2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

peki yapamadığında ağlıyor mu rahatsız oluyor mu

yalnız kalanlar bebeklerini tek başına yıkayanlar
nasıl yıkıyosunuz
neler kullanıyosunuz
40 çıkınca artık yalnız kalıcam çünkü
korkuyorum becerebilr miyim bilmiyorum...

Bende tek basina yikayanlardanim. Ilk baslarda hic cesaret edemiyordum ama cok sukur alistim. kuvette yikamak bana zor geldi ben banyoda kucagimda yikiyorum cok da rahat oluyor ikinci bi kisiye de hic gerek kalmiyor. Bacagimin arasina alip oyle yikiyorum oglusumun da cok hosuna gidiyor:))))

kızlar bende hangi saatte banyo yaptırmalıyım ona karar veremedim bir türlü doğduğundan beri sabah saatlerinde yaptırdım hep ama şu uyku eğitimi için uykuya hazırlık rutini olsun diye akşammı yaptırmalıyım acaba diye takıldı aklıma sabahları benim için rahat oluyor akşam herkes evde olduğundan yemek saatiydi mutfaktı bulaşıktı derken geç vakte kalıyor snrada bakıyorum oğlum uyuyor bir oturtamadım birde doğduğundan beri sabahları yaptırıyordumya şimdi akşama alırsa alıştığı düzeni bozmuşmu olurum bu sorun yaratırmı acaba sizler ne zaman yıkıyorsunuz bebişleri

ben bebeği vefat eden arkadaşın yazısı okudum kendimi tutamadım ama iyiki okumuşum neredeyse mucizemin güzelliğini nasıl bir hediye olduğunu unutuyormuşum. onu nasıl sabırsızlıkla beklediğimi özlediğimi. hep sıkıntılara odaklamışım meğer. Allahım sen bebeklerimizi koru.

Peki gazdan sonra yediğini de azıcık cikariyor mu

her gecen gün nasılda büyüyorlar ve biz buna şahitlik ediyoruz ne kadar güzel bi duyguymuş yarabbim.
50 günlük olduk teyzeleri.
bu arada ayak titretmesi sadece reflexmiş

ayagı titrettigi zaman bebek aynı zamanda morarıyorsa o zaman tehlikelidir dedi doktor<br>titettigi zaman elimle tuttum ve tutunca titremeyi bırakıyor .bırakıyorsa o reflex dedi
titretigi zaman iiyice baktım ne morardı ne kızardı rengi flan degişmedi yani
ayagını ve bacagını titretiyorsa sizde deigim gibi inceleyein arkadaşlar

Eklentiler

• $1073134_10151744597733516_1675189970_o.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 35
Ya benim ki bi de cok sinirli aksini söyledm mi kiyamet kopuyor hamile iken bi kez sevmedi bebegi simdi başıma ilgili baba oldu

Benim eşimde hamile iken bebeği sevmezdi. Oğlumu semiyorsun diyincede o şuan senin bebeğin ben hiç birşey hisetmiyorum doğduktan sonra benimde bebeğim olacak demişti. Hakkatten öyle oldu. Şimdi üzerine titriyor. Bence senin eşinde aynıdır.

Peki gazdan sonra yediğini de azıcık cikariyor mu

Çok içmişse çıkarıyor. Çok sık kusmuyor ama hergün 1 kere kusuyor

Ne güzel kısa kollu giyinmiş ben hala korkuyorum kısa kollulara geçmeye :26: Şuan üzerinde iç zıbın ve dış zıbın var ve çorap ve patikli pantolon odanın camları kapalı

canım ben 4 günlükken başladım kısa kollu giydirmeye valla.
ama sen öule alıştırırsan kışın hep o sıcaklıgı ister hasta olur
hemd eşimdi kalın giydirirsin hep terler kucagına alıncada teri üzerinde sogur cigerleri üşür.annem hep öyle der yani
sıcaga aalıştırma çocugu diye kızar annem .dedigi gibide benim büyük oglum kışın evde hep atletli gezer öyle hastada olmaz.
ben hem hergün ılık suda yıkayıp kısa kolluda giydiriyorum allaha şükür hastada olmadı
ama sadece uyurken kundak yapıorum okadar
uyuyan bebegin üzerine kar yagarmış derler sadece kundagı yaparken uyrken üşümesin diye sıcak yapıorum.
kundagıda kendini uayndırmasın diye sıkıca sarıyorum
hem benim 5 pencere var 5 ide acık

Evet bende cok agladim o yaziya eskiymis o ama ayni olay
Mart annelerinden biri.in basina gelmis gece uyuyamadim benim kizimda kusan bir bebek rabbim evlatlarimizi bize bagislasin ama dikkatli olmaliyz

Ben şimdi bunu sıcak alıştırdım. Yavaş yavaş serine alıştırsam hasta olur mu ?

Kizlar anladigim kadariyla bebegin uykuya saatlerce dalamama konusu cogumuz da var.. Bu haftalar da normal bir durummu acaba.. Oglum da son 1 haftadir hep böyle uyanik oldugu her dk yatmayi hic istemiyor illaki kucakta olucak ve hergün farkli saatler de uyaniyor tekrar uyumasi 5-6 saati aliyor bu süre icin de hep huysuz uykusu var ama bir türlü derin uykuya gecemiyor defalarca uyu uyan uyu uyan bitmiyor.. Gaz sancisi desem hem agzindan hem kendisi alttan gazini devamli cikariyor, günde 5-6 defa kakasini da yapiyor, öyle bacaklari karnina cekerek aglamalar falan da yok hic oldugu yerde etrafa baka baka agliyor.. Oysa ilk 5 hafta ne kadar usluydu yattigi yerde kendi kendine oynuyordu sürekli kucagima aldigim gibi de uyuyordu.. Yarin doktor randevumuz var sorucam bakalim ne söyleyecek

Kimseyi uzmek degildi amacim olen bebegi soylemekle ama bende kizima uyumadikca bagiryrdum gercekten bana ders oldu o annenin yazisinda kizimin degerini cok cok iyi anladim

Linki banada yollar mısınız? Okumak istiyorum ama bulamadım

Tatlim sen bilirsin ama ben okuma derim, ben okumadim dün sadece burda arkadaslarin cok etkilendigini okuyunca bile hep gözümün önüne geldi gece sabaha kadar kabus gördüm.. Oglum perisan minicik elleriyle dikenleri avucluyor kanlar icin de icli icli agliyor, her tarafi yara bere sırılsıklam bir halde uyanip uyanip oglumu kontrol ettim ve basimi her yastiga tekrar koyusum da ayni seyleri gördüm allahim korusun bir defa oglum bogulma tehlikesi gecirmisti hatirlarsan gece uykusun da bilmem o yüzdenmi bukadar etkileniyorum bu tür seyleri duyunca.. Ogluma her bakisim da agladim aglayacagim sanki okadar duygulaniyorum sabahtan beri

Linki banada yollar mısınız? Okumak istiyorum ama bulamadım

Cepten giriyorum bilemem galiba ama mart annelerinin sayfasi.da sona velince yedi sekiz sayfa oncesine bak.etkilenen biriysen okumani istemem.bsn kizjma uyumuyor diye soylenip durudum dun sarildim optum kizimi cok korktum ilk kez onukaybetmekten

ben bulamıyorum nerde tam olarak yazarmısın

ben bulamıyorum nerde tam olarak yazarmısın

Cnm ben paylaşım yaptım duvarıma bakarsan görürsün cepten giriyorum link atamıyorum
Kızlar halîmize binlerce kez şükredelim biz burda bebeklerimiz uyumuyor gaz sorunu var diye yakınıyoruz Rabbim beterinden korudun ya onlara birsey olursa Rabbim onlara Saglik verdin de ben gecelerde uykusuz kalmaya Raziyim
Bu arada okumanızı tavsiye etmem icim yandı okurken bir annenin basına gelebilecek en kötü şey olsa gerek
Birde bu yazı 2012'ye ait

Son düzenleme:
kızlar selamlar... inşallah iyidir bütün annişkolar

size bir sorum olacak,drumuz 2.,4. ve 6.ayda yapılmak üzere 3 doz rotavirüs aşısı önerdi rotateq isimli.diğer preparatı da rotarixmiş. ama ben yaptırıp yaptırmamakta kararsızım. yaptıran var mı ilk dozunu ya da yaptırmayı düşünen? pek olumlu şeyler okumadım internetteki araştırmalarımda. ileriye dönük etkileri de bilinmiyor yeni bir aşı olduğu için:26:

anaaam yerim ben onu.
bizimkine benziyor o zaman

çok tatlı ciciler çok yakışmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…