2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Bende sanırım adet oldum. Sanırım diyorum çünkü durumlar şöyle.

Benim sezeryandan sonra kanamam 34 gün sürdü kesildi. 62 günlükken kahve leke geldi bir kere 63 günlükken bir kahve leke daha ertesi gün çok az bir sefer kan.

Sonra yine bir şey yoktu. 4 gün önce 69 günlükken kanamam oldu. Her zamanki adet kanamam kadar yoğundu daha fazla değildi. 2 gün sürdü bitti. Şimdi 73 günlüğüz tık yok.:44:

Adet mi oldum şimdi ben.:44:

Bende sanırım adet oldum. Sanırım diyorum çünkü durumlar şöyle.

Benim sezeryandan sonra kanamam 34 gün sürdü kesildi. 62 günlükken kahve leke geldi bir kere 63 günlükken bir kahve leke daha ertesi gün çok az bir sefer kan.

Sonra yine bir şey yoktu. 4 gün önce 69 günlükken kanamam oldu. Her zamanki adet kanamam kadar yoğundu daha fazla değildi. 2 gün sürdü bitti. Şimdi 73 günlüğüz tık yok.:44:

Adet mi oldum şimdi ben.:44:

merhabalarr kızlar nasılsınız bakalımm

KADİR GECENİZ HAYILRI OLSUN DOLU DOLU GECIRIN INSL BEN LOHUSA OLDUMDAN NAMAZ-KUR AN LA GECIREMIYCEM UZGUNUMM DUA LARDA BULUSMAK DILEGIMLE

BUGN ITIBARI ILE 26 GUNLUK OLDUK BISDE

VE HERGUN DEGISEN HUYLAR KIRK CIKINCA GECER DIYORLAR SIZINKILERINKI GECTIMI YAFFFF

BIRDE DR LAR EMZIREN ANNELER ICIN KORUNMA AMACLI ILAC VERMISLER SIZDE KULLANANLAR VARMI ISMI CINSI NASIL KULLANILDIGINI YAZARMI DR UZUN BIR SURE GITMEK ISTEMIYOM MALUM NORMAL DOGUM OZLENMESI GEKRE CATALIN
O YUSDEN ILACIN ISMINI KULLANMA SEKLINI YAZARMI ESIME ALDIRAYIMM:44:

bizim doktorumuzda izin vermiyor böyle müdahaelere ömür boyunca bağırsak tembelliği yapar bu dönemde böyle sıkıntıları olacak ömür boyu yaşamasından iyidir diyor 1 haftayı geçmeden yapmayın bence

Evlilik cok garip gercekten. Bir gun cinnet getirip bosanacagini soylersin bir gun bir gecelikle her sey degisir Meger benim kocanin derdi baskaymis

Bugun Kadir gecesi kizlar. Bol bol dua edelim. Kandiliniz mubarek olsun

erkeklerin başka bir derdimi var ki ondan başka
bizimki 40 gün burnumdan getirdi doğum yaptığıma yapacağıma pişman oldum 40 çıktı süt dökmüş kedi oldu biranda gerçekten tek bir dertleri var

kızlar kadir geceniz mübarek olsun bu güzel gecede dualarınızda bizleride unutmayın
YÜCE RABBİM hepimize bol süt bebişlerimize sağlık versin evladı olmayan isteyen herkesede hayırlısıyla evlat nasip etsin inşallah

benim kızımda aynı çözüm bulursan lütfen bana da söyle. hiç bişey yapamıyorum yemeğimi zor yiyorum.birde büyümesi için uyku şart çok üzülüyorum

ah şu kocalar :)bzdede 40 sendromu vardı ya bide ayıptr sölemesi norml doğum edenler szde zorlandnz mı sanki gerdek gecesini yaşadım çok zor oldu nyse brz brz iyiyim süte aldanmayn bu arada süt korumazmış dkkt edin

evet hayatım benim kız
toplasan 10 saat ya var ya yok o da gece uykusu zaten genelde
gündüz büyük insan gibi uyumuyor uyusa da kısa kısa dalıp uyanıyor
aç da değil neden böyle anlamıyorum
dediğin gibi bebek uykuda büyür
bizimkiler ne olacak böyle bilmiyorum

*|*..Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün Melekler sizinle,Dualarınız Kabul Kadir Geceniz Mübarek Olsun….

her doktor farklı söylüyor işte.insan neye inanacağını şaşırıyor.
benim kızımda aynı çözüm bulursan lütfen bana da söyle. hiç bişey yapamıyorum yemeğimi zor yiyorum.birde büyümesi için uyku şart çok üzülüyorum

bulursam söylerim:)bugün gün boyu 2 saat uyudu.şuanda hala ayakta:)

aynen benimde 10 saat anca uyuyor kalan 14 saat ayakta bu 14 saatinde 10 saati memededir herhalde.ben çok taktım bu konuya.birde 1 haftadır kaka yapma sorunuda var.doktoramı götürsem acaba diye düşünüyorum artık.

kizlar lutfen acil ceevapp ...tirnagim batiyorr kurdanla oynadim tirnagi bulup altina pamuk koymak icin evet buldum hemde kocaman altina pamuk koydum ne kdr dogru koydum bilmem ama cok kootu agridi sisti kabardi ilthap oldu o gun hemen cikardim pamugu orda suan hala iltihap var bu kdr degildi parmagim et geldi tirnagin onune ben tirnagi dibine kdr kestim amaa asil tirnak altaymiss napcam simdi benn tuzlu sicak suya koyuyorum ve kantoron yagiyla sariyorum ..birde uzun yolculuga cikacam napmaliyim ben bu iltihapi kurutursam sorun gidermi bebegimle bile ilgilenemiyorum durum vahimm ... yardim edin evde yapabilcem bisi varmii ..doktoroa turkiyede gidiciem inslh cekilcek felan denmezz kendiliginden gecerr ..fikirleriniz almak istiyorumm IMDATTT

halk arasında dolama denilen tırnak iltihabı olmuş olabilirsin.türkiyede olsan eczanelerden kara melhem adında bir melhem var kısa sürede tedavi ederdi ama anladığım kadarıyla yurt dışındasın sanırım.geçm,ş olsun.

Ey Yüceler Yücesi Rabb’imiz, işte yüce dergâhına geldik; boyun büküyor, huzurunda kemerbeste-i ubûdiyet içinde el pençe divan duruyor, affına iltica ediyoruz. Eğer biz kullarını kapından uzaklaştırırsan, biz gidip hangi kapıya sığınabiliriz?! Şayet huzurundan kovacak olursan biz kime yalvarırız?!

Ey en büyük günahları bile bağışlayan ve en büyük kusurları, eksikleri bile sarıp sarmalayan Rabb’imiz! Senden, en kahredici günahlarımızı bile bağışlayıp yok saymanı, yüzümüzün karası suçlarımızı örtmeni, kıyamet gününde affının ve gufranının serinliğinden ve bağışlayıcılığının güzelliğinden bizleri mahrum etmemeni diliyoruz.

Yâ Rabbenâ ve Yâ İlâhenâ! Günahlara tevbe etmenin karşılığı gönülden duyulan nedametse şayet, Sana yemin ederiz ki, yapıp ettiklerimizden bin kere, yüz bin kere pişmanız. İstiğfarda bulunup Senden bağışlanma dilenmek hataların defterden silinmesine bir vesileyse şayet, yürekten istiğfarda bulunuyor, bu nâçar kullarını da yarlığayacağını ümid ediyoruz. Evet, ümidimiz budur ve hoşnutluğunla gönlümüze sürûr salacağın âna kadar da bu kapıyı asla terk etmeyeceğiz.

Ey ızdırar içerisinde hafakanlar yaşayan muzdar kullarının niyazlarına icabet buyuran.. Ey zararları kaldırıp telâfi eden.. Ey iyilikleri karşılıksız ve en büyük olan.. Ey gizli gizli cereyan eden işlere de nigehbân olan Yüceler Yücesi Allah’ımız! Huzuruna sermayesiz geldik; nâçâr bir şekilde, Senin cömertliğine ve keremine sığınıyor, rahmet denizlerinden hissedar olmak istiyoruz. Dualarımıza icabet buyur ve bizi ümitlerimizde, dileklerimizde haybet ve hüsrana uğratma.. Tevbe ile teveccühümüzü karşılıksız bırakma!

Yâ İlâhe’l-Âlemîn ve Yâ Ekrame’l-Ekramîn! Senin lütfedip, bahşedip bizlere gönderdiğin Ramazan-ı Şerif ayını idrak ettik. Reyyan kapısından girmeye inşaallah liyakat kazandık. Dünyanın dört bir yanında senin dinine hizmet eden bahtiyarların, gurbette Ramazan’ı idrak eden asrın dertlisinin duaları içinde ellerimizi kaldırıyor, Kadir Gecesi’dir diyen, Ramazan’dır diyen saflaşmış insanlarla beraber Sana dua ediyoruz. Dualarımızı kabul eyle Yâ Rabbi! Bizi hâib ve hâsir eyleme Yâ Rabbi!

Amin cok guzel bir dua Allah razı olsun

günaydın annişler,

dün gece yaptığımız bütün dualar kabul olur inşallah.hepimize bol bol süt diledim:)))gerçi biz dün gece hastaneydik.hatırlarsınız oğlum sürekli ishal oluyordu.bu sefer kanlı ishali başladı çok korktuk hemen hastaneye gittik.tahlil sonucu temiz görünürde birşeyi yok.dr inek sütüne alerjisi olabilir dedi.şimdi inek sütü diyetindeyim iki hafta.hep keçi sütü içcem.kakası düzelirse emmeyi bırakana kadar böyle devam etcek.inşallah bir sonuç alırız.oğlumun ishalle kıvrandığını görmek çok kötü.allah hiçbirimizin bebeğine hastalık vermesin.

Çok geçmiş olsun. Böyle bir alerjiden endişelenildiği zaman sadece süt değil, inek sütünden yapılma peynir, yoğurt, içine inek sütü girmiş unlu mamul bile yasak diye biliyorum ben. Doktor sadece sütü mü yasakladı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…