biz bugün 35 günlük olduk bir haftadır acımıyor artık benim, lansinosh krem sürdüm hep geçti ama ben 2 haftadır emziriyorum daha,canım emzirme kampı nedir?
Eki Görüntüle 767535 bu da biz teteleriii
Kızlar ya şimdiye kadar bebişimin cicilerine roxy sabun tozu kullanıyordum
artık hassaslıkları geçmiştir 3. aya girdik bide lekeleri güzel çıkarmıyor
şimdi kararsız kaldım dalin kullananlar memnunmu:44::44: yoksa OMO BABY alıcam,bide yumuşatıcı kullanıyomusunuz:26::26:
Kızlar dırek olaya gırıyorum 3 numaralı beze gecen var mı ? Varsa bebısler kac kıloyken gectınız ?
hmm bu kamp olayıda baya zormuş yanında biri olması lazım sürekli, aslında ben şu anda o kamptayım galibasüt az olunca artırmak için yapılıyor. sürekli bebeği emziriyorsun. başka bişi yapmamaya çalışıyorsun. emzirip yemek yiyip uyuyorsun sadece.
bizde 42 günlük olduk. daha hiç azalmadı yaralarım. hastanede başladı. ara ara sağıp iyileştirmeye çalıştım. biraz hafifliyor öyle yapınca ama sonra gene aynı oluyor.
daha sağıp vermeyi düşünmüyorum artık. akıllandı iyice. rezenenin falan tadını beğenmiyor içmiyor artık. biberonun kolaylığını da anlıyor memeyi bırakır gibi oluyor. daha küçükken o kadar ayırt etmiyordu. sadece emme şekli değişiyordu.
bizde kucakta dolaştırıyoruz ama babamız çabuk bıkıyor bana kalıyor gazı olduğundanda çok ağlıyor kuzum ya bazen çıldırıyorum ama kıyamıyorum da idare edeceğiz artıkBizimkide bir ağladımı etinden et koparıyorlar öyle cıngar çıkarıyor. O safhaya getirmek istemiyorum yoksa susturmak çok zor oluyor. Bir iki mızıldanıyor sinyalini veriyor hemen alıyorum kucağımaKucağa alışsın ya. Ben zaten 1 ay sonra işe gideceğim. çocuğumu zor göreceğim. Birlikte başbaşayız. alıyorum kucağıma öpüyorum seviyorum. o bana doysun ben ona doyamammmmda. Kucağımda dolaşıyoz kucağımdayken yemek yiyorum. Her şeyi kucakta yapıyorum. biraz büyüsün kendime wrap siling alacağım onuda içine koyup yapışık ikiz gibi dolanacağız Çok bağlandım ona uyurken bile kucağımdan indirmek istemiyorum geri içime alasım var
vaaaaayyyy be...
Süpermiş programlama süper yanlız bebeğin ana kucağında durabiliyor bizde 65 günlük olduk fakat uyanıkken bırakıp tuvalete bile gidemiyorum hemen vıyaklamaya başlıyor.Ana kucağında durma süresi maximum 10 dk. onuda arabayla gezicez zannediyor susuyor.Arabaya binip kontağı çevirince gıkı çıkmıyorev tipi aldığım ana kucağında hele hiç durmuyor.Değişirmi sence offfffffff çok imreniyorum ana kucağında oturan bebeklere
Kızlar ya şimdiye kadar bebişimin cicilerine roxy sabun tozu kullanıyordum
artık hassaslıkları geçmiştir 3. aya girdik bide lekeleri güzel çıkarmıyor
şimdi kararsız kaldım dalin kullananlar memnunmu:44::44: yoksa OMO BABY alıcam,bide yumuşatıcı kullanıyomusunuz:26::26:
:119::129:
canım ben anakucagında durmaz diye hiç denemeye bile teşebbüs etmemiştim eşim sayesinde olduu
ben boşuna aldık bunu dedim eşimde dur ya bir deneyelim dedi getirdi yarı koltuk haline getirdi açtı müzigi ısıklarıııı ve ben şoklardaa
anakucagının üstündeki oyuncaklar ses cıkarıyor birde ısıklı ışıklı müzik çalıyor, o ısıklar çok ilgisini cekiyor ve gözünü oyuncaklardan ve ısıklardan ayırmıyor
eger anakucagında durmasaydı bende bu kadar rahat olamazdım herhaldee
cnm ben omobaby deterjan, dalin yumuşatıcı kullanıyorum, dalinin kokusuna bayılıyorum,
hatta komik gelecek ama kendim ve eşimin çamaşırları dana dalin yumuşatıcı kullanmaya başladım artık
eşim gömlegini giydigindeee şok olduu ve güldüü, üstüm emir kokuyor dedihem oğluşumun kokusu hep üstümüzde hemde kıyafetleri yumuşaık yapıyor
canım bende ana kucağı alıcam şöyle müzikli oyuncaklı olsun istiyorum ama kendi kendine sallansın içinde uyusunda istiyorum yani otomatik sallanan ana kucağı olsun istiyorum senin ki öyle mi?
canm allah bağışlasın çok tatlı bebeğın allah nazarlardan korusun bu arada geçmiş olsun tam olarak bılmıyorum ama bebeğin rahatsızmış ama çok geride kalmış artık herşey yoluna girmiş allahım bıdaha yaşatmasın canmEki Görüntüle 767535 bu da biz teteleriii
Kızlar selam nasilsini dün asımız vardi olduk
Kızım 2 aylık oldu ama sadece 500 gr almış
Hemşire sınırda dedi kilo alımı için
Bebeği benim gibi olan var mı ? Öneri bekliyor um
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?