Gece 3 defa uyandım, çişli etti beni bu çocuk.. sabah da istifra ettim, ne güzel başladım güne
üstelik iş yerindeyim 1e kadar
Günaydın herkese
Gece 3 defa uyandım, çişli etti beni bu çocuk.. sabah da istifra ettim, ne güzel başladım güne
Günaydın herkese
canım pıtpıtları duymuşsunbu arada bende koyu renk akıntı vardı dün yazmış ve sormuştum
doktr sarı renkten başka renkteki akıntılarda kan olabileceğini söyledi
önlem için progesteron verdi. günde iki tane 5 gün kullan dedi. 1 hafta ilişki yok dedi. devam ederse ağrıda olursa rapor verecekmiş. ayakta fazla durma dedi
bunun dışında tam kan sayımı ve açlık glikoz diye okudum . kan verdim test sonuçlarını yarın alacağım
enfeksiyon varsa ona göre ilaç verecekmiş.
yok canım öyle bir şey, haftaya göre değişiyor onlar. 6-7 haftada 90-130 arası olması gerek, sonrasında 160lara çıkıyor. Çin takvimi ve rus takvimi gibi şeyler var, onlara bir bak istersen, eğlenceli şeyler onlararkadaşlar ya ben birinden duymuştum kalp atışı 140 dan fazlysa erkek azsa kızdır demişti..
var mıdır böle bişi cidden?
benim eşim göçmen ama kendi dilini bilmiyor, çocuk öğrensin çok istiyor ama evde kimsecikler konuşmazken nasıl öğrensin. Gittik oraya, ben ondan hızlı öğrendim bişilereşimin fransızcası çok iyi hatta abim de ingilizce ve fransızcayı çok iyi biliyor ama dayımızdan çok uzaklardayız onun pek bi faydası olmaz. Zaten burda herşey fransızca güya bağımsızlığını almış ama arap ülkesinden çok fransız sömürgesi gibi hala. Malesef bende 3. bir dil yok. İngilizce çat pat işte onun da kursuna başlayacaktım ki hamile kaldım.
Aslında çift dilli yetiştirme imkanınız varsa çok takma etrafını bence. Bizim gibi çok uluslu evliliklerde herkesin ana dilini konuşması esasmış. Siz de bi uzmana danışırsınız her ikinizinde yabancı dil mi konuşması gerekir yoksa biriniz türkçe biriniz yanabcı mı diye. Türkçeyi zaten mecbur öğreniyolar çocuklar sonuçta anne ya da babadan başka onunla yabancı dille konuşacak olan yok. Arkadaşım öğretmişti şok oluyodum çocuğun öğrenim hızına. İlerde bizim gibi uğraşmasınlar. Dökümanlar da çok bol zaten maşallah hele ingilizceyse yabancı dilin hiç sıkıntı çekmezsin. Çok şeker çocuk kitapları var resimlerle nesneleri öğreten.
canım ayrılıyorsunuz diye mi üzülüyorsun, konuşursunuz yine netten belki yine anlaşabileceğin biri atanır yerinekızlar yaaa..çok üzgünüm..bir arkadaşım benim gibi rehber öğretmen olarak atanmıştı..şimdi istifa etmiş Amerikaya doktora yapmaya gidiyo..duydugumdan beri aglıyorum..iyice duygusala bağladımm ben..çok iyi bir arkadaştıı
ben seaband kullandım, hiç faydası olmadı çok umutluydum oysa kiAslında iki seçeneğede basmış. Zaten reklam baloncuklarınada basıp sinir eder beni. Türkçeyi biraz anlasa neysede Tarkan ve eşşoğlu eşşek ten başka bildiği bişey yok:)))
çocuk gibidir kendisi herşey oyun ona göre. Ben kızınca niye kızdım anlamadı bile. Bu o kadar ciddi ve önemli bişey değil niye kızıyorsun bidaha ıpad ini kullanmıcam dedi oturdu köşesine. Tam bi komedi:))))
Bir arkadaş bileklik işe yaramadı demiş ama galiba bende işe yaradı. Tam olarak geçirmiyor ama bulantıyı azaltıyor çekilir hale getiriyor. Az önce abdest almak için çıkardım 15 dk içinde öğürmeye başladım hemen geri taktım bileklikleri. Acaba bendeki farklı bişeymi? Queaz-Away diye bişey.
Bide ben çok karpuz seviyorum bugünlerde acaba yeterince su içmiyormuyum? İçtiğimi sanıyorum ama fazla suyun zararı varmıdır fazla içsem? Yaklaşık 3 litre içiyorum yinede boğazım kuruyor.
canım geç döllenme çok kişide var(misal bende), meraklanma gayet sağlıklı bir şekilde büyüyecek o da inşallahmerhaba kızlar...biz de bugün ilk kez doktorumuza gittik ama sadece kesemizi görebildiknormalde 6+1 olmamız gerekirken ultrason ölçümlerine göre 4+6 çıktık doktor geç döllenme olmuş dedi kesemizin boyu 8.3 mm çıktı normaldir dimi bu ölçüm. gerçi dr. her şey normal dedi 2 hafta sonra hem bebeği hem de kalp atışlarını görürüz dedi şimdi 2 haftanın geçmesini bekleyecez napalım...
bu arada listede benim de sadece yaşım eksikti YAŞ:25
bizim çocuk ya çiftçi ya göçebe olacak o zamanDünyada kan gruplarının dağılımı :
0 RH pozitif Her 100 kişiden 40´ı
0 RH Negatif Her 100 kişiden 7´si
A RH pozitif Her 100 kişiden 34´ü
A RH Negatif Her 100 kişiden 6´sı
B RH Pozitif Her 100 kişiden 8´i
B RH Negatif Her 100 kişiden 1´i
AB RH Pozitif Her 100 kişiden 3´ü
AB RH Negatif Her 200 kişiden 1´i
En eski kan grubunun 0″ grubu olduğunu belirtiliyor. Herkes 0 grubuyken insanlar çok küçük bir alanda yaşıyorlardı, aynı yemeği yiyor, aynı organizmaları soluyorlardı ve bu yüzden değişim gereksizdi. Ancak nüfus arttığında ve göçler hızlandığında değişimler ivme kazandı. Sonrasında gelişen A ve B gruplarının geçmişi ancak 15 bin 25 bin yıl öncesine uzanıyor. AB grubu ise çok yenidir.
0 grubu avcı, A grubu çiftçi, B grubu göçebe ve AB grubu modern olarak değerlendiriliyor
Kan gruplarına göre kişilik tahlili
0 grubu: Kendine güven, cesaret.
A grubu: Sinirli ve hassas.
B grubu: Uyumlu ve yaratıcı.
AB grubu: En çekici ve ilginç
En cesur ve güçlü 0″ grubu
Devamını oku: Kan grubuna göre kişilik testi en az bulunan kan grubu kan grupları
günaydın canıımGece 3 defa uyandım, çişli etti beni bu çocuk.. sabah da istifra ettim, ne güzel başladım güne
Günaydın herkese
2 hafta önce 10,4 mm olan boyumuz bugün yani 9+1'de 24,2 mm olmuş. 2,5 cm olmuşuz yani.Kolları bacakları kıpır kıpırdı miniğimin. Doktor teyzemiz 2 poz çekti verdi. Ben net olanını ekleyeyim. Göbek kordonumuzu gördük yolk kesemizi gördük. Kalbimizi gördük ama dinlemedik yine.
Yüz üstü yatma işini sordum şu an hiçbir sakıncası yok dedi. Tsh için 1 ay sonra tekrar ölçtürüp uzmana gönderecekmiş. Çok ufak dozda ilaca başlayabiliriz dedi. Acaba ben 1 ay beklemeden gitsem mi?:44:
Eki Görüntüle 543685
çoooooooook şükür bu güne ki Rabbim e nekadar hamd etsem azdır bebishimin kalp atışlarını görmek nasip oldu :))
darısı bütün gün sayan arkadaşların başına inşallaaaahhh :)
Bu kadar iyi bir doktor ki çevrendeki arkadaşlarınıda tatmin etmiş ne güzel ama nasıl anlatsam eşim aslında okadar bağnaz bir adam değildir ama kadın doğum doktorları konusunda çok sıkıntı yaratıyor bana erkek doktor kesinlikle kabul etmiyor anlamıyorum bir nedeni var kendince ama söylemiyoda ama arkadaşlarımda çok doktor öneren oldu hepside erkek doktor bu konuyu aşmasını nasıl sağlarım bilmiyorum yoksa tavsiyenden sonra ben koşa koşa gider denerdim doktorunudakonuşalım canım özeldende .. Bu arada arkadaşınla benim için konuştuğun ilgilendiğin için teşekkür ederim canım . Ben dün muayene olamadım ama bekleme salonund bekledim beş dk sonra bayan çağırdı içeri alacaktı ama ssk sorunu olunca giremedim o yüzden iyi yada kötülerdi diyemiyorum zaten 6sında gittiğimde memnun olmazsam artık tavsiyelere göre hızlı bir şekilde iyi bir doktor bulmam gerekecek. gelişimi hep aynı doktor izlesin istiyorum bi o bi bu baksın istemiyorum zaten :26:
2 haftalık endişeli bekleyişim sona erdi keseyi görmek varlığını daha da hissetmek, çok mutluyum şimdilik her şey yolunda doktorum 5 hafta 4 günlük dedi 10 gün sonra kalp atışlarını duyarız dedi :) heyecanla o günü bekleyeceğiz artık...Eki Görüntüle 543835
Eki Görüntüle 543839 bu da benım miniğim 7+5 günlük ultrason çok kotuydu maalesef imkanlarımız dogrultusunda bu kadar gorunuyo :))
dün akşam eşimle birlikte olduk, doktor olabileceğimizi söylemişti.
daha sonra çok fazla kanamam oldu, çok korktum,
doktoru aradık sabah gelin dedi.
bu sabah doktora gittk, bebek duruo, kalbide atıo, dinlettide, ama tabiki kanama olması normal deil,
düşük riski var, dikkat et, istirahat et dedi.
progestab hap kullanıordum zaten, şimdi bide iğnesini verdi 5 tane, bugün vuruldum hemen.
hala çok korkuyorum, moralim çok bozuk
bu sabah hiç uyanmamayı isterdim hemde hiç.... kanamam oldu az önce geldim doktordan kesen hala duruyor sorun yok ama düşük tehliken var dedi hap verdidinlen dedi...kanaman fazlaşırsa gel dedi...tek başımayım memlektimdeyim annem işte kimse yok yanımda.eşim desen zavallım bugün akşam binip gelecek yanıma...kafayı yicemm(((
gözlerim şişti ağlamaktan nolur iyi olacak düzelecek diyinn....
daha önceki nick i değiştirdim bu arada önceki iclal di..tşk ediyorum adminlere hemen msj ıma cvp verdikleri için...
merhaba arkadaslar 20 sinde 2 li testim var nerede yaptırabılırım ozel hastaneler cok pahalı ıstanbul ıcınde anadolu yakasında fıyatları bılen varmı devlet hastanesi yapıyormu konu hakkında yardımlarınızı beklıyorum ozel hastaneler 250-350 tl arası
Canlar, güzel hamişler...
Dün hastaneden geldikten sonra ilk aklıma gelen size yazmak olmuştu.bebeğimi kaybetme korkusuyla hıçkıra hıçkıra ağlayarak anlattım olan biteni sizlere.elim hep karnımda, dudaklarımda da hep bir dua vardı.köşeye sıkışmış gibiydim dünyayı yakasım vardı bebeğime bşy olmasın diye ama elimden gelen bşy yoktu.ince bir sızı kalbimin orta yerine saplanmıştı.hayatımda hiçbirşey yüzünden bu kadar yıkıldığımı hatırlamıyorum.meğer ben çoktan anne olmuşum.sizin dualarınızı desteğinizi yanımda oluşunuzu gördükçe hafifledim ve gözyaşımı silmiş olarak topicten ayrıldım.biz çoktan bi aile olmuşuz sizinle.sizin her söylediğiniz hatta satırlarınızın arasına yapıştırdğınız yüz ifadeleri bile güç verdi bana.ve nihayet gece yarısına doğru kanamam durdu.o kadar anne benim için aynı anda dua ettiniz, ben biçoğunuzun yazdığına cevap veremedim ama hepinizinkini okudum.ve her okuyuşumda bana sarıldığınızı hissettim.eminim o sıcaklığı bebeğim de hissetti.SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.HEPİNİZ ELİ ÖPÜLESİ İNSANLARSINIZ.DEDİM YA BİZ ÇOKTAN ANNE OLMUŞUZ...
Gece sürekli tuvaletteydim.hiç olmadı kanamam sonra sabahı bekledim ve sabaha da tertemiz uyandık.şimdi gelelim güzel haberlere.dün üzüntüden meleğimin hiçbişeyini söylememişim sizlere.boyu 2.88 cm olmuş doktorumuz barbunyadan biraz daha büyük olduğunu söylemişti.o eller ayaklar bi an bile durmuyordu kıpır kıpırdı kuzucum benim.ayaklar oluşmuş ama uzaması hala devam ediyordu, zincir kemiğinin sonundaki kuyruk nerdeyse tamamen yok olmuş.kese gayet düzgün, düşük tehlikesi de gözükmüyodu ama sonra kanamam oldu tabi.şimdi çok şükür iyiyiz.21 kasıma 2li test için gün aldık.bunlar da bizim yeni fotolarımız teyzeleriEki Görüntüle 543941 Eki Görüntüle 543942 Eki Görüntüle 543943
bide bişey sorucam sizee sizde çok uyuyomusunuz yoksa ben mi bitek böleyim inanın 12-1 e kadar uyuyorum dahada uyurumda zorla kalkıyorum. hiç bi iş yapmak istemiyorum böle bütün gün uzanıyım tv izliyim mesela şuan esra erola bağlandım hiç kaçırmıyorum bu programda bile ağlıyabiliyorum bazen bide bu durum var
kızlar sağlık ocağından tetenoz aşısı için bana 09-01-2013 gün verdiler ilk doz 16 haftalıkken yapılacak bu konuda bilgisi olan varmı internetten okuyorum genelde 20 haftalıkken yapılıyormuş kimisi 6 -7 aylıkken oluyomuş kafam karıştı valla
Gözün aydın :) Şu geçmişi okumayayım diyorum ama okumasam bu fındığı nereden görücem :) Kocaman olmuş, benim en belirgin hamilelik belirtim sulugöz olmamdan kaynaklı fotoyu görür görmez gözüm dolduHareket ettiğini de görmüşsün çok sevindim darısı başıma :)
Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
Şekerim benim eşimde erkek doktor için sıkıntı yapıyordu. Hatta acile gitsek bayan doktor arar gözüm derdi. 7. haftada doktora gittik ilk gittiğimiz yeri begenmedik asistan genç erkek bir doktor vardı sonra başka bir hastaneye geçtik orda da tecrübeli fakat erkek doktor vardı. Alttan muayene etmek isterse baktırmam diyip girdim içeri. Doktor zaten alttan bakma taraftarı değildi üstten baktı bir sürü şey anlattı vs. Çıktığımda dedim ki tamam artık ben bu doktora gelicem zaten alttan bakmıyor sende rahat edersin çok tecrübeli vs dedim. O da kabul etti, şimdi randevularıma çogunlukla kendim gidicem zaten muayene sırasında olanlarda doktorla hasta arasında doktorda eşimin kafasında bir adam :) Orta yolu bulduk böylece
Maşallah :)
Nurtopu :)
Geçmiş olsun, bebeğin iyiymiş zaten önemli olanda o sen sadece riske karşılık tedbir alacaksın. Doktorlar izin veriyorlar ama bu tarz birşey olduğunda da insan kendini kötü hissediyor. Sırf bu yüzden ben eşime yaklaşamıyorum, biraz daha bekliyorum. Zaten oda yapamıyorum diyor :) Bebek aklına geliyormus rahatsız ederim diyor, babasını öyle görmesin felan diyor :))
Çok geçmiş olsun, tek başına olmak zor ama anne oluyoruz işte yanımızda kimse olmasa da bebeklerimiz için şimdi ve ömür boyu mücadele edip ayakta kalmalıyız. Kendini bırakma sakinleşmeye dikkatini başka şeylere vermeye calıs yalnızken zordur ama cık yürü vitrinlere felan bak kafanı dagıt ki bebek etkilenmesin. Çoğu hamilelikte düşük riski olabiliyor, bak burda kaç kişini kanaması oldu ama düzeldi. İnşallah senin durumunda düzelecek ve iyi olacaksınız
Devlet hastanesi yapıyor canım ben de anadolu yakasındayım Maltepe de burda bir devlet hastanesi var benim de doktorum orda özel hastane gibi :)
Randevu almadan da gün içinde alabiliyorlar yeni bir hastane ve biraz kuytuda henüz pek kesfedilmemiş, Ayrıca burda özle bir hastane var fiyatları uygun ben kistim varken tedaviye gitmiştim ama çokta memnun kalmadım şimdi gittiğim devlet hastanesini oraya değişmem benim de pazartesi randevum var, eger ilgilenirsen detayları ve doktor bilgisini veririm canım.
Sen böyle şeyleri yazıyorsun hiç düşünmüyorsun bizim hormonlar tavan yapmış :)) Okuyamadım iki saat ağlamaktan canım cıktı
Siz iyi olunda gereken bizim duamız olsun :)
Şunu sorman lazım uyanık kalıyormusunuz :)) Günde 15 saat felan uyuyorum, uyanık kaldığım ender zamanlarda yemek yiyip eşimi bir görüp tekrar uyuyorum o kadar cok uyuyorum ki bütün gün yüzümde yastık izi oluyor şeker gerisini sen düşün :) Oturmayı unuttum artık ya uzanıyorum yada uyuyorum.
Ben de ilk gittiğimde 3 doz tetenoz aşını yapılacak dediler ama tarihle ilgili bişey demediler zaten bebeğimiz kalp atısı duyulmadan kayıtta almadılar ben de bir daha gitmedim.
canım doktor bılgılerını ve telefonunu verırmısın
merhaba arkadaslar 20 sinde 2 li testim var nerede yaptırabılırım ozel hastaneler cok pahalı ıstanbul ıcınde anadolu yakasında fıyatları bılen varmı devlet hastanesi yapıyormu konu hakkında yardımlarınızı beklıyorum ozel hastaneler 250-350 tl arası
canım pıtpıtları duymuşsunkanama da kesilir şimdi progestanla, herşey yoluna girecek bak,görürsün
Canlar, güzel hamişler...
Dün hastaneden geldikten sonra ilk aklıma gelen size yazmak olmuştu.bebeğimi kaybetme korkusuyla hıçkıra hıçkıra ağlayarak anlattım olan biteni sizlere.elim hep karnımda, dudaklarımda da hep bir dua vardı.köşeye sıkışmış gibiydim dünyayı yakasım vardı bebeğime bşy olmasın diye ama elimden gelen bşy yoktu.ince bir sızı kalbimin orta yerine saplanmıştı.hayatımda hiçbirşey yüzünden bu kadar yıkıldığımı hatırlamıyorum.meğer ben çoktan anne olmuşum.sizin dualarınızı desteğinizi yanımda oluşunuzu gördükçe hafifledim ve gözyaşımı silmiş olarak topicten ayrıldım.biz çoktan bi aile olmuşuz sizinle.sizin her söylediğiniz hatta satırlarınızın arasına yapıştırdğınız yüz ifadeleri bile güç verdi bana.ve nihayet gece yarısına doğru kanamam durdu.o kadar anne benim için aynı anda dua ettiniz, ben biçoğunuzun yazdığına cevap veremedim ama hepinizinkini okudum.ve her okuyuşumda bana sarıldığınızı hissettim.eminim o sıcaklığı bebeğim de hissetti.SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.HEPİNİZ ELİ ÖPÜLESİ İNSANLARSINIZ.DEDİM YA BİZ ÇOKTAN ANNE OLMUŞUZ...
Gece sürekli tuvaletteydim.hiç olmadı kanamam sonra sabahı bekledim ve sabaha da tertemiz uyandık.şimdi gelelim güzel haberlere.dün üzüntüden meleğimin hiçbişeyini söylememişim sizlere.boyu 2.88 cm olmuş doktorumuz barbunyadan biraz daha büyük olduğunu söylemişti.o eller ayaklar bi an bile durmuyordu kıpır kıpırdı kuzucum benim.ayaklar oluşmuş ama uzaması hala devam ediyordu, zincir kemiğinin sonundaki kuyruk nerdeyse tamamen yok olmuş.kese gayet düzgün, düşük tehlikesi de gözükmüyodu ama sonra kanamam oldu tabi.şimdi çok şükür iyiyiz.21 kasıma 2li test için gün aldık.bunlar da bizim yeni fotolarımız teyzeleriEki Görüntüle 543941 Eki Görüntüle 543942 Eki Görüntüle 543943
2 hafta önce 10,4 mm olan boyumuz bugün yani 9+1'de 24,2 mm olmuş. 2,5 cm olmuşuz yani.Kolları bacakları kıpır kıpırdı miniğimin. Doktor teyzemiz 2 poz çekti verdi. Ben net olanını ekleyeyim. Göbek kordonumuzu gördük yolk kesemizi gördük. Kalbimizi gördük ama dinlemedik yine.
Yüz üstü yatma işini sordum şu an hiçbir sakıncası yok dedi. Tsh için 1 ay sonra tekrar ölçtürüp uzmana gönderecekmiş. Çok ufak dozda ilaca başlayabiliriz dedi. Acaba ben 1 ay beklemeden gitsem mi?:44:
Eki Görüntüle 543685
ay evetGünaydın, bende sık tuvalete çıkmaya başladım, sabah uyanır uyanmaz istifra ettim ve bende bugün 1e kadar şirketteyim
çok ortak yönümüz varmış
kıyamamm :105:ben 5 e kadar işyerindeyim
çabucak geçer inş :/bende 3,5 a kadar geçer mi acaba
ben pazartesi halledicem o işi inş, çok ihmal ettim :18:kızlar siz sağlık ocağına kayıt yaptırdınızmı?
ben hala gidemedim bir türlü
nazGünaydın kızlaaar
bugün evdeyim ve dinlenebileceğim için çok mutluyum..işe gitmek beni çok yoruyor artık, o yüzden hafta sonunun tadını çıkarıyorum..
Beylikdüzü'nde tavsiye edebeleceğiniz iyi bir hastane ve dr var mı ?
bu arada herkese iyi hafta sonları diliyorum..
sevgiler
bu bebişin burnusunu mu görüyorum ben fındık gibi
yerim ben burnusunu onun
Gözün aydın :) Şu geçmişi okumayayım diyorum ama okumasam bu fındığı nereden görücem :) Kocaman olmuş, benim en belirgin hamilelik belirtim sulugöz olmamdan kaynaklı fotoyu görür görmez gözüm dolduHareket ettiğini de görmüşsün çok sevindim darısı başıma :)
Allah kucağına almayıda nasip etsin inşallah
ben de yaşadım bilirim acısını, Allah bir daha yaşatmasın inşallah kısa zamanda bebeğine kavuşursun yeniden. Yalnız kalma bir süre yanında birileri olsun olur mu canım,dualarım seninleKızlar Dün normal muayene için doktora gittim.Bilenler var lekelenmem vardı progestan kullanıyodum.Doktor karnımda ve alttan baktı bebeğimin gelişimi dujrmuş kalbi atmıyodu.10 Haftalık olması gereken çocuk 8. haftada durmuş.Narkozla kürtaj oldum.Bana dua edin bu durumu çabuk atlatiyim.Bu bebek için 2,5 sene uğraştım.Bi dahaki bu kadar bekletmez umarım.Sosyolog beni listeden çıkartırsan sevinirim.Bi daha da buraya girmeye cesaratim olurmu bilmiyorum.Hepinize hayırlı hamilelikler dualarınızı eksik etmeyin.
Kızlar Dün normal muayene için doktora gittim.Bilenler var lekelenmem vardı progestan kullanıyodum.Doktor karnımda ve alttan baktı bebeğimin gelişimi dujrmuş kalbi atmıyodu.10 Haftalık olması gereken çocuk 8. haftada durmuş.Narkozla kürtaj oldum.Bana dua edin bu durumu çabuk atlatiyim.Bu bebek için 2,5 sene uğraştım.Bi dahaki bu kadar bekletmez umarım.Sosyolog beni listeden çıkartırsan sevinirim.Bi daha da buraya girmeye cesaratim olurmu bilmiyorum.Hepinize hayırlı hamilelikler dualarınızı eksik etmeyin.
Kızlar Dün normal muayene için doktora gittim.Bilenler var lekelenmem vardı progestan kullanıyodum.Doktor karnımda ve alttan baktı bebeğimin gelişimi dujrmuş kalbi atmıyodu.10 Haftalık olması gereken çocuk 8. haftada durmuş.Narkozla kürtaj oldum.Bana dua edin bu durumu çabuk atlatiyim.Bu bebek için 2,5 sene uğraştım.Bi dahaki bu kadar bekletmez umarım.Sosyolog beni listeden çıkartırsan sevinirim.Bi daha da buraya girmeye cesaratim olurmu bilmiyorum.Hepinize hayırlı hamilelikler dualarınızı eksik etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?