- 8 Şubat 2013
- 2.117
- 4.174
- 133
- 36
sağol canım, bu hafta iyi kilo aldı gibime geliyor, bugün sağlık ocağına gideceğiz bakalım ne kadar almış sık sık emziriyorum zaten ama bakalım sütüm yarıyormuçok geçmiş olsun hayatım benim oğlum da haftada 160 gr alıyor doktorumuz idare eder dedi bende hiç mama vermiyorum biraz da çocuğun bünyesiyle alakalı bence senin ki de ancak toplar canım hiç kafana takma sık sık emzirmeye devam et bence doktorun dediyse tabi ki mama da ver ama geçici bir süre kilo alınca bırakırsın..
geçmiş olsun canım bebişler bu sıcak günlerde bile üşütebiliuor, nasıl giydiriyosun canım meleğini?biz henüz 37 günlüğüz içine kolsuz zıbın üstüne uzun kollu bişey, altınada patikli eşofman giydiriyorum nasıl iyimi sencegünaydın herkese güzel mutlu gazsız ve booolllllllll uykulu günlerbiz galiba üşüttük burun tıkalı arada öksürüyor mu ne hapşırıyoruz bol bolda kusuyoruz bugün sağlık ocağına gideceğiz bakalım ne diyecek
canım ben bi kaç güne kadar kolsuz çıtçıtlı badi altına da çorapları olan ince altlardan giydiriyordum birde altına çorap çorapları hiç çıkarmadım şimdiye kadar. burası aşırı sıcak çok terliyor. eğer yaşadığın yer sıcaksa sende ben gibi yapabilirsin terlerse daha kötü hasta olur. hem erkek bebeklr sıcağı sevmezmişgeçmiş olsun canım bebişler bu sıcak günlerde bile üşütebiliuor, nasıl giydiriyosun canım meleğini?biz henüz 37 günlüğüz içine kolsuz zıbın üstüne uzun kollu bişey, altınada patikli eşofman giydiriyorum nasıl iyimi sence
esra
paşanın oyun halısı geldimi cicim nasıl?? geçmişi pek takip edemedim bu aralar bilgilendirirsen sewinirim...
canım orada baya oyalanabiliyor mu nasıl işe yarıyor mu neler yapıyor mesela bende alacağım inş
acaba gazdan mı diyorum ne bitmez bi sorun bu gazBirkaç kez kızım da aynı şekilde uyandı hemen ellerini tutup konuşarak sakinleştirdim. Rüyasında korkuyordur diye düşünmüştüm ben canım
canım orada baya oyalanabiliyor mu nasıl işe yarıyor mu neler yapıyor mesela bende alacağım inş
baktımda fiyatlar baya pahalı sen kaça aldın canım ben hamileykenden çok istiyordum alayım oynasın içinde diyeCanim hali cok güzel hareket ediyor, müzigi var ve gayet büyük dedigim gibi ilk 20 dk altin da cok güzel oynadi sonra biryere tutunmak ister gibi korkuyla bagirarak aglamaya basladi
Simdilik kaldirdim 1 ay sonra tekrar cikaracagim o zaman büyük ihtimal daha fazla dikkatini ceker
Ayy bayıldım oyun halınıza da oğluşuna da canım
Ne güzel oynuyormuş niye ağladı ki sonradan? Hatta burada bulabilirsem ben de alayım diyordum
baktımda fiyatlar baya pahalı sen kaça aldın canım ben hamileykenden çok istiyordum alayım oynasın içinde diye
Cok begendim. Bebegin gule gule kullansin. Ben de almayi dusunuyorum. Bebegin sevdi mi? Yurtdisindan mi aldin sen burada bu model yok galiba
Gaz sancisi cigligi diye biliyorum canim o aglamalari. Benim oglumda da oluyor
acaba gazdan mı diyorum ne bitmez bi sorun bu gaz
canım maşallah ben hiç cesaret edemem gibi geliyo 2. yeTatlim ben burda 80 euroya aldim sanirim 200 tl falan yapiyor.. Dedigin gibi hamileyken cok heves ettim icin de kalmasin diye.. Zaten 2 cocugu erken düsünen birisi olarak oglum büyüdükce paketiyle kaldirip sonra tekrar kardesinde de kullanirim insallah diye düaünüyorum
bitsin artık bu gazlar AllahımCok begendim. Bebegin gule gule kullansin. Ben de almayi dusunuyorum. Bebegin sevdi mi? Yurtdisindan mi aldin sen burada bu model yok galiba
Gaz sancisi cigligi diye biliyorum canim o aglamalari. Benim oglumda da oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?