2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Canım ben Avent ve Mam marka 0-6 olanlarını aldım. Hepsi çok şekerler. Birde gece emzikleri varmış bilmiyordum onlardanda aldım ama daha gelmediler. Galiba şekilleri aynı resimlerden öyle anadım,
Aventi biliyorum da diger markayi duymadim. Ben chicco aldim ve tek veriste emdi hemen. Kocaman bu emzik diye cok soyleniyo gorenler ama oglum sikayetci degil. Renkli suslulerden aldim bakalim gelince deneyecegim

Cok gecmis olsun canim. Sicak masaj yapip sagman lazim. Pompa yeterli gelmezse kiralayabilirsin hastaneden cunku guclu ceken bir pompa lazim

Benim bebegim 43 gunluk o bile donmeye basladi iki aylik donmesi cok normal. Aman dikkat et

Ben sab simpleks kullaniyorum Bu aralar cok gazi var ve cok agliyor oglum. Su masaj yagini deneyeyim ben

Vanim ben de sallamak istemiyordum ama pes ettim. Bebegini aglatma.Zamanla guvensizlik sorunu cikar ortaya. bu da sallamata alismasindan bin kat kotu.Bebegini bol bol kucakla ve sev

bugün epey gündemde çoğu kişi görmüştür bu meşhur yazıyı ya ben yine de paylaşayım dedim;
Bebek Yapım Bakım Onarım: Uyku Eğitimi Zararlı Mıdır?
Tomrisin yazilarini cok faydali buluyorum ben.Ama o da ilk uc ay bebegi kendi haline birakma yanlisi.Bana ilk uc ay EASY uygulama demisti.

iki gundur bebegim burnumdan getirdi. Surekli mizmizlanma, aglama, gazdan dolayi bagira bagira sesini kisti. Ilac veriyorum masaj yapiyorum ama cok zor sakinlesiyor.Bir sure sonra bu aglamalar beni cadi anneye donusturuyor Sonra bebegime kizdigim icin agliyorum. Beraber agliyoruz oglumla. Esim akraba sorunlari yuzunden surekli disardaydi haftasonu. Oysa dort gozle beklemistim beraber farkli bir seyler yapariz da monotonluktan kurtulur ferahlarim diye Bizim aramizdaki o muhabbet cok eskide kaldi sanirim Ne yapsam toparlayamiyorum. Bebek bir yandan esim bir yandan boguldugumu hissediyorum.

Bebegim bir aglama nobetinin ardindan kakasini yapip rahatladi ve su an kucagimda uyuyor. Aglamasindan o kadar yoruldum ki uyanir diye korkumdan birakamiyorum cocugu. Bebek buyutmek zormus gercekten

Elli bir günlük olmusuz ya biz zaman ne çabuk geçiyor annemler gideli üç dört gun olmus hep gozum korkuyodu tamam bazen pes diyorum ama pek de fena gitmiyoruz galiba

Valla cnm benim ki bgn hasta olmazsa bi daha olmaz heralde su erkek miletinin her b..ka karismasina sinir olyrm.bunun anasi da boyle

Canim kendi kizim doymus kadar cok sevindim.bugun gordum yazini cook sevindim.

Kizlar mart annelerinde bir annenin bebegi bogjlarak olmus lutfen dikkat edin kusmuk yutmus olmus cok uzuldum agladim rabbim sabir versin anneye

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir ben çok takip edemiyorum bebekler büyüdü artık :) arkadaşlar benim kızım 50 günlük oldu ama hala çok uyuyo günde 18 saat felan uyuyo çoğu zaman normalmi acaba

merhaba arkadaşlar umarım herkes iyidir ben çok takip edemiyorum bebekler büyüdü artık :) arkadaşlar benim kızım 50 günlük oldu ama hala çok uyuyo günde 18 saat felan uyuyo çoğu zaman normalmi acaba

http://babysleepschedule.net/wp-content/uploads/2012/06/totalsleep_graph.jpg

Aysun20, yukarıdaki link'te bununla ilgili bir grafik var. 2 aya kadar yaklaşık 18 saat normal görünüyor. Ki bunun fazlası da olabilir, bu ortalama bir değer çünkü.

canım benimde ilk günlerde rahim ağrım olmuştu çok şiddetli rahim kendini toparlıyormuş öyle dediler bide ben tuvalette soğuk su ile temizleniyordum o zamanlar (25 mayısta doğum yaptım) hava soğuktu üşüttmüşüm loğusalı kadın soğuk su ile temizlenmemeliymiş sıcak su torbası bana iii gelmişti bi dene istersen çok geçmiş olsun

canım allah yardımcın olsun bizdede durum aynı sabah 5buçukta uyanıyoruz şu saate kadar uyumamıştı biraz önce uyudu ağlayıp duruyo geçen günlere göre iyi halimiz üstelik gün içinde toplam 2 saat yatmıştır...sanırım gazını tam olarak çıkaramıyrz...üzme kendini sen elinden geleni yapıyorsun sonuçta seninkide bünye dinlenmeye ihtiyacı var kendini sakın yargılama benim yanımda kv olduğu halde çok yoruluyorm inş. çabucak geçeçek bu günler

canım çok çok geçmiş olsun bende çok bırakıp gidiyorum korktum şimdi
kızlar ya şundan kullanan varmı ben almayı düşünüyorum
Eki Görüntüle 760319
canım biz aldık ama hiç kullanmadım hatta aldığımı bile unutmuşum çünkü çocuğun kafasına çok büyük ama deniyeyim bi yarın eğer kullanışlıysa burdan yazarım

canlar benden tavsiye
bebeği vefat eden mart annelerinin sayfasında bir yazıdan bahsediliyor
2012 de yine bebeği vefat eden başka bir anne yazmış
benim gibi merak edip okumayın
ağla ağla içim çıktı mahvoldum
sütümüz etkilenir filan Allah muhafaza
ben okuduğuma pişman oldum siz olmayın okumayın lütfen

Tesekkurler canım uyardığın icin, girip bakayım dıyordum hic okumiyim bari. Allah yardım etsin hepsine

Tesekkurler canım uyardığın icin, girip bakayım dıyordum hic okumiyim bari. Allah yardım etsin hepsine

sakın okuma canım boşver
ben salak gibi merakımı gidereceğim diye okudum
okuduğuma da bin pişman oldum
eşim de kızdı zaten niye okudun diye ben öyle salya sümük ağlayınca
kimse okumasın
emziriyoruz sonuçta evlatlarımızın rızkı bize bağlı
kimsenin sütü etkilenmesin

Valla cnm benim ki bgn hasta olmazsa bi daha olmaz heralde su erkek miletinin her b..ka karismasina sinir olyrm.bunun anasi da boyle
onlar herşeyi bizden iyi biliyor yemeği bizden iyi bilirler ama yapmazlar temizliği bizden iyi bilirler ama yapmazlar bebeğe bakmayı bizden iyi bilirler ama bakmazlar
bizimkide kızım cıyak cıyak ağlarken yıkanmış biberonu hala ksteril etme derdinde o anda su kaynatıp yıkar ben içerde bebekle çıldırırken

Kızım bugun kendi kişisel rekorunu kırarak tam 16 saat uyumamistir ve ben de midemi bozmusum. Siz duşunun bizim evdeki cümbüşü tam 23:40ta yerine koydum birkaç saat uyusun diye dua ediyorum, siz de edin nolursunuz.

canım seninde süt konusunda çabalamalarını okudum aynen bende o şekilde çabalıyrum kendi sütümden çok mama veriyrum doymuyor

annem köy yerinde doğru dürüst beslenirmiş nede dinlenirmiş ki o zamanlarda su elektrik yok dünya kadar iş var ve çoğu insan gücü ama ona rağmen göğüsleri taşıyormuş..şunu anladım ne yaparsan yap kimi bünye yeterince süt üretmiyor...bende bazen kendime böyle teselli veriyorum aman olmuyorsda olmuyor diyorum sonra yine deli gibi çabalayıp kendimi paralıyorm

bizim kız artık memeyide pek tutmuyo uykuluyken tam uyanmadan veriyorum aslında ne zaman memeyi tuttuğunu bende anlamadım..memeyi bırakmasın diye aventin biberonunu aldım anne memesine benzzeyen onu hiç sevmedi her verişimizde ağlıya ağlaya emdi kimi zaman redetti sonra kaşığı denedim 2 gün okadar direttiki ağlamaları göreceksin o benim inadımı kırdı çocuk her kucağa alıp mama verme ppozisyonuna geldiğinde çığlığı basıyordu 2 gündür bıraktım eski biberonumuza dr browns a döndük
şimdi biraz daha ii...6. aya kadar dayanabilirsek iyi kimi zaman sağdığımda 10ml bile çıkmıyo her iki göğüsten artık sağma işinide biraktım zaten doğru dürüst yapamamıştım...inş. sütlerimiz lokur lokur gelirde şu mamalardan kurtuluruz.

Eki Görüntüle 758732 benım uyku bılmez sevgilim =) üüü cekme annem gezdir beni diye ağlıyo =)

bu arada bugün kü biziz buda :)
Eki Görüntüle 758039
kızlar maşallah minişlerinize çoooook tatlı çok yakışıklı paşalarınız..rabbim sizleri annelerinize babalarınıza bağışlasın onlarıda size hep birlikte mutlu bi şekilde yaşarsınız ailenizi dahada genişletirsiniz inş.

Kızlar kızıma MAŞALLAH deyin
ranana canım maşallah çoook güzel bu minik prenses allah bağışlasın rabbim eksikliklerini göstermesin tüm bebişlerimize sağlık bereket versin onları iyi insanlarla karşılaştırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…