2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bana doktorum 15 günlükken gittiğimde hiç dikişini alıcamı falan demedi sadece 40 ın çıkınca gel dedi.. beni korkutan o ipin etrafının şimdi sivilce gibi kızarık olması bende doktora gidicem ama zaten korkuyodum şimdi hepten korkuyorum valla.. allah hayırlara çıkarsın ne diyim..

süt var mı yok mu paronayası çok fena bişi ve olup olmadığı yetip yetmediği tam bi muamma. bende her uyumadığında ağladığında sütüm mü yok acaba die düşünüorum. ama seninki gazdan felanda olabilir hemen sütüm az mı die düşünüp moralini bozma

kızlar bide bizim çocuk doktoru bir memeden emerken diğerinden süt geliorsa anne sütü yeterlidir demişti ilk kontrolümüzde. sizin her emzirişte diğer memeden süt akıyor mu?

Son düzenleme:

bence o göğüs yapısıyla ilgili... diğer memeden süt akmıyorsa sütün yetmiyordur ifadesi de kesinlikle yanlış. 1 agustosta 2 aylık olucaz. gögüslerimi sagdığımda her bir gögsümden 80 ila 100 ml arası süt geliyor ve bir kere bile giysim ıslanmadı. burda arkadaşlar emzirirken diğer gögüse kalkan takıyorum süt birikiyor falan diyince şaşırıyorum.

Canım olta ipi gibi bir ip bende de var ve duruyor öyle ben de panik yaptım acaba doktor gel dedi de ben unuttum mu diye yarın spiral taktırmak için gitcem sorcam bakalım

o ip kendiliğinden düşüyo arkadaşlar ben 1 ay bitiminde gittim gitmeden bi gün önce düşmüş haberim olmadan baktım yok. dr rahmin eski boyutuna ulaşmış dedi.şimdi ise dikişlerim acıyo baya gecmişti oysaki

vaaaaayyyy be...

Süpermiş programlama süper yanlız bebeğin ana kucağında durabiliyor bizde 65 günlük olduk fakat uyanıkken bırakıp tuvalete bile gidemiyorum hemen vıyaklamaya başlıyor.Ana kucağında durma süresi maximum 10 dk. onuda arabayla gezicez zannediyor susuyor.Arabaya binip kontağı çevirince gıkı çıkmıyor ev tipi aldığım ana kucağında hele hiç durmuyor.Değişirmi sence offfffffff çok imreniyorum ana kucağında oturan bebeklere

benim oğlumda durmuyor ana kucağında hala kendi kendine vakit geçiremiyor nasıl alıştırabilirim acaba

benim emzirirken diğerinden akıyor ama bence göğüs yapısıyla ilgili çünkü birinden çok az gelmesine rağmen yinede akıyor

benim oğlumda durmuyor ana kucağında hala kendi kendine vakit geçiremiyor nasıl alıştırabilirim acaba

canım evde ana kucağında benimkide durmuyor en fazla 10 dk yada 1 saniyee..arabada duruyor ağlamadan oturuyor.onuda ben alıştırmadım en başından beri öylee.kendi kendine vakit geçirebilmesi benimde şuan en çok istediğim şey..mesela şuan kucağımda uyukluyor tek elle bişeyler yazmaya çabaladım

Merhaba arkadaslar cok yazamasamda ara ara yaziyordum bugun bebegim 46 gunluk oldu ve hala uzamis sariligi devam ediyor anne sutu sariligiymis ve bi zarari yokmus ama ben yinede kafama cok takiyorum resmen psikolojim bozuldu bebegimde cok zor bir bebek hic durmuyor asil mesele kiskanc olmayan ben esimi kiskanmaya basladim gerci hakliyim bu konuda benim sutumn azaldigini falan is arkadaslariyla paylasiyor yani bana fazla samimi geliyor sizce abartiyormuyum cok fazla saglikli dusunemez oldum yardiminiza ihtiyacim var

Kızlar dırek olaya gırıyorum 3 numaralı beze gecen var mı ? Varsa bebısler kac kıloyken gectınız ?

Farklı konulara temas edıcez ama kesınlıkle abartmıyorsun ben olsam olay halıne getırırdım.samımıyetını kıskanmaktan once senın sutunu arkadasları nıye bılsın kız o kocana boyle seyler anlatılmaz de sonra da kıskanabılırsın

Canım olta ipi gibi bir ip bende de var ve duruyor öyle ben de panik yaptım acaba doktor gel dedi de ben unuttum mu diye yarın spiral taktırmak için gitcem sorcam bakalım

Kızlar bazılarında dıkıs olayı farklı oluyo benım bı arkadasım da sezeryan oldu ona da dememısler gel dıkıs alalım dıye hatta ben gıdıcem dıyınce sasırmıstı ve onun ıpı kendılıgnden dusmustu sanırım sızınkı de oyle

Son düzenleme:

benmde en cok ıstedıgım sey bebegimin anakucagı beşik vs gibi bi yerde kendi kendine bi yarım saat olsada kendi kendine oynaması
benmkide uyanır uyanmaz kucak ıstıyo, kucakta bile mızmız bu ara ayagımda sallayınca susuyo devamlıda sallanmazki ama nasıl alıştırcaz bilmiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
bende sallıyorum öyle uyuyor kucak istiyor gezinmek falan. birde gazımız çok olduğundan huysuzuz. aklıma gelmişken gazı olduğunu karnının sertliğine bakarak anlayabilirmişiz dr bana öyle söyledi. aslında hareketli şeyler ilgisini çekiyor. ben oyun halısı düşünüyorum biraz daha büyüyünce. şimdide eşimle hamak salıncak almaya karar verdik. balkonda açık havada süper uyuyo bkınıyo etrafa.taşınmadan önceki evimizde babam balkona kurmuştu. ama şimdiki evimizde öyle bir şansımız yok

kızlar bide bizim çocuk doktoru bir memeden emerken diğerinden süt geliorsa anne sütü yeterlidir demişti ilk kontrolümüzde. sizin her emzirişte diğer memeden süt akıyor mu?

Benim akıyor Bende kendi kendime yorum yapıyordum. Memişlere neden ikizler dediklerini anlıyorum. Birine bişey olsa diğeride etkileniyor Bebek birini emerken ikizide süt akıtıyor

ay çok komik arabayla gezmeye gidecez zannediyor Seni akıllı bıdıkkk

bugünden itibaren ben artık kendimce bir yöntem denemeye başladım. Gittiğim odada yanıma koyuyorum sürekli konuşuyorum ilk ağlamasında kucağıma almıyorum. Gittikçe alışır belki. Çok mızıldamaya başlarsa yanına gidip seviyorum gülüyorum öpüp geri geliyorum ama kucağıma almıyorum. Bugün bu yöntemi deneyerek yatak odamı toparladım oda yanımda durdu Ödül olarakta kucağıma alıp oda oda gezdik. Müziği açıp dans ettik birlikte. Böyle böyle alışırsa süre gittikçe uzar diye umut ediyorum.

Kızlar dırek olaya gırıyorum 3 numaralı beze gecen var mı ? Varsa bebısler kac kıloyken gectınız. ?

Biz geçtik totomuza büyük geliyor gerçi ama 2 numara bacaklarında kırmızı iz yapıyordu. gevşek bağlayıncada taşırıyordu . Benimkinin cildi çok hassas kucağımıza alınca sıkmasak bile bacakları morarıyor. Yatırınca bişey yok ama kucağımıza alınca bacakları morarıyor damarları görünüyor. 5 kiloyuz zaten 3 numarada 4-9 kilo yazıyor.

iyi yöntem bende deneyeyim bakalım ama bizimki ağlamaya bir başlıyorki hiç sorma valla akıllara zarar. nasıl sabrederim bilmem

ben ona son günlerde su çareyi buldum yoksa iş yapamıyorum yüz üstü yatırıyorum veriyorum emzigi agzına orda biraz bakınıyo sonra bi bakıyorum kendi kendine uyumuş kucaga alıştırmayın alıştırdıysanızda hemen bırakın bebekler bu zamanlarda alışkanlıklarını kolay bırakırlar ama tabi beslendikten sonra baya bi oynuyoruz konuşuyoruz jimlastik yapıyoruz anca öyle bunlarda geçer he bu arada ana kucagı hiç fayda etmiyor onu bende denedim eller ayaklar sürekli hareket halinde

ben hala 2 numardayım ama geçeceğim galiba 3 numaraya

Bebegın kac kg canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…