2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
GVn 1907 CANIM cok sagol iyi fikir bu yağ olayını yapacagım
Sence şimdi baslayayimmi mamaya 3. Ayımızda mı
Daha oncede verdim mama almadı kasikla vermiştim
Biberonla versem alır mı acaba :26:

bak tatlım ben 10 gün kdr mama verdim çnkü sütüm az geliodu emdiğinde pompa aldım çok arttı sütüm mamayı kestim ben aptamil 1 devam sütü kullanıodum 3 ölçek 90 ml dolduruosun kaynatılmış suyu çalkala iyice ver bakalım cimcimeye alıcaktım tadı güzel çnkü tatlı bi mama dr browns biberon öneriyorum anne memesiyşe aynı bnm oğlum başka biberon almıodu şmdide onu kullanıorum sağıp öyle veriyorum 100 cc den fazla içio o şekilde kaşıkla değil büyüdüler biberonla ver damak emiş gücüde gelişsin seni iyi emer sütün gür gelir sonrasında mama ver brz sen fıstığına toplar hemen kendini bnm sütüm olduğu halde ve kilosuda iyi olduğu halde ebe akşamları 1 kere ver mama diodu çabucak toplasın kendini die ben vermiorum artık o ayrı konu

Corek otunu bende denedim ama bebege cok gaz yaptigi için biraktom simdi dut kurusu humana bol su dereotu ve semizotunu deniyorum ama cok faydasi yok gercekten en onemlisi moral ve uyku

ooh evi sildim süpürdüm resmen eve pozitif enerji yüklendi şimdi geçmişe bi bakim bi kaç saat önce baktığımda sayfa 5704 idi gene kaynatmışsınız

kizlar aksam huzursuzlugu son birkac gündür bizde de var saat 6,8den sonra gülücükler atan kendi kendine oldugu yerde yatan cocuk birden huysuzlasiyor gazi desem yok ben üstten cikaramamissam eger hemen kendisi alttan birkac defa sesli sesli cikariyor, kakasini da yapiyor gün icinde en az 4-5 defa.. ne yapsam susmuyor en sevdigi sey kucakta odalari gezdirmemiz onu yaparken bile sürekli mizmiz.. en son dün emzigini seftalinin suyuna hafif degdirdim aglayan cocuk o saniye aglamayi birakip resmen yutucak gibi emzik emiyordu bu sefer de seftali tadi bittikce emzigi diliyle atip yine istemeye basladi artik gözlerinden yas gelmiyor ama islaniyor dudaklarini büzüp nemli gözlerle de bakinca gelde dayan.. emzik almayan bebekler icin bu seftali suyu, karpuz suyu veya cok az recele batirip vermeyi deneyin isterseniz birkac defa belki ise yarar

ZEYNO: canim masallah düzenini cok sevdim özellikle gece uzun uyumasini bizimki de simdilik söyle
sabah 6-8 arasi uyaniyor emzir, altini temizle 9 gibi tekrar uyuyor o sira kahvaltimi yapiyorum varsa camasirlari asip bulasik makinami bosaltiyorum 11 gibi uyanip 12 civari tekrar uyutuyorum bu süre icin de eger cok vaktimi alicak aksam yemegi yapicaksam yapip pisirmeden dolaba hazir koyuyorum esim gelmeye yakin sirf alip ocaga koymak icin... ögle 1-2 arasi yine uyaniyor yarim saat kadar durup uyutuyorum ardindan hemen yanima anakucagina yatirip spora basliyorum uykusuna göre 45 dk veya 1 saat yapiyorum tekrar uyu-uyut derken her uyudugu saate baska bir isimi halletmeye calisiyorum ama gel görki aksam olunca tüm plan degisiyor oglum bazan 9-10 sürekli ya huysuz yada uzun uzun uyuyor (kendisi uyumak isterse o saatler de uyanik tutmak mümkün degil, yoksa kiyameti kopariyor) ee haliyle o saate kadar uyuyunca gece 12-1 e kadar ne kadar uyutmaya calissam da yok ya kanguruyla kucagim da oda oda gezecegim okadar saat yada omzum da sürekli kulagina konusarak hadi 15 dk yarim saat neyse de 2-3 saat belim kopuyor bazan basim dönüyor düsücek gibi oluyorum.. bu huyuna bir türlü cözüm bulamiyorum nasil davransam neyi degistirsem anlamiyorum :26::26: tek istegim bu aksam huysuzlugu bitsin 2 aylik olduk artik ama bir degisiklik yok

gaz sorunu olanlar biz gazımızı şu şekilde çıkarıorum gaz sorunumuz olmadı şu ana kdr kendi çıkartıo gazını bazen ben yardımcı oluorum çok giyindirmeyin gaz çıkarırken çıtçıtlı bady siyle çıkartıyolar güzel bacaklarının eklem yerlerinden ovun önce uzatır upuzun bacaklarını snra gaz aynı bizlerin suni sancısı gibi bişeydir bebeklerdeki anlık gelir kızardığı an bilinki sancı vuruyo o sırada bacakların ikisinide hafif bürküp kasığını doğru itin ama dikkatlice bastırmadan bunu tekrarlamanız gerekir 5 dk içinde hem kakasını yapar hem gazı çıkar doktorlar her ne kdr su vermeyin sütünüzden alıolar desede ben günde 2 çay kaşığı su veriorum oğluma çokda sevio suyu ağzını tatlandırın bebişlerin hiçbişey olmaz geçenlerde görümcem çorba suyu yemek suyu tattırdı az bişey damağı alışsın die sorunda olmadı gazını çıkarırken ağzına emziğini verin ki meşgul olsun onunla öyle kolay çıkarıolar biz bu şekilde 5 dk içinde çıkarıoruz gazı çkıncada iyi yatıo rahatsız etmio onu

bende başladım damağı alışsın diye azıcık dilinin ucu ile tattırıyorum. yutacak kadar bile değil. suratı çok komik oluyor. elma suyu tattırdım hafif ekşiydi beğenmedi, üzüm tattırdım tatlıydı bayıldı resmen. Çorba tattırdım beğenip beğenmediğini anlamadım Sebze

Kizlar kafayi yiycm oglum gun boyu huysuzdu uykuya dalamiyor ac mi gazi mi var anlayamiyorum memwyi emiyor sonra cekiyor kendini tekrar almiyor bir suru kaka yapti aksama kadar idrsri da iyi ac değil sanirim gazi var. Ne yapmalıyım simdi banyo yaptı uyudu.cocuk değişti resmen kirki cikinca

kızlar oğlumun göz kapakları şişti ve kirpik dipleri kızardı doktora götürmelimiyim
cok aglıyo ondan olabilir mi:18:

pDNK CANIM nasılsın ben senin ninnisi cok merak eiyor görmek istiyorum

Esra sen nasılsın CANIM kaka maceralarınızı Taliaa anlatı gülmekten oldum

iyiyim canim hepimizin gündemi bebisler kosturuyoruz bakalim.. sen nasilsin? daha önceki sayfalar da yazmistim sana ama okumadin sanirim kizimizin ameliyati ne oldu canim yapildimi?

oglumun kakasi-pipisi meshur oldu resmen sorma okadar cok magdur oldugum durum varki 2 aydir hangisini anlatti taliacim bilmiyorum hem taliayla nerde konustunuz canim siz, suan türkiye de görüsüyormusunuz?

hee bak mesela bi önceki yazimdan hemen sonra senin yazdigini gördüm cevap yaziyordum oglum uyandi normal de aksam yatma saatine yakin yikiyordum ama bugünden itibaren daha erken yikamaya karar verdigim icin güzelce köpüklü suyla yikadim-kremini sürüp masaj yaptim bez almak icin dolaba geldim dolabin kapagini kapattim ki pipisi ucunda son damlayla asagi dogru iniyor arkami döndügüm gibi haliya sidiklemis

kızlar oğlumun göz kapakları şişti ve kirpik dipleri kızardı doktora götürmelimiyim
cok aglıyo ondan olabilir mi:18:

canim ben cok uykusuz kaldigi zaman öyle oldúgunu biliyorum uykusu oldugunda ki belirtiler diye konular da genel de bu durum da yaziyor birkac defa okumustum ama sen yine de götür istersen uyudugu halde böyleyse

Mervecim ben artik mama vermiyorum ayda 1.5 kilo aliyor sariliktan sonra vermedim hic. Seninki az kilo aldığı icin mama takviyesi yapmaya başlamalı sin.o mamaya karsi olanlara da benden cok slm soyle. gvn1907 canim senin bebisede masallah ne guzel kolay bir bebek benim ki 1.5 ay cok kolay degildi ama 3. Ayimizdayiz su an hersey cok guzel esracim bizim duzen oturdu ama unutmaki hep boyle degildi ben senden epey once dogurdum :) seninkininde duzelmesine az kaldi azicik daha sabret tatlimmmm güzel gunler gorecegiz gunesli gunlerrrr telden yazmayi hic sevmiyorum yaaaa mimik yapamiyorummm :)

oyyy kuzum benim maşalaahh sana dünyanın en tatlı varlıkları
allahım analı babalı büyütsün hayırlı ewlat olsun inşallaahh..

tospanı yesinler seniiin gözleri kocaman olacak maşallaah çok sewrim büyük gözleri7maşaallaahh
allahım sizlere bağışlasın..

merve benimki de az kilo almıştı ilk 25 gün. sonra ben mamayı nerdeyse her öğün vermeye başladım. kendi ölçümlerime göre şimdi de 9 günde 900 gr almış. bu sefer de hızlı gidiyor sanki

oooo maşalllah şimdi kaç kilo pekii:26:

Merhabalar herkese,
bizde çok şükür yavaş yavaş düzene girenlerdeniz, bugün tam 50 günlük olduk. oğlum 6100 gram, boyu 64 cm
gaz sorunu ara ara bizede uğruyor ama çok şükür çabuk atlatıyoruz, birde şu akşam ağlama krizlerimiz var buara:44: inşallah çabuk atlatırız. he birde banyodan nefret ediyor, istisnasız her seferinde ağlamaktan bitap düşüyor varmı böyle bir durumda olan bizden başka?
annemde yanımda benim, çünkü ayrı kalamıyor torundan:) ama gittiği zamanlarda idare ediyoruz oğlumla

Eklentiler

• $IMG_1851.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 37
pDNK CANIM nasılsın ben senin ninnisi cok merak eiyor görmek istiyorum

Esra sen nasılsın CANIM kaka maceralarınızı Taliaa anlatı gülmekten oldum

kuşum hoşgeldin nerelerdesin özledik seni
kızımın resmi 5693. sayfada var bakabilirsinj
ay deli olucam yazamıyorum rahat rahat bilgisayar kafayı yedi
tatlım nasıl gidiyor bebişli hayat senin fıstığın resmi vardı dimi burada
tek mi bakıyorsun kızına benim gibi yoksa yanında birileri var mı
üff smileyler de yok olmuş uyuz bilgisayar

Son düzenleme:
64 cmmiii maşallaah valla 4 aylık gibi duruyor ya
annne babada uzunmu
bizimkide sudan çıkınca basıyor çığlığı sudayken bana bi agucuklar içimin yağları eriyor

benimki böyleydi. 2-3 gündür ağlamıyor. doğrudan suya koymuyorum artık. kuru bi havlu üzerine yatırıyorum. havlu üzerinde soyuyorum. sonra yavaş yavaş su döküyorum. bu şekilde yaptığımdan beri ağlamıyor.

nurgül kilomuzu sormuşsun. 42 günlüğüz. benim ölçümüme göre şu an 5300 falan.

en son dr ölçümünde bir aylıkken 4400 dü.

doğduğunda 3790 dı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…