dr brown kaç para. malum biberonum sizlere ömür. yeni bibeon alcam. gene nuk alırım diyordum ama almışken dr brown alabilirm belki
Tatlım benim dediğimin içinde bir aparat var pipet gibi o emdikçe gelmesini sağlıyor ağzı da dar
Kizlar derin dondurucuya attigimiz sutu cozdurdukten sonra ne kadar surede tukettirmemiz lazim? Birde sizin goguslerde gunduz emilmekten yumusacik oluyor mu.benin yumusak oluyor sma sut de dolu oluyor.birde benim oglanda uykuya dalma sorunu cikti.bu durumu yasayan var mi aranızda
Kizlar derin dondurucuya attigimiz sutu cozdurdukten sonra ne kadar surede tukettirmemiz lazim? Birde sizin goguslerde gunduz emilmekten yumusacik oluyor mu.benin yumusak oluyor sma sut de dolu oluyor.birde benim oglanda uykuya dalma sorunu cikti.bu durumu yasayan var mi aranızda
benimde öyle canım taş gibi olmuyor göğsüm 2 saatte birde emzirsem hep yumuşak bende süt yok mu acaba diye düşünmeden edemiyorum.
kızlar hep okuyorum ama bir türlü yazamıyorum. oğlum şu an bebek arabasında uyuyor çünkü 2 gündür 8 den sonra çocuğa bişeyler oluyor ağlayıp durdu dün en son 12 de mama verdim sonra uyudu dedim ki açmış herhalde çünkü dün dinlenememiştim herhalde sütüm azaldı akşam saati diye düşündüm.. bugün yine aynı şey ağlayıp duruyor gezdirince susuyor ama hep mıkırdanıyor yatırmak isteyince basıyor çığlığı yine sütüm mü az diye düşünüp sağdığım sütümden verdim bu sefer sakinleşmedi yine meme verdim boşta olsa emsin de uyusun diye uyudu beşiğe koyunca uyandı ne yapacağımıl şaşırdım en son bebek arabasında uyuttum. hiç böyle değildi sütümmü yetmiyor diye düşünmeden edemiyorum ama bu arada gündüz 2- 3 saatlik uykular bile uyudu yetmese uyumazdı herhalde ben anlamıyorum böyle birşey yaşayan varmı?
bir de ben birinin bana verdiği akılla 21. günden itibaren bir emzirmede sağ göğsümü veriyorsam ve 1 saat sonra falan emmek istiyorsa bir dahaki emzirmede yine aynı göğsü veriyordum sonra diğer göğsü veriyordum. ilk 20 gün ise bir sağ bir sol veriyordum kilo alımı iyiydi son 10 gün bozulmuş günde 20 gr almış doktor emzirmenden olabilir dedi ve her emzirmede iki göğsünü de ver bir sonraki emzirmede son emzirdiğin göğsünden başla dedi pazartesiden beri öyle yapıyorum daha iyi olmuştu hatta mama da ver hala aranıyorsa dedi ama ben düne kadar vermedim işte dün artık son çare olarak verdim ödüm patladı biberonu alınca memeyi bırakacak diye ve bugün yine biberonla sütümü verdim korkuyorum memeyi bırakmasından böyle vermek istemiyorum acaba sebepsiz huzursuzluk yapıyorda ben mi açlığa yoruyorum? fikri olan arkadaşlarım paylaşırsanız sevinirim ben yanlış mı yapıyorum sütüm az mı ki hiç anlamadım?
çok uzun oldu ama çok çaresiz hissediyorum kendimi şu süt ve akşam ağlamaları konusunda o ağladıkça bende ağlıyorum allah sağlık versin en önemlisi tabi de yapabileceğim bişey varsa yapayım diye uğraşıyorum..
Derin dondurucudan cikan sütü 24 saatte buzdolabin da acilmasini beklemek gerekiyor birden acmak cok sagliksiz yine ayni sekil de o sütü acildiktan sonra dolapta 24 saat bekletmelisin eger isittinsa oda sicakligin da en gec 4 saatte icmeli yoksa döküyorsun eger hava-ev cok sicaksa en gec 2 saatKizlar derin dondurucuya attigimiz sutu cozdurdukten sonra ne kadar surede tukettirmemiz lazim? Birde sizin goguslerde gunduz emilmekten yumusacik oluyor mu.benin yumusak oluyor sma sut de dolu oluyor.birde benim oglanda uykuya dalma sorunu cikti.bu durumu yasayan var mi aranızda
kızlar bizim kırkımız cıkalı 15 gün oldu zaten benim kanamamda kırkım cıkmadan 10 gün önce flan bitmişti.
dün pembe leke olmuş camaşırıma.
ama bügün olmamıştı şimdi peceteye pembe yine geldi sizce bu adetmi ya anlamadım kafam karıştı
ama kırmızı ve yogun degil pempe ve az
evt gaz sıkıntımız bitti derken bu kez uyumaya dalmada sorun yaşıyoruz birkaç gündür,
sallayınca kesinlikle uyumuyor artık, basıyor çığlıgı
gögsüme alıp sıkıca sarılıyorum, pış pış pış diye diye tüm odaları dolaştırıyorum ancak o şekilde uyuyor
bu kez onu yerine yatırdıktan sonra belim ve sırtım tutuldugu için
karyolasının basında en az bir 5 dakika dogrulmaya çalışıyorum
merhaba;
gögüs kalkanı benim hayatımı kurtardı.yara bere içinde olan gögüslerim sayesinde iyileşti.bebeğim 49 günlük oldu ve 19 günlükken keşfetmiştim ve inan hiç çıkarmıyorum .bir gün çıkarmıştım.tekrar ağrılarım baaşladı.gögüs ucunu hiç bir yere deydirmemesi onun yara olmasını önlüyor.Aventin kini almıştım ben.
canım umarım bi sıkıntı yoktur sen içini ferah tut..boyun usgsini niye çektirdiniz ki
kızlar hep okuyorum ama bir türlü yazamıyorum. oğlum şu an bebek arabasında uyuyor çünkü 2 gündür 8 den sonra çocuğa bişeyler oluyor ağlayıp durdu dün en son 12 de mama verdim sonra uyudu dedim ki açmış herhalde çünkü dün dinlenememiştim herhalde sütüm azaldı akşam saati diye düşündüm.. bugün yine aynı şey ağlayıp duruyor gezdirince susuyor ama hep mıkırdanıyor yatırmak isteyince basıyor çığlığı yine sütüm mü az diye düşünüp sağdığım sütümden verdim bu sefer sakinleşmedi yine meme verdim boşta olsa emsin de uyusun diye uyudu beşiğe koyunca uyandı ne yapacağımıl şaşırdım en son bebek arabasında uyuttum. hiç böyle değildi sütümmü yetmiyor diye düşünmeden edemiyorum ama bu arada gündüz 2- 3 saatlik uykular bile uyudu yetmese uyumazdı herhalde ben anlamıyorum böyle birşey yaşayan varmı?
bir de ben birinin bana verdiği akılla 21. günden itibaren bir emzirmede sağ göğsümü veriyorsam ve 1 saat sonra falan emmek istiyorsa bir dahaki emzirmede yine aynı göğsü veriyordum sonra diğer göğsü veriyordum. ilk 20 gün ise bir sağ bir sol veriyordum kilo alımı iyiydi son 10 gün bozulmuş günde 20 gr almış doktor emzirmenden olabilir dedi ve her emzirmede iki göğsünü de ver bir sonraki emzirmede son emzirdiğin göğsünden başla dedi pazartesiden beri öyle yapıyorum daha iyi olmuştu hatta mama da ver hala aranıyorsa dedi ama ben düne kadar vermedim işte dün artık son çare olarak verdim ödüm patladı biberonu alınca memeyi bırakacak diye ve bugün yine biberonla sütümü verdim korkuyorum memeyi bırakmasından böyle vermek istemiyorum acaba sebepsiz huzursuzluk yapıyorda ben mi açlığa yoruyorum? fikri olan arkadaşlarım paylaşırsanız sevinirim ben yanlış mı yapıyorum sütüm az mı ki hiç anlamadım?
çok uzun oldu ama çok çaresiz hissediyorum kendimi şu süt ve akşam ağlamaları konusunda o ağladıkça bende ağlıyorum allah sağlık versin en önemlisi tabi de yapabileceğim bişey varsa yapayım diye uğraşıyorum..
galiba bebeğimde hipotiroidi var 40 günlükken tsh 7 idi şimdi 56 günlük 8 e çıkmışilaç başlamadık 3 hafta sonra tekrar kontrol var çok korkuyorum offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?