2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
desty tombiş yapmak istermiyim hiç oğlumu :)

bugün annemlere gidiorum. emzirme kampı vs yapcam. mamayı kesmeyi düşünüorum.

HTML:

Benim oğlanda 2 gün ağladı huy mu değiştiriyo bi yeri mi acıyo falan dedik bi süre sonra sakinleşip uyuyordu ama pazar günü kızılca kıyamet koptu. Saatlerce ağladı altını açınca susuyordu bağlayınca yine başlıyordu. Defalarca kontrol ettim pişik mi var diye. En son bi poposunu yıkayım diye lavaboya tuttum ki kuzumun poposunun içi ciğer gibi olmuş. Ona ağlıyormuş. O kadar da dikkat ediyoruz halbuki. O gece bağlamadık altını sürekli krem merhem falan. 2 gündür huzurlu çocuğum. Sağını solunu iyi kontrol et annesi

sen yurtdışındaydın ama değil mi.. (

Son düzenleme:

sağol canım ben otomatik sallansın ve senin ki gibi oyuncakları müziği falan olsun istiyorum kraft dondy var ona bakıcam bakalım..

ay o bizde de var dün akşam ne yaptıysam susturamadım bir ara oturdum bende ağladım sonunda balkona çıkardım kucağımda orda uyuttum noluyo böyle anlamadım gitti...

gazı vardır canım bence..

çok geçmiş olsun hayatım benim oğlum da haftada 160 gr alıyor doktorumuz idare eder dedi bende hiç mama vermiyorum biraz da çocuğun bünyesiyle alakalı bence senin ki de ancak toplar canım hiç kafana takma sık sık emzirmeye devam et bence doktorun dediyse tabi ki mama da ver ama geçici bir süre kilo alınca bırakırsın..

ya benim oğlan da dün akşam uyumadan çok kustu ama gece kusmadı şimdi sabah bir daha kustu bir de sabah burnu tıkalı gibiydi öksürük ateş yok ama hapşırık bizde de var gerçi o hep var da inşallah üşütmemişizdir gelince bi yazsana sana zahmet ne diyecekler..

maaşallah canım çok sevindim gözün aydın artık böyle olumlu düşün biraz bak daha iyi olacak...

hangi marka canım bebiş gündüz kendi kendine duruyor mu?

sen yurtdışındaydın ama değil mi.. (

Evet viyanadayim ben.. Eger maddi durumun iyiyse asiyi karsilayabiliyorsan bence yaptir kis boyunca ishal olup hastaneye kosucaz diye korkup beklemekten iyidir sanirim veya yan erkisinden korkuyorsan simdi 1 gün atesi cikar gecer ama hasta olunca daha cok perisan olursun.. Olumlu ve olumsuz yönlerini otur bir gözden gecir ona göre karar ver

teşekkürler cevabın için. umarım sütüm yetiyordur..

Canim 3 gündür huysuzdu hep aksamlari, dünde ben inatla aksam saat 7 den 10 a kadar uyutmadim(eger 7-9 arasi uyursa gece 1-2 e kadar huysuzluk yapip uumuyor) her uyukladigin da dikkatini dagitmaya calistim baktim buna ragmen uyuyor gittim elime bir seftali aldim emzigini suyuna degdirip degdirip verdim cocukta uyku falan kalmadi canavar gibi emzik emmeye basladi en sonun da emzirdim saat 10 gibi yatagina koyup dönencesini actim yarim saat ona baka baka kendi kendine uyudu gitti.. Insallah bu gece de böyle
Olursa artik hep bu düzene uymaya calisicagim

Kizlar göbegimde ki yukardan asagi olan kahverengi cizginin alt tarafi tamamen kayboldu oysa cokta koyu ve belirgindi üst tarafta var biraz oda gitgide rengi aciliyor.. Görüntüsü hic hosuma gitmiyordu, yirtiklara care yok ama hic yoktan bundan kurtuldum

canım ben sana sadece kulak cubugunu zeytinyagına batırıp poposuna sokmanı tavsiye edecegimm
korkmayın lütfen yaa koskoca fitilleri sokuyolarda küçücük kulak çöpünü koymaya mı korkuyorsunuz, hem zeytinyagına batırınca kaygan kaygan pıt diye giriyor, hem bunu bana yap diyen uzman çocuk doktoru gaz ilacı, fitil bunlar daha zararlı bence, doğal yoldan çıkart cocugun gazını acı çekmesin yazık yavrucaga ben emire sürekli yaptım noldu yanii şimdi patır patır kendi yapıyor kakasını gazınıda kolayca çıkarıyor elini korkak alıştırma, hadi yap hem bebişin hem sen kurtulllll

bence ac oldugu için degil zaman zaman boyle huysuzluklar yapıyorlar, elinle gögsünü sıktıgında süt geliyorsa ac kaldıgını sanmıyorum,

ben yaptırıcam, 15 agustosa gün verdi doktorumuz, bize de 140 tl dedi, 2 doz olarak 280 tl verecegiz,

inş benimkide gider, çok çirkin duruyor yaaa

desty tombiş yapmak istermiyim hiç oğlumu :)

bugün annemlere gidiorum. emzirme kampı vs yapcam. mamayı kesmeyi düşünüorum.

gaza gelmişsin sen yağlı sütten sonra. süper çok sevindim hadi git hallet şu işi :)))))) arkandayız :)))

sağol canım ben otomatik sallansın ve senin ki gibi oyuncakları müziği falan olsun istiyorum kraft dondy var ona bakıcam bakalım..

hangi marka canım bebiş gündüz kendi kendine duruyor mu?

casaul dream yazıyor canım. google'a yaz görsellerde ara çıkıyor.

inş benimkide gider, çok çirkin duruyor yaaa

benimki de gitmedi hala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

canım duruyor mu diye sormuşsun. duruyor. yani huysuzsa açsa işe yaramıyor tabi ama onun dışında sorun yok oyalanıyor gün içinde çok şükür.

kizlar bebislernzn gobisinde ki fitiklara ne yapiyorsnz futik iyice buyudu cok uzuluyrm

kızım bir türlü uykuya dalamıyor ya çıldırıcam artık
sabah 6 dan akşama kadar toplasanız 1 saat uyumuyor
en fazla 20 dk uyuyor sonra yine ayakta
neden böyle oluyor anlamıyorum
tam derin bir uykuya dalıyor hah diyorum bu sefer uyuyacak
beş dakika olmadan açıyor gözlerini
ne yapıcam ben böyle

tahin pekmezdi helvaydı tereyağdı derken kilo aldım iyi mi
süt olsun diye pehlivana dönücem yakında

Bugün aşılarımız yapıldı. Kıyamet koptu.
Eve gelince hemen calpol verdim ateşi çıkmasın diye. Sabah 10 da olduk aşımızı ve oğlum eve geldiğimizden beri uyuyor. Bir ara kaldırıp mamasını verdim zorla. İçini çeke çeke uyuyor kuzum saatlerdir.
Kıpır kıpır bebeğim şimdi bıraktığım gibi yatıyor, çok fenayım.

Aşı mı onu böyle halsizleştirdi ki.
Aşıdan önce doktoruna gülücükler atıyordu bebeğim bütün keyfi kaçtı şimdi.

Rotavirüs için 1 ay sonra dedi doktorumuz.

Gecmis olsun canim bizde bugun olucaz inss verem asisini nasil yaptilar koldan canim igneyi batirinca icerdeyken donduruyor falan dedi arkadasimda
Oylemi acaba

İlk kizima yaptirmadim rota, doktorumuzda koyde yasamiyorsun , 5 tasina kadar kakayi hep kontrol et, ishallerde hep dikkatli ol, ufak bi suphen varsa hemen doktora gorun, bu asiya gerek yok demisti. Gercekten etrafimda bu asinin yan etkileri yuzunde cok sıkıntı ceken bebekler var. Bu asiyi ikinci kizima da yaptirmicam.

aşılar ateş yapmasada agrı yapıyor, halsizleştiriyor,
üzülme ertesi gün gözler yine faltaşı gibi açılıyor, gülücükler tekrar sacılıyor..
su an bebeginin agrısı var uyuması onun için çok daha iyi annesi,

kahve -özellikle türk kahvesi- sütü azaltır mı kızlar böyle bir şey duyan var mı?
şimdi ben şöyle düşündüm
maydonoz nane filan sütü azaltırmış duyduğuma göre
bunlar hep vücuttan ödem atan yani çok idrara çıkaran besinler
e kahvenin de benzer etkileri var
yani idrara çıkartıp vücuttan fazla suyu atıyor
acaba bu durumda kahve de süt azaltır mı yoksa bütün bunlar birer safsata mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…