2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

çok geçmiş olsun ama laproskopik kolay bir ameliyat bildiğim kadarıyla inşallah çarçabuk toparlarsın canım

nasıl arttırdım bize de yazar mısın hayatım belki faydası olur bize de.. fırsat bulupta yazarsan sevinirim..

Sutun nasıl arttı canım o kadar merak ettım ozel olarak bısyler yaptın mı?
Bebsınde ıyılesır ıns kısa zamanda.bende sorcm aynı soruyu nasıl anladn ıltıhap oldugunu

geçmiş olsun canım ben hiç vermedim ama annem vermen gerekirse yarım koy koyduktan sonrada azcık tut poposunu çıkarmasın demişti. evet canı yanmıştır belki ama çok değildir eminim rahatsız olduğu için çok ağlamıştır hem onun sağlığı için üzme kendini..

canım fitili atmadan önce zeytinyağına bularsan canı yanmaz

geçmiş olsun umarım bir an önce sağlığına kavuşursun
yumurtaya da şaşırdım açıkcası

ilginiz için çok tesekkür ederim kızlar hülyaerdem arkadasımıza nasıl ulasabilirim acaba

geridönüşümkutusu canım ailenle eşinle oğluşunla nice mutlu sağlıklı bereketli huzurlu yıllar geçirmen dileğiyle
galiba bebeğimde hipotiroidi var 40 günlükken tsh 7 idi şimdi 56 günlük 8 e çıkmış ilaç başlamadık 3 hafta sonra tekrar kontrol var çok korkuyorum offff
canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin bir an önce düzelir inş.
Eki Görüntüle 765350 bu hareket için tek suçum uyutmaya çalışmak :26:
oy melek yerim senin o elini

evet ya bende biberondan omuzumdan ve onun elinden kıskanıyorum..benim haricimde her yeri gayet zevkle emiyor..ama bizimki emzik tutmadı
canım ben bi ara zinco kullanıyordum..gaz konusunda işe yaradımı çok anlayamadım ama onu içirince resmen çocuk mallaşıyordu..artık hiçbirşey kullanmıyrm masaj yapıyoruz sürekli
canım hakkında hayırlısı olsun bir an önce inş. mutlu haberi eşine verirsin çift çizgiyi görürsün..canını sıkma

çok çok geçmiş olsun rabbim bi an önce şifa versin
canım çok geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin kuzucuğuna nasıl anladın kulak iltahabını
bide kızlar gibi bende soruyorum şu süt meselesini nasıl arttı..dahada artar dolup taşar inş. seninkide bizimkilerde

cnm aynı şeyleri bende düşünüyorum minicik bebeğim i daha 5aylik bile olmadan nasıl yaban ellere bırakıp işe gidicem . İşte hep aklim bebeğim de kalacak

galiba bebeğimde hipotiroidi var 40 günlükken tsh 7 idi şimdi 56 günlük 8 e çıkmış ilaç başlamadık 3 hafta sonra tekrar kontrol var çok korkuyorum offff
geçmiş olsun cnm inşallah tedqvi ile herşey yoluna girer kalbini ferah tut.

Yeyim ben o minik parmaklarıni maşallah ne sevimli bir oğlusun var .
cnm çok geçmiş olsun inşallah ameliyatin kolay ve sorunsuz geçer ve biran önce sağlıgina kavusursun.

sana maşallah cnm sütün hep böyle bol olsun inşallah. Bebisinede geçmiş olsun kulak iltihabı Büyüklerde bile ne kadar zor ağrılı bir hastalık minicik bebisine Kıyamam ben carcabuk atlatirsiniz inşallah. .

3 lt su içiyorum süt yerine idrar oluyor
doğum hazırlıklarını yaparken b3 paket göğüs pedi aldım üstelik az gibi gelmişti
göğüs kalkanı bile almayı düşünmüştüm hani sütüm akıp ziyan olmasın diye
alışveriş yaptığımız yerde satıcı kadın humana çayları bizde indirimli dediğinde ne gerek var süt artırıcı çayı ne yapayım diye düşündüm ve kadını hiç tınmadım
doğumdan sonra her annenin sütünün olduğunu sanıyordum
hamileliğimde korktuğum şey ya çocuğumu emziremezsem ya mememi tutmasa
hamileliğimde kaç defa rüyamda doğum yapmışım kızım olmuş ve ben kaygıyla ona mememi tutturmaya çalışıyrm biraz uğraşıyorum ve tutuyordu
kızım memeyi tuttu ama süt gelmedi..normal doğum olmasına rağmen 2-3 hafta sonra sütüm geldi
damlaya damlaya göl olmuyor olsa olsa 20 ml oluyor

Kızlar nasılsınız umarım ufak tefek sorunlar dışında herkes iyidir.
Bugün kızım beni çok korkuttu. Uyuyodu beşiğinde Allahtan bende yanında duruyordum minicik bir öksürük sesi geldi hemen beşiğine baktım kuzum Öksürmeye başlamış baktım zorlaniyo henen kucağıma alıp ters çevirip sırtına vurdum ama düzelemëdi gözleri kaymaya ve morarmaya başladı öyle korktumki elimde minicik yavrum boğuluyodu aklım çıktı sarsalamaya başladım annem de yok çığlık atmaya başladım sonra ayaklaindan tutup baş Aşağı sirkeledim ve serin bir nefesten sonra ağlamaya başladı minik kuşum. Kızlar ömrümden ömür gitti o kadar çok korktum ki anlatamam duygularımı , gun boyu bakıp bakıp ağladım yavrucuma bide dün burada nurgu nun paylaştığı yazıyı okumuştum o da hep aklimdaydi dunden beri bir paranoyakligim üstümdeydi şimdi daha beter korktum çocuğun başından ayrılamiyorum . Bugün ya yanında olmasaydım ya tuvalete falan gitmiş olsaydım uyuyo diye Allahim düşündükçe zangir zangir titriyorum offff çok şükür ki o anda başındaydim yoksa söylemek düşünmek bile istemiyorum

canm çook geçmiş olsun kulak iltihabını nasıl farkettin
ben banyodan sonra kulagını temizlerken birinde kulak cubugu sararıyo götürmem lazım mı acaba:18:

nasıl arttırdım bize de yazar mısın hayatım belki faydası olur bize de.. fırsat bulupta yazarsan sevinirim..

Sutun nasıl arttı canım o kadar merak ettım ozel olarak bısyler yaptın mı?
Bebsınde ıyılesır ıns kısa zamanda.bende sorcm aynı soruyu nasıl anladn ıltıhap oldugunu

Tesekkur ederim kizlar. Iltihabi doktora goturunce doktorumuz soyledi . Onceki gun cok agladigini soylemistim. Burnu hic acilmiyordu ne yapsam. Iki gun ust uste sabaha karsi oksuruyordu. Meger burun tikanikligi kulaga vurmus ve iltihap baslamis. Antibiyotik agri kesici ve ates dusurucu verdi. Burun tikanikligi ates de yaparmis cunku. Ilerleyen zamanda hala devam ederse alejik olup olmadigina bakacak ama simdilik aspirator ve serum fizyolojikle acmaya calisacagim gunde 5 kez

Gelelim sut meselesine. Ben bu sut konusunda ilk basta cok sikinti cekmistim. Bebegimi hic emziremeyecegimi sanip agladim. SUt yok diye agladim. Ama sanirim duzene girdi. Sutumu en cok artiran sey emzirme kampi: yani birkac gun surekli bebegi emzirmek is yapmamak, yeyip yatmak. Bebek her istediginde emzirdim. O uyurken ben de dinlendim. Yemek yedim yattim yorucu is yapmadim. Bu donemde bebegim surekli kucagimda uyuyordu. Ikinci gun sutum bitti sandim bebek cekti cekti bos geldi. Ama ertesi gun memeler tam randiman calismaya basladi.

Yediklerime gelince. Sutum sadece bebege yetiyordu sagamiyordum. Ama deneme yoluyle sutu artiran besinleri kesfettim.
Dereotu, semizotu, yesil salata, sut ve sutlu tatli, hosaf, helva, bulgur.

Bu yazdiklarimdan semizotu ve dereotu inanilmaz artiriyor. Semizotuyla yogutlu salatasini yapiyorum, dereotunu da salataya dogruyorum. Su an goguslerim yine doldu sukurler olsun Humana cay ve rezene de iciyorum sik sik. Es ve ev isi konusunda da biraz daha rahatladim kafama gore takiliyorum bu da stresimi azaltti. Sanirim bunun da etkisi cok.

canım fitili atmadan önce zeytinyağına bularsan canı yanmaz
Tamam canim aklimda olsun. Ucte birini ver demisti doktor. Tam ittiremedim iceri o kadar cok agladi ve zorlandi ki kiyamadim. Cok az bir parca girdi ve o bile ise yaradi

Gecmis olsun canim. Benim oglum da kusmaya basladi ben de diken ustundeyim.

Bebegi parmaklarini yalayan var mi benimki gibi? Emzigi atip elini yumruk yapiyor ve yiyor resmen Ne yapamaya calistigini anlamadim. Acliktan da degil. Bir de gaz cikarirken ciglik atiyor, kivraniyor. Fitil koyunca kaka yapti ama hala ciglik atiyor azicik gaz icin

canım çok geçmiş olsun walla iyi cesaret ayaklarından baş aşağı etmek...benim aklıma gelmezdi artık aklımda bulunur...bizimkininde biraz önce battaniyesi yüzünü örtmüştü öylesine baktım aklım çıktı görünce allahtan yan yatırmıştım..sanırım mart annesinin çocuğunun öldüm haberinden bu yana hepimiz hassaslaştık...rabbim kimseye öyle bi acı yaşatmasın

Canim sende ameda almistin degil mi memnun msn

Sağol cnm Allah hepimizin yavrularıni korusun gözetsin...
Parmak yalamata gelince benimki de aynı şeyi yapıyor bütün elini yunruk yapip sapir şupur yaliyo çok tatlı bişey yer gibi
Cnm banada bikaç gün önce annem söylemişti öyle hatırladım panik anında. Çok dikkat etmek gerekiyo bugünlerde şöyle bir 3-4 aylık olsalardı biraz daha az korkariz o zaman ....

Canim sende ameda almistin degil mi memnun msn

hatuny ben hiç memnun değilim diğer pompaları bilmiyorum o yüzden ameda hakkında yorum çok yapamıyrum ama eğer bütün pompalar böyleyse bence hiç işe yaramazlar...sağımdan sonra elimle sıkıyorum memeyi daha fazla çıkarıyorum...en pahalısı buydu süt artsın diye en pahalısı olsun aklım kalmasın dedim ama yanıldım sanırım...sen memnunmusun bu soruyu sorduğuna göre galiba sende memnun değilsin

Amin canim. Bebegimin kivrandigini gozlerinden yaslar bosandigini gormek cok uzucu.

demek senin bebek de emiyor elini. Tek olmadigima sevindim

Canım bu yanlış bilgileri nerden edindin sen? Benim dahs kırkım bile çıkmadı ama löşi kanamam ( lohusalıkta olan kanama) biteli 1 haftadan fazla oldu. Pazartesi de koyu renkte kanama başladı. Doktora gittim regl olduğumu söyledi. O öyle senin dediğin gibi 40 güne falan bakmıyor tatlım. Ben de bu konuya açıklık getirmek istedim.

Arkadasim,
Panik olma ve internetteki en kotu senaryolari okuma derim. Ben de hipotrioid hastasiyim ve ilk kizimda oldum oldum dirildim acaba o da hasta mi diye. Beni bir cocuk profu cok korkutmustu
Yenidogan tarama testleri, bebek ilk dogdugunda hastanede topuktan kan alinarak yapiliyor, sonrasinda bir saglik kurumunda bebegin 7. Gunu testi tekrarlatiyorsunuz. Saglik bakanligi bir anormallik oldugu taktirde aile ile temasa geciyor. Eger yenidogan tarama testini yaptirmadiysaniz pzt sabahi saglik ocaginiza gidip doktor ile konusun.
Tsh ve st4 referans araliklari disinda cikiyors,st4 referans araligi altinda ve tsh referans araligi uzerinde, zaten sizi testi yapan hekim endokronologa yonlendirecektir. Bebeklerde hipotrioid ihmal edilmemesi gereken bir hastalik, ne kadar erken teshis ve tedavi edilirse o adar iyi, panik olmadan hemen doktorunuzla konusun. Dedigim gibi beni cok panik etmislerdi ve agla agla pztsiyi zor etmistim. Sakin benim yaptigim hatayi yapmayin, cok sukur sonrasinda bir sorun cikmadi ama dedigim gibi o 2 gun 40 sene yaslandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…