2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
sağol canım, bu hafta iyi kilo aldı gibime geliyor, bugün sağlık ocağına gideceğiz bakalım ne kadar almış sık sık emziriyorum zaten ama bakalım sütüm yarıyormu

Kızımı bir süredir pusetinde uyutuyorum
Orada daha rahat ediyor hem çok sıçramıyor da. İki ayrı doktora sordum bir sakıncası var mı diye ikisi de yok dedi. Hatta bir tanesi iyi bile olur reflü ve boğulma ihtimali azalır dedi. Zaten pusetler bebeklerin anatomisine uygun olarak yapılırmış içine ekstra bir şeyler koymak gereksizmiş

geçmiş olsun canım bebişler bu sıcak günlerde bile üşütebiliuor, nasıl giydiriyosun canım meleğini?biz henüz 37 günlüğüz içine kolsuz zıbın üstüne uzun kollu bişey, altınada patikli eşofman giydiriyorum nasıl iyimi sence

Birkaç kez kızım da aynı şekilde uyandı hemen ellerini tutup konuşarak sakinleştirdim. Rüyasında korkuyordur diye düşünmüştüm ben canım

canım ben bi kaç güne kadar kolsuz çıtçıtlı badi altına da çorapları olan ince altlardan giydiriyordum birde altına çorap çorapları hiç çıkarmadım şimdiye kadar. burası aşırı sıcak çok terliyor. eğer yaşadığın yer sıcaksa sende ben gibi yapabilirsin terlerse daha kötü hasta olur. hem erkek bebeklr sıcağı sevmezmiş

esra
paşanın oyun halısı geldimi cicim nasıl?? geçmişi pek takip edemedim bu aralar bilgilendirirsen sewinirim...

Geldi canim simdi ekledim resimlerini ilk 20 dk gülücükler atarak sesli sesli oynadi altin da sonra ne olduysa korkup ciglik atarak aglamaya basladi simdi her koydugum da agliyor

Ayy bayıldım oyun halınıza da oğluşuna da canım
Ne güzel oynuyormuş niye ağladı ki sonradan? Hatta burada bulabilirsem ben de alayım diyordum

canım orada baya oyalanabiliyor mu nasıl işe yarıyor mu neler yapıyor mesela bende alacağım inş

Canim hali cok güzel hareket ediyor, müzigi var ve gayet büyük dedigim gibi ilk 20 dk altin da cok güzel oynadi sonra biryere tutunmak ister gibi korkuyla bagirarak aglamaya basladi
Simdilik kaldirdim 1 ay sonra tekrar cikaracagim o zaman büyük ihtimal daha fazla dikkatini ceker

baktımda fiyatlar baya pahalı sen kaça aldın canım ben hamileykenden çok istiyordum alayım oynasın içinde diye

Ayy bayıldım oyun halınıza da oğluşuna da canım
Ne güzel oynuyormuş niye ağladı ki sonradan? Hatta burada bulabilirsem ben de alayım diyordum

Canim ûzerinde ki araba saga sola gidip geldikce farkli farkli melodiler caliyor, tahminimce calan melodilerden biri korkuttu cünkü bittikten sonra baslarken tekrar birden sesli bir sekil de almaya basliyor, bunun disin da korkmus olabilecegi birsey gelmiyor aklimq

baktımda fiyatlar baya pahalı sen kaça aldın canım ben hamileykenden çok istiyordum alayım oynasın içinde diye

Tatlim ben burda 80 euroya aldim sanirim 200 tl falan yapiyor.. Dedigin gibi hamileyken cok heves ettim icin de kalmasin diye.. Zaten 2 cocugu erken düsünen birisi olarak oglum büyüdükce paketiyle kaldirip sonra tekrar kardesinde de kullanirim insallah diye düaünüyorum

canım maşallah ben hiç cesaret edemem gibi geliyo 2. ye

kızlar ben doğum yapalı 42 gun oldu artık bır doğum kontrol yöntemı secmem lazım
dr 3 aylık ıgne ve spiralden bahsettı.
ıgnenın yan etkısı dunya kadar var
spiralide taktırmaktan ben korkuyorum malum sezaryen oldum zaten :S
kafam cok karışık
spiral taktıran var mı acıyo mu yan etkı yaşayan oldumu
bıde ben doğumda 15 kılo aldım 5 kılo verdım 10 kılosu benle beraber yaşıyo
coook moralım bozuk kılo takıntım var cunku
ödem olmuş vucudumda sızdede var mı nası kurtulucaz bundan :S

Oğlum her zaman ki gibi dün de hiç uyumadı. Sabah 7den gece 11e kadar 5-10 dakikalık dalışları oldu sadece. Bugün de artık biraz ağlattım biraz gezdirdim yatırdım ağladı. Biraz gezdirdim sustu yatırdım ağladı derken dününde etkisiyle iyice yoruldu heralde çok şükür uyudu. Eşimde sağolsun çok anlayışsız. Bazen oruç tutamıyor oğlumun 5-10 dakikalık uykusunda benden yemek kahvaltı bekliyor. Ben bile fırsat buldukça hızlı hızlı peynir ekmek atıştırabiliyorum bebek sustuğunda dinlenmek istiyorum artık. Ramazanda işleri olmadığı için çalışmıyor canı istediği kadar uyuyor. Uyanıncada yemen ister ütü ister, temizlik ister kaynanam sanki. Doğum öncesi nasılsa öyle olacak. Hem bebeğe bakayım hem onun işlerini halledeyim. Çay koymaya bile eriniyor ama beni beğenmez... Bugünde köye kayınpederime gidicez mecburen. Giderken büyük ihtimalle yiğenleride gelecek. Hem iftar yemeği bekleyecekler hem sahur. Kayınpederim yalnız olduğu için temizlikte şart. Yetişemem yapamam dedim suratını astı durdu. Bulaşık makinası bile yok bulaşıklar elimden öpecek. Eşime hayır demeye gelmiyor dün artık bebekten iyice yoruldum. Yarında böyle yaparsa köye gidemem ben dedim ondan beri eşimin yüzü beş karış. Dün gece oturma odasında uyudu. Off canım çok sıkılıyor. Şimdiye kadar eşime karşı hep maddi manevi fedakarlık ettim. Karşılığını alamadığım gibi bir de böyle ters ter davranışlarını çekiyorum... İçim öyle dolu ki yaz yaz bitmez ama oğlum uyanmak üzere kıvranmaya başladı... Kısaca mutsuz ve yanlızım.. Dört dörtlük iyi bir hizmetçi olursam ne ala yoksa değerim de yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…