canlar benden tavsiye
bebeği vefat eden mart annelerinin sayfasında bir yazıdan bahsediliyor
2012 de yine bebeği vefat eden başka bir anne yazmış
benim gibi merak edip okumayın
ağla ağla içim çıktı mahvoldum
sütümüz etkilenir filan Allah muhafaza
ben okuduğuma pişman oldum siz olmayın okumayın lütfen
bende çok üzldüm neden vefat etmiş mama boğazına geri falan mı kaçmış en çok mamadan falan tıkancaklar diyekorkuyorum kızım aşırı dercede çok kusuyor ben göremedim yazıyı allah kimseye evlat acısı yaşatmasın
Prima premium care en iyi benim bildigim, e bebek in internet sitesinden fiyatlari takip edebilisin
kullandıklarım prima premıum care 27 normal fiyatı
molfix 17
canbebe (fiyatını bilmiyorum hediyeydi)
bu üçünü kullandım molfixte karar kıldım.
günaydıııın
aşıyı devlet karşılamıyor canım, ücretli eczaneden alıyorsun ama ücretsiz vuruyorlar
hoş geldin cnmhuy değiştirmeler 40 içinde epey oluyor,oğluşunu öp bizim için
cnm görmemişim ben yazını dünben prima premium care kullandım sadece diğerlerini pek bilemiyourm..bez fiyatları indirimlerle epey değişiyor misal primium careları 19 a fln alıyoruz biz..illaki bir yerde indirime girmiş oluyor yine de sen bilirsin..rota aşısı diğer adı ile ishal aşısı 2. aydan itibaren yapılabiliyor Türkiye'de devlet karşılamıyor, 150-200tl civarı fiyatı var eczaneden alıp yaptırıyorsun. İki çeşit aşı var, bir üç doz yapılanı(rotateq) bir de 2 doz.(rotarix)2 doz yapılınca 3. ve 5. aylarda yapılıyor. Benim bildiklerim bu kadar
Kızlar bygün kırklı oldukkkkk:119::119::119:
Keşke sihirli bir değnek değse oğlumun uykusu düzene girse.
Oğlumun ağlama sebebini buldum. Uykuya dalamıyor dalamadıkça sinirlenip ağlıyor. Ama neden uykuya dalamadığını bulamadımgünde 5-6 saat aralıksız uyanık ve ağlıyor.
kizlar ben kizimi yuz ustu yatirinca yada ben yatakta fln uzanip kizimi kucagima alinca kizim basliyor tepinmeyee emekler gibi ilerliyorruzerimde karnimin ustundeyken basima cikiyorr biraksam dahada gidecek. yerde yada bizim yatakta fln yuz ustu yatinca baya ilerliyor yatagin ortasini geciyorr sizinkilrde acaba böyle hareket ediyormu yoksa bi bizdemi var bu baya bildigin emeklemeye basladi sanki
cnm bu yazıda da onu belirtiyor zatenTomrisin yazilarini cok faydali buluyorum ben.Ama o da ilk uc ay bebegi kendi haline birakma yanlisi.Bana ilk uc ay EASY uygulama demisti.
Ben de kucaga alisacak diye korkuyordum ama artik umursamiyorum. En rahat edip huzur buldugu yer orasi. uzun gaz sancilari sonrasi kucagimda uyumasina izin veriyorum, opup kokluyorum. Belki bana zor gelecek bir sure sonra ama olsun raziyim, o mutlu olsun.
Kizlar ya hamileyken sizinde karninizda dikey kahverengi bi cizgi varmiydi gobeginizin cevresi koyulasmismiydi.. bende bunlar oldu ve hala gecmedi..dogum yapali 1 ay oldu ne zaman gecicek bu karalik daha da onemlisi gecicek mi acaba
mama ne kullanıyosunuz
neler biliyosunz mama konusunda
aptamil gaz yapıyor diye okumuştum
doğru mu acaba
ben aptamil kullanıyorum son bi haftadır innaılmaz gazımız var
mama ne kullanıyosunuz
doğru mu acaba
Bahsettigin koca benim kocam anası da benim kv olabilir mı acaba?????? Hahahaha
Valla cnm benim ki bgn hasta olmazsa bi daha olmaz heralde su erkek miletinin her b..ka karismasina sinir olyrm.bunun anasi da boyle
sakın okuma canım boşver
ben salak gibi merakımı gidereceğim diye okudum
okuduğuma da bin pişman oldum
eşim de kızdı zaten niye okudun diye ben öyle salya sümük ağlayınca
kimse okumasın
emziriyoruz sonuçta evlatlarımızın rızkı bize bağlı
kimsenin sütü etkilenmesin
Benimki de yuzme-emekleme arasi biseyler yapiyor.Banyoda sirtini cevirip yikarken de ayaklarini cirpip yuzuyor sanki. Simdiki bebeler erkenden herseyi yapiyor. Talia sen tecrubelisin. Annemler tutturdu kucagina aldikca ayaklarinin uzerine bastir bu cocugu dik dursun diye. Ama bebegim kollarindan tutup ayaklariyla yere bastirinca feci sekilde basiyor cigligi. Benim bebegimin mi sorunu var yoksa bu ayak bastirma dogru degil mi?kizlar ben kizimi yuz ustu yatirinca yada ben yatakta fln uzanip kizimi kucagima alinca kizim basliyor tepinmeyee emekler gibi ilerliyorruzerimde karnimin ustundeyken basima cikiyorr biraksam dahada gidecek. yerde yada bizim yatakta fln yuz ustu yatinca baya ilerliyor yatagin ortasini geciyorr sizinkilrde acaba böyle hareket ediyormu yoksa bi bizdemi var bu baya bildigin emeklemeye basladi sanki
Rutini nasil oturtuyorsun anlatirmisin. Sanki baslarda daha duzenliydi hersey. SImdi hersey karan corman. Ne yemek saati belli ne uyku saati. Banyo yaptirma saati de degisiyor ona gore. Uykuya dalamiyor. Geceyi gunduz yapti gunduz uyuyuo gece oyun istemeye basladi. Dun de cok kotuydu. Saat basi uyanip ciglik cigliga agladi gaz sancisindan. Bu sab simpleks artik ise yaramiyor galiba. O kadar da rezene iciriyorum. Arada bir zeytinyagi veriyorum. Surekli gaz masaji yapiyorum. Yok, yine gaz yine gaz ve asiri sesli bagira bagira agliyor, yoruyor kendini de beni de.cnm bu yazıda da onu belirtiyor zaten, hatta ideali 4-6 ay arası imiş uyku eğitimi için..ama bu haftalarda da yapılabilecek şeyler var programlı yaşama (misal hergün aynı saatte duş aldırma) ,rutin kurmaya başlama gibi..şu anda sallama, memede kucakta uyuma vs bebek ne isterse o ama bir yandan da rutini yerleştiriyorum vs
kızlar gaz ilaclarından bahsetmişsiniz
neler kullanıyosunuz?
bi zararı var mıdır acaba ben endişe ediyorum ya
aama benm kızımda dün 16 saat aralıksız hiç uyumadı
biogaia veriyordum ama onun hiçbi faydası yok
Bana da biogaia yi siddetle tavsiye etmislerdimama ne kullanıyosunuz
doğru mu acaba
Bahsettigin koca benim kocam anası da benim kv olabilir mı acaba?????? Hahahaha
onlar herşeyi bizden iyi biliyor yemeği bizden iyi bilirler ama yapmazlar temizliği bizden iyi bilirler ama yapmazlar bebeğe bakmayı bizden iyi bilirler ama bakmazlar
bizimkide kızım cıyak cıyak ağlarken yıkanmış biberonu hala ksteril etme derdinde o anda su kaynatıp yıkar ben içerde bebekle çıldırırken
ben annemle denemeler yapıyordum şimdi eşimle çok rahat yıkıyoruz. tabi ilki biraz komik oldu çocukta şok oldu amayalnız kalanlar bebeklerini tek başına yıkayanlar
nasıl yıkıyosunuz
neler kullanıyosunuz
40 çıkınca artık yalnız kalıcam çünkü
korkuyorum becerebilr miyim bilmiyorum...
Canim ben sevi bebenin yikama minderini kuvetin icine koyuyorum. Tum banyo esyalarini, havlusunu, kremini hazrliyorum. Suyunu alip geliyorum. Bebgi soyup once ayaklarini sokuyorum suya. Sol kolumla bebgi tutup sag elimle su dokuyorum ya da minderin ustune yatiriyorum oyle yikiyorum.Banyo urunlerim Bubchenyalnız kalanlar bebeklerini tek başına yıkayanlar
nasıl yıkıyosunuz
neler kullanıyosunuz
40 çıkınca artık yalnız kalıcam çünkü
korkuyorum becerebilr miyim bilmiyorum...
Benim pasa iki gunde bir yapiyor bazen uc gunde bir. Kilo alirken kaka yapmadigini ilk kez duyuyorum asli var mi acaba ?slm bizim sabahları acayip sıkıntımız var ya kakamızı yapamıyoruz çok fena zeytinyağı veriyorum herşeyi deniyorum sonunda yapıyor ama helak oluyor ağlamaktan sonra rahatlıyoruz gün içinde yapabiliyor ama ertesi sabah yine aynı. benim ilgisiz dr da kilo aldığı için diyo anlamadım Allah yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?