2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

iyi yöntem bende deneyeyim bakalım ama bizimki ağlamaya bir başlıyorki hiç sorma valla akıllara zarar. nasıl sabrederim bilmem

Bizimkide bir ağladımı etinden et koparıyorlar öyle cıngar çıkarıyor. O safhaya getirmek istemiyorum yoksa susturmak çok zor oluyor. Bir iki mızıldanıyor sinyalini veriyor hemen alıyorum kucağıma Kucağa alışsın ya. Ben zaten 1 ay sonra işe gideceğim. çocuğumu zor göreceğim. Birlikte başbaşayız. alıyorum kucağıma öpüyorum seviyorum. o bana doysun ben ona doyamammmmda. Kucağımda dolaşıyoz kucağımdayken yemek yiyorum. Her şeyi kucakta yapıyorum. biraz büyüsün kendime wrap siling alacağım onuda içine koyup yapışık ikiz gibi dolanacağız Çok bağlandım ona uyurken bile kucağımdan indirmek istemiyorum geri içime alasım var

Bence abartıyorsun. Bunda kıskanılacak bişey göremiyorum ben. Sonuçta arkadaşlarından fikir edinmek içinde söylemiş olabilir. İçinde evli olan çocuğu olan, çevresinden fikri olanlar yorum yapmıştır şunu yesin bun yesin diye. Benim eşimde konuşuyor. Pompa alırken arkadaşına sormuştu. İyi niyetli olmak lazım. eşleri çok sıkmamak lazım. Herkesin kendi fikri ama böyle basit şeyler ile moralini bozma. Eşinle aranada kıskançlık tartışması koyma. Sen onu hiç kıskanmıyormuşsun gibi davran. Bırak o seni kıskansın. Bu kadın neden beni kıskanmıyor diye paralasın kendini

Bizde 5 kiloyuz hala 2 numaradayız. Bacaklarını kıpkırmızı yapmaya başladı ama. Üstünde 6 kiloya kadar diyor aslında.
Dün kızartmasın diye gevşek bağladım bu seferde kakası üstüne taşmış hep.

bizde aynı durumdayız 40 mız çıktı bizde zıvanadan çıktık diyebiliriz gaz sancımız tavan yaptı kakamızı zeytinyağı içmemize rağmen yapamıyoruz ve uyuyamıyoruz en önemlisi kafayı yemek üzereyim uyuanıkken 2 dk durmuyor hep kucakta hamak beşiğinde anakucağında yerde falan durmuyor gerçi kucaktada durmuyor anca sürekli oda oda gezersek bir müddet duruyor emerken sürekli ıkınmaktan kavga etmekten ememiyor bol bol hava yutuyor snrada gazdan ağlıyor uykudan bayılıyor uyumamak için direniyor kucakta dalıyor ama yerine koyunca hemen uyanıyor şansa uyanmadıysada ıkınmak için uyanıyor ne gece ne gündüz hep böyle of demiyim diyorum emme konusunda çok canım sıkılıyor kilo alımı düşücek beslenemiyor bence o yüzdende sürekli emmek istiyor ( kızlar birde cahilliğime verin ama bişey sormak istiyorum ben pompa almamıştım çalışmıyorum nasıl olsa diye şimdi bir arkadaşım bende vardı sana sende oksa veriyim dedi alırım tamam dedim ama ne işime yarıycak pek bilemedim ben evdeyim yanındayım hep dolaba falanda süt koymama gerek olmuyor böyle olunca ilkindede kullanmamıştım. ben mi yanlış biliyorum lazım olurmu lazım olursa neye ve nasıl lazım oluyor alıyım mı sizce yoksa bana lazım değil se lazım olan birine versin

çok sağol canım ALLAH HEPİMİZİN çocuğunu bizlere bağışlasın

hala göğüs yarasından dertli olan var mı?

benim geçmek bilmiyor bir türlü. acısı çok fena. emzirmekten soğudum. anne sütünün önemini bilmesem hep mama vercem.

emzirme kampı yapmak istiyorum ama bu yaralarla cesaret edip yapamıyorum bir türlü.

çok sağol canım Allah hiç kimseye yaşatmasın...

biz bugün 35 günlük olduk bir haftadır acımıyor artık benim, lansinosh krem sürdüm hep geçti ama ben 2 haftadır emziriyorum daha,canım emzirme kampı nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…