2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Arkadaslar yaklasık ıkı haftadır makatımda kesılme hıssı var nete baktım Anal Fıssur dıyor :26: amelıyata kadar gıdıyor sonu.sızce o mudur ne yapayım doktora gorunmelı mıyım var mı bunu yasayan ??

dr brown ' s geniş ağızlı biberon aldım. fakat akışkanlığı baya fazla. nuk'un biberonu daha yavaş akıtıyordu. hemen bitiremiyordu çocuk. şimdi hemen bitiriyor mamayı. benim göğsümü iki dakikadan fazla emmiyor o yüzden. akışkanlığı azıcık azalsa bırakıyor hemen.

benim biberonda mı sorun var, yoksa dr. brown's biberonları hep öyle mi?

bu arada doğum günümü kutlayan arkadaşlara teşekkür ederim.

canım öncelikle nice sağlıklı yaşlar dilerim.. sen önce göğsünü sonra biberonu veriyorsun dimi çünkü böyle yapmazsan bebek memeyi emmez.. bir de medela calma biberon siparişi verdim ben çünkü oğlum bir kere bile biberon alsa emmesi bozuluyor zaten çok düzgün emmiyor ağzını kapatıyor hep.medela calma için iyi yorumlar okudum burada kullanan arkadaş vardı sanki onlar da memnunlar mı yazarlarsa iyi olur..bir de onu dene istersen..

evet önce emziriyorum. ama fazla emmiyor bu ara. o emdikten sonra sağıyorum baya süt çıkıyor. uğraşmak istemiyor. sütün akışı iyiyken 2-3 dakika emip bırakıyor

Benimki yenidogan icin yavas akis bazlikli daha sonra obur basliga gececem ama benim dar demistim ucuza aldim diye

Benimki yenidogan icin yavas akis bazlikli daha sonra obur basliga gececem ama benim dar demistim ucuza aldim diye

Bu arada disari cikarlen sutumu sagoyorum en bastan beri memeyi birakir diye bisey yok bebekler anne memesiyle biberonu iyi ayirt edecek zelaya sahipler anne kokusunun yerini bisi tutmaz.

En cok sut uretimi gece oluyor zatem bebekte gece cok emmiyor eger uyuyam bir bebekse seminkide.bir gogsunu ver bir gogsunu sagom ocin sakla birini emzirdigin gibi digerini sag tekrar uyudugunda iki memede bos oldugu icin vucut sut uretiyor otomatik.mesela bem gece 10.da yatiriyorum kizimi 1de 3te ve 6da kalkiyor.onda bende yatıyorum.onla ama.sagacagun saati sen sec

Bu arada disari cikarlen sutumu sagoyorum en bastan beri memeyi birakir diye bisey yok bebekler anne memesiyle biberonu iyi ayirt edecek zelaya sahipler anne kokusunun yerini bisi tutmaz.

Canım benim oğlum 1 haftalıkken biberona alışıp memeyi bırakmak istedi ki ben emzirip kalanı sağıp uyuyrken içiriyordum uyanıp biberon istiyordu memeyi almıyordu ağzına çabaladım baya i memeye döndürmek için
Şimdi de sütün akış hızı azalınca emmeye üşeniyor ben de burada hem biberon hem meme verenleri okuyup çol özeniyorum çünkü oğlumun tek besin kaynağı benim araba sürerken falan uyanıp acıkıyor bazen başlıyor ağlamaya o ınga dedikçe benim için gidiyor geçen gün trafik sıkıştı ne yapacağımı şaşırdım kaldım yolun oratsında en son arkamdakilere işaret edip arkaya geçtim de emzirdim iyi ki yanımda babam vardı. Arabyı ona verdim yalnız olsam napardım bilmiyorum artık ben ortada emzirirdim arkamda da arabalar beklerdi:)

Ben hamileyken almistim medela biberon internette ki yorumlara bakarak ama oglum bir defa bile almadi onun disin da 3 farkli marka biberon veriyorum hepsini aliyor, emzikte tutuyor gögsüme de hic itiraz etmiyor.. Birtek medela yi istemiyor.. Insallah senin ki alir

Nerden edinebilirim ben onlari cnm

eczanelerde var hayatım otribebe benimkinin markası..

biraz zor alıyormuş bebekler 2-3 gün ısrar etmek gerekiyormuş inşallah alır deneyeceğim ama ne güzel sizin bebekler biberona da memeye de hayır demiyor ama benim oğlum zaten emme konusunda sorunlu bir kere biberon verdim geçen gün hemen değişti emmesi..

evet önce emziriyorum. ama fazla emmiyor bu ara. o emdikten sonra sağıyorum baya süt çıkıyor. uğraşmak istemiyor. sütün akışı iyiyken 2-3 dakika emip bırakıyor

canım o zaman nuktan memnunsan kullan ama biraz da inatlaşmayı denesen sütün varsa aç bırakırsan mecbur emecek nasıl olsa biraz zorlanırsın ama değer bence sen bilirsin yine tabi..

ya kızlar bu benim oğlum emerken üst dudağını kapatmaktan vazgeçmiyor hatta 1-2 gündür daha da kötüleşti ağzını açıyor memeyi veriyorum kapatırken alt dudak dışarda onda sorun yok ama üst dudağını içeri büküyor elimle düzeltmeye çalışıyorum ama olmuyor memelerimin her geçen gün daha çok yara olmasını geçtim birde doğru emmediği için sütte çok gelmiyor sinirleniyor.. ben doğduğu zamandan itibaren emzik verdim ona bağlıyorum çünkü doğduğunda ilk 3-4 gün gayet güzel emiyordu bence emzik bozdu.. ben napmalıyım tecrübeli anneler veya bu konuda bir fikri olan var mı çok üzülüyorum süt gelmeyince sinirlenince bir de canımın acısı da tuzu biberi yani..

40ımız puff oldu uçtu gitti :)
biz geldik teteler 2 gün önce 40 uçurduk gezmelere gtti oğlum önce güzel bi kuruçeşme sahiline gttik ertesi günü annemleydim gezdik tozduk oğluşum sanki hergün farklı şeyler yapıo iyice gülücükler atmaya başladı kahkaha atar gibi yapıo sıpa bazende bu sabah iyi koklaştılar babasıyla :) bi yaramazlık yok bizde yani oğlum düzenli yaşamına devam edio geceleri mama veriodum 1 kere onuda kestim sütüm arttı pompa sayesinde sağıyorum sürekli inek gibi memeler dışarda gezmeye başladım artık evde :) düzenli kaka yapmaya başladı bnm ki mama az da olsa kabız ediodu böylesi daha iyi oldu sizde durumlar nasıl genel olarak 40lar çıktı herkesin sanırım düzene girdimi bebişler sorunlar devammı edio yoksa sorunu devam edenler allah yardım etsin 3 ay bttimi gaz fln kalmıo zaten yediklerinize de dkkt etmeye gerek yok alakası yok çnkü ilk kez dün kola içtim sancısı fln olmadı oğlanın bünyeyle alakalı bi durum bide sezaryen doğumlarında bebek çok gazlı olurmuş inş az kaldı gaz sıkıntıları bttimi uykularıda dzene girer zaten

Kizlar birsey daha sorcam ya bnm kiz hirlliyor gibi bzen hapsiriyor oksuruyor normalmi yoksa kiz usuttumu atesi filan yok ama????

canım drlar üşütsede şurup vermiyo, bol bol emzir geçer diolar.bizde de öle olmuştu ben bol emzirdim geçti.ama burnu tıkalı ise mutlaka aspiratör ve burun acıcı kullan.

bebeklerimizin derdine düştük kocaları ihmal ettik galiba biraz
en azından ben öyle yapmışım bugün anladım
oturmuş kızımı emziriyordum
öne doğru eğilmişim biraz
haliyle benim göbiş de eğilmiş
eşofmanımdan pırtlamış sağolsun jöle kıvamında olduğu için
kocacım da bana bakıyor o ara yandan yandan
geldi şap diye öptü göbişten
mıncıklıyor filan
dedim elleme şunu sinir oluyorum yumuşacık oldu iyice
e doğum yaptın olacak o kadar dedi
sonra biz konuşurken gülüşürken birden sen artık pek sarılmıyorsun bana demez mi
içim burkuldu resmen
hemen sarıldım sımsıkı o da tabi
hakikaten düşündüm de önceden evde kocamla birbirimize temas etmeden durmazdık
ya yan yana otururduk ya beraber uzanırdık çekyata
sarılırdık sürekli filan
şimdi benim bütün derdim kızım olmuş
canım kocacımı nasıl ihmal etmişim farkında bile değilim

demem o ki siz de belki benim gibisinizdir ama farkında değilsinizdir canlar
arada kocalarla da ilgilenmek lazım unutmayalım
onları da öpelim sarılalım filan

beylikdüzü marmarapark avm de biraraya gelelim dedik
buluşup yüz yüze tanışalım ddik eee kızlar ses cıkmadı
loverlover kesin geliyor powerr de kesin geliyor
diger arkadaşlar ses cıkmadı sizlerden kesin bi gün belirleyelim ben bi sayfa actım zaten gelcekler ordanda burdanda bana ulaşşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…