- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
GVn 1907 CANIM cok sagol iyi fikir bu yağ olayını yapacagım
Sence şimdi baslayayimmi mamaya 3. Ayımızda mı
Daha oncede verdim mama almadı kasikla vermiştim
Biberonla versem alır mı acaba :26:
Corek otunu bende denedim ama bebege cok gaz yaptigi için biraktom simdi dut kurusu humana bol su dereotu ve semizotunu deniyorum ama cok faydasi yok gercekten en onemlisi moral ve uykuHepimizin yavrusunu korusun Rabbim ben çörekotunun faydasını gördüm ama arada mama takviyesi yapıyorum ne yaptıysam yeterli olmadı birde ısırgan otu onlar olmayınca cok daha az geliyor en onemlisi moral hiç bisey takmadan bebege odaklanmak lazım ama olmuyo iste napalım oldugu kadar
Ben dalin kullandım memnun değilim lekeleri çıkarmıyor.
Sende bekara karı boşamak kolay dersin. Bu işler konuşmakla olmuyor onlarında çocuğu olsun görürler de
gaz sorunu olanlar biz gazımızı şu şekilde çıkarıorum gaz sorunumuz olmadı şu ana kdr kendi çıkartıo gazını bazen ben yardımcı oluorum çok giyindirmeyin gaz çıkarırken çıtçıtlı bady siyle çıkartıyolar güzel bacaklarının eklem yerlerinden ovun önce uzatır upuzun bacaklarını snra gaz aynı bizlerin suni sancısı gibi bişeydir bebeklerdeki anlık gelir kızardığı an bilinki sancı vuruyo o sırada bacakların ikisinide hafif bürküp kasığını doğru itin ama dikkatlice bastırmadan bunu tekrarlamanız gerekir 5 dk içinde hem kakasını yapar hem gazı çıkar doktorlar her ne kdr su vermeyin sütünüzden alıolar desede ben günde 2 çay kaşığı su veriorum oğluma çokda sevio suyu ağzını tatlandırın bebişlerin hiçbişey olmaz geçenlerde görümcem çorba suyu yemek suyu tattırdı az bişey damağı alışsın die sorunda olmadı gazını çıkarırken ağzına emziğini verin ki meşgul olsun onunla öyle kolay çıkarıolar biz bu şekilde 5 dk içinde çıkarıoruz gazı çkıncada iyi yatıo rahatsız etmio onu
pDNK CANIM nasılsın ben senin ninnisi cok merak eiyor görmek istiyorum
Esra sen nasılsın CANIM kaka maceralarınızı Taliaa anlatı gülmekten oldum
kızlar oğlumun göz kapakları şişti ve kirpik dipleri kızardı doktora götürmelimiyim
cok aglıyo ondan olabilir mi:18:
Eki Görüntüle 767535 bu da biz teteleriii
merve benimki de az kilo almıştı ilk 25 gün. sonra ben mamayı nerdeyse her öğün vermeye başladım. kendi ölçümlerime göre şimdi de 9 günde 900 gr almış. bu sefer de hızlı gidiyor sanki
cok agladıgındandırkızlar oğlumun göz kapakları şişti ve kirpik dipleri kızardı doktora götürmelimiyim
cok aglıyo ondan olabilir mi:18:
pDNK CANIM nasılsın ben senin ninnisi cok merak eiyor görmek istiyorum
Esra sen nasılsın CANIM kaka maceralarınızı Taliaa anlatı gülmekten oldum
64 cmmiiiMerhabalar herkese,
bizde çok şükür yavaş yavaş düzene girenlerdeniz, bugün tam 50 günlük olduk. oğlum 6100 gram, boyu 64 cm
gaz sorunu ara ara bizede uğruyor ama çok şükür çabuk atlatıyoruz, birde şu akşam ağlama krizlerimiz var buara:44: inşallah çabuk atlatırız. he birde banyodan nefret ediyor, istisnasız her seferinde ağlamaktan bitap düşüyor varmı böyle bir durumda olan bizden başka?
annemde yanımda benim, çünkü ayrı kalamıyor torundan:) ama gittiği zamanlarda idare ediyoruz oğlumla
Merhabalar herkese,
bizde çok şükür yavaş yavaş düzene girenlerdeniz, bugün tam 50 günlük olduk. oğlum 6100 gram, boyu 64 cm
gaz sorunu ara ara bizede uğruyor ama çok şükür çabuk atlatıyoruz, birde şu akşam ağlama krizlerimiz var buara:44: inşallah çabuk atlatırız. he birde banyodan nefret ediyor, istisnasız her seferinde ağlamaktan bitap düşüyor varmı böyle bir durumda olan bizden başka?
annemde yanımda benim, çünkü ayrı kalamıyor torundan:) ama gittiği zamanlarda idare ediyoruz oğlumla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?