2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ya aslinda hic kiskanc biri degilim ben 4 yildir evliyiz bu ilk kisksnvligm diyebilirim konustugu is arkadaslari kiz ve hepsi bekar sadece oda degil benm bebegimin gaz problemi var yanlis emzirdigim icn hava yuttugunu falan solemisler bide gelip anlatiyo bana ..yolda beraaber geliyolar falan sonnra beraber yaptiklari makaralari anlatiyo belki biraz abartip fazla sinirimi bozmus olabilirim ve sirf buyuzden sutum dahada azaldi

lohusalıktan dolayı insan bazen kendini tanıyamıyor takma bence bak sütün azalmış bebişini düşün aklında bütün gün siz varsınız adamın demekki onlarla seni ve bebişi konuşuyor birde böyle bak olaya

Aslinda bu acidanda bakmaya calisiyorum ama olmuyor iste sanirim ben onun evden cikip gitmesini kiskaniyorum bem buzamana kadar hep calistim simdi kendimi eve hapsolmus gibi hissediyorum ve kendime hic bakamadigim icin bu kiskancliklar... biraz olsun kendimi frenlemem lazim haklisin sagol buarada biraz olsun yumusamami sagladin

dün gece yatmak için lambayı söndürdüm başladı benim kızım ağllamaya ışığı açtım sustu eşimi çağırdım ışıkla aşk yaşıyo bu kız dedim
sonra açıp kapadıkça ağlayıp sustu çok komik geldi bize resmen eşimle onu seyrettik oda hayran hayran ışığı

Kızlar bugün çok tarjikomik bir durum oldu
Benim sezeryan dikişimin doğumdan 1hafta sonra elle çekilmesi gerekiyormuş ve bize doktor bunu söylemiş salında ama biz yani ben eşim ve eltim bunu duymamışız ya da heyecanla herkes duyduğu halde unuttu
Ben de araştırdım falan sordum millete hatta 15.günde bebek için gittiğim zamn sordum doktorra benim gelmem gerekiyor muydu diye yok dedi o da 1. Haftada gidip ipi çıkarttım sanıyormuş velhasıl kelam benim ip bugün 48.gün ve hala yerindeydi spiral taktırdım doktor ulrtasonla bir bakalım önce dedi ve bir de açıp baktı ki benim ip sallanıyor kadın şok:) ben de korktum çünkü bir deneyelim çekmeyi olmazsa operasyon gerekir ki işimiz çok zor dedi Allahtan çekti ip çıktı çok şükür artık ipim yok:)
Bu arada spiral beni baya bi yordu rahim gerideymiş fLn filan normalde bu kadar zorlanmayız dedi doktor 15dk da falan ancak takabildi sezeryan bölgesine de yaklaşmak istemedim fazla ondan uzadı dedi. Benim başım dönmüştü bittiğinde bir süre ayakalrımı havaya kaldırdı başımı yere daha çok indirdi ve kaldım öyle
Spiral olayını da hala çok anlamış değilim ama takıldı. İpi falan varmış kontrol edersin dedi de ben dokunamam heralde:)

bende geçen hafta boyunca her gece rüyamda eşimin beni aldattığını gördüm çok etkisinde kalıp kötü davrendım bütün hafta soetnra düşünüce kendi halime güldüm çok iyi anlıyorum seni lohusalık psikolojisi hepimiz yaşıyoruz ister istemez kolay değil hareketli bir hayattan sonra eve hapsolmak ama bu zorlu günler geçicek yeniden kendinede zaman ayıracaksın unutma cennet annelerin ayağının altında zorlukları olacak elbette zor günler geride kalmaya başladı bebişlerimiz yavaş yavaş düzene giriyor kendini üzüp onun sütünü azaltma annesi

Walla aslinda benim olayda ruyayla basladi is arkadasiyla benim onlara takintim basladi sanki gercek gibj yasiyorum sutumu arttirmak icinde yapmadigim şey kalmadi dedigin gibi oglum için takmiycam ona süt lazim buarada bebegi çok gazli ve kolik olan anneler bio gaia diye bir ilac verdi doktorumuz icinde canli bakteriler varmis bizde ise yaradi tavsiye ederim süt artirmak icinde ne yapabilirim daha.bilmiyorum bana dua ederseniz cok sevinirim buarada bebisin cok tatli masallah allah nazarlardan korusun melegini

Son düzenleme:

bence doktoruna bir danış canım benim hiç öyle bir sıkıntım olmadı

Zeynom mama vermiyorum sen hala eriyor musun çevremdekiler mama düşmanı :)
3. Ay ek gıdaya başlarsın dedi hemşire

SAHRa ne oldu CANIM a herkes gecmis olsun diyor ben kaçırdım :26:

KARAKedi80 kızın cok tatlı maşallah Rabbim bağışlasin : nazar:

Kızlar selam nasilsini dün asımız vardi olduk
Kızım 2 aylık oldu ama sadece 500 gr almış
Hemşire sınırda dedi kilo alımı için
Bebeği benim gibi olan var mı ? Öneri bekliyor um

hg mervecim biz iyiyiz şükür yaramazlık yok bizde sorun yok kilo ile ilgili ama sana önerim aldırma kmseye mama ver günde 2-3 kere sütün yağlı değil demek ki yağlı yemek yemeni öneriyorum sütünü sağ beklet bak bakalım üste yağ çıkıormu inş toplar minnoş kendini

Hepimizin yavrusunu korusun Rabbim ben çörekotunun faydasını gördüm ama arada mama takviyesi yapıyorum ne yaptıysam yeterli olmadı birde ısırgan otu onlar olmayınca cok daha az geliyor en onemlisi moral hiç bisey takmadan bebege odaklanmak lazım ama olmuyo iste napalım oldugu kadar

Ben dalin kullandım memnun değilim lekeleri çıkarmıyor.

Sende bekara karı boşamak kolay dersin. Bu işler konuşmakla olmuyor onlarında çocuğu olsun görürler de

merhaba kızlar, çok istiyorum buraya yazmayı ama benim minik sevgilim hiç beni rahat bırakmıyor. bazen yemeği bile zor yiyorum... gaz olayını yavaş yavaş atlatıyoruz galiba. en iyi sonucu sürekli rezene içmekte buldum. ilaç dahi bu kadar etkili olmadı. günde 3 kupa kadar içiyorum hem süt yapıyor hem gazı kolay çıkıyor. kocaman olduk artık. dün dr.daydık 6,5 kg 58 cm olmuş kuzum :) dr. sadece anne sütü vermeme şaşırdı :) hepinizi merak ediyorum ama dediğim gibi beni pek rahat bırakmıyor ya emecek ya evde gezecek ya uyuyacak ama o da bütün değil arada uyanarak :) napalım şükür halimize, iyi olsun bebişlerimiz yeter ki...

GVn 1907 CANIM cok sagol iyi fikir bu yağ olayını yapacagım
Sence şimdi baslayayimmi mamaya 3. Ayımızda mı
Daha oncede verdim mama almadı kasikla vermiştim
Biberonla versem alır mı acaba :26:

pDNK CANIM nasılsın ben senin ninnisi cok merak eiyor görmek istiyorum

Esra sen nasılsın CANIM kaka maceralarınızı Taliaa anlatı gülmekten oldum

biz geldik teteler ya bu sıpa gülmelere başlayınca daha tatlı oldu kahkaha atar gibi sesler çıkarıo çok tatlı oluolar ya önceden de meleklerine gülerdi ama şmdi her hareketimize tepki verio bugün bizim duvardaki düğün resimlerimize bakıp gülüodu babasına aşık bi çocuk bu benle yanyana pek uyumaz meme kokusu alıo istio sürekli babasıyla 3 saat uyur resmen atıom sabahları babasının koynuna ben işimi yapıorum bgn gezmeye götürdük migrosta oğluma bi tane üzüm yedirdim bi yiyişi var oburun ben bu gidişler 3 ayında başlıycam ek gıdaya koca bi biberon sağdığım sütü içio banamısın demio bide tv izlemesi var çizgi film izlmeye bayılıo izlerken gülüo bide :) bizde durumlar budur gün gün büyüyoruz hergün farklı bişeyler yapıo bi an önce emeklese diorum şmdide :)

nurgülcüm ben başından beri 2 göze ariel koyuyorum ortaya yumuşatıcı olarak dalin koyuyorum en son bi durulama daha yapıyorum bu zamana kdr sıkıntı olmadı lekede kalmıyor deterjansız imkanı yok çıkmaz bnm oğlanın kakasıda sızıyo çnkü bazen

zeynocum b,zdede durumlar böyle :) şükür sıkıntısız zaman geçirtiyor bana oğlan böyle devam ederse 1 yaşından snra 2.yi yapıcam :)dediğin bişeye katılıyorum özellikl birileri yokken daha rahat bakıo insan bnm kaynanam 15 günlükken biz gitti bakabildim çocuğuma gayet 15 günlük tek idim evde annemi bile getirmedim yanıma 5 gün ben gttm kaldım sadece baktım hoppala hoppala kucaklarda oğlan alışmasın die evime geldim eşimde dayanamıodu zaten oğlanı özlüodu 3 ayında düzelir herkesin bebişi bundan snra ki zamanları güzel geçsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…