bu göğüs kalkanı dediğiniz nasıl bir şey ki benim bildiğimden farklı mı acaba :26:
emzirirken diğer göğsünüze takıyormuşsunuz ya süt onda birikiyormuş
neresinde birikiyor ki o süt anlamadım kalkanın ucunda sütün birikebileceği bir aparat filan mı var
göğsüm yara olduğunda ben de aldırmıştım göğüs kalkanı ama onda sütün birikebileceği bir yer yok
incecik plastik bir meme ucu kahverengi kısmı sarıyor ucu delikli filan
aynı göğüs kalkanı değil mi acaba bahsettiğimiz :26:
bu göğüs kalkanı dediğiniz nasıl bir şey ki benim bildiğimden farklı mı acaba :26:
emzirirken diğer göğsünüze takıyormuşsunuz ya süt onda birikiyormuş
neresinde birikiyor ki o süt anlamadım kalkanın ucunda sütün birikebileceği bir aparat filan mı var
göğsüm yara olduğunda ben de aldırmıştım göğüs kalkanı ama onda sütün birikebileceği bir yer yok
incecik plastik bir meme ucu kahverengi kısmı sarıyor ucu delikli filan
aynı göğüs kalkanı değil mi acaba bahsettiğimiz :26:
Eki Görüntüle 771703 böyle canım benimki aventin..öndeki kısımda birikiyor süt,seninkisi farklı birşey heralde..tavsiye ederim bunu kullanıyorum ben..
Canim ucu kapali olanlar da var.. Emzirmek icin olanlar farkli bunlar biraz yuvarlak genis kutu gibi oluyor bir gögsünden emzirirken diger gögsünden akan süt icine doluyor
evet farklıymış cidden canlar benimkinin kapağı filan yoktu
kullanmadım da zaten hiç ucu küçük gelmişti
bu güzelmiş ama kapaklı filan da küçük değil dimi azıcık süt birikir içinde sanki
yani sütüm fazla sızarsa bu taşar gibi geldi bana
bir de esram sen mi demiştin farklı zamanlarda sağılan sütlerin karıştırılmaması gerekiyormuş diye
bunda süt birikse bile az birikir ya
aynı gün içinde birikenleri bir araya toplasak sıkıntı olur mu acaba
sabahtan akşama kadar bu kapağa sızanları bir araya toplayıp buzluğa atsak mesela :26:
ay bilemedim kızlar bir akıl verin
Tatlim ayni gün icin de olan sütü karistirmaktan birsey olmaz.. Mesela ben sabah emzirikten sonra sagiyorum 50 ml falan cikiyor diyelim o süt buzdolabin da bekliyor aksama dogru yine emzirme sonrasi üzerine sagip buzluga atiyorum.. Ama dünden sagilmis sütle bugünün sütünü karistirmamak lazim.. Birde ben bu sekil de biriktirip buzluga atmayi tavsiye etmem cünkü sen bir gögsünü emzirirken digerinden biriken genelde bastaki sulu süt oluyor ee hep sulu sütü biriktirirsen ne faydasi var
Âmin cümlenizden olsun inşallah CNm sagolAmin cok guzel bir dua Allah razı olsun
Âmin inşallah cok gecmis olsun CNm dikkat et Rabbim şifalar versingünaydın annişler,
dün gece yaptığımız bütün dualar kabul olur inşallah.hepimize bol bol süt diledim:)))gerçi biz dün gece hastaneydik.hatırlarsınız oğlum sürekli ishal oluyordu.bu sefer kanlı ishali başladı çok korktuk hemen hastaneye gittik.tahlil sonucu temiz görünürde birşeyi yok.dr inek sütüne alerjisi olabilir dedi.şimdi inek sütü diyetindeyim iki hafta.hep keçi sütü içcem.kakası düzelirse emmeyi bırakana kadar böyle devam etcek.inşallah bir sonuç alırız.oğlumun ishalle kıvrandığını görmek çok kötü.allah hiçbirimizin bebeğine hastalık vermesin.
haklısın canım hep sulu süt olacak
o zaman biriktirmenin de alemi yok
ben yine bol bol göğüs pedi kullanmaya devam ederim o zaman
sızan sütler pedlere sızıyor
kaçıncı kutuyu kullanıyorum Allah bilir
senin paşa hala uyuyor mu fosur fosur
ay azıcık da benim kıza bulaşsa şu uyku
Bebeğim sabah 6dan beri uyanıktı çok şükür bir saattir uyuyor ben de bu sayede günlerdir hayalini kurduğum pudingimi yaptım... Bu arada bana bebeğim konusunda akıl verilmesinden bıkmış durumdayım.Bir de beni bebekle uğraşırken gören başlıyor anlatmaya. Benim bebekte ne varmış mış ki onların bebekleri zamanında daha yaramaz, daha gazlı yani daha daha fenaymış.gece gündüz ayaktaymışlar.Ama ne hikmetse tüm bunlara rağmen onlar büyük bir ustalıkla hem 24 saat bebek bakmış hem evin işlerini yapmış hemde dolu dolu misafir ağırlamışlar...Uzatmadan Allah kolaylık versin demek bu kadar mı zor?
Çok geçmiş olsun. Böyle bir alerjiden endişelenildiği zaman sadece süt değil, inek sütünden yapılma peynir, yoğurt, içine inek sütü girmiş unlu mamul bile yasak diye biliyorum ben. Doktor sadece sütü mü yasakladı?
ay azıcık da benim kıza bulaşsa şu uyku[/Q
arkadaşlar peki böyle sütü bollaştırmak için napıyosunuz ki.ben göğüs pedini sadece dışarı çıkarken göğüs uçlarım belli olmasın diye kullanıyorum:)
evet farklıymış cidden canlar benimkinin kapağı filan yoktu
kullanmadım da zaten hiç ucu küçük gelmişti
bu güzelmiş ama kapaklı filan da küçük değil dimi azıcık süt birikir içinde sanki
yani sütüm fazla sızarsa bu taşar gibi geldi bana
bir de esram sen mi demiştin farklı zamanlarda sağılan sütlerin karıştırılmaması gerekiyormuş diye
bunda süt birikse bile az birikir ya
aynı gün içinde birikenleri bir araya toplasak sıkıntı olur mu acaba
sabahtan akşama kadar bu kapağa sızanları bir araya toplayıp buzluğa atsak mesela :26:
ay bilemedim kızlar bir akıl verin
biraz önce 2,5 saat uyudu uyandi babasi sagdigim sütü icirdi biberonla tekrar uyudu tabi herzaman 2 saat falan uyudugu olmuyor gündüzleri genel de 1-1,5 saat geceleri 3-4 saate yakin uyanmadan uyuyor.. uyanik oldugu zaman da ömrümden ömür gidiyor resmen canim kucaga alismis totosu yere degdigi gibi agliyor her saniye ya sebeklik yapicaz karsisin da yada kucakta gezdiricem babasinin kucaginda da durmuyor o aldigi gibi basliyor aglamaya belim kopuyor anlayacagin yandim ben.. bazan 3-4 saat uyutamiyorum da perisan oluyorum inan sen nasil sabrediyorsun bütün gün masallah sana canim
ben de gögüs pedi kullaniyorum, neredeyse her markayi denedim diyebilirim ve en kullanisli en rahat lansinoh marka normal de günlük yeni ped koymam gerekiyorsa bununla 2-3 gün bile idare edebiliyorum tabi bu sefer de kokar diye ben en gec 2. gün degistiriyorum
Bebeğim sabah 6dan beri uyanıktı çok şükür bir saattir uyuyor ben de bu sayede günlerdir hayalini kurduğum pudingimi yaptım... Bu arada bana bebeğim konusunda akıl verilmesinden bıkmış durumdayım.Bir de beni bebekle uğraşırken gören başlıyor anlatmaya. Benim bebekte ne varmış mış ki onların bebekleri zamanında daha yaramaz, daha gazlı yani daha daha fenaymış.gece gündüz ayaktaymışlar.Ama ne hikmetse tüm bunlara rağmen onlar büyük bir ustalıkla hem 24 saat bebek bakmış hem evin işlerini yapmış hemde dolu dolu misafir ağırlamışlar...Uzatmadan Allah kolaylık versin demek bu kadar mı zor?
ay azıcık da benim kıza bulaşsa şu uyku[/Q
arkadaşlar peki böyle sütü bollaştırmak için napıyosunuz ki.ben göğüs pedini sadece dışarı çıkarken göğüs uçlarım belli olmasın diye kullanıyorum:)
benim öyle şarıl şurul sütüm yok tatlım aslında
ancak kızıma yetiyor
şu ana kadar sadece iki kerecik buzluğa süt koyabildim
sütüm bollaşsın diye de bol su içmeye çalışıyorum canım
sabahları tereyağında dere otlu omlet yapıyorum yanına da üzüm ve kayısı hoşafı
bunlar dışında pek bir şey yapmıyorum
ama şunu anladım yeşillik sütü arttırıyor sanki
ya da bana öyle geliyor psikolojik olarak bilemiyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?