Canım o ıpten bende de vardı ama ıkı ucta ve 10 gunlukken gel aldır demıslerdı gıttım aldırdım.bı taraftan kesıp cekmıstı doktor ıpı.sanırım sennkı farklı canım aldırma gıbı bı durum olmadı dımı
bende de var canım benim dışarıda dikiş yok yapıştırma mı ne diolar öyle izin bitiminde sağ tarafta o ip. bende heralde içimde dikiş var onun ucu dışarıda kalmış die düşünüordum. ameliyattan sonra birkez gittim ozamnda daha canım yanıodu bakmaya dokunmaya korkuyodum oraya farketmedim hep mi vardı sonradan mı oldu bilmiorum. 40 mız çıkınca gidicem kontrole ozaman öğrenebilcem ne olduğunu
hanımlar benm oglan sabahtır aglıyo
son zamanlarda ıyıce huysulaştı başlarda ıyıydı birde eskisi gibi emmiyo acaba sütüm azaldı da açlıktan mı uyumuyo
gögsümü sıktıgım zaman ucundan sut geliyo eger süt olmasa gelmez herhalde
süt var mı yok mu paronayası çok fena bişi ve olup olmadığı yetip yetmediği tam bi muamma. bende her uyumadığında ağladığında sütüm mü yok acaba die düşünüorum. ama seninki gazdan felanda olabilir hemen sütüm az mı die düşünüp moralini bozma
kızlar bide bizim çocuk doktoru bir memeden emerken diğerinden süt geliorsa anne sütü yeterlidir demişti ilk kontrolümüzde. sizin her emzirişte diğer memeden süt akıyor mu?
Canım olta ipi gibi bir ip bende de var ve duruyor öyle ben de panik yaptım acaba doktor gel dedi de ben unuttum mu diye yarın spiral taktırmak için gitcem sorcam bakalım
bende de var canım benim dışarıda dikiş yok yapıştırma mı ne diolar öyle izin bitiminde sağ tarafta o ip. bende heralde içimde dikiş var onun ucu dışarıda kalmış die düşünüordum. ameliyattan sonra birkez gittim ozamnda daha canım yanıodu bakmaya dokunmaya korkuyodum oraya farketmedim hep mi vardı sonradan mı oldu bilmiorum. 40 mız çıkınca gidicem kontrole ozaman öğrenebilcem ne olduğunu
tek başına bebege de bakarsın, evinide temizlersin yemegini de yaparsınnHiç korkma,
birileri varken gözünde büyüyor ama tek başına kalınca aslında daha kolay oldugunu farkediyorsun,
benim oğluş sabah 8 de fix kalkar şaşmaz saatii, 10 gibi uyumaya gecer tekrar,
o uyurken sabah 10 gibi yemeklerimi yapıp dolaba koyuyorum, (en sevmedigim işden başlıyorum)
çamasır varsa makinayı çalıştırıyorum, akşamdan yıkanmış olan bulaşıklarımı makinadan boşaltıyorum,
benim oğlış uyanmış oluyor 11.30-12.00 arası, tekrar onla uğraşıyorum altını temizle emzir gazını çıkart (artık kolay çıkarıyor çok şükür)
Sonra onu anakucagına koyup koridora koyuyorum sürekli o odadan başka odaya geçtigim için beni duymalı diye
Makinaya attıgım çamaşırları asıyorum, süperge makinasını açıp evi süpürüyorum, viledayla heryerin tozunu alıyorum,
fakat bunları yaparken sürekli yüksek sesle kendi kendime konusuyorumSesimi duymadıgı zaman aglıyor çünkü
Canım oğlumm anne bulaşıkları yerleştirecek, evi süpürecek, sen anneyimi izliyorsun, ölürüm ben sanaaaa diye diyeee işlerimi yapıyorumBen işlerimi bitirdigimde o iyice sıkılmış oluyor basıyor çığlıgı en sonunda , hemen kucagıma alıp yarım saat evde turluyoruz biraz oğlum dik dursun diye, sonra tekrar emziriyorum ve uyuyor,
işlerim bitmiş oldugu için banyonun kapısı açık 2 dakikada banyo denmez duş alıp çıkıyorum, dışarı çıkaracagım için ben hazırlanıyorum, onunda eşyalarını arabasını hazırlıyorum, uyanınca emzirip hemen dışarı çıkarıyorum markete falan gidiyoruz, ihtiyaclarımızı alıyoruz,
eve döndügümüzde saat 17.00 18.00 civarı oluyor, hemen onu yıkıyorum, tekrar yatırıyorum,
bu kez babamız gelene kadar bende onunla yatıyorum, babası 19.30 gibi geliyor o oğluşu severken ben sofrayı hazırlıyorum, malum oruçlu o iftarını yaparken oğluşu ben alıyorum, gece 11- 12 ye kadar uyutmuyoruz sürekli kucagımızda,, sonra gece çok güzel uyuyor
Bazen bir gün yaptıgım yemek 2. Güne kalıyor fazla oldugu için öyle durumlarda yemek yapmıyorum, çamaşır hergün olmuyor ama 3 günde bir oluyor, bulaşık hergün fix oluyor
Anlıyacagın planlı ve programlı olursan çok güzel idare edersinHem sıkılıp bunalmamış olursun, hareket iyidir,
Bebeklerin ilk 1,5 ayı çok zor ama 2 aylık olduklarında inanın düzeliyorlar o ağlamalar gaz sancıları bitiyor büyüyorlar biraz daha sabredin çok az kaldı bu duruma gelmenize
tek başına bebege de bakarsın, evinide temizlersin yemegini de yaparsınnhiç korkma,
birileri varken gözünde büyüyor ama tek başına kalınca aslında daha kolay oldugunu farkediyorsun,
benim oğluş sabah 8 de fix kalkar şaşmaz saatii, 10 gibi uyumaya gecer tekrar,
o uyurken sabah 10 gibi yemeklerimi yapıp dolaba koyuyorum, (en sevmedigim işden başlıyorum)
çamasır varsa makinayı çalıştırıyorum, akşamdan yıkanmış olan bulaşıklarımı makinadan boşaltıyorum,
benim oğlış uyanmış oluyor 11.30-12.00 arası, tekrar onla uğraşıyorum altını temizle emzir gazını çıkart (artık kolay çıkarıyor çok şükür)
sonra onu anakucagına koyup koridora koyuyorum sürekli o odadan başka odaya geçtigim için beni duymalı diye
makinaya attıgım çamaşırları asıyorum, süperge makinasını açıp evi süpürüyorum, viledayla heryerin tozunu alıyorum,
fakat bunları yaparken sürekli yüksek sesle kendi kendime konusuyorumsesimi duymadıgı zaman aglıyor çünkü
canım oğlumm anne bulaşıkları yerleştirecek, evi süpürecek, sen anneyimi izliyorsun, ölürüm ben sanaaaa diye diyeee işlerimi yapıyorumben işlerimi bitirdigimde o iyice sıkılmış oluyor basıyor çığlıgı en sonunda , hemen kucagıma alıp yarım saat evde turluyoruz biraz oğlum dik dursun diye, sonra tekrar emziriyorum ve uyuyor,
işlerim bitmiş oldugu için banyonun kapısı açık 2 dakikada banyo denmez duş alıp çıkıyorum, dışarı çıkaracagım için ben hazırlanıyorum, onunda eşyalarını arabasını hazırlıyorum, uyanınca emzirip hemen dışarı çıkarıyorum markete falan gidiyoruz, ihtiyaclarımızı alıyoruz,
eve döndügümüzde saat 17.00 18.00 civarı oluyor, hemen onu yıkıyorum, tekrar yatırıyorum,
bu kez babamız gelene kadar bende onunla yatıyorum, babası 19.30 gibi geliyor o oğluşu severken ben sofrayı hazırlıyorum, malum oruçlu o iftarını yaparken oğluşu ben alıyorum, gece 11- 12 ye kadar uyutmuyoruz sürekli kucagımızda,, sonra gece çok güzel uyuyor
bazen bir gün yaptıgım yemek 2. güne kalıyor fazla oldugu için öyle durumlarda yemek yapmıyorum, çamaşır hergün olmuyor ama 3 günde bir oluyor, bulaşık hergün fix oluyor
anlıyacagın planlı ve programlı olursan çok güzel idare edersinhem sıkılıp bunalmamış olursun, hareket iyidir,
bebeklerin ilk 1,5 ayı çok zor ama 2 aylık olduklarında inanın düzeliyorlar o ağlamalar gaz sancıları bitiyor büyüyorlar biraz daha sabredin çok az kaldı bu duruma gelmenize
benim oğlumda durmuyor ana kucağında hala kendi kendine vakit geçiremiyor nasıl alıştırabilirim acabaSüpermiş programlama süper yanlız bebeğin ana kucağında durabiliyor bizde 65 günlük olduk fakat uyanıkken bırakıp tuvalete bile gidemiyorum hemen vıyaklamaya başlıyor.Ana kucağında durma süresi maximum 10 dk. onuda arabayla gezicez zannediyor susuyor.Arabaya binip kontağı çevirince gıkı çıkmıyorev tipi aldığım ana kucağında hele hiç durmuyor.Değişirmi sence offfffffff çok imreniyorum ana kucağında oturan bebeklere
benim emzirirken diğerinden akıyor ama bence göğüs yapısıyla ilgili çünkü birinden çok az gelmesine rağmen yinede akıyorsüt var mı yok mu paronayası çok fena bişi ve olup olmadığı yetip yetmediği tam bi muamma. bende her uyumadığında ağladığında sütüm mü yok acaba die düşünüorum. ama seninki gazdan felanda olabilir hemen sütüm az mı die düşünüp moralini bozma
kızlar bide bizim çocuk doktoru bir memeden emerken diğerinden süt geliorsa anne sütü yeterlidir demişti ilk kontrolümüzde. sizin her emzirişte diğer memeden süt akıyor mu?
benim oğlumda durmuyor ana kucağında hala kendi kendine vakit geçiremiyor nasıl alıştırabilirim acaba
Merhaba arkadaslar cok yazamasamda ara ara yaziyordum bugun bebegim 46 gunluk oldu ve hala uzamis sariligi devam ediyor anne sutu sariligiymis ve bi zarari yokmus ama ben yinede kafama cok takiyorum resmen psikolojim bozuldu bebegimde cok zor bir bebek hic durmuyor asil mesele kiskanc olmayan ben esimi kiskanmaya basladim gerci hakliyim bu konuda benim sutumn azaldigini falan is arkadaslariyla paylasiyor yani bana fazla samimi geliyor sizce abartiyormuyum cok fazla saglikli dusunemez oldum yardiminiza ihtiyacim var
Canım olta ipi gibi bir ip bende de var ve duruyor öyle ben de panik yaptım acaba doktor gel dedi de ben unuttum mu diye yarın spiral taktırmak için gitcem sorcam bakalım
Süpermiş programlama süper yanlız bebeğin ana kucağında durabiliyor bizde 65 günlük olduk fakat uyanıkken bırakıp tuvalete bile gidemiyorum hemen vıyaklamaya başlıyor.Ana kucağında durma süresi maximum 10 dk. onuda arabayla gezicez zannediyor susuyor.Arabaya binip kontağı çevirince gıkı çıkmıyorev tipi aldığım ana kucağında hele hiç durmuyor.Değişirmi sence offfffffff çok imreniyorum ana kucağında oturan bebeklere
benim oğlumda durmuyor ana kucağında hala kendi kendine vakit geçiremiyor nasıl alıştırabilirim acaba
ben hala 2 numardayım ama geçeceğim galiba 3 numarayaKızlar dırek olaya gırıyorum 3 numaralı beze gecen var mı ? Varsa bebısler kac kıloyken gectınız ?
Farklı konulara temas edıcez ama kesınlıkle abartmıyorsun ben olsam olay halıne getırırdım.samımıyetını kıskanmaktan once senın sutunu arkadasları nıye bılsın kız o kocana boyle seyler anlatılmaz de sonra da kıskanabılırsın
Demez olurmuyum bir haftadir dogru duzgun konusmuyorum hergun baska bir vukuat bazen bogazini sikmak bile istiyorum o hala samimiyetini kabullenmiyo en cokta ona deliriyorum
Süpermiş programlama süper yanlız bebeğin ana kucağında durabiliyor bizde 65 günlük olduk fakat uyanıkken bırakıp tuvalete bile gidemiyorum hemen vıyaklamaya başlıyor.Ana kucağında durma süresi maximum 10 dk. onuda arabayla gezicez zannediyor susuyor.Arabaya binip kontağı çevirince gıkı çıkmıyorev tipi aldığım ana kucağında hele hiç durmuyor.Değişirmi sence offfffffff çok imreniyorum ana kucağında oturan bebeklere
Kızlar dırek olaya gırıyorum 3 numaralı beze gecen var mı ? Varsa bebısler kac kıloyken gectınız. ?
iyi yöntem bende deneyeyim bakalım ama bizimki ağlamaya bir başlıyorki hiç sorma valla akıllara zarar. nasıl sabrederim bilmemBenim akıyorBende kendi kendime yorum yapıyordum. Memişlere neden ikizler dediklerini anlıyorum. Birine bişey olsa diğeride etkileniyor Bebek birini emerken ikizide süt akıtıyor
ay çok komik arabayla gezmeye gidecez zannediyorSeni akıllı bıdıkkk
bugünden itibaren ben artık kendimce bir yöntem denemeye başladım. Gittiğim odada yanıma koyuyorum sürekli konuşuyorum ilk ağlamasında kucağıma almıyorum. Gittikçe alışır belki. Çok mızıldamaya başlarsa yanına gidip seviyorum gülüyorum öpüp geri geliyorum ama kucağıma almıyorum. Bugün bu yöntemi deneyerek yatak odamı toparladım oda yanımda durduÖdül olarakta kucağıma alıp oda oda gezdik. Müziği açıp dans ettik birlikte. Böyle böyle alışırsa süre gittikçe uzar diye umut ediyorum.
Biz geçtik totomuza büyük geliyor gerçi ama 2 numara bacaklarında kırmızı iz yapıyordu. gevşek bağlayıncada taşırıyordu . Benimkinin cildi çok hassas kucağımıza alınca sıkmasak bile bacakları morarıyor. Yatırınca bişey yok ama kucağımıza alınca bacakları morarıyor damarları görünüyor.5 kiloyuz zaten 3 numarada 4-9 kilo yazıyor.
benmde en cok ıstedıgım sey bebegimin anakucagı beşik vs gibi bi yerde kendi kendine bi yarım saat olsada kendi kendine oynaması
benmkide uyanır uyanmaz kucak ıstıyo, kucakta bile mızmız bu ara ayagımda sallayınca susuyo devamlıda sallanmazki ama nasıl alıştırcaz bilmiyorum
ben hala 2 numardayım ama geçeceğim galiba 3 numaraya
Farklı konulara temas edıcez ama kesınlıkle abartmıyorsun ben olsam olay halıne getırırdım.samımıyetını kıskanmaktan once senın sutunu arkadasları nıye bılsın kız o kocana boyle seyler anlatılmaz de sonra da kıskanabılırsın
Demez olurmuyum bir haftadir dogru duzgun konusmuyorum hergun baska bir vukuat bazen bogazini sikmak bile istiyorum o hala samimiyetini kabullenmiyo en cokta ona deliriyorum
Hadı samımı olsun da yanı senın sutunun azlıgını coklugunu bılmelerı samımıyetten bıle ote bence ama sen esıne bu samımıyetı kıskandıgını bellı etme bu durum hosuna gıdıyo olabılır hosuna gıttıkce de uzatır senın canın daha cok sıkılır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?