2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
64 cmmiii maşallaah valla 4 aylık gibi duruyor ya
annne babada uzunmu
bizimkide sudan çıkınca basıyor çığlığı sudayken bana bi agucuklar içimin yağları eriyor

Fotoğraf mevlüdünden, 20 günlükken. Yakın çekim göz yanılsaması:) oğlum 4 kilo 53 cm doğdu, babasının boyu 1.93 benim 1.70 canım. Allah sağlık versin hepsine bebişlerimizin.

Ahh ah neler denemedimki, kucağımda küvete bile girip denedik ama malesef su değer değmez kararıyo ağlamaktan

Ahh ah neler denemedimki, kucağımda küvete bile girip denedik ama malesef su değer değmez kararıyo ağlamaktan

benim yöntemde o suya değmiyor su ona değiyor :)

benimkide aynen dediğin gibiydi. yaptığımı tam anladın mı. kuru havluyu küvete koyuyorum. sonra çocuğu kuru havlu üzerine küvete koyuyorum. üzerini küvetin içinde çıkarıyorum. sonra ayaklarından başlayarak su döküyorum. en son kafasını yıkıyorum. kafa kısmında biraz ağlıyor.

nurgül kilomuzu sormuşsun. 42 günlüğüz. benim ölçümüme göre şu an 5300 falan.

en son dr ölçümünde bir aylıkken 4400 dü.

doğduğunda 3790 dı.
ooo maşallah çok ii almışş

Fotoğraf mevlüdünden, 20 günlükken. Yakın çekim göz yanılsaması:) oğlum 4 kilo 53 cm doğdu, babasının boyu 1.93 benim 1.70 canım. Allah sağlık versin hepsine bebişlerimizin.

belli canım anne babanında maşallahı var

suyun ısısını iii hazırla canım ya sıcak yada soğuk geliyodur
bide bebekler banyodan 1 kere korkarlarsa hep korkarlarmış

anne sütüyle almadı ama bu kiloyu. mamayla aldı. mamada gereksiz şişiriyor diyorlar ya.. benimki de öyle oldu galiba

Tam bu sıralamayla değil ama yarın aynen böyle deniycem inşallah işe yarar.

suyun ısısını iii hazırla canım ya sıcak yada soğuk geliyodur
bide bebekler banyodan 1 kere korkarlarsa hep korkarlarmış [/QUOTE]

Off çokta isterdim cup cup banyodan çıkmayalım, inşallah alışır. Tatilde denizede sokup deniycez bakalım

Eger bebegin kucagi seviyorsa kucagina al omzunda duscha gir önce sirtini sonra yüzünü öne cevirip ön tarafini yikarsin, benim oglum hersekil de suyu cok seviyor aglamiyor hic ama ara sira kucagima alip duscha giriyorum 2 dk icinde basini omzuma koyup uyuyor.. Bir dene istersen

amin canım çok sağol, çok şükür geçti bitti, Allah kimseyi evladından ayrı koymasın

Ben kucağıma alıp bir oturak koydum küvete ona oturuyorum bezinide orda açıyorum hatta suyu şarkıyla türküyle aysklarına değdırır değdırmez hopp seromoni başlıyor sonrası hızlı hızlı banyoyu bitirme çabasına dönüşüyor malesef..

Tam bu sıralamayla değil ama yarın aynen böyle deniycem inşallah işe yarar.

dene canım. benim zırlak sustu seninki de inş ağlamaz.

havlunun bi kısmını da yastık gibi kıvırıp başını yüksekte tutuyorum birde. hem kulaklarına su kaçmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar selam nasilsini dün asımız vardi olduk
Kızım 2 aylık oldu ama sadece 500 gr almış
Hemşire sınırda dedi kilo alımı için
Bebeği benim gibi olan var mı ? Öneri bekliyor um
canım biz daha 35 günlüğüz ama aynı sorun bizdede var,bir haftada 200 gr alması gerekirken biz 120 gr almışız dr bir hafta daha kontrol edelim ona göre mamaya başlayabilirim dedi olmadı dr a sorar sende mama verirsin
canım benim oğlum doğduğu günden itibaren 23 gün yoğunbakımda kaldı enfeksiyon geçirdi dr hatası yüzünden, daha sonra 9 günlükken bağırsaklarından ameliyat oldu ama çok şükür geçti bitti,2 haftadır evimizdeyiz

Son düzenleme:
bebişlere kalça ultrasonu, işitme testi vs. yaptıran anneler gitmeden önce yapılması gereken birşey var mı? önerileriniz var mı?

bebişlere kalça ultrasonu, işitme testi vs. yaptıran anneler gitmeden önce yapılması gereken birşey var mı? önerileriniz var mı?

Hiç birsey yapmana gerek yok CNm ha sadece işitme testini uyurken yapıyorlar bebeğin uyurken götür yeterli

tatlış güven kendine yaparsın hemde daha iyi bakarsın kuzucuğuna (gerçi benimde şuan kv yanımda öle atıp tutuyom ama) kafan rahat olur..canının istediği gibi davranırsın..belki biraz zorlanırsın başlarda ama sonrasında kendine göre bi düzen oturtursun

aa bu yazıyı ben yazdım sanırım...neyseki bizimki akşam 9 dan sonra sabah 5e kadar güzel yatıyo..sabah uyandımı bi daha yatmak nedir bilmiyo çok az uyuyor gündüzleri..ve hep ağlıyo..bazen bi 10dk kadar uzanmış vaziyette gülücükler atıyo sonra yine ağlamalar yine oda gezmeler
ben ilk günlerde hacışakir sabun tozu kullandım anam makina kafayı yedi şimdi dalin aldım yumuşatıcıyıda ilk günden beri kullanıyom dalin bazı arkadaşlar kokusu çok hoş demiş ama benim nedense hoşuma gitmedi

tatlım sen ne güzel bi bebeksin maşallh sana

anaaaaam bu kuzucukların hepsi ayrı tatlı

şu üstteki iki prensesisi yerim ben yerim...bu ne güzellik kızlar Allah nazarlardan saklasın sizi

senin o ellerini o kollarını o saçlarını yerim

bebeklerimizin derdine düştük kocaları ihmal ettik galiba biraz
biraz mı ben 32.haftadan beri kocamla arkadaş arkadaş yaşıyorum desem yeridir...32. haftamda erken doğum riskinden hastanede yatınca adam bi daha bana yaklaşmadı..zaten 36. haftada kuzucuk pırtladı..ee kırkımız çıkalıda kırk gün oldu nerdeyse
(67 günlüğüz) ama hala bizim herifi yaklaştırmıyom..başlarda dikişlerimden dolayı korktu (normal doğum) benimde işime geldi bende tık yok valla...2. çocuğa kadar yanaşmasa of demem..garibim sesinide çıkarmıyor..ayy söylemesi ayıp rüyalanıp duruyo
tatlış bende öle yaptım ama hiç bişi çıkarmadı bende peçeteyle çıkarıyom..ama ben öle çok içime çekmeye çekiniyom çocuğa zarar verecem diye

canım inş. sütün dolup taşar..çok üzülüyorum böyle yazıları okuyunca annelerin sütü olmayınca..ama ben şunu anladım her bünye süt yapmıyor...dinlenmeyle yemeyle uykuyla alakası yok..annem köy yerinde ne dinlenme ne doğru dürüst yemek nede uyku yüzü görmüş yinede memelerinden süt taşıyormuş..biz ise yediklerimizle artırmaya çalışıyoruz inş. artar bizimkilerde

tatlım yerim ben senin güülücüklerini annesi maşallah kuzucuğuna

Eki Görüntüle 766746

Canım benim biberonum bu. Bundan öyle çabuk gelmesi mümkün değil çektikçe geliyo pipetle çeker gibi.
canım bende bu biberonu kullanıyrm fekat gayet güzel damlatıyr patır patır..mavi aparat kolik önleyici aparat..emmeyince damlamasını engellemiyr...bizimkiinden niye öle akıyo peki..o yüzden memeyle kavga ediyo kızım

tek başına bebege de bakarsın, evinide temizlersin yemegini de yaparsınn hiç korkma,
zeyno maşallah maşallh sana kız...süper annelerdensin

Merhabalar herkese,

maşallah ya kız bebişlere benziyo kuzum

canım işitme testini bize doğumdan birgün sonra yapmışlardı annem hemşireyle gittiiği için bilmiyorum ne yapıyorlar..kalça usgsinde bebişin alt kıyafetini çıkarıyorsun bitek bezi kalıyo (doktor beni durdurmasa herşeyini çıkarıyodum son anda çıtçıtlıyı kurtardık ) sonra bebişi yan yatırıyorsun bacağını tutuyorsun hoop kımıldamazsa bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…