2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

gelmiş geçmiş olsun canım çok üzüldüm ama dualarım seninle hakkında hayırlısı inşallah.

canım çok üzüldüm,çok geçmiş olsunAllah inşallah birdaha bu acıyı yaşatmaz sana,inşallah en kısa zamanda tekrar sağlıklı bir gebelik yaşarsın.dualarım seninle...

Allahım bir daha yaşatmasın
en kısa zamanda yeni ve sağlıklı bir bebek versin inşallah.

günaydın kk nın güzel anne adayları,

bulantı ve halsizliğimin üzerine bir de grip eklendi :2: eşim sağolsun dün bişeyler hazırladı yedim yoksa elimi kaldırmaya halim yoktu. 12 ye kadar çalışıcam sonra eve gidip evimi temizlicem bugün ve yarın düğün var ne ara dinlenicem de hastalığı atlatıcam ben acaba sizler kendinize dikkat edin bol bol c vitamini alın

canımm çook üzüldüm ama unutma herseyde vardır bi hayır dualarımız seninleee.inşallah bebeğin hemen ve saglıklı dogar ınsallah.dualarımızdasın allah ıznıyle hemen atlatıcın ınsallah.

Geçmiş olsun, biraz dinlen temizlik yapma bari kendini ve bebişi düşün

geçmiş olsun canım, yok mu sana yardım edebilecek birileri? ya da boş ver dinlen iyileşince temizlersin evini. Bulantılarla da zor olacak ama bol sıvı al, limonlu ve az yağlı sevdiğin bir çorba iyi gelebilir eğer içebiliyorsan.

bugün benim kontrolüm var öğlen 1 de.çok heyecanlıyıminşallah herşey yolundadır.2 hafta geçmek bilmedi,utanmasam hergün gidicem doktora:18:
güzel haberlerle gelirim inşallah kızlar

çok teşekkür ederim canım inşallah senin de birdaha hiç olmaz.sanırım sürekli uyumada da progestanın rolü çok büyük.çünkü ben onu kullanmaya başladıktan sonra bi miskinleştim uyucak bi yer arar oldum

bugün benim kontrolüm var öğlen 1 de.çok heyecanlıyıminşallah herşey yolundadır.2 hafta geçmek bilmedi,utanmasam hergün gidicem doktora:18:

Hemde ne güzel haberlerle ne güzel fotoğraflarla geleceksin annesi.
Kıpırdandığını da göreceksin büyük ihtimalle.

kızlarrrrr şimdi otururken bebeğimi hayal ettim kız yada erkek olursa aklımda hiç isim olmadıgını fark ettim sizlerin var mı? yada beğendiğiniz isimle???????????????????

benim de aklımda yok hiç ama şu aralar değil de 5. ayda falan düşünmek istiyorum ben o işi.meleğim orda dursun da gerisi kolay

Geçmiş olsun, biraz dinlen temizlik yapma bari kendini ve bebişi düşün
teşekkür ederim minikuss sizler hasta olmayın aman dikkat edin, ahh ahh biz kadınlar sorumluluktan kaçamıyoruz işler birikirse daha ağır oluyo malesef o yüzden 1-2 saat dinlenip öyle toparlayacağım.

sen mutlu olursan evladın da mutlu olur.yüzünüz hep gülsün inşallah.allah yardımcınz olsun cnm.evet burası o kadar sıcak biyer ki sabah kalktığım gibi soluğu burda alıyorum kahvaltımı bile bilgisayar masasında yapmaya başladım

ben umranıye tarafın da oturuyorum

kızlar çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişti bugün dr. gittim bebek var cok küçük dedi kalp atışını alamadık geç döllenme olabılır dedi bır hafta sonra gel bakalım eğer yıne kalp atışı olmazsa alırız dedı ama benım ne kanamam ne sancım hiç birseyım yok ne olur dualarınızı eksık etmeyın rabbım bebebğime can versin bu ikinci bebeğim daha öncede 8 haftalık düşük yaptım artık dayanamıyorum acaba benım gıbı olan varmı ne olur bılgılendırın benı

bugün son adet tarihime göre :9+1 gün

Son düzenleme:
şu saat oldu agzıma daha bir lokma koyamadım midem hiç birşey almıyor ilacımıda kulanmak istemiyorum napcam bilemedim

geçmiş olsun canım, bol bol dinlen.. bu hastalık en kolay dinlenerek atlatılıyor.. boşver temizliği..

iiinşallah canım ben de öyleyim, her gün gidip bebişimi göresim var.
bugün nekadar büyümüş, nasıl değişmiş diye düşünüp duruyorum

teşekkür ederim keepmeinformed. yok canım malesef ancak akşama gerçektende bana şu an iyi gelebilecek çorba bol limonlu tel şehriyeli tavuklu çorba birde onu yapan annem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…