2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım peki gece nasıl uykusu, eger gecede uyukusu böyleyse allah yardımcın olsunn

tahin pekmezdi helvaydı tereyağdı derken kilo aldım iyi mi
süt olsun diye pehlivana dönücem yakında

cnm süt olsun diye öyle herseyi tüketme yaa, bol su iç arada bir tatlı ye o kadar, bak sonra cok pişman olursun,
doktor bana süt olmasını istiyorsan sadece su iç dedi, sütü %90 su yaparmış,
özellikle gece kalk bardak bardak iç..

ben hergün nescafe içiyorum bazen günde 2 bardak içtigim oluyor, hiç öyle bişi yaşamadım,
nazar degmesin sütümde oldukça iyi

inş benimkide gider, çok çirkin duruyor yaaa
Çatlaklar ; kalan sağlar bizimdir durumunda cnm
.gitmeyecekler:26:
Cizgi geçmeye başladı ama bende de

Zeynom Su zeytinyağı pamuk mevzusunda da;
Benimde muhattap olduğum, söyleyen drlar hep işin ehliydi.gerikafalilık degil yani bu
Gorende bebislere kolonoskopi yaptık sanır
2 kere yapmistık, daha dokundugu gibi yaptı.icine bile degmedi yani
Ama simdi masaallahi var cok şükür

Oglusunla marketlete gidiyormuşsunn..masaallah onane güzel:)darısı başıma
Bende istiyorum:) birinde bahcede gezinelim diye çıktım bebek arabasiyla.
Bebegi Kucağıma alıp, arabayi tek elle surmek zorunda kaldimm:) bi dahada teşebbüs etmedim agladigi icin
Bende gezintilere çıkmak istiorum yaf.markete gitsek yeter

gece uykusu bazen iyi canım 2-3 saat bazen 4 saat uyuyor çok şaşırıyorum seviniyorum
öyle zamanlarda ben de uykumu alabiliyorum çünkü
ama bazen de gece 3 te bir uyanıyor uğraş ki uyusun kabus gibi
bebek dediğin karnı doyunca altı temizlenince 2-3 saat uyumaz mı ya
benimki niye böyle hiç anlamıyorum bir yerlerde hata mı yapıyorum acaba :26:

süt olsun diye yeyip durmaktan vazgeçicem zaten canım ya
doğumdan sonra bile daha zayıftım kilo aldım resmen
keşke böyle yapmasaydım şimdiden çok pişman oldum

ben de kahveyi çok severim biliyor musun
hamilelikten önce her gün 3 fincan içerdim
hele türk kahvesine bayılırım
her akşam kocacıma yapıyorum iftardan sonra
benim de çok canım çekiyor ama içemiyordum ne olur ne olmaz diye
bundan sonra içeyim arada da içimde kalmasın valla bir yerlerim şişecek yoksa

teşekkür ederim tatlım cevaplar için

Kahve, kola, cay ve cikolata icin uyarmisti dr beni
Uyarıcı etkisi var sütü etkiliyor diye
ama cikolata ve cayi minimumlarda tuketiyorum bi sıkıntı yok cok şükür
Bol su içiyorum ama birde süt arttırıcı Çaydan cok tatlı tuketme cnm..
Hic sevmememe rağmen canim tatlı istiyor ama bastırıyorum boyle kuru kayısı incirle ve meyveyle

günde bir fincan sıkıntı yapmaz herhalde canım senle zeynoda bir şey olmamış ne güzel
bende de olmaz inşallah
ay sorma ya yemeseydim keşke onca şeyi
kaç kavanoz tahin pekmez bitirdim bilseniz
ama artık son
bol bol su bundan sonra
hem iyi fikir verdin tatlım sağol kuru incir kayısı hem faydalı da olur

asefcim ikide bir ortalıktan koybolma özlüyorum yahu seniii
evet cnm ben ne 2 ne 3 kaç kere yaptıgımı hatırlamıyorum bile ama hiç pişman degilim zararlı oldugunuda düşünmüyorum, ki doktor bana bunu önermeseydi belki acaba larım olabilirdi, bu yöntem sayesinde oğlum acılar cekmedi zorlanmadı,
bayadır kendisi yapıyor kakasını, gazını kendisi çıkarıyor gaz ilacı, fitil bunlar bana daha saglıksız geliyor,
gezme konusunda da sanırım oğluş yönünden şanslıyım, aglarken arabasına yerleştirdigim anda susuyor ve sanki gezmeye gidecegimizi anlıyor kesinlikle saatlerce dısarıda kalıyoruz hiç sesi çıkmıyor ben acıktıgını düşündügüm anda uygun bir yer bulup emziriyorum, tekrar arabasına koyuyorum oğluşum annesine çekmiş gezenti oldu başımıza
senin bebiş huysuz çıktı yaa annesini çok üzüyor çokkk

iyi bari gece uykusu fena degil, ama gündüzde uyuması gerekiyor, acaba uykuya dalmakta mı zorlanıyor :44: gazının olmadıgından emin ol yatırırken, birde nerde uykuya dalıyorsa iyice emin olmadan yatagına yatırma, iyice dalsın sonra kaldır yatagına koy, inş gündüz de uykusu düzelir yoksa gercekten çok yıpratıcı bir durum

kahve konusunda eziyet etme kendine iç gitsin, anne sütü sadece annenin psikolojisiyle ilgili bir durum bunu kabullen önce,
onu yersem sütüm gider bunu yersem sütüm olur gibi bir düşünceye inanmıyorum ben,

rica ederim cnm ne demek pek yardımcı olamadım ama yazdım iştee

zeynom olur mu hiç gayet de yardımcı oldun teşekkür ederim

kızlar ya çok soru sordum bugün ama kızıma güzel müzikli ışıklı mışıklı bir dönence almak istiyorum
var mı bana önerebileceğiniz bir marka filan

Gecmis olsun canim bizde bugun olucaz inss verem asisini nasil yaptilar koldan canim igneyi batirinca icerdeyken donduruyor falan dedi arkadasimda
Oylemi acaba

Bir hemşire kucağına alıp sıkıca tuttu yüzü ona bakacak şekilde. Diğer hemşire de derinin altına enjekte etti sanırım. Deriyi kaldırıyor ilacı veriyor. Sanırım diyorum çünkü artık bakamadım çok ağlayınca.

Öyle değil mi.
Daha dün gündüz uyusun diye gözünün içine bakıyordum şimdi de uyumasın istiyorum.
Az önce uyandı emdi gülücükler agucuklar yaptı geri gitti.

Şimdi daha iyiyim.

Öyle değil mi.
Daha dün gündüz uyusun diye gözünün içine bakıyordum şimdi de uyumasın istiyorum.
Az önce uyandı emdi gülücükler agucuklar yaptı geri gitti.

Şimdi daha iyiyim.

öyle tabii, bırak uyusun direnç toplasın, biz bile 3 igne yedigimizde dagılırız, o kücücük bedeniyle nasıl dayansın,
uyusun ki agrı çekmeden atlatsın, birde calpol rahatlatıyor, uyumasında onun da etkisi var,
uyandıgında yine huysuzluk yaparsa yarım çay kaşıgı daha ver ki agrısı olmasın kuzucugun

Ayniyiz canim bende dun bahsettim yasadiklarimi bende depresyondayim sanki suruba basladim pasiflora sute gecmiyo bitkisel sakinlestirici baska turlu atlatamiycam sanirim sende cok takma olan bize oluyo herkes kendi havasında

Zeynom bende özlüyorum. .pek nete giremiyorum
Oglusumun huyu biraz duzeldi.oyle eskisi gibi aglamiyor
Gaz ilacı da kullanmaz olduk son gunlerde
Gezmeyide sevsinn yaa, anası pek severr çünkü
Nete giremiyorum..evimde degilim 10gundur.
Toroslarda yayladayiz.hava soguk, bebisim kışlık giyiyor ve bol bol uyuyor:)
Havasından sanırım, suyunu icmedigine göre
Dönüşte, arabayla çıkacağım gezmeye..ins uslu uslu durur

Yarın kalça çıkığı icin ultrason ve dr kontrolumuz var
Donecegiz yanii..görüşürüz bol bol:79:

zeyyyno kaka yaptırma tarifini banada verir misin:) geçmişi okuyamıyorum.

ah canım ya ne güzelmiş o maaşallah benimki dün akşamdan beri uykusu gelince bas bas bağırıyor ve kesinlikle beşiğinde ya da ana kucağında uyumak istemiyor illa kucağımda gezerek uyuyacak ki onda bile ağlamaklı yani ne yapacağımı şaşırdım ama emdikten sonra gülücük falan atıyor keyfi yerinde ne oluyorsa uykusu gelince oluyor.. emerken gaz çıkarttı her seferinde sabahtan beri bende aradaki sıkıntıların gaz sancısı olduğunu düşünüyorum.. ama böyle çok zor yapışık ikiz gibi olduk ya mememde ya kucağımda.. çocuğumun 40 ı çıktı bi tuhaf oldu geçer inşallah bu durumlar..

canım duruyor mu diye sormuşsun. duruyor. yani huysuzsa açsa işe yaramıyor tabi ama onun dışında sorun yok oyalanıyor gün içinde çok şükür.

bende alıcam hemen inşallah benim sıpa da durur sağol canım..

emzirme kampımı eziyet kampımı ağlama kampımı anlamadım
bizim kampımız sabah 6dan öğlen 1e kadar sürebildi ancak
zavallı kuzucum saat 5-6 gibi uyandı biraz sonra başına geleceklerden habersiz annesine gülücüklerdağıtıyordu...
sonra haydi bugün emzirme kampı yapalım dedim çocuğa emzirdim memede yattı yatağa koydum 10dk sonra gözler cin gibi
hoop yine memeye sonra yine 10dk uyku..sonra yine meme baktım olmuyor kucağımda bende dik vaziyette uyuyalım dedik
pek konforlu olmayınca ben uyuyamadım..zavallımda açlıktan uyuyamıyor
ilk başlarda gülücükler dağıtan çocuk yavaş yavaş ağlamaya başladı
sonra kuzucum bi zıçtı sırtına kadar hemen banyoya
banyodan sonra uyku geliyor ama açlıktan uyuyamıyo
ağlama krizlereinde zar zor meme tutturuyorum ayy kızlar bi ağlaması var göreceksiniz meme ağzında biraz emip biraz ağlıyor
benim istediğim bu değil bunda süt yok dercesine içli içli
tomris hanım nasıl yapmış bilmiyorum ama bende olmadı emzirip yatacakta çocuk bende o arada yatıp dinlenecekmişim
çocuk açlıktan hiç mememden düşmediki ben yataayım
diğer zamanlarda daha iyi yatıyordum
kv 1 gibi artık dayanmadı 135 ml mama yaptı kuzumun bi yiyişi vardı doymadı biberonu ağzından çekince ağzını şlap şlap şapurdattı
yok anam bende süt yok nasıl dayansın çocuk bu kampa

zeyyyno kaka yaptırma tarifini banada verir misin:) geçmişi okuyamıyorum.

tabiki

malzemelerimiz 1 adet alt açma minderi yada örtüsü
1 kulak çubugu bebekler için olandan, uç kısımları daha yumusak çünkü,
zeytin yagı
çok az pamuk

yapılışı

önce alt açma örtüsünü serip bebegi üzerine yatırıyoruz, sonra bebegin popo deligine pamukla biraz zeytinyagı sürüyoruz
(tahriş olmasın diye)
sonra bebegin ayaklarını altını temizler gibi tek elle havada birleştirip tutuyoruz
sonra kulak çubugunu çubuk kısmıda dahil bol zeytin yagına batırdıktan sonra popoya yavaş yavaş sokuyoruz,
çubugun pamuklu kısmını tamamen sok. sonra bir saga bir sola hafif hareket ettirip hemen çekiyoruz,
zaten çekmenizle içinin boşalması aynı saniyeye denk geliyor

bol şanslar

ay şekerim ne güldüm buna..e napim geçmişi okuyorum buna cvp yazmalıyım diye diye bi bakmışım bi sürü yazıya tik atmışım..
yayınladığımda bende şok oldum bütün sayfayı benim yazı kaplamıştı
benim biberon dar ağızlı olan..ama akıtıyo..yinede diğer biberonlardan iyidir en azından kolik önleyici..çok işe yarıyo..bende aventte var onunla emdikçe çocuk mamanın üstü baloncuk doluyodu sonra o baloncukları içip gaz sancısı çekiyodu..yeniden dr brownsa döndüm

Selamlar annişler! ne zamandır yazamıyorum arada açıp bir iki yazı okuyorum o kadar..aslında oğluşum pek bir uslu ama çamaşır,ütü,yemek şu bu derken akşamı ediyoruz..

Çok şükür mamaya ihtiyaç duymadık şimdiye kadar,gaz sıkıntımız da yok patır putur yapıyor oğluş aman nazar değmesin
kimse de yok yanımda böylesi çok daha iyi ama bence..herkes gitti ben süper bir düzen tutturdum koca evi idare ediyorum çok şükür..genelde 3 saatte bir emiyor,her iki memeyi de vermeye çalışıyorum tabi ilk zamanlara göre daha az emiyor doktor normal dedi..kilosu da gayet iyi,en son bir aylıkken gittik 5100 gr. olmuş

hergün humana süt artırıcı çay içiyorum,bir de lohusa şerbeti çok iyi geldi..salonda devamlı bir kase dut kurusu bulunduruyorum gelip geçerken atıyorum ağzıma..onun dışında neredeyse hiç kahve çay yok..favori içeceğim ayran:) ilaç olarak elevite devam ediyorum bugün de son kontolümü oldum doktor gayet iyi dedi rahim temizlenmiş ikinciye hazır bile dedi..yok dedim durun daha

böyle işte annişler bundan sonra yazmaya çalışıcam inşallah geçmişi pek okuyamadım ama herkes iyidir umarım güzel günler bebişlerinizle

bebeğimin özellikle uykudan uyanınca başı çok sıcak oluyor.ateşi mi var acaba diyorum.yoksa sıcaklardan mı kaynaklı.istanbul cehennem sıcağı yaşıyor son günlerde.bebeğimde eziyet çekiyor resmen.ah bir gelse eylül ekim ayları çok mutlu olucam.alından ateş ölçerle baktığım zaman vücut sıcaklığı hep 37 derece civarı.var mı benzer durumu yaşıyan?

tşk ederim:) biz bu işi sabunla denedik olmadıda acaba bu tarifle olur mu.8 günde bir yapıyor.yani cuma yapması gerek ama bugün poposunda kaka lekesi vardı ve kızım uyuyamadı.yarın dr götürcem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…