dr brown ' s geniş ağızlı biberon aldım. fakat akışkanlığı baya fazla. nuk'un biberonu daha yavaş akıtıyordu. hemen bitiremiyordu çocuk. şimdi hemen bitiriyor mamayı. benim göğsümü iki dakikadan fazla emmiyor o yüzden. akışkanlığı azıcık azalsa bırakıyor hemen.
benim biberonda mı sorun var, yoksa dr. brown's biberonları hep öyle mi?
bu arada doğum günümü kutlayan arkadaşlara teşekkür ederim.
canım öncelikle nice sağlıklı yaşlar dilerim.. sen önce göğsünü sonra biberonu veriyorsun dimi çünkü böyle yapmazsan bebek memeyi emmez.. bir de medela calma biberon siparişi verdim ben çünkü oğlum bir kere bile biberon alsa emmesi bozuluyor zaten çok düzgün emmiyor ağzını kapatıyor hep.medela calma için iyi yorumlar okudum burada kullanan arkadaş vardı sanki onlar da memnunlar mı yazarlarsa iyi olur..bir de onu dene istersen..
dr brown ' s geniş ağızlı biberon aldım. fakat akışkanlığı baya fazla. nuk'un biberonu daha yavaş akıtıyordu. hemen bitiremiyordu çocuk. şimdi hemen bitiriyor mamayı. benim göğsümü iki dakikadan fazla emmiyor o yüzden. akışkanlığı azıcık azalsa bırakıyor hemen.
benim biberonda mı sorun var, yoksa dr. brown's biberonları hep öyle mi?
bu arada doğum günümü kutlayan arkadaşlara teşekkür ederim.
Benimki yenidogan icin yavas akis bazlikli daha sonra obur basliga gececem ama benim dar demistim ucuza aldim diye
kızlar sütümü arttırmak için göğüs yaralarım acısada sağmak istiyorum ama oğlum 2 saatte bir en çok emizyor ve sağarsam sanki dolmuyormuş gibi geliyor ben mi yanlış düşünüyorum nasıl yapsam sağsammı 2 saat sonra biriken süt oğluma yeter mi ve sağmak sütümü arttırı mı?
Bu arada disari cikarlen sutumu sagoyorum en bastan beri memeyi birakir diye bisey yok bebekler anne memesiyle biberonu iyi ayirt edecek zelaya sahipler anne kokusunun yerini bisi tutmaz.
burnu tıkanmıştır canım serum fizyolojik döküp aspiratör ile çek bence.. ..[/QUOTE .!.:Nerden edinebilirim ben onlari cnm
canım öncelikle nice sağlıklı yaşlar dilerim.. sen önce göğsünü sonra biberonu veriyorsun dimi çünkü böyle yapmazsan bebek memeyi emmez.. bir de medela calma biberon siparişi verdim ben çünkü oğlum bir kere bile biberon alsa emmesi bozuluyor zaten çok düzgün emmiyor ağzını kapatıyor hep.medela calma için iyi yorumlar okudum burada kullanan arkadaş vardı sanki onlar da memnunlar mı yazarlarsa iyi olur..bir de onu dene istersen..
Nerden edinebilirim ben onlari cnm
Ben hamileyken almistim medela biberon internette ki yorumlara bakarak ama oglum bir defa bile almadi onun disin da 3 farkli marka biberon veriyorum hepsini aliyor, emzikte tutuyor gögsüme de hic itiraz etmiyor.. Birtek medela yi istemiyor.. Insallah senin ki alir
evet önce emziriyorum. ama fazla emmiyor bu ara. o emdikten sonra sağıyorum baya süt çıkıyor. uğraşmak istemiyor. sütün akışı iyiyken 2-3 dakika emip bırakıyor
Kizlar birsey daha sorcam ya bnm kiz hirlliyor gibi bzen hapsiriyor oksuruyor normalmi yoksa kiz usuttumu atesi filan yok ama????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?