olasılık ta var yakın bir zamanda geçirmişsen bu bağışıklığı vücutta değerin düşmesi uzun zaman oluyormuş.inşallah herşey yolunda olucak canım....

adamlar kendi kültürlerinden sıkılmışlar...hoş kültürde var mı bilmiyorum ne kadar uyumlu biriymiş eşin çok şanslısın

merhaba kızlar...biz de bugün ilk kez doktorumuza gittik ama sadece kesemizi görebildik normalde 6+1 olmamız gerekirken ultrason ölçümlerine göre 4+6 çıktık doktor geç döllenme olmuş dedi kesemizin boyu 8.3 mm çıktı normaldir dimi bu ölçüm. gerçi dr. her şey normal dedi 2 hafta sonra hem bebeği hem de kalp atışlarını görürüz dedi şimdi 2 haftanın geçmesini bekleyecez napalım...

bu arada listede benim de sadece yaşım eksikti YAŞ:25

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…