bizimki az uyuduğu ve kolay uyandığı için nerdeyse tüm zaman salonda yastık üstünde yatıyor.
benim de içim rahat değil. hamileyken hangi yatak daha sağlıklı diye o kdar araştırma yaptım ettim sonuç çocuk yastıkta yatıyor :)
alıntı yapacağın kişinin yazısının altında beğen butonu var onun altıntada kare kutucuk var üztüne bastığın zman tik çıkar üstünde kmin yazısını alıntı yapacaksan ona basarsan istediğin kadar alıntı yapabilirsin...
ben kırılmadım zaten canım rabbim kimseye kaldıramayak yük vermesin..
hadi geçmiş olsun kırk atlattınız darısı diğerlerine olsun daha nice kırklar dewirin inşallahhh..
önemli değil tatlım doğru nerden bileceksin banyo yaptırma dediler ama ben dün belden aşağısını bi kova suda beklettim bişi olurmu acaba aklım orda kaldı:26::26:
boynu bükük olmasın canım aşırı yüksek ve sert değilse sırtıyla destekli yatır
Eki Görüntüle 764739 Eki Görüntüle 764740 Eki Görüntüle 764741
bu da benim 40 ı çıkan 4000gramlık kızım kuzum yavruummmm
off ya. gene bi hata daha yaptım. ben yaptım siz yapmayın yazayım.
mama hazırladım. soğusun diye dolaba koydum. çok soğumuş. bebek de aç bekliyor.
çabuk ısınsın diye sıcak suya koymak yerine cezve içine biberonu koydum ve ocağa koydum.
biberonun plastik kısımları erimiş
diğer biberonla çocuk iyice memeden soğuyacak ya. uff
Ben yaptirdim.Dogru durust aglamdi bile. Atesi de cikmadi. Hicbirsey vermedim bebegime. Bayram sonrasi verem asimiz var ben de ondan korkuyorum. 2-3 tane asiyi birden yapiyorlarKızlar doğum sonrası depresyonu yaşıyorum ve bugünlerde yavaş yavaş atlatmaya başladım. Benimle birlikte bebeğimde saklinleşti , bebek hisseder dedikleri doğruymuş meğer . Kendi derdimden onun ne istediğini anlayamıyordum çok kötü günlerdi. Bugün de sabah 9a kadar emdi emdi uyudu. Bu saate kadar oynaştıktan sonra şimdi tekrar uyudu. Yavrum benim 20 gün duygusal yönden çok çok mahrum bıraktım onu. Ona rağmen bana şimdiden gülücük atmaya başladı bile.
Kızlar bu arada hepatit b ikinci aşısını yaptıran var mı? Pazartesi yaptırıcaz. canı çok yanıyor mu? Sonrasında sancı, ateşlenme oluyor mu bebekte. Bir ilaç kullandınız mı fitil falan? Artık canı yansın üzülsün ağlasın istemiyorum.
eşimde öyle dedi ama aürekli sağarak vermek ne kdar sağlıklı olur bilemiyorum.
lohusa şerbeti şu pembe sabun gibi olan şey mi? humanayı içmiştim. şimdi milupanın çayı var diye onu almadım. humanın tadını seviyorum ama eşim onu bulamamış milupa almış.
ya bende aslında oğluma güvenip bu hale geldim sanırım. emme isteği ve iştahı yerinde bir çocuktu. rezene şurup onları bile iştahla içiyordu.
bu hafta bende göğüs yaralarımı iyileştirmek için sağıp verdim. annem birini ver birini iyileştirir memeyi unutur dedi. unutmaz diyordum. arada sağlıkocağında doktorda emzirdiğimde alıyordu çünkü.
ama sanırım artık büyüyor ve bazı şeylerin farkında. bir iki gündür rezenenin ve devitin tadını beğenmiyor ağzından geri çıkarıyor.
geceleri uykuluyken emzirdiğimde alıyor. ama gündüz herşeyin daha farkında olduğundan sanırım kavga halindeyiz. o bana kızıyor vuruyor emmek istemiyor. bende ona kızıyorum içeçeksin diyorum :) gerçi dr 5 dk yeterli mevcut sütü boşaltması için demişti ama elimle sıkıyorum hala süt varsa bırakmak istemiyorum. sağınca baya süt çıkınca da hiç emmedi mi diye düşündüm.
evde bi nuk un birde pompanın yani aventin biberonu var. ilk baş geniş ağızlı ve dha iyi bir marka diye aventi kullanıyordum. onunla emme şekli anında değişti. çok hızlı bi şekilde emebiliyor onunla. ondan sonra emme konusundaki hırsı azaldı çocuğun. önceden hiç süt olmasa bile azimle emiyordu. aventten sonra sinirlenme huyu başladı. az gelince sinirleniyor.
nuk daha uygun fiytlı bir biberondu ama ından memnunum. az geliyor onda. hemen bitirmiyor içindekini. hatta onunla sadece meme ucunu emmemeyi bile öğrenmişti. fazla güvendim oğluma memeyi bırakmaz diye ondan oldu sanırım.
kızlar anne sütünü ısıttıp verdiğinizde eğer bebiş tamamını bitirmemişse gerisini döküyormusunuz...ben dökmek istemiyrm zaten çok az süt çıkyor bugün ilk defa 80 ml çıktı dökemem yaw
Evet o sabuna benzeyen şey logusa şerbeti:)
Bu arada ben şiddetle dr brown ın colik isimli yenidoğan biberonunu tavsiye ediyorum. Tamamen anne memesi gibi düşünülmüş. İçinde bir apararı var onun sayesinde yalnızca emincr süt geliyo. Anne memesiyle aynı mantık yani. Benim memişler de yara olmuştu 4 gün sağıp verdim o zaman avent kullanmıştım bebişim biberona alıştı. 1 gün boyunca kavga ettik sonunda ben kazandım emiyo şimdi. Ama çok zorda kalırsam dr brown kullanıyorum
slm annişler,
biz yine ishaliz.artık ne yapcam bilmiyorum.surplarını içiriyorum bitiyo ve bir hafta sonra tekrar başlıyo ishali.oğlum dünden beri çok huzursuz uyuyo.bebeğim bu yaşta ilaçlarla tanışı vicdanım çok sızlıyo.birde o malum yazıyı okudum hüngür hüngür ağladım.bütün gece gözümü kırmadım bebeğime birşey olur diye.sağlık ocağındaki dr yarına kadar geçmezse druna götür dedi.birde bu aralar çok incir yedim oda yapmış olabilir dedi.allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.oğlumun saçının teline zarar gelse ölürüm ben.annelik o kadar farklı birşeymiş ki.onun bir gülüşüne,bir bakışına,altına kaka yapmasına bile kurban olurum ben.
Evet o sabuna benzeyen şey logusa şerbeti:)
Bu arada ben şiddetle dr brown ın colik isimli yenidoğan biberonunu tavsiye ediyorum. Tamamen anne memesi gibi düşünülmüş. İçinde bir apararı var onun sayesinde yalnızca emincr süt geliyo. Anne memesiyle aynı mantık yani. Benim memişler de yara olmuştu 4 gün sağıp verdim o zaman avent kullanmıştım bebişim biberona alıştı. 1 gün boyunca kavga ettik sonunda ben kazandım emiyo şimdi. Ama çok zorda kalırsam dr brown kullanıyorum
Gecmis olsun ishal oldugunu nasil anliyosun cok yapmasindanmi cunku sivi kaka yapiyolarya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?