2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Gece 3 defa uyandım, çişli etti beni bu çocuk.. sabah da istifra ettim, ne güzel başladım güne
üstelik iş yerindeyim 1e kadar

Günaydın herkese

Günaydın, bende sık tuvalete çıkmaya başladım, sabah uyanır uyanmaz istifra ettim ve bende bugün 1e kadar şirketteyim
çok ortak yönümüz varmış

canım pıtpıtları duymuşsunkanama da kesilir şimdi progestanla, herşey yoluna girecek bak,görürsün

arkadaşlar ya ben birinden duymuştum kalp atışı 140 dan fazlysa erkek azsa kızdır demişti..

var mıdır böle bişi cidden?
yok canım öyle bir şey, haftaya göre değişiyor onlar. 6-7 haftada 90-130 arası olması gerek, sonrasında 160lara çıkıyor. Çin takvimi ve rus takvimi gibi şeyler var, onlara bir bak istersen, eğlenceli şeyler onlar

benim eşim göçmen ama kendi dilini bilmiyor, çocuk öğrensin çok istiyor ama evde kimsecikler konuşmazken nasıl öğrensin. Gittik oraya, ben ondan hızlı öğrendim bişiler İngilizce düşünüyoruz biz de,aynen dediğin gibi kolaylık olsun diye, burada (İzmir) sadece İngilizce konuşan kreşler var, bazı kırtasiyelerde İng.çocuk kitapları bölümleri var. Bizim arkadaşlar şöyle yaptı, anne ya da baba, biri sadece İngilizce konuştu çocukla doğduğundan beri. Eşim hayatta yapmaz, bana kalır o. Bilemiyorum, artık o zamanki hissiyatıma göre karar vereceğim sanırım. Cezayirli bir ev arkadaşım olmuştu bi ara, çok iyi insandı. O anlatırdı bazen, bi de çok iyi Fransızcası vardı. Çok merak ederim orayı ama bi denk gelmedi, gidemedim.Sen niye başlamadın ki kursuna başla yine ne olacak ki, evde uğraş olur işte sana.

canım ayrılıyorsunuz diye mi üzülüyorsun, konuşursunuz yine netten belki yine anlaşabileceğin biri atanır yerine

ben seaband kullandım, hiç faydası olmadı çok umutluydum oysa ki

canım geç döllenme çok kişide var(misal bende), meraklanma gayet sağlıklı bir şekilde büyüyecek o da inşallah

bizim çocuk ya çiftçi ya göçebe olacak o zaman

Gece 3 defa uyandım, çişli etti beni bu çocuk.. sabah da istifra ettim, ne güzel başladım güne
üstelik iş yerindeyim 1e kadar

Günaydın herkese
günaydın canıım

Gözün aydın :) Şu geçmişi okumayayım diyorum ama okumasam bu fındığı nereden görücem :) Kocaman olmuş, benim en belirgin hamilelik belirtim sulugöz olmamdan kaynaklı fotoyu görür görmez gözüm doldu Hareket ettiğini de görmüşsün çok sevindim darısı başıma :)

çoooooooook şükür bu güne ki Rabbim e nekadar hamd etsem azdır bebishimin kalp atışlarını görmek nasip oldu :))
darısı bütün gün sayan arkadaşların başına inşallaaaahhh :)

Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah

Şekerim benim eşimde erkek doktor için sıkıntı yapıyordu. Hatta acile gitsek bayan doktor arar gözüm derdi. 7. haftada doktora gittik ilk gittiğimiz yeri begenmedik asistan genç erkek bir doktor vardı sonra başka bir hastaneye geçtik orda da tecrübeli fakat erkek doktor vardı. Alttan muayene etmek isterse baktırmam diyip girdim içeri. Doktor zaten alttan bakma taraftarı değildi üstten baktı bir sürü şey anlattı vs. Çıktığımda dedim ki tamam artık ben bu doktora gelicem zaten alttan bakmıyor sende rahat edersin çok tecrübeli vs dedim. O da kabul etti, şimdi randevularıma çogunlukla kendim gidicem zaten muayene sırasında olanlarda doktorla hasta arasında doktorda eşimin kafasında bir adam :) Orta yolu bulduk böylece

Maşallah :)

Eki Görüntüle 543839 bu da benım miniğim 7+5 günlük ultrason çok kotuydu maalesef imkanlarımız dogrultusunda bu kadar gorunuyo :))

Nurtopu :)

Geçmiş olsun, bebeğin iyiymiş zaten önemli olanda o sen sadece riske karşılık tedbir alacaksın. Doktorlar izin veriyorlar ama bu tarz birşey olduğunda da insan kendini kötü hissediyor. Sırf bu yüzden ben eşime yaklaşamıyorum, biraz daha bekliyorum. Zaten oda yapamıyorum diyor :) Bebek aklına geliyormus rahatsız ederim diyor, babasını öyle görmesin felan diyor :))

Çok geçmiş olsun, tek başına olmak zor ama anne oluyoruz işte yanımızda kimse olmasa da bebeklerimiz için şimdi ve ömür boyu mücadele edip ayakta kalmalıyız. Kendini bırakma sakinleşmeye dikkatini başka şeylere vermeye calıs yalnızken zordur ama cık yürü vitrinlere felan bak kafanı dagıt ki bebek etkilenmesin. Çoğu hamilelikte düşük riski olabiliyor, bak burda kaç kişini kanaması oldu ama düzeldi. İnşallah senin durumunda düzelecek ve iyi olacaksınız

Devlet hastanesi yapıyor canım ben de anadolu yakasındayım Maltepe de burda bir devlet hastanesi var benim de doktorum orda özel hastane gibi :)
Randevu almadan da gün içinde alabiliyorlar yeni bir hastane ve biraz kuytuda henüz pek kesfedilmemiş, Ayrıca burda özle bir hastane var fiyatları uygun ben kistim varken tedaviye gitmiştim ama çokta memnun kalmadım şimdi gittiğim devlet hastanesini oraya değişmem benim de pazartesi randevum var, eger ilgilenirsen detayları ve doktor bilgisini veririm canım.

Sen böyle şeyleri yazıyorsun hiç düşünmüyorsun bizim hormonlar tavan yapmış :)) Okuyamadım iki saat ağlamaktan canım cıktı
Siz iyi olunda gereken bizim duamız olsun :)

Şunu sorman lazım uyanık kalıyormusunuz :)) Günde 15 saat felan uyuyorum, uyanık kaldığım ender zamanlarda yemek yiyip eşimi bir görüp tekrar uyuyorum o kadar cok uyuyorum ki bütün gün yüzümde yastık izi oluyor şeker gerisini sen düşün :) Oturmayı unuttum artık ya uzanıyorum yada uyuyorum.

Ben de ilk gittiğimde 3 doz tetenoz aşını yapılacak dediler ama tarihle ilgili bişey demediler zaten bebeğimiz kalp atısı duyulmadan kayıtta almadılar ben de bir daha gitmedim.

merhaba arkadaslar 20 sinde 2 li testim var nerede yaptırabılırım ozel hastaneler cok pahalı ıstanbul ıcınde anadolu yakasında fıyatları bılen varmı devlet hastanesi yapıyormu konu hakkında yardımlarınızı beklıyorum ozel hastaneler 250-350 tl arası

canım doktor bılgılerını ve telefonunu verırmısın

canım doktor bılgılerını ve telefonunu verırmısın

Devlet hastanesi olduğu için online randevu sistemine girip Meslek hastalıkları hastanesinden(Maltepe) randevu alman lazım 2 binası var hastanenin Altayçeşme binasından Kadın doğumdan randevu al istersen Benim doktorum Hıdır Bey ayrıca Nergis hanım da var ama Ben ikisine de gitmiş biri olarak Hıdır beyi tavsiye ederim.

Benim pazartesi 09:30 da randevum var kalp atısları ve kan tahlilleri için, ikili testi de görüşücem.

Sen buraya yakın mısın?

Günaydın kızlaaar
bugün evdeyim ve dinlenebileceğim için çok mutluyum..işe gitmek beni çok yoruyor artık, o yüzden hafta sonunun tadını çıkarıyorum..
Beylikdüzü'nde tavsiye edebeleceğiniz iyi bir hastane ve dr var mı ?
bu arada herkese iyi hafta sonları diliyorum..
sevgiler

cnm devlet hastaneride yapıyor 2li testi.

canım pıtpıtları duymuşsunkanama da kesilir şimdi progestanla, herşey yoluna girecek bak,görürsün

sağol canım
ben çok kafaya takmıyorum aslında
herşeyin iyi olacağını düşünüyorum hep

orada bi çizgi var sanki o göbek kordonu mu annesi

bu bebişin burnusunu mu görüyorum ben fındık gibi
yerim ben burnusunu onun

Günaydın, bende sık tuvalete çıkmaya başladım, sabah uyanır uyanmaz istifra ettim ve bende bugün 1e kadar şirketteyim
çok ortak yönümüz varmış
ay evet eve gider gitmez 1-2 saat uyucam ama, resmen uyukluyorum

ben 5 e kadar işyerindeyim
kıyamamm :105:

bende 3,5 a kadar geçer mi acaba
çabucak geçer inş :/
kızlar siz sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı?
ben hala gidemedim bir türlü
ben pazartesi halledicem o işi inş, çok ihmal ettim :18:
naz ben sana yazmıştım sanırım (tahmini doğum tarihimiz de yanıymış)
ben de beylikdüzündeyim, özel hastane olarak medilife'a gidiyorum..
daha doğrusu 1 defa gittim ama o hastaneyi çok seviyorum ben..
Orda Sanem Hn. diye bi doktoru tavsiye etti bana bir çok kişi (yakın çevremden)
ilk gittiğimde nöbetçi doktor vardı arife günü olduğundan ama bir sonraki randevumu Sanem Hn. dan almayı düşünüyorum.
Burdaki arkadaşlar Kolon hastanesini de tavsiye ediyolar.. öyle okumuştum..

bu bebişin burnusunu mu görüyorum ben fındık gibi
yerim ben burnusunu onun

Bende burnusu diye düşünüyorum o gördüğümü ama şimdiden bu kadar belirgin olur mu bilemedim. Annesi yer onun ağzını burnusunu, minnak kollarını bacaklarını.

Amin canım amin. Rabbim hepimize nasip etsin kuzularımızı sağlıkla kucağımıza almayı.

Kızlar Dün normal muayene için doktora gittim.Bilenler var lekelenmem vardı progestan kullanıyodum.Doktor karnımda ve alttan baktı bebeğimin gelişimi dujrmuş kalbi atmıyodu.10 Haftalık olması gereken çocuk 8. haftada durmuş.Narkozla kürtaj oldum.Bana dua edin bu durumu çabuk atlatiyim.Bu bebek için 2,5 sene uğraştım.Bi dahaki bu kadar bekletmez umarım.Sosyolog beni listeden çıkartırsan sevinirim.Bi daha da buraya girmeye cesaratim olurmu bilmiyorum.Hepinize hayırlı hamilelikler dualarınızı eksik etmeyin.

Canm çok üzüldüm, ne denebilriki çok zor
geçmiş olsun, umarım birdaha aynı acıyı yaşamassın.

ben de yaşadım bilirim acısını, Allah bir daha yaşatmasın inşallah kısa zamanda bebeğine kavuşursun yeniden. Yalnız kalma bir süre yanında birileri olsun olur mu canım,dualarım seninle

geçmiş olsun
umarım yakında sağlıkla büyüteceğine bebeğine kavuşursun
atlatacağına eminim biz kadınlar çok güçlüyüz ki anne olma cesaretine sahibiz

Güzel Rabbim sabrını versin canım. İnşallah çabucak kavuşursun bebeğine bu sefer. Her şeyin hayırlısını versin Allah.

Çok geçmiş olsun allah sabır versin, umarım en kısa zamanda tekrar bebeğin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…