2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Dünyada kan gruplarının dağılımı :
0 RH pozitif Her 100 kişiden 40´ı
0 RH Negatif Her 100 kişiden 7´si
A RH pozitif Her 100 kişiden 34´ü
A RH Negatif Her 100 kişiden 6´sı
B RH Pozitif Her 100 kişiden 8´i
B RH Negatif Her 100 kişiden 1´i
AB RH Pozitif Her 100 kişiden 3´ü
AB RH Negatif Her 200 kişiden 1´i
En eski kan grubunun “0″ grubu olduğunu belirtiliyor. “Herkes 0 grubuyken insanlar çok küçük bir alanda yaşıyorlardı, aynı yemeği yiyor, aynı organizmaları soluyorlardı ve bu yüzden değişim gereksizdi. Ancak nüfus arttığında ve göçler hızlandığında değişimler ivme kazandı. Sonrasında gelişen A ve B gruplarının geçmişi ancak 15 bin – 25 bin yıl öncesine uzanıyor. AB grubu ise çok yenidir.”
0 grubu “avcı”, A grubu “çiftçi”, B grubu “göçebe” ve AB grubu “modern” olarak değerlendiriliyor
Kan gruplarına göre kişilik tahlili
0 grubu: Kendine güven, cesaret.
A grubu: Sinirli ve hassas.
B grubu: Uyumlu ve yaratıcı.
AB grubu: En çekici ve ilginç…
En cesur ve güçlü ” 0″ grubu

Devamını oku: Kan grubuna göre kişilik testi en az bulunan kan grubu kan grupları

çekici ve ilginç demekk

Son düzenleme:
eşin doktor yanii.nasıl etkilendi senden demekki..amerikalıyı etkilediğine göre çok güzel olmalısın

Aslında çok güzelde değilim çirkin de değilim. Sanırım o benim Amerikalı kadınlar gibi olmamamdan etkilendi. Yada birçok türkün sevmediği modern ve çağdaş bulmadıkları fikirlerimden tavırlarımdan etkilendi. türklüğüme vatanıma ve dinime aşırı bağlılığım asla taviz vermemem onlar gibi olmaya çalışmamam hep hoşuna gider zaten. Biz 9 yıldır evliyiz hala aynı fikirde. Hatta ilk dikkatini çeken vatanımdan ve dinimden bahsederken gözlerimin parlaması ve dolmasıymış. Beni muayene ederken Türkiyeyle ilgili islamla ilgili sorular sormuştu bende cevap vermiştim. Sonra bana bütün Türkler senin gibi gururlumu diye sordu. Vatanıma olan sevgime hayran kaldığını söyledi sonrada beni daha çok tanımak istedi. 2 hafta sonra evlenme teklif etti:))))

oooo süper valla okurken gözlerim doldu ya hormonlar beni ele geçirdi

Son düzenleme:
8+3 ken 25 gün sonra gel demiş ya sana canım bende şuan 8+3 üm ama ultrasona göre 7+2 geç döllenme oldugu için ben şimdi ne zamn gitsem acaba doktorum hamile oldugu için ayrılcagını söledi gün mün bişey demedi bana napsam acaba ya kafam karıştı
bu arada aynen ya bizim minikler 3 aylarda doğacak ne güzel

İyi geceler hamişler nasılsınız bakalım Bişey sormak istiyorum sizde aynı şeyi yaşıyor musunuz diye; ne zaman laptopun başına geçsem kasıklarım sancıyo telefonla konuşurken miğdem bulanıyo. İkisininde radyasyonunun zararını bildiğim için psikolojik mi oluyo yoksa gerçekten tesiri gerçek mi anlayamıyorum bir türlü :26: Aranızda benimle aynı şeyi yaşayan var mı???

"Avcı"
Kendine güven, cesaret
Tam beni anlatıyor:)))))
Ama çok zor bulunan bir kan grubu malesef.

Neyse bizim uyku vaktimiz geldide geçiyor, cvp veren olursa artık yarın okurum Allaha emanet olun hamişler sizde bebişlerinizde

kızlar biraz önce mükemmel bir belgesel izledim.izleyin ve nasıl bir mucizenin içinde olduğumuzu bir kez daha anlayın.ben çok etkilendim.tüylerim hala diken diken.ismi Yaşama Yolculuk - Anne Karnında Yaşamın Öyküsü .toplamda 9 bölüm youtupe dan izleyebilirsiniz....

Iyi geceler güzel anneler bugün hiç giremedim nete Misafirlerm vardı ama yarin okuyamadığm sayfaları bi çırpıda okuyacağm tekrar iyigeceler tatlı rüyalar

kızlaar iyi geceler,herkes bi dizi izlemiş,bende "evim sensin" diye bi filme gittim eşimle...,ben salya sümük yinee tabikii...hormonlar tavan yaptııı...eşim dalga geçiyor artık,filmde bazı saçma sahneler vardı,gülüp duruorm,2dk sonra duygusal bi replik giriyor,ben hüngür hüngüür...minik mercimek sen neler ettin anneeneeee

hadi ya bende atvde huzur sokağı dizisini izliyorum ..çok güzel ..ordaki kıza 0 negatif kan arıyolardı

Bende seviyorum Huzur Sokağı dizisini ama bu bölümü hala seyredemedim bekliyorum tv nin başında malum saat farkından dolayı siz uyurken burda hala akşam

Migde bulantim yok demistim hatirlayan olursa gece 3 bucukda uyandim aman Allahim cok kotuyum cubuk kraker yedim ve dusa girdim ama cubuk kraker yemedigim an kotuyum off rahattim ne guzel, simdi uyuyamiyorum..Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin daha basindayiz valla annem annem 6 cocuk nasil dogurmus helal olsun.

Gece 3 defa uyandım, çişli etti beni bu çocuk.. sabah da istifra ettim, ne güzel başladım güne
üstelik iş yerindeyim 1e kadar

Günaydın herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…