2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Bizim yok ama ben seminere katılmıştım. bu konudan bahsettiler sakın ovmayın o kendiliğinden geçecek demişlerdi.

Kesinlikle ovmayın enfeksiyon kapar demişti doktorumuz. Annem ve kayınvalidem ısrarla ov diyorlardı oysa. Yok şişermiş iyice yarmak zorunda kalırlarmış. Doktorum söyledikten sonra hiç ellemedim ve kendiliğinden geçti.

Kizlar birsey daha sorcam ya bnm kiz hirlliyor gibi bzen hapsiriyor oksuruyor normalmi yoksa kiz usuttumu atesi filan yok ama????

Benim oğluma da oldu doktoru ilaç vermedi. Serum fizyolojik sık ve emzir bol bol dedi. 2 güne iyileşti.

Canım bende Dr brown kullanıyorum. Üstünde natural flow yazıyor. İçinde mavi aparati var bebek emmedikçe süt akıtmıyor. Biz memnunuz.

Suyun içinde sesi çıkmayan kızım giydirilme aşamasında ortalığı yıkıyor resmen etinden et kopuyormuş gibi ağlıyor

Bizimki de aynı şekilde

aynıyız canım ya...oğluşkom canı isteyince emiyor,özellikle uykuluyken tıkıorum ağzına mememi ama ayıkken pek istemiyor biberona alıştığı için. sağdığımda da toplamda 2 göğüsten 20-30 cc anca çıkıyor. herşeyi denedim ama semizotu gerçekten işe yarıyor sanırım.yoğurtlu semizotu salatası yapıp yediğimde 30-40 cc kadar çıkıyor ehh işte anca o kadar işe yarıyor

geçmiş olsun canım acil şifalar inşallah...

bu haftaiçi buluşmayın,bi dahaki haftaiçi buluşun bende geleyim.anneme geleceğim çünkü İstanbul'a

moonletter cnm paylaştığın videolar çok faydalı teşekkür ederim.

bişey değil cnm umarım bidaha hiçbirimiz böyle bir deneyim yaşamayız. Rezene çayını bende aldım aynısını, cnm kaynamakta olan sudan biberona dökeceksin çayı da biberona koyacaksin sonra sogutup vereceksin yani ocakta kaynıyorken içine koymayacaksin çayı.

cnm 40 niz hayırlı olsun. Bizde aynı gün çıkarttık 40mizi. Oglusuna maşallah çok yakışıklı

bu da benim maviş meleğim canlar maşallah demeyi unutmayın

Eki Görüntüle 766228
maşallah güzel prensese çok güzel gözleri var nazar değmesin.

Kocişkom dq aynı senin kocan gibi aynı şeyi dedi bana , sen benimle hiç ilgilenmiyosun öpüp sarilmiyosun bana dedi. İçim burkuldu öyle deyince bende hemen öpüp sarıldım çocuk gibi sevindi kocalarinizi ihmal etmeyin kızlar. .. onlar bizim koca bebeklerimiz.

Taliaa.. canım yolculuk nasıl gectii ..nerelerdesiniz
Cuma günü yola çıkacaktıniz , yanilmadim dimi:44:

Kızlar kızım bu akşam acayip gaz sancısi çekti ağlaya aglaya canı çıktı Kıyamam ben ona evde herkes ağlamasına dayanamadi zor sakinledi saç kurutma makinası ile karnını ayaklarını ısıttik rahatladı hem sesi de hoşuna gitti. Nezaman bitecek bu gaz sancılari yavrumun ağlamasına içim dayanmıyo.

söylediğin iyi oldu canım çok makbule gçti saolasın güya 2. çocuğum ama hiç böyle şeyleri bilmiyorum ilkinde ne mama verdim ne biberon kulandım nede böyle çaylar yeni yeni öğreniyorum peki canım ne kadar veriyorsun bir seferde ve kaç kere veriyorsun bir günde bizimki cuk cuk içiyor çayı ne kadar verirsem vereyim yanlış vermek istemiyorum

kızlar ne yapacağımı bilmiyorum eylül ayında oğluma sünnet düğünü yapıcam kısmetse kızım çok küçük ozaman tam 3aylık olacak şimdiden gözümde büyüyor aslında biz hazirana koymustuk meleğimiz geldi ben bütün hazırlıklarımı yaptım eee oğlumda biliyo bu sene düğün yapacağımızı kardeşin olcak ertelememiz gerekiyor dedik şimdi ne zaman yapıcaz deyip duruyordu düşündük bir yaşındaki çocukla daha zor olur tam ayaklanma zamanı yabancı seçme zamanı eylüle karar verdik kızımda bende biraz yorulacağız bana dua edin hayırlısı ile atlatıyım şu düğünü

tabiki olr canım nedn olmasın beylikdüzüne yakınsan ayarlarız tarihi

3 saat icinde uyanmazsa uyandiriyorum canim. Bol bol dinlenip iyi besleniyorsun. Her seferinde iki memeyi de veriyorsun. Sagacak kadar sut kalmiyor bebek surekli emdigi icin o yuzden sagmadim ben.Her istediginde arandiginda meme veriyorsun.Simdi mesela iki saat olmadan emzirmiyorum avutmaya calisiyorum gaz yapmasi diye. Ama emzirme kampinda 5 dk sonra da istese emziriyorsun bebek bikana kadar. Ben faydasini gordum

Bugun gullacin da cok guzel sut yaptigini kesfettim

Bugun yine cok agladi yavrum. Gazini cikarirken agliyor cikardiktan sonra yine agliyor Birbirinden farkli birkac tane aglama modu gelistirdi. Bazen ciglik atasim geliyor fenalik basiyor bana Tekrar doktora goturucem pasami. derdi neymis ciksin ortaya iyice

Bu da benim zavalli minigim . Keske hep boyle gulse yavrum

Eklentiler

• $20130724_153343.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 31
daha çok küçük canım illa ki bozulduğu zamanlar olur ama biraz rahatladım olacak bu uyku işi onu anladım..rutine biz banyoyu koymadık çünkü gündüz yapıyor..bir tane uyku arkadaşı aldık(britbee) ve çok işe yaradı zaten işe yarayacağı belliydi çünkü bizim de elimizi kullanıyordu öncesinde uyku arkadaşı olarak. Bizim rutin şöyle öpüp yatırıp ışığı kapatıyoruz, doğa sesleri açıyoruz emziği verip uyku arkadaşını eline veriyoruz ama bir yandan da emziğe destek oluyor o sonra da odadan çıkıyoruz..bizim rutinin her bir parçasını neredeyse bebek seçti diyebilirim daha doğrusu ihtiyaç hasıl oldu ondan koyduk. Misal o emziği atmasın diye elimizi koydurtuyordu bir kaç defa hem kendi elimizle hem de uyku arkadaşı ile uyuttuk sonra elimizi çektik. Gürültüden kolayca uyanıyordu bu yüzden sabit gürültü olsun diye doğa sesi açtık (ilk haftadan beri), zaten ışıkta asla uyumuyor bu yüzden ışığı hep kapattık vs. Bu arada gece uyku kurallarına uyuyoruz (alt açma yok, sesli konuşma yok, yatak boş vs.)

ayy maşallah ne güzel gülmüş..pozu da iyi yakalamışsın canım ben bir türlü yakalayamadım gülerken makineyi görür görmez gülmeyi kesiyor ..umarım paşanın kısa zmanda çözülür sorunu öp bizim için

Cnm üzerinde 100cc ye bir tatlı kaşığı diyo ben ziyan olmasın diye 50cc ye yarım tatlı kaşığı koyup bununda yarısını veriyorum, geri kalaninida en fazla 3 saat icinde kullanabilirsin ama fazlası iyi değil cnm rezeneyi de cok sık vermemek lazim.bunu da her akşam değil de gaz sancisi çektiği akşamlarda veriyorum

uyku düzenin ilgimi çekiyor gece saat kaçta yatırıyorsun oğlum okadar düzenliydiki 19 yaşındaydım herşey yoluna birşekilde girdi bebeklliğinden beri 10.30ta yatakta herşeyi düzenlidir ama seninde dediğin gibi her çocuk birolmuyor kızım çok uğraştırıyor beni acemileştiriyor ki bunda okadar dikkat ediyorum özen gösteriyorum olmuyoooor... sakınan göze çöpmü batıyor ne bide ışığı kapamameselesi gece nasıl görüyorsun karanlıkta benim kzım çok kusuyor gece uyusamda bi gözüm açık diken üstü uyku düzeninin saatlerini söyleyebilir misin gündüz içinde gecerlimi sabahları aynı saatte uyandırıyormusun mesela çok uzun oldu

ışığı kapatıp holün ışığını açıyoruz biz gece lambası denedik olmadı çareyi böyle bulduk..gündüz uykuları henüz düzenli değil ama genelde banyodan sonra uyuyor gündüz rutini yapmıyoruz sadece emziği veriyoruz saati epey kayabiliyor bazen hem öğle hem sabah bazen sadece öğle uyuyor..gece otursun gündüze de el atmayı düşünüyorum. Uyku rutinini uyumak istediğini belli edince yapıyoruz (saçını oynuyor, ağzını açıyor esniyor vs) henüz saat belirlenmedi ama 8, 8:30 civarı oluyor uyuyup uyanıyor sonra ihtiyaçlar karşılanıyor (emme, gaz, alt değiştirme, tulum giyme vs.) sonra biraz seviyoruz oynatıyoruz(belki bu ara zamanı ilerde gece sütü zamanı fln yaparız diye düşünüyorum) saat 11, 11-30 civarı oluyor uyku rutinini yine tekrarlıyoruz ve gece de 1-2 kere uyanıyor emmeye(ama onlarda gazı çıkarıp yatıyor-rutin yok)..Dediğin gibi canım her çocuk bir olmuyor, "aman böyle de olur muymuş" dediğim şeyler oldu gitti..hepsinin ihtiyacı farklı farklı oluyor demek ki. Bir de dikkatimi çekti 40'ı çıkınca cidden değişiyormuş son iki haftadır oturuyor bizim düzenler daha da tam oturmuş değil

Canım bende Dr brown kullanıyorum. Üstünde natural flow yazıyor. İçinde mavi aparati var bebek emmedikçe süt akıtmıyor. Biz memnunuz.

:

bnimki de ondan ama benimki akıtıyor emmeden de. montajını yanlış yaptım desem öyle çok farklı bi montajı da yok. bilemedim.

Cnm uyku düzenini çok güzel ayarlamışsıniz bravo size.... benim bu dediklerin arasında tek yapamadığım şey alt açmak çünkü benim kızım her emmeden sonra baya kaka yapiyo altıni açmak zorundayim , , altını almazsam da rahatsız olduğu için uyumuyo . Mesela şu an uykusu iyice açıldı ağlıyo nasıl yapicam ben bu uyku düzenini?

Merhaba taze annisler bircok kisi sut artirrma konusunda yazmis haziranin basinda dogum yaptm benimde ilk baslarda yetmiyordu sutum komposto lokum rezene humana dereotu soganli bulgur pilavi denediklerim arasinda aslinda az yada cok hepsinin faydasini gordum ama duzenli beslenme aliskanligi ve istahi olan biri degilim o yuzdn yeme icme ile devamli ugrasip arttiramadim sutumu gecici oldular hep bunlarin arasinda en faydalisi humanaydi ama... Neyse sonra gnc nin malt hapini kesfettim brewer yeast ismi gunde 12 18 tane yutulan birsey kutusunda %100 kurutulmus bira mayasi oldugu yaziyor. Yani malt icecekleriyle ayni islev fakat onlara gore cok pratik icerisinde 500 adet var ben su an 2. Kutumu kullaniyorum ve faydasini gordum. Sut arrtirmaya calisanlar icin de belki denemek isteyen olur diye yazim dedim... Hepimize bol sutlu gunler ins...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…