2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
hhmm bizimde kırkımız çıksın bende biraz daha ince giydirmeye başlayayım bari, kapı pencerede hep kapalı oluyor onlarıda biraz biraz açarım çok sağol canımm

sezeryan olan herkes 40. gün kontrole gitti mi? benim gel demedi. onda doğum yapmış başka bir arkadaşımda gitmemiş. ben telefonla sordum 40 dan bi hafta sonra kontrol oluyor dediler.

bi yandan gitmek istemiyorum hem maddi açıdan hem de bebekle dışarı çıkmak zor oluyor o açıdan.

bi yandan da korkuyorum. riske atmak istemiyorum. hemde dikişlerim hala hafif hafif acıyor. arada kaldım. araya da bayram giriyor. gidene kadar baya vakit geçecek..

canım benim dr enfexia diye bi hap verdi bebeğe geçmediğini söyledi 4-5 güne rahatladım ancak dr o memeden sütü sık sık sağ ve dök dedi bebeğe emzirmedim 2 gün sonra sağarken yarıda pompayı bi çektim göğsümden ip gibi bişey uzadı şok oldum bildiğin iltihap sonra 3-5 kez çektirip meme ucumdaki iltihabı peçeteyle sildim rengi açık sarıya kadar koyulaştı 1 hafta sonra kesildi o kanaldan süt akmaya başladı öyle emzirdim şimdi sıkıntım geçti ama bebek emmeyince süt azaldı tek göğüsle devam ediyorum artırmak için sağıyorum ama çok artmıyor aman dikkat et sık sık sağ ihmal etme iyileşince 2 kez hasta göğüsten bir kez sağlamdan emzir o göğüs toparlasın

ayy kızlar yaa benim o kahverengi çizgi tırnağımla sürttüğümde çıkıyor sizdede oluyomu böyle bişeyy ayy çok şaşırdım

bizde geçen hafta 2. hepatit aşımızı yaptırdık ama oğlum hiç ağlamadı desem yeridir, iğneyi soktu hemşire bacağına baktım hiç ağlamadı sonra ilacı vermeye başlayınca bir kere bağırdı sustu hemşirede dediki bu bebek neler atlatmış aşıymış iğneymiş vız gelir ona dedi yavrum minicikken neler yaşadı Allah tekrar yaşatmasın

Canım kızımı emzirirken başta süt çok geldiğinde bizde de oluyor aynı durum. Onun için boğulur gibi olduğunu hissettiğim anda çekiyorum memeyi ve ağzındakini yutmasını bekleyip tekrar veriyorum

Dedıgın gıbı ılk zamanlar cok sut oldugunda oluyordu ama sımdı bas orta son farketmıyor canım ondan kafama takıldı zaten ama dusundum de benım tosba emerken uyukladıgı ıcın sanırım sutu agzında bırıktırıp yutmayı unutuyor bı anda yutmaya calısınca da kal gelıyor zavallıya

Hergun yenı yontemler gelıstırıyorum zaten bunu da denycem bakalım :)

Bende ozellıkle sordum agrı sızı bı sıkayetın olmazsa gelmene gerek yok dedıler.ama bende ıdrar yollarında ıltıhap var sanırım o yuzden gıtmeyı dusunuyorum

ayy kızlar yaa benim o kahverengi çizgi tırnağımla sürttüğümde çıkıyor sizdede oluyomu böyle bişeyy ayy çok şaşırdım

Ilgıncmıs :) benım kı yavastan kayboluyor gıbı ama denycem tırnak ısını :)

güzel anneler sütüm az geliyor ben besleyemiyormuyum acaba kendim iyi beslenemediğim içinmi sütüm yetmiyor gibi şeyler asla düşünüp kendinizi üzmeyin, geçmişi okuordum çoğu anne aynı şeydeen şikayetçi,ben çocuğum hastayken ne yemek yedim 23 gün boyunca ne uyudum,gece gündüz sürekli ağlıyodum yüzümün şekli değişti inanırmısınız sürekli ağlamaktan, moralim hep bozuktu lohusa halimle doğum yaptığım günden itibaren hastane sandalyelerinde oturdum dr peşinde koştum ama sütüm hiç kesilmedi şimdi ise dolup taşıyor birazda bünyeyle alakalı vücut süt üretiyorsa sütünüz bol olur siz pozitif düşünün moralinzi hiiiç bozmayın inşallah hepimizin bool bool sütü olur 2 sene boyunca

canım benim bulunduğum yer o kadar sıcak değil ama uykuda uyanınca benim oğlumunda vücudu kafası hep çok sıcak oluyo ateşini ölçüyorum 36-37 arasuında oluyo normaldir yani annesi endişelenme

bende 2 çay kaşığı veriyorum canım

cnm emir de kendisi yapamıyordu ilk zamanlar her ıkındıgında ben yardım ettim, bu şekilde kakasını yaptırdım,
su anda kendisi takır takır gazını çıkarıyor, günde 4-5 kere kakasını yapıyor alışma gbi bir durum söz konusu degil, çünkü bebeklerimiz büyüyor ve bagırsakları calışmaya başlıyor, ve büyüdükçede kendileri ögreniyorlar yapmayı zaten,

hiç endişen olmasın, sen yardım etmeye masaja devam et, bir süre sonra kendi yaptıgını göreceksin

iyi cnm sevindim

tabiki sürekli yapmak dogru degil, bir süre sonra yapmana gerek bile kalmıyor zaten,

benm doktorum da çagırmadı ama gitmek gerekiyomuş
rahim temizlenmiş mi? ilişki için hazır mı vs diye
ben gitmeyi düşünmüyorum muayeneden korkuyorum çunku
çok şükür dikişlerimle ilgili bi sıkıntım olmadı, kanamamda bitti sayılır sadece lekelenme oluyo azcık

Son düzenleyen: Moderatör:
oğlum idrar yolları enfeksiyonu olmuşmeğerki bütün huzursuzluğu bu yüzdenmiş ben hepsini gaza bağlamıştım.idrar kültürü yaptırınca sonuçları bugün çıktı.nasıl oldu allahım yaa o kadar dikkat etmeme rağmen kakasını 5 dk altında beekletmememe rağmen.8 tane iğne verdi doktor.minicik oğlum nasıl dayanır aşılarda bile o kdar üzülüyordum?:2:kızlar aranızda başına gelen var mı?

canım sen yeni dogum yaptın önce kendini ve bebegini düşünerek hereket etmelisin,
eşin suratını mı asıyor bırak assın, trip mi atıyor bırak atsın, huzursuzluk mu cıkarıyor bırak cıkarsın,
görme, duyma, işitme lütfen, sen kendi kıymetini bilmezsen eger inan ki kimse bilmez, önce sen kendine deger ver,
şu durumda senden hangi akla hizmet bekliyor, cevresindekilere hizmet etmeni istiyor??
sen hiç bir şekilde alttan alma bence, kesinlikle gitme, en fazla suratını döküp kaynana gibi konusup durur,
bırak ya ne hali varsa görsün, ayyy çok sinirlendim kendi yetmiyor gibi birde başkalarına hizmet ettirmek istiyor

slm kızlar,

mikailesra nın fotosunda gördüm oyun halısını.sizce bebişlere faydası oluyor mu başka kullanan var mı?bende almayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…