2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bende çok üzldüm neden vefat etmiş mama boğazına geri falan mı kaçmış en çok mamadan falan tıkancaklar diyekorkuyorum kızım aşırı dercede çok kusuyor ben göremedim yazıyı allah kimseye evlat acısı yaşatmasın

canim benm oglanda tikaniyo oksuruyo hemen ters ceviriyorm baktim hala oksuruyo yuzune ufluyorm geciyo hemen biraz nefes aldikdan sonra emziriyorum bazen sutt fazla gelincee vede uykulu olunca bebekler bole bi durum oluyoo bnm oglan emiiyo kaldiriyorum agzi sut dolu cekmis amaa yutmamiss Allah korusun yavrularimizii Allahim esirgesinn

Prima premium care en iyi benim bildigim, e bebek in internet sitesinden fiyatlari takip edebilisin

kullandıklarım prima premıum care 27 normal fiyatı

molfix 17

canbebe (fiyatını bilmiyorum hediyeydi)
bu üçünü kullandım molfixte karar kıldım.

cok tsk ederiz cevap verdigin icin sonuc olarka herkes primayi tavsiye ediyor :)) bende onu deneyecegim cok cok tsk ederim :)))

asi konusunda henuz daha karar vermis degilim maleseff (

tebrik ederimm kirkiniz hayirli olsunnn :)))

kizlar ben kizimi yuz ustu yatirinca yada ben yatakta fln uzanip kizimi kucagima alinca kizim basliyor tepinmeyee emekler gibi ilerliyorr uzerimde karnimin ustundeyken basima cikiyorr biraksam dahada gidecek. yerde yada bizim yatakta fln yuz ustu yatinca baya ilerliyor yatagin ortasini geciyorr sizinkilrde acaba böyle hareket ediyormu yoksa bi bizdemi var bu baya bildigin emeklemeye basladi sanki

Ayni sey bizde de oluyor canim 1 haftadir birde yüz üstü yatinca boynunu hava da tutuyor hep gücü bitince de hirsla aglamakli tepinerek emekliyor resmen.. Keske hep böyle devam etse de bikac aya emekleseler :)

cnm bu yazıda da onu belirtiyor zaten, hatta ideali 4-6 ay arası imiş uyku eğitimi için..ama bu haftalarda da yapılabilecek şeyler var programlı yaşama (misal hergün aynı saatte duş aldırma) ,rutin kurmaya başlama gibi..şu anda sallama, memede kucakta uyuma vs bebek ne isterse o ama bir yandan da rutini yerleştiriyorum vs

Son düzenleme:
Kizlar ya hamileyken sizinde karninizda dikey kahverengi bi cizgi varmiydi gobeginizin cevresi koyulasmismiydi.. bende bunlar oldu ve hala gecmedi..dogum yapali 1 ay oldu ne zaman gecicek bu karalik daha da onemlisi gecicek mi acaba

benm de duruyor
çok çirkin göbeğimin rengi koyu hala ayrıca

kızlar gaz ilaclarından bahsetmişsiniz
neler kullanıyosunuz?
bi zararı var mıdır acaba ben endişe ediyorum ya
aama benm kızımda dün 16 saat aralıksız hiç uyumadı
biogaia veriyordum ama onun hiçbi faydası yok

mama ne kullanıyosunuz
neler biliyosunz mama konusunda
aptamil gaz yapıyor diye okumuştum
doğru mu acaba
ben aptamil kullanıyorum son bi haftadır innaılmaz gazımız var

mama ne kullanıyosunuz
doğru mu acaba

günaydın canım.bende aptamil kullanıyorum taa başından beri.alışması sıkıntılı oldu.gaz yaptı ondan önce iki defa 3 gün üst üste kakasını yapamadı her ikisindede fitil kullanmak zorunda kaldık.çok sancısı oluyordu.şimdi alıştı artık günde 2 defa kaka yapıyor.gaz içinde bize dr pahalı bir şurup yazmıştı o güzel ama 35 tl, boşver onu.metsil tavsiye ederim şimdi ona geçtim çok rahatlatıyor.hatta metsil damla, mamasının içine damlatıyorum ikisi bir arada :)
ilk çok ağladığı zamanlar dr bu bir süreç bunu yaşayacaksınız demişti hakikaten öyle oldu 1 hafta falan sıkıntı çektik zırt pırt ağlıyordu.uykusundan sancıyla uyanıyordu,kaka yapamıyordu ama alıştı artık neyseki...

Valla cnm benim ki bgn hasta olmazsa bi daha olmaz heralde su erkek miletinin her b..ka karismasina sinir olyrm.bunun anasi da boyle

ay çok hoşsun çok güldüm bunun anasıda böyle lafına

ben baktım bulamadım. Özellikle okumak istiyorum. en ufak şeyde çocuktan şikayet ediyorum. yok gazdı yok uyumuyordu yok ağlıyor vs. Resmen ondan kaçıyorum. Okuyunca bana ibret olsun Rabbime daha çok şükretmeyi öğreneyim.

Kızlarr bu arada çok mutluyum biraz geç oldu ama oğluşum ağzından gaz çıkarmayı öğrendi. Kucağıma alıyorum sırtına hafif dokunuyorum içindeki bütün gazları çıkarıyor. Öğrenene kadar ne çektikkk beee Darısı ilaçsız pırtlatmanın başına

Benimki de yuzme-emekleme arasi biseyler yapiyor.Banyoda sirtini cevirip yikarken de ayaklarini cirpip yuzuyor sanki. Simdiki bebeler erkenden herseyi yapiyor. Talia sen tecrubelisin. Annemler tutturdu kucagina aldikca ayaklarinin uzerine bastir bu cocugu dik dursun diye. Ama bebegim kollarindan tutup ayaklariyla yere bastirinca feci sekilde basiyor cigligi. Benim bebegimin mi sorunu var yoksa bu ayak bastirma dogru degil mi?

Rutini nasil oturtuyorsun anlatirmisin. Sanki baslarda daha duzenliydi hersey. SImdi hersey karan corman. Ne yemek saati belli ne uyku saati. Banyo yaptirma saati de degisiyor ona gore. Uykuya dalamiyor. Geceyi gunduz yapti gunduz uyuyuo gece oyun istemeye basladi. Dun de cok kotuydu. Saat basi uyanip ciglik cigliga agladi gaz sancisindan. Bu sab simpleks artik ise yaramiyor galiba. O kadar da rezene iciriyorum. Arada bir zeytinyagi veriyorum. Surekli gaz masaji yapiyorum. Yok, yine gaz yine gaz ve asiri sesli bagira bagira agliyor, yoruyor kendini de beni de.

mama ne kullanıyosunuz
doğru mu acaba
Bana da biogaia yi siddetle tavsiye etmislerdi Ben bu sefer nurse harvey alicam. Insallah o etkili olur. Mama konusunda bence hepsi gaz yapar cunku biberonla emerken mutlaka hava yutuyor. Bana hemsireler bebelac tavsiye etti. SUkurler olsun sutum artti da artik mama vermiyorum Bol bol bulgur pilavi, hosaf, hurma, helva ve en onemlisi bol su. Artik eski pimpirikliligimi de biraktim. Sabah kahvaltisi bulasigi bazen ikindiye kadar bekliyor ama sallamiyorum artik

Bahsettigin koca benim kocam anası da benim kv olabilir mı acaba?????? Hahahaha

Ya benim ki bi de cok sinirli aksini söyledm mi kiyamet kopuyor hamile iken bi kez sevmedi bebegi simdi başıma ilgili baba oldu

yalnız kalanlar bebeklerini tek başına yıkayanlar
nasıl yıkıyosunuz
neler kullanıyosunuz
40 çıkınca artık yalnız kalıcam çünkü
korkuyorum becerebilr miyim bilmiyorum...

slm bizim sabahları acayip sıkıntımız var ya kakamızı yapamıyoruz çok fena zeytinyağı veriyorum herşeyi deniyorum sonunda yapıyor ama helak oluyor ağlamaktan sonra rahatlıyoruz gün içinde yapabiliyor ama ertesi sabah yine aynı. benim ilgisiz dr da kilo aldığı için diyo anlamadım Allah yardım etsin

nasıl yıkıyosunuz
neler kullanıyosunuz
ben annemle denemeler yapıyordum şimdi eşimle çok rahat yıkıyoruz. tabi ilki biraz komik oldu çocukta şok oldu ama

nasıl yıkıyosunuz
neler kullanıyosunuz
Canim ben sevi bebenin yikama minderini kuvetin icine koyuyorum. Tum banyo esyalarini, havlusunu, kremini hazrliyorum. Suyunu alip geliyorum. Bebgi soyup once ayaklarini sokuyorum suya. Sol kolumla bebgi tutup sag elimle su dokuyorum ya da minderin ustune yatiriyorum oyle yikiyorum.Banyo urunlerim Bubchen

Benim pasa iki gunde bir yapiyor bazen uc gunde bir. Kilo alirken kaka yapmadigini ilk kez duyuyorum asli var mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…