Canim ben sevi bebenin yikama minderini kuvetin icine koyuyorum. Tum banyo esyalarini, havlusunu, kremini hazrliyorum. Suyunu alip geliyorum. Bebgi soyup once ayaklarini sokuyorum suya. Sol kolumla bebgi tutup sag elimle su dokuyorum ya da minderin ustune yatiriyorum oyle yikiyorum.Banyo urunlerim Bubchen
Benim pasa iki gunde bir yapiyor bazen uc gunde bir. Kilo alirken kaka yapmadigini ilk kez duyuyorum asli var mi acaba ?
yalnız kalanlar bebeklerini tek başına yıkayanlar
nasıl yıkıyosunuz
neler kullanıyosunuz
40 çıkınca artık yalnız kalıcam çünkü
korkuyorum becerebilr miyim bilmiyorum...
Yapamayinca agliyor sancisi oluyor. Uc gunu gecerse fitil kulan demisti doktor. Henuz kullanmadim. Tam ucuncu gun dolduruveriyor
peki yapamadığında ağlıyor mu rahatsız oluyor mu
ay çok hoşsun çok güldüm bunun anasıda böyle lafına
ben baktım bulamadım. Özellikle okumak istiyorum. en ufak şeyde çocuktan şikayet ediyorum. yok gazdı yok uyumuyordu yok ağlıyor vs. Resmen ondan kaçıyorum. Okuyunca bana ibret olsun Rabbime daha çok şükretmeyi öğreneyim.
Kızlarr bu arada çok mutluyum biraz geç oldu ama oğluşum ağzından gaz çıkarmayı öğrendi. Kucağıma alıyorum sırtına hafif dokunuyorum içindeki bütün gazları çıkarıyor.Öğrenene kadar ne çektikkk beee Darısı ilaçsız pırtlatmanın başına
Ya benim ki bi de cok sinirli aksini söyledm mi kiyamet kopuyor hamile iken bi kez sevmedi bebegi simdi başıma ilgili baba oldu
Peki gazdan sonra yediğini de azıcık cikariyor mu
her gecen gün nasılda büyüyorlar ve biz buna şahitlik ediyoruz ne kadar güzel bi duyguymuş yarabbim.
50 günlük olduk teyzeleri.
bu arada ayak titretmesi sadece reflexmiş
ayagı titrettigi zaman bebek aynı zamanda morarıyorsa o zaman tehlikelidir dedi doktor<br>titettigi zaman elimle tuttum ve tutunca titremeyi bırakıyor .bırakıyorsa o reflex dedi
titretigi zaman iiyice baktım ne morardı ne kızardı rengi flan degişmedi yani
ayagını ve bacagını titretiyorsa sizde deigim gibi inceleyein arkadaşlar
canım ben 4 günlükken başladım kısa kollu giydirmeye valla.Benim eşimde hamile iken bebeği sevmezdi. Oğlumu semiyorsun diyincede o şuan senin bebeğin ben hiç birşey hisetmiyorum doğduktan sonra benimde bebeğim olacak demişti. Hakkatten öyle oldu. Şimdi üzerine titriyor. Bence senin eşinde aynıdır.
Çok içmişse çıkarıyor. Çok sık kusmuyor ama hergün 1 kere kusuyor
Ne güzel kısa kollu giyinmiş ben hala korkuyorum kısa kollulara geçmeye :26: Şuan üzerinde iç zıbın ve dış zıbın var ve çorap ve patikli pantolonodanın camları kapalı
canlar benden tavsiye
bebeği vefat eden mart annelerinin sayfasında bir yazıdan bahsediliyor
2012 de yine bebeği vefat eden başka bir anne yazmış
benim gibi merak edip okumayın
ağla ağla içim çıktı mahvoldum
sütümüz etkilenir filan Allah muhafaza
ben okuduğuma pişman oldum siz olmayın okumayın lütfen
canım ben 4 günlükken başladım kısa kollu giydirmeye valla.
ama sen öule alıştırırsan kışın hep o sıcaklıgı ister hasta olur
hemd eşimdi kalın giydirirsin hep terler kucagına alıncada teri üzerinde sogur cigerleri üşür.annem hep öyle der yani
sıcaga aalıştırma çocugu diye kızar annem .dedigi gibide benim büyük oglum kışın evde hep atletli gezer öyle hastada olmaz.
ben hem hergün ılık suda yıkayıp kısa kolluda giydiriyorum allaha şükür hastada olmadı
ama sadece uyurken kundak yapıorum okadar
uyuyan bebegin üzerine kar yagarmış derler sadece kundagı yaparken uyrken üşümesin diye sıcak yapıorum.
kundagıda kendini uayndırmasın diye sıkıca sarıyorum
hem benim 5 pencere var 5 ide acık
Evet bende cok agladim o yaziya eskiymis o ama ayni olay
Mart annelerinden biri.in basina gelmis gece uyuyamadim benim kizimda kusan bir bebek rabbim evlatlarimizi bize bagislasin ama dikkatli olmaliyz
ay çok hoşsun çok güldüm bunun anasıda böyle lafına
ben baktım bulamadım. Özellikle okumak istiyorum. en ufak şeyde çocuktan şikayet ediyorum. yok gazdı yok uyumuyordu yok ağlıyor vs. Resmen ondan kaçıyorum. Okuyunca bana ibret olsun Rabbime daha çok şükretmeyi öğreneyim.
Kızlarr bu arada çok mutluyum biraz geç oldu ama oğluşum ağzından gaz çıkarmayı öğrendi. Kucağıma alıyorum sırtına hafif dokunuyorum içindeki bütün gazları çıkarıyor.Öğrenene kadar ne çektikkk beee Darısı ilaçsız pırtlatmanın başına
Linki banada yollar mısınız? Okumak istiyorum ama bulamadım
Linki banada yollar mısınız? Okumak istiyorum ama bulamadım
ben bebeği vefat eden arkadaşın yazısı okudum kendimi tutamadım ama iyiki okumuşum neredeyse mucizemin güzelliğini nasıl bir hediye olduğunu unutuyormuşum. onu nasıl sabırsızlıkla beklediğimi özlediğimi. hep sıkıntılara odaklamışım meğer. Allahım sen bebeklerimizi koru.
ben bulamıyorum nerde tam olarak yazarmısın
anaaam yerim ben onu.kizlar ben kizimi yuz ustu yatirinca yada ben yatakta fln uzanip kizimi kucagima alinca kizim basliyor tepinmeyee emekler gibi ilerliyorruzerimde karnimin ustundeyken basima cikiyorr biraksam dahada gidecek. yerde yada bizim yatakta fln yuz ustu yatinca baya ilerliyor yatagin ortasini geciyorr sizinkilrde acaba böyle hareket ediyormu yoksa bi bizdemi var bu baya bildigin emeklemeye basladi sanki
çok tatlı ciciler çok yakışmışher gecen gün nasılda büyüyorlar ve biz buna şahitlik ediyoruz ne kadar güzel bi duyguymuş yarabbim.
50 günlük olduk teyzeleri.
bu arada ayak titretmesi sadece reflexmiş
ayagı titrettigi zaman bebek aynı zamanda morarıyorsa o zaman tehlikelidir dedi doktor<br>titettigi zaman elimle tuttum ve tutunca titremeyi bırakıyor .bırakıyorsa o reflex dedi
titretigi zaman iiyice baktım ne morardı ne kızardı rengi flan degişmedi yani
ayagını ve bacagını titretiyorsa sizde deigim gibi inceleyein arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?