2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

hergün yıkıyorsan hergün şampuan kullanmana gerek yok demişti bir doktor

sahracımgeçmiş olsun çok

kızlar bugün bizimde kırkımız çıktı hayırlısıyla.babası gelsin de oğluşkomuzu yıkayıp belki azcık dışarı çıkartırız.yıkayıp çıkartmaya da korkuyorum gerçi üşür mü bilemedim:26: bi kaç saat olacak dışarı çıkmayla yıkama arasında gerçi ama :26:

bir sorum daha var. benim oğluşkonun sol meme ucunda tam da ucu yani,beyaz yağ bezesi gibi,iğne başı gibi beyaz bir nokta var.korkuyorum sizce ne olabilir?

korkma bendede var.süt kanalı heralde

Benim kizimda da vardi canim yenidogan SiVilcesi doktorumuz advantan krem verdi ise yaradi

kızlar acil cevap lazım. demin eczaneye gittim. dr brown s marka iki biberon var. biri geniş ağızlı büyük bir biberon. biri dar bişi. üzerinde kaç aylıklar için uygun olduğu yazmıyor. eczacıda bilemedi. dar olan için bu yenidoğana uygundur dedi sadece. ama bilmediği herhalinden belliydi. hangisini alayım. üzerinde neden yazmıyor.

benimkininde var. hemde aynı sol.

komşumuz göğüslerini ov süt birikir ondan ağlar demişti. koltuk altlarına doğru masaj yap dedi.

ne kdar doğru bilmiyorum, dediğini yapmadım da ama o öyle dedikten sonra dikkatimi çekti. senin dediğin şeyden var. bana da o sanki sütmüş gibi geliyor kadın öyle dediği için.

bebeklerim çoğunda oluyor benim oğlumdada vardı,46 günlük bu arada.
internetten araştırmıştım ozaman çok normalmiş sakın sıkmayın yada ovmayın,ellemeyn yazıordu bende oyle yaptım
kendiliğinden geçti şimdi hiçbişey yok
merak etmeyin

kaç günde bir kullanmak gerekiyormuş. benimde hep aklımda olan bir soru bu. saçı da şampuansız yıkanmıyor ki

Nette haftada bır yeterlı dıye okumustum bı yerde ama bana az geldı kotu mu yapıyorum bılmıyorm ama her yıkamada kullanıyorm ben sampuan

Ben nedense spıralden cok korkuyorum hap ta kullanmam ıgne de vurdurmam bu ısın cozumunu esıme devretmeyı dusunuyorum

Selam teteler
Bebeler dogunca yazan cok olmaz herkes mınıgıyle mesgul olur dıye dusunurken gordum kı sımdı de bıkac ay oncesnden cok farkı yok sayfalar 5er 10ar ılerlıyor :) vakıt ıcınde vakıt ureten anneler tebrık edıyorum sızı

Bız bugun ılk ay asımızı olduk.oglum basta cıglıgı bassa da susması kısa surdu ama o saatten berı bıraz huzursuz gıbı emerken bıle acı ceker gıbı bı halı var :26:

Boyumuzu kılomuzu da olctuler hemsıre normal dedı ama ben yıne de sıze sormak ıstedım mınıklerınız bır ayda kac cm uzadı ?

Benim oglum 1,5 ayda 7 cm uzadi canim

Bende her yıkamada şampuan kullanıyorum.Bebeğimin saçı her gün yağlanıyor nasıl oluyor anlamıyorum ama...
Geridönüşümkutusu sana bişey dicem belki işine yarar.Bugün bebeğimi yıkarken burnuna su kaçtı çok rahatsız olup hemen
çığlığı bastı tabi.Aldım koynuma hemen 1 dk bile sürmedi sakinleşti.Onu yıkarken çıplak oluyorum söylemesi ayıp.Bir yerde
okumuştum ten teması çok çok önemliymiş bebişin teni anne tenine değince sakinleşirmiş.Bu konuda dertlisin biliyorum.
Nacizane tavsiye işte...

canım kayınvalide ile yıkıyoruz nasıl soyunayım :) onun yanında emzirmiyorum bile :)

kuru havlu işe yaramıştı . bakalım bundan sonra da işe yarayacak mı..

Tatlım lanolin zaten ben hergün sürüyorum çünkü pamukçuk yapmıyor ve göğüs ucunda tabaka oluşturuyor iyileştirme etkisi yok ama acıyı azaltıyor. Onun haricinde madecasson merhem fito krem sürdüm. Ama süt sağmadığım 3 saat içinde elime kremler geçtikçe sürdüm. Yıkarken de g.ucunu ılık suyla ıslatıp elimi sabunlayıp hafif hafif yıkadım. Biraz iyileşir gibi olunca biberona biraz süt s
ağdım önce biberonla 1 dakika kadar verdim ki sinirlenip göğsümü bir anda tutmasın diye. Sakin tutmaya çalışınca göğsümün ucundan fazlasını ağzına soktum. O şekilde süt de daha çok geldiği için bebeğim de keyif almaya başladı. Şimdi maşallah kendisi kocaman açıp memeyi tutmaya alıştı. Emzirmekten vazgeçme sakın, yaraların geçince anlayacaksın ki dünyada emzirmekten daha büyük bir zevk yok. Hem de daha rahat.

çok geçmiş olsun canım peki canım neden ishal oluyorlarmış sebebi neymiş bizim bızdıkta bir ara oldu kendiliğinden geçti şimdi sen söyleyince ishal olduğunu farkettim

Tatlım benim dediğimin içinde bir aparat var pipet gibi o emdikçe gelmesini sağlıyor ağzı da dar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…