2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Arkadaslar,
Bu testleri tekrarlamalarinin asil sebebi " false positive"dedigimiz yani aslinda hasta olmadigi halde yaniltici sekilde sonuclanan vakalari ayird etmek. Doktorumuz yenidogan taramalarinda pozitif sonuc gorursek korkmamazi ve testi tekarlatmamizi salik verdi. Sadece iki kere sonuc pozitif cikarsa hemen cocuk endokronologuna gidilmeli ve tedaviye baslanmali. Hepimiz saglikli gunler:)

Canım yanlıs anlamıssın ben 40 gun suren kanamalara bınaen konustum.kı lohusa durumu 15 gunde surebılır 25 gunde.bu zaten herkesn bıldıgı bısy

canım çok sağol ama korkmamak elde değil tedavisi kolay ondan korkmuyorum ama geç kalmaktan korkuyorum iki seferdir yüksek çıkıyo bebek 2 aylık oldu 3 hafta sonra tekrar kan vercez 3 aydan sonra tedaviye başlasak geç olabilir mi diye korkuyorum

Degerleriniz referans araliginin disinda mi? Tam degerleri ve referanslarini yazar misiniz?

Sevgili arkadaslar,
Kisa bir zaman sonra (1ay icerisinde) evimizi tasiyacagiz ve elimdeki sutlerin bir kismini ihtiyac sahibi bir bebekle paylasmak isterim. Surekli kontrol altinda ve saglikli bir anneyim, beslenmeme dikkat ediyorum ( yani sutumun saglikli olduguna inaniyorum ki kendi kizim da bunu dogruluyor cocuk doktorumuza gore)
Istanbul Kemerburgaz-Gokturk bolgesinde oturan ve sut ihtiyaci olan tanidiklariniz varsa lutfen benimle iletisime gecsinler.
sevgiler

boy-kilo topiği açtık cnm oradan da bakabilirsin gel beklerizbenim oğlum 1 ayda 5 cm uzadı 1,5 ay kontrolünde 8 uzamıştı toplamda

o beslenme süresince (yani max 1-2 saat) duruyor sonra tekrar dondurucuya konulmuyor canım onlar

canım acaba açlık dışında bir nedenden ağlıyor olabilir mi? dr. ne diyor?

ben de eşime yapıyorum öyle şeyler, dışarıda yürüyüş yaparken arabayı genelde o kullanıyor ve sürekli uyarıyorum ama ortada birşey yok halbuki güvenirim eşime..annelik işte

Eki Görüntüle 765350 bu hareket için tek suçum uyutmaya çalışmak :26:
maşallah çok şirin ya, o gıdıyı yerim ben

canım inan bir çok kişi aynı şeyi yaşıyor bakma yeri geliyor mış gibi yapıyoruz pollyannacılık oynuyoruz fln ama çoğumuzda azaldı o dediklerin biraz doğal sürecin payı var biraz etraftan duyduklarımızın biraz hormonların.. kim içi rahat ede ede bebişini bırakabilir ki ama zamanı gelince de elbet işlerimize döneceğiz özleye özleye merak ede ede geçecek sanırım o zamanlar

geçmiş olsun canım umarım kısa zamanda sağlığına kavuşursun, taş düşürme ağrısı doğum ağrısından fenadır derler Allah yardımcın olsun

pavlov'un iti gibiyiz
et zil salya
bizde durum
kavga çıngırak meme
kavga çıngırak mama
çok güldüm ben buna, işin kötü yanı biz it veletler pavlov oluyor yani

çok geçmiş olsun canım, çok zor bir deneyim olmuş gerçekten

kızlar günaydınkesintisiz 6,5 saat uyumuş olmanın mutluluğu ile yazıyorum.. uyku rutinini yaptık, oğlanı yatağına koyduk sakince kendi kendine uyudu sonra ben de uyumuşum bir uyandık ki sabah olmuş emzirdim tekrar uyudu 2 saat, uyurken de bol gülücük biriktirmiş her yere dağıtıyor şimdi umarım bu pazar böyle keyifli devam eder ve hepinizin pazarı da keyifli geçeeer

canım bilgiler için teşekkürler.. ben bir de emzirme kampı ile ilgili birşey sormak istiyorum bunu yaparken bebek uzun uyursa örneğin 3 saat falan uyandırıp emziriyormusun yoksa uyanmasını mı bekliyorsun yani burda mantık bebeği istedikçe emzirmek ve aralarda da sadece yemek yiyip dinlenmek di mi? birde her seferinde iki göğüs mü emziriyorsun ve emzirdikten sonra mutlaka sütünü sağıyor musun?

benim oğlumda elini yumruk yapıp yalıyor sırf onun için çok i,stemesemde emzik veriyorum..

maaşallah size canım allah bozmasın.. uyku rutini derken yani örneğin banyo-giydirme-ışıkları kapatma-beşiğe yatırma-emzik dayama falan gibi birşey mi bir de benimki sallamadan uyumuyor ki bir elimizle emziği ağzına tutup(kendi atıyor) bir elimizlede sallıyoruz ahh kendi kendine uyusa ne güzel olur..

kızlar sütümü arttırmak için göğüs yaralarım acısada sağmak istiyorum ama oğlum 2 saatte bir en çok emizyor ve sağarsam sanki dolmuyormuş gibi geliyor ben mi yanlış düşünüyorum nasıl yapsam sağsammı 2 saat sonra biriken süt oğluma yeter mi ve sağmak sütümü arttırı mı?

çok geçmiş olsun canım
şükür başındaymışsın valla bizim bıcırıkta sürekli tıkanıyor sırtına vuruyom poposuna vuruyom güç bela düzeliyor her seferinde aklım başımdan gidiyor ya geçmesse diye benimde aklımda bulunsun ters çevirmek yoksa hiç aklıma gelipte yapmazdım sayende öğrenmiş oldum saolasın canım

geçmiş olsun hemen atlatırsınız umarım
geçmiş olsunnn
maşallah size valla bende uğraşıyordum bu uyku rutini için benim oğlan bu aralar daha beter oldu akşam
19 dan sonra uyuyamıyor kucakta uyuyor yerine koyunca uyanıyor sabaha kadar devam ediyor böyle sabah 9 da tamamen uyanıyor 1 saat ayakta durup uyuyu veriyor 2-3 saat anlamıyorum ki geçesi gündüzünemi karıştı ne oldu nasıl düzelicek bilmiyorum uykusuzluktan başım ağrıyor (

kızlar birde şu milupanın rezenesini aldım gazı için dr 15cc ver dedi günde kaç sefer ne kadar vermeliyim sizler nasıl veriyorsunuz hazırlanışıda arkasında kaynamakta olan suya atıp altını kapatın soğutup verin diyor sizde öylemi yapıyorsunuz dün verdim ilk kez ama bizde bir değişiklik olmadıbu çay işe yarıyormu yaramıyormu acaba :)

Son düzenleme:
kızlar annem umsuluk mudur nedir ondan olmuşsun diyor 1 haftayı geçti ağrım fazla yok ama sağ göğsüm acayip şiş küçük göğüslüyüm sütlü sol taraf 80 sağ taraf 95 o kadar şiş yani sık sık emziriyorum ama inmiyor böyle bir şeyle karşılaşan var mı. ne yaptınız?

Suyun içinde sesi çıkmayan kızım giydirilme aşamasında ortalığı yıkıyor resmen etinden et kopuyormuş gibi ağlıyor

maşallah suphanalllahh SU GİBİ....

İLK AY 1 CM 2.AYDA 5CM UZAMIŞ PAŞAM

NİRAN BURUN ASPİRATÖRÜNÜ SORMUŞSUN CANIM ALINTI YAPMAYI UNUTMUŞUM
BEBEĞİN BURNUNA GELEN KISMINI BURNUNA SOKUYOSUN DİĞER APARATTA SENİN AĞZIINDA
HÜÜÜÜÜÜÜÜP DİYE ÇEKİYOSUN UCUNSA SÜNGER VAR AĞZINA GELMEZ

Bizim yok ama ben seminere katılmıştım. bu konudan bahsettiler sakın ovmayın o kendiliğinden geçecek demişlerdi.

Selm hanimlar nasilsiniz ayy artik ne pc ne tv le alakam kaldi surekli ev yemek tmzlk cocuk koca boyleyim sıkldm gezmeyede cikartmiolar 40 olmadi die catlicem 27 gunluguz biz bgn dikislerim 23 gunlken tamamn dstu kizn gbei 18 gunlken asimiza az kaldi rabiam suyu banyoyu bi sevioki ablalari grmelisiniz ya kizlr bi sey sorcam malum yaz hava sicak nemli birasi bazen bzen dedigim genellikle esio pencereleri komple actikmi. kizimi citcitli uzerine ayakli pijama uzun kollu giydiriorum sizler nasil giydirionus bebisleri

Kizlar birsey daha sorcam ya bnm kiz hirlliyor gibi bzen hapsiriyor oksuruyor normalmi yoksa kiz usuttumu atesi filan yok ama????

Suyun içinde sesi çıkmayan kızım giydirilme aşamasında ortalığı yıkıyor resmen etinden et kopuyormuş gibi ağlıyor

aynı benim oğlum da öyle.. giydirene kadar bi taraflarımdan ter akıyo valla..

Kizlar birsey daha sorcam ya bnm kiz hirlliyor gibi bzen hapsiriyor oksuruyor normalmi yoksa kiz usuttumu atesi filan yok ama????

burnu tıkanmıştır canım serum fizyolojik döküp aspiratör ile çek bence..

ben izmirdeyim oğlum yarım kollu badi ile duruyor ve klima da açıyorum 27-28 derece olsun içerisi diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…