2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
off ya. gene bi hata daha yaptım. ben yaptım siz yapmayın yazayım.

mama hazırladım. soğusun diye dolaba koydum. çok soğumuş. bebek de aç bekliyor.

çabuk ısınsın diye sıcak suya koymak yerine cezve içine biberonu koydum ve ocağa koydum.

biberonun plastik kısımları erimiş

diğer biberonla çocuk iyice memeden soğuyacak ya. uff

Bilhassa senin yazılarını okuyorum kıyamam çok şaşkınsın :))
Allah yardımcın olsun meme olayını çözersin inşallah..

Yok belinden itibaren yatırıyorum yastığa ztn yumuşak elyaf yastık ama bazen çekip alınca uyanıyo bıtakıyorum bende öle.. Düz yatması gerekiyormuş ya aklıma takıldı..

slm annişler,

biz yine ishaliz.artık ne yapcam bilmiyorum.surplarını içiriyorum bitiyo ve bir hafta sonra tekrar başlıyo ishali.oğlum dünden beri çok huzursuz uyuyo.bebeğim bu yaşta ilaçlarla tanışı vicdanım çok sızlıyo.birde o malum yazıyı okudum hüngür hüngür ağladım.bütün gece gözümü kırmadım bebeğime birşey olur diye.sağlık ocağındaki dr yarına kadar geçmezse druna götür dedi.birde bu aralar çok incir yedim oda yapmış olabilir dedi.allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.oğlumun saçının teline zarar gelse ölürüm ben.annelik o kadar farklı birşeymiş ki.onun bir gülüşüne,bir bakışına,altına kaka yapmasına bile kurban olurum ben.

Moonletter kızın çok tatlı maşallah.
Bu arada nurgu ve moonletter yine bir küslük olmaz inşallah diyerek yazdıklarınızı takip ettim ve mutlu son oldu ben de çok sevindim:)
Ben birazcık dertliyim. Eşim salı günü londraya gitti okulu başladı. Çok kötü olduk ikimiz de şimdi de skypedan sürekli görüşüyoruz onu çok özlüyorum ben de vizemiz gelsin gidicem sanırım.
Vize de ayrı hikaye 33 günlük çocuğu alıp izmire vize almaya gittik antalyadan. Zaten 15 günlük falandı vesikalık fotosunu ayarlayıp pasaporta başvurmuştuk:) garibim ne çekti bizden.. İnşallah vizede sorun çıkmaz da hemncecik ulaşır elimize bi de bebeğe vize vermezlerse diye düşünmüor değilim eşim de ben de devlet burslusuyuz ama ingilizlere belli olmaz.
Derdim bununla bitmiyor malesef. Asıl büyük sorun ben de eylül sonunda mastera başlıcam ve ders saatlerimiz tam net değil. Muhtemelen bir bakıcıya ihtiyacımız olacak ama birkaç yere sorduk bulamıyoruz malesef
Dua edin nolur bebeğim iyi olsun herşey yolunda gitsin inşallah güzel bir ev ve bakıcı bulalım oğluşa gül gibi bakalım..

Kızlar doğum sonrası depresyonu yaşıyorum ve bugünlerde yavaş yavaş atlatmaya başladım. Benimle birlikte bebeğimde saklinleşti , bebek hisseder dedikleri doğruymuş meğer . Kendi derdimden onun ne istediğini anlayamıyordum çok kötü günlerdi. Bugün de sabah 9a kadar emdi emdi uyudu. Bu saate kadar oynaştıktan sonra şimdi tekrar uyudu. Yavrum benim 20 gün duygusal yönden çok çok mahrum bıraktım onu. Ona rağmen bana şimdiden gülücük atmaya başladı bile.
Kızlar bu arada hepatit b ikinci aşısını yaptıran var mı? Pazartesi yaptırıcaz. canı çok yanıyor mu? Sonrasında sancı, ateşlenme oluyor mu bebekte. Bir ilaç kullandınız mı fitil falan? Artık canı yansın üzülsün ağlasın istemiyorum.

canım biz anneyiz ve tecrübesiziz.tabi ki hata yapacağız doğruyu bulana kadar.yeterki bebişlerimize bir şey olmasın.

Ben yaptirdim.Dogru durust aglamdi bile. Atesi de cikmadi. Hicbirsey vermedim bebegime. Bayram sonrasi verem asimiz var ben de ondan korkuyorum. 2-3 tane asiyi birden yapiyorlar

Moonletter bebegin cok tatli Bebegine bakarken oglum geldi aklima, erkek bebege pembe emzik oldum birden ama kizmis bu bebis.

arkadaslar benım benım bugun 56 gunluk oldu gogus agrılarım daha gecmedı maalesef onun ıcın sureklı krem kullanıyorum her emzırmeden once yıkıyorum ama ıcım hıc rahat degıl ya guzel temızlenmıyosa bebegıme zarar verırse dıye basına bole bırsey geln varmı ole bısey olsa nasıl anlarız kı bebegımın agzında pamukcuk var ondan dolayı ıyılesemıyoruz ıkımızde doktor karbonatlı su ıle temızle gecer dedı ama gecmedı ılacta vermedı acaba ben kendım alsam kullansam olurmu cunku ebe doktor ılac yazsın gecer dedı ama doktor gerek yok dedı ama gecmedı

Evet o sabuna benzeyen şey logusa şerbeti:)
Bu arada ben şiddetle dr brown ın colik isimli yenidoğan biberonunu tavsiye ediyorum. Tamamen anne memesi gibi düşünülmüş. İçinde bir apararı var onun sayesinde yalnızca emincr süt geliyo. Anne memesiyle aynı mantık yani. Benim memişler de yara olmuştu 4 gün sağıp verdim o zaman avent kullanmıştım bebişim biberona alıştı. 1 gün boyunca kavga ettik sonunda ben kazandım emiyo şimdi. Ama çok zorda kalırsam dr brown kullanıyorum

kızlar anne sütünü ısıttıp verdiğinizde eğer bebiş tamamını bitirmemişse gerisini döküyormusunuz...ben dökmek istemiyrm zaten çok az süt çıkyor bugün ilk defa 80 ml çıktı dökemem yaw

valla normalde ayrı zamanlarda yaptığınız sağımları bile karıştırmayın diyolarda ben de az süt olması sebebiyle yapıyorum o dediklerinin hepsini. gene mamadan iyidir.

bende bi haftadır sağıp verdim göğüs yaralarım iyileşsin diye ama hem yaralar iyileşmedi hemde sağmaktan bıktım.

garmastan, medicassol, bepanten, gold lanonin krem yağlar mağlar herşeyi de kullandım. yarıkların derinliği azaldı sadece. ama geçmedi. hala acıyor ama en azından dayanabiliyorum bu sefer. dayanılmaz olunca sağıp iyileştirmeye karar vermiştim.

Gecmis olsun ishal oldugunu nasil anliyosun cok yapmasindanmi cunku sivi kaka yapiyolarya

dr brown kaç para. malum biberonum sizlere ömür. yeni bibeon alcam. gene nuk alırım diyordum ama almışken dr brown alabilirm belki

Nurgu66 alt tarafa bisey olmaz galiba cunku verem asisini yaptirdigim yerde iki gun yikama dediler saglik ocagi birsey demedo diger bacaktan olamlar icin korkma. Yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…