2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ameliyattan olmayabilir. doktora sorsan
ben de 18 haziranda oldum
sadece dikişler ben buradayım diyor bazen.

tek başına bebege de bakarsın, evinide temizlersin yemegini de yaparsınn hiç korkma,
birileri varken gözünde büyüyor ama tek başına kalınca aslında daha kolay oldugunu farkediyorsun,

benim oğluş sabah 8 de fix kalkar şaşmaz saatii, 10 gibi uyumaya gecer tekrar,
o uyurken sabah 10 gibi yemeklerimi yapıp dolaba koyuyorum, (en sevmedigim işden başlıyorum )
çamasır varsa makinayı çalıştırıyorum, akşamdan yıkanmış olan bulaşıklarımı makinadan boşaltıyorum,

benim oğlış uyanmış oluyor 11.30-12.00 arası, tekrar onla uğraşıyorum altını temizle emzir gazını çıkart (artık kolay çıkarıyor çok şükür)

sonra onu anakucagına koyup koridora koyuyorum sürekli o odadan başka odaya geçtigim için beni duymalı diye
makinaya attıgım çamaşırları asıyorum, süperge makinasını açıp evi süpürüyorum, viledayla heryerin tozunu alıyorum,
fakat bunları yaparken sürekli yüksek sesle kendi kendime konusuyorum sesimi duymadıgı zaman aglıyor çünkü
canım oğlumm anne bulaşıkları yerleştirecek, evi süpürecek, sen anneyimi izliyorsun, ölürüm ben sanaaaa diye diyeee işlerimi yapıyorum ben işlerimi bitirdigimde o iyice sıkılmış oluyor basıyor çığlıgı en sonunda , hemen kucagıma alıp yarım saat evde turluyoruz biraz oğlum dik dursun diye, sonra tekrar emziriyorum ve uyuyor,
işlerim bitmiş oldugu için banyonun kapısı açık 2 dakikada banyo denmez duş alıp çıkıyorum, dışarı çıkaracagım için ben hazırlanıyorum, onunda eşyalarını arabasını hazırlıyorum, uyanınca emzirip hemen dışarı çıkarıyorum markete falan gidiyoruz, ihtiyaclarımızı alıyoruz,
eve döndügümüzde saat 17.00 18.00 civarı oluyor, hemen onu yıkıyorum, tekrar yatırıyorum,
bu kez babamız gelene kadar bende onunla yatıyorum, babası 19.30 gibi geliyor o oğluşu severken ben sofrayı hazırlıyorum, malum oruçlu o iftarını yaparken oğluşu ben alıyorum, gece 11- 12 ye kadar uyutmuyoruz sürekli kucagımızda,, sonra gece çok güzel uyuyor

bazen bir gün yaptıgım yemek 2. güne kalıyor fazla oldugu için öyle durumlarda yemek yapmıyorum, çamaşır hergün olmuyor ama 3 günde bir oluyor, bulaşık hergün fix oluyor
anlıyacagın planlı ve programlı olursan çok güzel idare edersin hem sıkılıp bunalmamış olursun, hareket iyidir,

bebeklerin ilk 1,5 ayı çok zor ama 2 aylık olduklarında inanın düzeliyorlar o ağlamalar gaz sancıları bitiyor büyüyorlar biraz daha sabredin çok az kaldı bu duruma gelmenize

bugün yine tartılmaya gittik her hafta olduğu gibi.1 haftada 200gr almış bebeğim dışarı çıkmak iyi geldi anne kız dönüşte market alışverişimizi de yaptık.yarın yolculuk var, tatile gidiyoruz yazlığa.kaba taslak eşyalarımızda hazır.son olarak herşeyi toparlıyım dedim ama maalesef üst daireyi su basmış geldiğimizden beri tadilat yapıyorlar saat 6 ya kadar sürecekmiş.sanırsın makina bizim evde o çekiç bizim kafaya iniyor Allahım bebeğim zor uyudu.kaçtık arka odaya.sıcaaak , yapacak bi sürü bi sürü iş var nasıl yetişecek:44:
yine bana hüsran

napim bebiş uyudu bende vurup kafayı yatayım işler bi süre bekleyecek artık

selam kızlar ben en sonunda ıst oh bee gece uçaktan indim sabah pazara gıttım resmen yürümeyi özlemışm geçmişi okuyamadım telden gırıyorum

selam kizlar ? bebislerr nasil? biz yarin 2 aylik oluyoruzz inslh ilk asimizi olcagizz kismetse..kizlarr dogumdan 40 gune kdr kanamam oldu ve bitti.. 3 gun sonar normal adet gordum ..bi hafta surdu oda biti diyip sevinirken dun yine adet oldum bi hafta araylaa.. sizing kanamaniz nasil oldu .. benm gibi olan varmi ? sIKILdim kan gormekden nere kdr surcek buu ... ben istedim 6 ay olmasin ama olmadi bide derler sut adett olmayi engelerr bende hic ole bisi olmadi sizin adet dongulerinz nasil merak edimm..?

Kızlar ya bişey soracağım. Bazılarınız bebeğim babasıyla bana gülümsüyor,aguluyor,elleriyle kollarıyla oynuyo.r,oyuncaklara bayılıyor falan diye yazıyorsunuz,bende telaşa kapıldım.Çünkü oğlum 43günlük ve suratıma bazen bakıyor,mama yerken ya da gazını çıkarırken.İlgisini elime aldığım oyuncaklarıyla falan çekemiyorum,1-2sn bakıyor sonra başka bi noktaya dalıyor.normal mi sizce?

aynısını bende yaşıyorum bizde 43 günlüğüz.bebeğim rüyasında gülüyor kahkaha atıyorda bize gelince nanay :44:
dün çıngırak gibi bi hediye geldi çır çır ses çıkarıyor.onu denedim ben.mesela sağa bakarken soldan salladım.dinledi
dinledi bi süre sonra yavaşça başını çevirip sesin geldiği yöne baktı.
sonradan babasıda şştt şştt yaptı sağ tarafından babasının sesine baktı yavrum.
bide kafasını iyiden iyiye kaldırmaya başladı.boynunu kullanabiliyor artık yavaşça tabi...
bende bitek bizde böyle oluyor sanıyordum...nerde kahkahalar agular...

saol canım cevabın için sizden cevaplar geldikçe bugün daha sakinim. emzirmeyi dediğin gibi yapıorım bu gün. ben iki memeyi vermeiodum tek memeyi verip öbür emzirmeye saklıordum diğer memeyi baştan hatalıyım yani. birde bugün 2 çaykaşığı rezene verdim 2 saat sallamadan uyudu yalnız bende yanında yattım gaz sancısı geldikçe elini tutp sakinleştirdim uyuduktan 1 saat sonra da uyandı ozaman emziği verdim tekrar daldı

işte bizimki o derin uykuya geçemior sallamadınmı hemen açıor gözleri meme arıor. bu gaz olayı olmasa zaten uyucak yavrucuklar. bide karınları toksa tabi

allah kolaylık versin hepimize canım. işte o tükenme durumu sütüm gelmior die hep oluor bende. gaz yapmasın die çoğu şeyi yemiodum şimdi tekrar yemeye başladım gazı olsada tok ağlasın bari bebeğim die. bugünde gazdan duramıoruz ben sab simplex kullanıorum ve zeytin yağı ile masaj yapırum gaz için iyi gelio gibiydi, bugün onlar da işe yaramadı

Biz bugun 57 günlüğüz. İnanki 43 ile 57 arasında cok fark var. Merak etme. Sen karşına al bol bol konus çenesine agucuk yap seni anlıyormuş gibi kucağına al yüzü dışarıya bakarken odaları gezdir eşyaları anlat şarkı söyle istediğin tepkileri alamasan bile yap, inan bir süre sonra farkı göreceksin. :)))

Tam olarak senin gibi :)) ama saka yapmıyorum tam olarak senin gibi 1 hafta arayla 2 kez oldu bugun 57 günlüğüz dün bitti bakalım bi daha gelmezse. Bu arada ben doktora gittim hersey yolunda içerisi tertemiz dedi

kızlar ben sezeryan oldum bugün 40 günlüğüz dikişlerimin hemen bitiminde 20 günlükken falan sivilce gibi bişey çıkmıştı ve ucunda sert ip gibi bişey vardı krem rengi ip gibi.. 2 gün önce baktığımda etrafı kızarık değildi bugün baktım tam sivilce gibi olmuş ve ip hala duruyor hafif çekmeyi denedim hani belki gelir küçük bir kalıntı falan mı diye zo rlamadım ama gelmiyor gibi.. iç dikişlerin ucu falanda dışarımı attı acaba napıcam ben ya bi korktum yani başına böyle birşey gelen varmı?

hanımlar benm oglan sabahtır aglıyo
son zamanlarda ıyıce huysulaştı başlarda ıyıydı birde eskisi gibi emmiyo acaba sütüm azaldı da açlıktan mı uyumuyo
gögsümü sıktıgım zaman ucundan sut geliyo eger süt olmasa gelmez herhalde

Canım o ıpten bende de vardı ama ıkı ucta ve 10 gunlukken gel aldır demıslerdı gıttım aldırdım.bı taraftan kesıp cekmıstı doktor ıpı.sanırım sennkı farklı canım aldırma gıbı bı durum olmadı dımı

Sorunlar ne kadar da aynı
Benim oğlum da uyumuyor sabahtan bu yana ne yaptımsa olmadı 40ından sonra gerçekten değişti sanırım enerjisi arttı yorulmadan uyumuyor
Bi de akşamüstü boğazına süt kaçırdı sanırım öksürüyor annem yanımdaydı bir panik oldu normalde sırtına vurnca geçerdi vur vur geçmiyor ben de hemen denizkızının yaptığı gibi arkasını çevirip salladım Allah razı olsun gerçekten denizkızı ben onu bilmesem elimi ağzına atcam dye uğraşırdım muhtemelen
Geçenlerde gece de oldu Allahtan uyanıp hemen kaldırdım gerçekten Allahtan.. Bi de eşim yok o olmayınca hep diken üstünde gibiyim bütün sorumluluk bende annem hiç karışmıyor hem pek bilmiyor hem de müdahale etmek istemiyor londrada yalnız olcam alışayım diye başından beri karışmıyor ben öyle istemiştim ama bayılazağım diyorum bazen:)

Canım olta ipi gibi bir ip bende de var ve duruyor öyle ben de panik yaptım acaba doktor gel dedi de ben unuttum mu diye yarın spiral taktırmak için gitcem sorcam bakalım

canimm daha kucuk her cocuk bir olmaz...agulamasina daha var naptin sendee ...seni takip ediyosa azda olsa ve seslere ani irkilme veriyosa normaldir.. BENIM oglanda hep sol tarafina bakiyor digger taraflarada bakio ama genelde bas sola cevrili ..dikkatimiz hep cekiyo doktora sormayi unutuyrom..sizinkilerde bole bi haraket varmi kizlar basini ora ceviriyo nere koysamm sak sak yapiyorumm oyuncak saliyorum saga bakiyo soluna daha cok bakiyo YARDIM EDERMISINIZZ

bende de var canım benim dışarıda dikiş yok yapıştırma mı ne diolar öyle izin bitiminde sağ tarafta o ip. bende heralde içimde dikiş var onun ucu dışarıda kalmış die düşünüordum. ameliyattan sonra birkez gittim ozamnda daha canım yanıodu bakmaya dokunmaya korkuyodum oraya farketmedim hep mi vardı sonradan mı oldu bilmiorum. 40 mız çıkınca gidicem kontrole ozaman öğrenebilcem ne olduğunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…