2 haftadir eriklideydim iskence gibiydi sicak sinekler bunaldim sahile gidiyoruz bebek terliyor pusetinden cikariyorum esiyor ve sonuc yesil kaka sancilar bende evden disari cikmadim sadece aksamlari serin olunca carsiya cikiyordum bu bile benim icin oldukca rahatlaticiydi.Ama evim evim guzel evim dun gece eve kavustum cesme planlari yaparak geldim ev kiralicaktik hatta kapora verdikeve gelince caydim,bayrami evde geciricem cocukla cok zor oluyormua gercektende.
Bizim sancilarimiz azaldi, kuzenim cingene besigini bana yolladi cok sanci tutarsa ona koyuyoruz ise yariyo ama sadece cok durmadiginda koyuyorum alismasini hic istemiyorum.Gunduzleri ayagimda salliyorum baska turlu dalmiyor ve agliyor gece emzigi verip yatagina koyuyorum nadirde olsa bazen kendi kendine uyuyor.Ve artik gulucukler saciyoruz bugun agulamayada basladi bazen sesli sekilde guluyor incelen bir ciglikla.Ve ayni zamanda regli oldum ve hic boyle oldugumu bilmem ortaligi batirdim ama sukur bitti.Bizden haberler bunlar okuyabildigim kadar biraz gecmise bakiniyim.
2 haftadir eriklideydim iskence gibiydi sicak sinekler bunaldim sahile gidiyoruz bebek terliyor pusetinden cikariyorum esiyor ve sonuc yesil kaka sancilar bende evden disari cikmadim sadece aksamlari serin olunca carsiya cikiyordum bu bile benim icin oldukca rahatlaticiydi.Ama evim evim guzel evim dun gece eve kavustum cesme planlari yaparak geldim ev kiralicaktik hatta kapora verdikeve gelince caydim,bayrami evde geciricem cocukla cok zor oluyormua gercektende.
Bizim sancilarimiz azaldi, kuzenim cingene besigini bana yolladi cok sanci tutarsa ona koyuyoruz ise yariyo ama sadece cok durmadiginda koyuyorum alismasini hic istemiyorum.Gunduzleri ayagimda salliyorum baska turlu dalmiyor ve agliyor gece emzigi verip yatagina koyuyorum nadirde olsa bazen kendi kendine uyuyor.Ve artik gulucukler saciyoruz bugun agulamayada basladi bazen sesli sekilde guluyor incelen bir ciglikla.Ve ayni zamanda regli oldum ve hic boyle oldugumu bilmem ortaligi batirdim ama sukur bitti.Bizden haberler bunlar okuyabildigim kadar biraz gecmise bakiniyim.
benim sütüm yetiyor diye düşünüyorum 1 ayda 1 kilo aldı doktor mama takviyesine gerek yok dedi.bunun sanırım başka sebebi var.
benimki 3 gün yapamayınca doktoru önerdi hemen çıkardı içinde birikmiş üç günlük hasılatı:)ama 2 gündür yine yapmıyor normalde günde 3-4 kere yapıyordu.şimdi ikinci kere aynı şeyi yapmalımıyım diye düşünüyorum yoksa alıştırır mıyım bu sefer bağırsaklar tembelleşirse diye korkuyorum.
Evlilik cok garip gercekten. Bir gun cinnet getirip bosanacagini soylersin bir gun bir gecelikle her sey degisirMeger benim kocanin derdi baskaymis
Bugun Kadir gecesi kizlar. Bol bol dua edelim. Kandiliniz mubarek olsun
canım senin kızmıydı gündüzleri 20 dk uyuyan.çıldırıcam ya memede uyuyor beşiğine koyunca 10 dk olmuyor bile çat diye uyanıyor.bu aylarda bebeklerin 18 saat uyuması lazım diyor benim bebek en fazla 10 saat uyuyor günde.bana çektirdiği eziyet neysede büyümesi için süt kadar uykuda önemli.seninki kaç saat uyuyor günde.doktora falan götürdün mü bu durum için?
ya kızlar valla çok üzülüyorum bebeği uyku sorunu yaşayıp belirli bir süreden sonra düzelen var mı?yoksa bu aylarca böyle mi sürecek...
kızlar kaka yapamayınca makatı zeyttınyagıı ile uyaranlarınız varya dıoktora sordunuzmu ?
cunku benım oğlum 3 gundur yapamıyor ben doktoru aradım sakın makatı uyarma sonra ilerde sorun yaratabilir dedi.agızdan 2 cay kasıgı kayısı suyu ver dedi.o da 1 haftayı gecerse dedi..[/Q
canım benim kızım haftada 1 kerecik yapıyo 3 günde yapsa onada razıyım.dr bana bir kere uyar ama başka yapma alışkanlık haline gelir demişti.birinden duyduğuma göre sütün yağlı olursa çocuğun kilosuna gidermiş böyle olurmuş.ne kadar doğru bilemiyorum.
canım senin kızmıydı gündüzleri 20 dk uyuyan.çıldırıcam ya memede uyuyor beşiğine koyunca 10 dk olmuyor bile çat diye uyanıyor.bu aylarda bebeklerin 18 saat uyuması lazım diyor benim bebek en fazla 10 saat uyuyor günde.bana çektirdiği eziyet neysede büyümesi için süt kadar uykuda önemli.seninki kaç saat uyuyor günde.doktora falan götürdün mü bu durum için?
ya kızlar valla çok üzülüyorum bebeği uyku sorunu yaşayıp belirli bir süreden sonra düzelen var mı?yoksa bu aylarca böyle mi sürecek...
her doktor farklı söylüyor işte.insan neye inanacağını şaşırıyor.bizim doktorumuzda izin vermiyor böyle müdahaelere ömür boyunca bağırsak tembelliği yapar bu dönemde böyle sıkıntıları olacak ömür boyu yaşamasından iyidir diyor 1 haftayı geçmeden yapmayın bence
benim kızımda aynı çözüm bulursan lütfen bana da söyle. hiç bişey yapamıyorum yemeğimi zor yiyorum.birde büyümesi için uyku şart çok üzülüyorum
evet hayatım benim kız
toplasan 10 saat ya var ya yok o da gece uykusu zaten genelde
gündüz büyük insan gibi uyumuyor uyusa da kısa kısa dalıp uyanıyor
aç da değil neden böyle anlamıyorum
dediğin gibi bebek uykuda büyür
bizimkiler ne olacak böyle bilmiyorum
kizlar lutfen acil ceevapp ...tirnagim batiyorr kurdanla oynadim tirnagi bulup altina pamuk koymak icin evet buldum hemde kocaman altina pamuk koydum ne kdr dogru koydum bilmem ama cok kootu agridi sisti kabardi ilthap oldu o gun hemen cikardim pamugu orda suan hala iltihap var bu kdr degildi parmagim et geldi tirnagin onune ben tirnagi dibine kdr kestim amaa asil tirnak altaymiss napcam simdi benn tuzlu sicak suya koyuyorum ve kantoron yagiyla sariyorum ..birde uzun yolculuga cikacam napmaliyim ben bu iltihapi kurutursam sorun gidermi bebegimle bile ilgilenemiyorum durum vahimm ... yardim edin evde yapabilcem bisi varmii ..doktoroa turkiyede gidiciem inslh cekilcek felan denmezz kendiliginden gecerr ..fikirleriniz almak istiyorumm IMDATTT
kızlar kaka yapamayınca makatı zeyttınyagıı ile uyaranlarınız varya dıoktora sordunuzmu ?
cunku benım oğlum 3 gundur yapamıyor ben doktoru aradım sakın makatı uyarma sonra ilerde sorun yaratabilir dedi.agızdan 2 cay kasıgı kayısı suyu ver dedi.o da 1 haftayı gecerse dedi..[/Q
canım benim kızım haftada 1 kerecik yapıyo 3 günde yapsa onada razıyım.dr bana bir kere uyar ama başka yapma alışkanlık haline gelir demişti.birinden duyduğuma göre sütün yağlı olursa çocuğun kilosuna gidermiş böyle olurmuş.ne kadar doğru bilemiyorum.
canım benim sütüm çook yağlı.çünkü gögüs kalkanı kullanıyor ve her emzirmede diğer göğüs kalkana akıyor ve acayip derece yaglı oluyor.Her seferinde de döküyorum o sütleri yazık oluyor,
doktoruma güveniyorum çünkü babam o hastanenin genel müdürü ve doktorlar bizimle acayip ilgileniyor.Anca doktor da bilgisizse yanlış bilgilendirir.Aksi halde yanlış konuşmaz diil konuşamaz:) Özellikle sakın yapma demesi beni de sizleri uyarmaya teşvik etti.
sabah aç karnına ağızdan zeytinyağı verebilirsin birr çay kaşığı dedi.ya da kayısı suyu(kaynatıp şekersiz bir çay kaşığı)
10 günü geçerse konsuk mu ne tam anlamadım ilacın adını fitil veririz mecbur dedi
Ey Yüceler Yücesi Rabbimiz, işte yüce dergâhına geldik; boyun büküyor, huzurunda kemerbeste-i ubûdiyet içinde el pençe divan duruyor, affına iltica ediyoruz. Eğer biz kullarını kapından uzaklaştırırsan, biz gidip hangi kapıya sığınabiliriz?! Şayet huzurundan kovacak olursan biz kime yalvarırız?!
Ey en büyük günahları bile bağışlayan ve en büyük kusurları, eksikleri bile sarıp sarmalayan Rabbimiz! Senden, en kahredici günahlarımızı bile bağışlayıp yok saymanı, yüzümüzün karası suçlarımızı örtmeni, kıyamet gününde affının ve gufranının serinliğinden ve bağışlayıcılığının güzelliğinden bizleri mahrum etmemeni diliyoruz.
Yâ Rabbenâ ve Yâ İlâhenâ! Günahlara tevbe etmenin karşılığı gönülden duyulan nedametse şayet, Sana yemin ederiz ki, yapıp ettiklerimizden bin kere, yüz bin kere pişmanız. İstiğfarda bulunup Senden bağışlanma dilenmek hataların defterden silinmesine bir vesileyse şayet, yürekten istiğfarda bulunuyor, bu nâçar kullarını da yarlığayacağını ümid ediyoruz. Evet, ümidimiz budur ve hoşnutluğunla gönlümüze sürûr salacağın âna kadar da bu kapıyı asla terk etmeyeceğiz.
Ey ızdırar içerisinde hafakanlar yaşayan muzdar kullarının niyazlarına icabet buyuran.. Ey zararları kaldırıp telâfi eden.. Ey iyilikleri karşılıksız ve en büyük olan.. Ey gizli gizli cereyan eden işlere de nigehbân olan Yüceler Yücesi Allahımız! Huzuruna sermayesiz geldik; nâçâr bir şekilde, Senin cömertliğine ve keremine sığınıyor, rahmet denizlerinden hissedar olmak istiyoruz. Dualarımıza icabet buyur ve bizi ümitlerimizde, dileklerimizde haybet ve hüsrana uğratma.. Tevbe ile teveccühümüzü karşılıksız bırakma!
Yâ İlâhel-Âlemîn ve Yâ Ekramel-Ekramîn! Senin lütfedip, bahşedip bizlere gönderdiğin Ramazan-ı Şerif ayını idrak ettik. Reyyan kapısından girmeye inşaallah liyakat kazandık. Dünyanın dört bir yanında senin dinine hizmet eden bahtiyarların, gurbette Ramazanı idrak eden asrın dertlisinin duaları içinde ellerimizi kaldırıyor, Kadir Gecesidir diyen, Ramazandır diyen saflaşmış insanlarla beraber Sana dua ediyoruz. Dualarımızı kabul eyle Yâ Rabbi! Bizi hâib ve hâsir eyleme Yâ Rabbi!
günaydın annişler,
dün gece yaptığımız bütün dualar kabul olur inşallah.hepimize bol bol süt diledim:)))gerçi biz dün gece hastaneydik.hatırlarsınız oğlum sürekli ishal oluyordu.bu sefer kanlı ishali başladı çok korktuk hemen hastaneye gittik.tahlil sonucu temiz görünürde birşeyi yok.dr inek sütüne alerjisi olabilir dedi.şimdi inek sütü diyetindeyim iki hafta.hep keçi sütü içcem.kakası düzelirse emmeyi bırakana kadar böyle devam etcek.inşallah bir sonuç alırız.oğlumun ishalle kıvrandığını görmek çok kötü.allah hiçbirimizin bebeğine hastalık vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?