iyi yöntem bende deneyeyim bakalım ama bizimki ağlamaya bir başlıyorki hiç sorma valla akıllara zarar. nasıl sabrederim bilmem
Bebegın kac kg canım
5 bçuk civarı canımHadı samımı olsun da yanı senın sutunun azlıgını coklugunu bılmelerı samımıyetten bıle ote bence ama sen esıne bu samımıyetı kıskandıgını bellı etme bu durum hosuna gıdıyo olabılır hosuna gıttıkce de uzatır senın canın daha cok sıkılır canım
Benim akıyorBende kendi kendime yorum yapıyordum. Memişlere neden ikizler dediklerini anlıyorum. Birine bişey olsa diğeride etkileniyor Bebek birini emerken ikizide süt akıtıyor
ay çok komik arabayla gezmeye gidecez zannediyorSeni akıllı bıdıkkk
bugünden itibaren ben artık kendimce bir yöntem denemeye başladım. Gittiğim odada yanıma koyuyorum sürekli konuşuyorum ilk ağlamasında kucağıma almıyorum. Gittikçe alışır belki. Çok mızıldamaya başlarsa yanına gidip seviyorum gülüyorum öpüp geri geliyorum ama kucağıma almıyorum. Bugün bu yöntemi deneyerek yatak odamı toparladım oda yanımda durduÖdül olarakta kucağıma alıp oda oda gezdik. Müziği açıp dans ettik birlikte. Böyle böyle alışırsa süre gittikçe uzar diye umut ediyorum.
Biz geçtik totomuza büyük geliyor gerçi ama 2 numara bacaklarında kırmızı iz yapıyordu. gevşek bağlayıncada taşırıyordu . Benimkinin cildi çok hassas kucağımıza alınca sıkmasak bile bacakları morarıyor. Yatırınca bişey yok ama kucağımıza alınca bacakları morarıyor damarları görünüyor.5 kiloyuz zaten 3 numarada 4-9 kilo yazıyor.
Bizde 5 kiloyuz hala 2 numaradayız. Bacaklarını kıpkırmızı yapmaya başladı ama. Üstünde 6 kiloya kadar diyor aslında.
Dün kızartmasın diye gevşek bağladım bu seferde kakası üstüne taşmış hep.
Bebegın kac kg canım
5 bçuk civarı canım
O zaman 2 numara aldıgımız paketı hıc acmadan gerı gondermem lazım.
dun aksam 8 den gece 1 e kadar oglum kendını yırtarcasına sesının son volumuyla agladı emzır yok salla yok gezdır yok hoplat zıplat yok yok yok hıcbısy kar etmedı cocuga ve artık esımde bende tum umıtlerı yıtırmısken aklıma altını acmak geldı.ınanın altını actıgım gıbı cocuk bıcak kesıldı ve ılk tepkı gulmeye basladı.esımde bende kalakaldık oyle :26: sonra dank ettı tosuna bezı kucuk gelıyo olabılır dedım takmadım cocuga bez.az once kendını yırtan cocuk melek oldu bı anda.alt acma pedını sardım altına buyuk bı pıjama gıydırdım ıkı sallamada uyudu.sabah dogru bıraz battı etraf ama sımdı coktan yıkandı temızlendı bıle
.
Aman ben ettım sız etmeyın kıymayın yavrulara :26: ve kendınıze
O zaman 2 numara aldıgımız paketı hıc acmadan gerı gondermem lazım.
dun aksam 8 den gece 1 e kadar oglum kendını yırtarcasına sesının son volumuyla agladı emzır yok salla yok gezdır yok hoplat zıplat yok yok yok hıcbısy kar etmedı cocuga ve artık esımde bende tum umıtlerı yıtırmısken aklıma altını acmak geldı.ınanın altını actıgım gıbı cocuk bıcak kesıldı ve ılk tepkı gulmeye basladı.esımde bende kalakaldık oyle :26: sonra dank ettı tosuna bezı kucuk gelıyo olabılır dedım takmadım cocuga bez.az once kendını yırtan cocuk melek oldu bı anda.alt acma pedını sardım altına buyuk bı pıjama gıydırdım ıkı sallamada uyudu.sabah dogru bıraz battı etraf ama sımdı coktan yıkandı temızlendı bıle
.
Aman ben ettım sız etmeyın kıymayın yavrulara :26: ve kendınıze
yazıkk kıyamam yavruyaaadilleride yokki dertlerini anlatsınlar. Ayrıca ben her gün sabah 9 dan 11 e kadar altını açık bırakıyorum havalandırıyorum. sonra banyo yaptırıp bağlıyorum
yazıkk kıyamam yavruyaaadilleride yokki dertlerini anlatsınlar. Ayrıca ben her gün sabah 9 dan 11 e kadar altını açık bırakıyorum havalandırıyorum. sonra banyo yaptırıp bağlıyorum
Dogdugundan berı hıc aglamadıgı kadar agladı dun gece Allah benı ıyı etsın dedım hıc mı aklına gelmez ınsanın ne kotu anneyım ben cocuk nerdeyse dıle gelcek sorun bezde anne dıcek benım jeton hala dusmuyo :26:
Benım de hep aklımda acıp havalandırmak cok hosuna gıdıyo oglumun ama buranın havasına guvenemıyorum korkuyorum cocugu hasta ederım dıye.bız yazın basından berı yorganla takılıyoruz 1 ay kadar sıcak oldu havalar sımdı camı bıle acamıyorum.kısa kollu ve tek kat gıydırdım hep ama altını acıp bekletmeye cesaretım yok hıc
Dogdugundan berı hıc aglamadıgı kadar agladı dun gece Allah benı ıyı etsın dedım hıc mı aklına gelmez ınsanın ne kotu anneyım ben cocuk nerdeyse dıle gelcek sorun bezde anne dıcek benım jeton hala dusmuyo :26:
Benım de hep aklımda acıp havalandırmak cok hosuna gıdıyo oglumun ama buranın havasına guvenemıyorum korkuyorum cocugu hasta ederım dıye.bız yazın basından berı yorganla takılıyoruz 1 ay kadar sıcak oldu havalar sımdı camı bıle acamıyorum.kısa kollu ve tek kat gıydırdım hep ama altını acıp bekletmeye cesaretım yok hıc
sen ağrıdaydın dımı. Haklısın hasta olmasın. Soğukta bebekte gaz yaparmış. Burası sıcak. Açıyoz biz çok hoşuna gidiyor rahatlıyor çocuk. Düşünüyorumda koca halimle özel günlerimde mahvoluyorum pedlerden. Yazık yavrucuklar onlar ne yapsın.
bize katılmak isteyenler saat 2 de marmaraparkta olsun
http://www.kadinlarkulubu.com/haziran-anneleri/635602-haziran-anneleri-bulusuyor.html
bu linkten takip edebilirsiniz
esenyurt beylikdüzü anneleri gelmek isteyen yokmu
çok sağol canım ALLAH HEPİMİZİN çocuğunu bizlere bağışlasıncnm çok çok çok geçmiş osun, siz neler yaşamışsınız öyle Allah evladını sana bağışlamış, ve gerçekten nekadar güçlü bir bebekmiş ne kadar çok acıya dayanmış yavrum içim sızladı okurken. Allahım size başka acı hastalık yüzü göstermesin inşallah....
çok sağol canım Allah hiç birimize yaşatmasın böyle şeylerGecmıs olsun canım benım sonunda mutlu olmussun ya o herseyı unutturur ne kadar sukretsen az.. Ins yasamazsn bı daha benzerı durumlar
çok şükür canım geçti, hatırlamak bile istemyorum artık...okurken benim tüylerim diken diken oldu allah bilir sen neler yaşamışsın. Çok şükür geçti.
amin canım çok sağol çok şükür artık iyiyiz...canım çok çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın ve rabbim bebeğine sağlık sıhhat versin.şimdi bebişinin iyi olduğuna çok sevindim.
çok sağol canımm...çok geçmiş olsun. İnşallah bebeğinin de senin de en kötü günleri bu anlattıkların olsun, bundan sonra yüzünüz hep gülsün.
çok sağol canım Allah hiç kimseye yaşatmasın...ve aleyküm cnm hoş geldin ne güzel bi haber cnm çok çok geçmiş olsun inşallah herşey bundan sonra daha güzel olur sizin için çok sevindim yavrunun sağlığına kavuşmasını ve evinize gelmenize Rabbim bi daha yaşatmasın kimsenin başına da vermesin inşallah
biz bugün 35 günlük olduk bir haftadır acımıyor artık benim, lansinosh krem sürdüm hep geçti ama ben 2 haftadır emziriyorum daha,canım emzirme kampı nedir?hala göğüs yarasından dertli olan var mı?
benim geçmek bilmiyor bir türlü. acısı çok fena. emzirmekten soğudum. anne sütünün önemini bilmesem hep mama vercem.
emzirme kampı yapmak istiyorum ama bu yaralarla cesaret edip yapamıyorum bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?