Kızlar Dün normal muayene için doktora gittim.Bilenler var lekelenmem vardı progestan kullanıyodum.Doktor karnımda ve alttan baktı bebeğimin gelişimi dujrmuş kalbi atmıyodu.10 Haftalık olması gereken çocuk 8. haftada durmuş.Narkozla kürtaj oldum.Bana dua edin bu durumu çabuk atlatiyim.Bu bebek için 2,5 sene uğraştım.Bi dahaki bu kadar bekletmez umarım.Sosyolog beni listeden çıkartırsan sevinirim.Bi daha da buraya girmeye cesaratim olurmu bilmiyorum.Hepinize hayırlı hamilelikler dualarınızı eksik etmeyin.
Kızlar Dün normal muayene için doktora gittim.Bilenler var lekelenmem vardı progestan kullanıyodum.Doktor karnımda ve alttan baktı bebeğimin gelişimi dujrmuş kalbi atmıyodu.10 Haftalık olması gereken çocuk 8. haftada durmuş.Narkozla kürtaj oldum.Bana dua edin bu durumu çabuk atlatiyim.Bu bebek için 2,5 sene uğraştım.Bi dahaki bu kadar bekletmez umarım.Sosyolog beni listeden çıkartırsan sevinirim.Bi daha da buraya girmeye cesaratim olurmu bilmiyorum.Hepinize hayırlı hamilelikler dualarınızı eksik etmeyin.
Allahım bir daha yaşatmasınKızlar Dün normal muayene için doktora gittim.Bilenler var lekelenmem vardı progestan kullanıyodum.Doktor karnımda ve alttan baktı bebeğimin gelişimi dujrmuş kalbi atmıyodu.10 Haftalık olması gereken çocuk 8. haftada durmuş.Narkozla kürtaj oldum.Bana dua edin bu durumu çabuk atlatiyim.Bu bebek için 2,5 sene uğraştım.Bi dahaki bu kadar bekletmez umarım.Sosyolog beni listeden çıkartırsan sevinirim.Bi daha da buraya girmeye cesaratim olurmu bilmiyorum.Hepinize hayırlı hamilelikler dualarınızı eksik etmeyin.
canımm çook üzüldüm ama unutma herseyde vardır bi hayır dualarımız seninleee.inşallah bebeğin hemen ve saglıklı dogar ınsallah.dualarımızdasın allah ıznıyle hemen atlatıcın ınsallah.Kızlar Dün normal muayene için doktora gittim.Bilenler var lekelenmem vardı progestan kullanıyodum.Doktor karnımda ve alttan baktı bebeğimin gelişimi dujrmuş kalbi atmıyodu.10 Haftalık olması gereken çocuk 8. haftada durmuş.Narkozla kürtaj oldum.Bana dua edin bu durumu çabuk atlatiyim.Bu bebek için 2,5 sene uğraştım.Bi dahaki bu kadar bekletmez umarım.Sosyolog beni listeden çıkartırsan sevinirim.Bi daha da buraya girmeye cesaratim olurmu bilmiyorum.Hepinize hayırlı hamilelikler dualarınızı eksik etmeyin.
günaydın kk nın güzel anne adayları,
bulantı ve halsizliğimin üzerine bir de grip eklendi :2: eşim sağolsun dün bişeyler hazırladı yedim yoksa elimi kaldırmaya halim yoktu. 12 ye kadar çalışıcam sonra eve gidip evimi temizlicem bugün ve yarın düğün var ne ara dinlenicem de hastalığı atlatıcam ben acabasizler kendinize dikkat edin bol bol c vitamini alın
geçmiş olsun canım, yok mu sana yardım edebilecek birileri? ya da boş ver dinlen iyileşince temizlersin evini. Bulantılarla da zor olacak ama bol sıvı al, limonlu ve az yağlı sevdiğin bir çorba iyi gelebilir eğer içebiliyorsan.günaydın kk nın güzel anne adayları,
bulantı ve halsizliğimin üzerine bir de grip eklendi :2: eşim sağolsun dün bişeyler hazırladı yedim yoksa elimi kaldırmaya halim yoktu. 12 ye kadar çalışıcam sonra eve gidip evimi temizlicem bugün ve yarın düğün var ne ara dinlenicem de hastalığı atlatıcam ben acabasizler kendinize dikkat edin bol bol c vitamini alın
Oku oku bitmedi. Maşallah ne kadr çok yazmışsınız. Bu arada ankete cevap veren benim eşim hiç türkçe bilmiyor basmış öylesine üstelik ikisinede basmış çok komik:)) ben izah ettim çok güldü. Ben cinsiyet konusunu hiç merak etmiyorum çünkü kaybetme korkusundan aklıma bile gelmiyor. Ama eşim kız çocuklarını çok seviyor. Gerçi oda hiç birşey söylemiyor ama kız yeğenlerini erkeklerden daha çok sevdiği için belki kız istiyor olabilir. Benim içinse evlat evlattır sağlıkla kucağıma alayım mis gibi koklayayım bebeğim diyeyim başka birşey istemem. Hatta doğana kadar bilmeme gerek yok nasılsa alışveriş bile yapmayı düşünmüyorum. Hayırlısıyla doğsun gerisi kolay.
Mehsel-eray arkadaşım çok sevindim kanamanın durmasına. İnşallah birdha olmaz. Benimde olmadı çok şükür. Doktorum bize de ilişkiyi 14. Haftaya kadar yasakladı ama malum benim hamileliğim yüksek risk taşıyor ve bana birçok şey yasak zaten. Ben de çok uykucuyum bugünlerde hep yatmak uyumak istiyorum. Allah'tan patronum eşim olduğu için sorun olmuyor. İşe istediğim zaman gidiyorum zaten oda dinlenmemi istiyor.
Bu arada bir arkadaş geyirme (doğru yazmışımdır inşallah) olduğunu söylemiş. Çok normal Progestanın yanetkilerinden biri ve normaldede hamilelerde sıkça görülen birşeymiş.
Şimdilik sürekli uyku hâli mide bozukluğu yemeklerden ve kokulardan tiksinme ve aşırı açlık dışında bir sorun yok Allah çok şükür. Birde sürekli çikolatalı yaş pasta, dondurma ve dilim dilim limon yemek istiyorum. Hatta birazdan markete gidip alışveriş yapıcam :)
bugün benim kontrolüm var öğlen 1 de.çok heyecanlıyıminşallah herşey yolundadır.2 hafta geçmek bilmedi,utanmasam hergün gidicem doktora:18:
güzel haberlerle gelirim inşallah kızlar
kızlarrrrr şimdi otururken bebeğimi hayal ettim kız yada erkek olursa aklımda hiç isim olmadıgını fark ettim sizlerin var mı? yada beğendiğiniz isimle???????????????????
teşekkür ederim minikuss sizler hasta olmayın aman dikkat edin, ahh ahh biz kadınlar sorumluluktan kaçamıyoruz işler birikirse daha ağır oluyo malesef o yüzden 1-2 saat dinlenip öyle toparlayacağım.Geçmiş olsun, biraz dinlen temizlik yapma bari kendini ve bebişi düşün
aynen canım huzursuz ortamda büyüyen çocukta huzursuz oluyor yada korkak oluyor kendine güveni olmuyor. şu an ailemle yaşıyorum ve çok huzurluyum bizim fikirlerimiz çok ayrı onu anlaıyorum insan kendi kendine kalınca daha güzel düşünüyor ve sonuca bağlıyor. yarın ne olucağını kimse bilemez tabi ama şu an mutluyum ve sanırım evlilik bana yaramıyor buna kaanat getirdim :):) yaaa burayı çok seviyorum ben herkes ne kadar destek oluyor.. iyi ki üye olmuşum :)
benim için bugünde pc başındaki süre noktalandı herkese iyi akşamlar dilerim.. sağlıklı sıhhatli ve huzurlu inşallah... öptüm hepinizi
Devlet hastanesi olduğu için online randevu sistemine girip Meslek hastalıkları hastanesinden(Maltepe) randevu alman lazım 2 binası var hastanenin Altayçeşme binasından Kadın doğumdan randevu al istersen Benim doktorum Hıdır Bey ayrıca Nergis hanım da var ama Ben ikisine de gitmiş biri olarak Hıdır beyi tavsiye ederim.
Benim pazartesi 09:30 da randevum var kalp atısları ve kan tahlilleri için, ikili testi de görüşücem.
Sen buraya yakın mısın?
geçmiş olsun canım, bol bol dinlen.. bu hastalık en kolay dinlenerek atlatılıyor.. boşver temizliği..günaydın kk nın güzel anne adayları,
iiinşallah canımbugün benim kontrolüm var öğlen 1 de.çok heyecanlıyıminşallah herşey yolundadır.2 hafta geçmek bilmedi,utanmasam hergün gidicem doktora:18:
güzel haberlerle gelirim inşallah kızlar
geçmiş olsun canım, yok mu sana yardım edebilecek birileri? ya da boş ver dinlen iyileşince temizlersin evini. Bulantılarla da zor olacak ama bol sıvı al, limonlu ve az yağlı sevdiğin bir çorba iyi gelebilir eğer içebiliyorsan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?