2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bu göğüs kalkanı dediğiniz nasıl bir şey ki benim bildiğimden farklı mı acaba :26:
emzirirken diğer göğsünüze takıyormuşsunuz ya süt onda birikiyormuş
neresinde birikiyor ki o süt anlamadım kalkanın ucunda sütün birikebileceği bir aparat filan mı var
göğsüm yara olduğunda ben de aldırmıştım göğüs kalkanı ama onda sütün birikebileceği bir yer yok
incecik plastik bir meme ucu kahverengi kısmı sarıyor ucu delikli filan
aynı göğüs kalkanı değil mi acaba bahsettiğimiz :26:

böyle canım benimki aventin..öndeki kısımda birikiyor süt,seninkisi farklı birşey heralde..tavsiye ederim bunu kullanıyorum ben..

Canim ucu kapali olanlar da var.. Emzirmek icin olanlar farkli bunlar biraz yuvarlak genis kutu gibi oluyor bir gögsünden emzirirken diger gögsünden akan süt icine doluyor

Eki Görüntüle 771703 böyle canım benimki aventin..öndeki kısımda birikiyor süt,seninkisi farklı birşey heralde..tavsiye ederim bunu kullanıyorum ben..

Canim ucu kapali olanlar da var.. Emzirmek icin olanlar farkli bunlar biraz yuvarlak genis kutu gibi oluyor bir gögsünden emzirirken diger gögsünden akan süt icine doluyor

evet farklıymış cidden canlar benimkinin kapağı filan yoktu
kullanmadım da zaten hiç ucu küçük gelmişti
bu güzelmiş ama kapaklı filan da küçük değil dimi azıcık süt birikir içinde sanki
yani sütüm fazla sızarsa bu taşar gibi geldi bana
bir de esram sen mi demiştin farklı zamanlarda sağılan sütlerin karıştırılmaması gerekiyormuş diye
bunda süt birikse bile az birikir ya
aynı gün içinde birikenleri bir araya toplasak sıkıntı olur mu acaba
sabahtan akşama kadar bu kapağa sızanları bir araya toplayıp buzluğa atsak mesela :26:

ay bilemedim kızlar bir akıl verin

Tatlim ayni gün icin de olan sütü karistirmaktan birsey olmaz.. Mesela ben sabah emzirikten sonra sagiyorum 50 ml falan cikiyor diyelim o süt buzdolabin da bekliyor aksama dogru yine emzirme sonrasi üzerine sagip buzluga atiyorum.. Ama dünden sagilmis sütle bugünün sütünü karistirmamak lazim.. Birde ben bu sekil de biriktirip buzluga atmayi tavsiye etmem cünkü sen bir gögsünü emzirirken digerinden biriken genelde bastaki sulu süt oluyor ee hep sulu sütü biriktirirsen ne faydasi var

haklısın canım hep sulu süt olacak
o zaman biriktirmenin de alemi yok
ben yine bol bol göğüs pedi kullanmaya devam ederim o zaman
sızan sütler pedlere sızıyor
kaçıncı kutuyu kullanıyorum Allah bilir

senin paşa hala uyuyor mu fosur fosur
ay azıcık da benim kıza bulaşsa şu uyku

Amin cok guzel bir dua Allah razı olsun
Âmin cümlenizden olsun inşallah CNm sagol
Âmin inşallah cok gecmis olsun CNm dikkat et Rabbim şifalar versin

Kızlar paylaşımların altında begen pitonu göremiyorum ben sizde de aynı mı yoksa baba özel mı

biraz önce 2,5 saat uyudu uyandi babasi sagdigim sütü icirdi biberonla tekrar uyudu tabi herzaman 2 saat falan uyudugu olmuyor gündüzleri genel de 1-1,5 saat geceleri 3-4 saate yakin uyanmadan uyuyor.. uyanik oldugu zaman da ömrümden ömür gidiyor resmen canim kucaga alismis totosu yere degdigi gibi agliyor her saniye ya sebeklik yapicaz karsisin da yada kucakta gezdiricem babasinin kucaginda da durmuyor o aldigi gibi basliyor aglamaya belim kopuyor anlayacagin yandim ben.. bazan 3-4 saat uyutamiyorum da perisan oluyorum inan sen nasil sabrediyorsun bütün gün masallah sana canim

ben de gögüs pedi kullaniyorum, neredeyse her markayi denedim diyebilirim ve en kullanisli en rahat lansinoh marka normal de günlük yeni ped koymam gerekiyorsa bununla 2-3 gün bile idare edebiliyorum tabi bu sefer de kokar diye ben en gec 2. gün degistiriyorum

Son düzenleme:
oglum yeni bir huy edindi artik huysuz oldugu zamanlar da benim disim da kimsenin kucagina gitmek istemiyor ve emzirirken konusursam hemen memeyi birakip tepinmeye basliyor ses dahi cikarmami istemiyor emerken.. böyle oldugu zaman annesini kiskanirmis genellikle erkek bebekler de olurmus... hic iyi olmadi bu ana kuzusu olup cikar diyor herkes yandim ben

Bebeğim sabah 6dan beri uyanıktı çok şükür bir saattir uyuyor ben de bu sayede günlerdir hayalini kurduğum pudingimi yaptım... Bu arada bana bebeğim konusunda akıl verilmesinden bıkmış durumdayım.Bir de beni bebekle uğraşırken gören başlıyor anlatmaya. Benim bebekte ne varmış mış ki onların bebekleri zamanında daha yaramaz, daha gazlı yani daha daha fenaymış.gece gündüz ayaktaymışlar.Ama ne hikmetse tüm bunlara rağmen onlar büyük bir ustalıkla hem 24 saat bebek bakmış hem evin işlerini yapmış hemde dolu dolu misafir ağırlamışlar...Uzatmadan Allah kolaylık versin demek bu kadar mı zor?

sorma aynı dert bende de var.bizde kv var şimdi bebek bakımını anlata anlata bitiremiyo.ben oğullarımı şöle büyüttüm,böle büyüttüm die.ya her bebek aynı değil ki aynı huy olsun.bazen çok sıkıyorlar...

evet inek sütlü olan herşeyi yasakladı.tek üzüldüğüm çikolatalar oldu yaa(((

ben sunu duşunuyorum hani sutun ilk akan kısmı sadece su en sonu besleyıcı yaglı kısmı ya .bu kalkana akan kısım o zaman ilk bası oldugundan besleyıcı degildir.ben bırıkenı dokuyorum sadece gögus ucum acımasın dıye hep takıyorum

Bende kullanıyorum gogus pedı canım ama gunluk degıstırıyorum mutlaka.cunku kazayla ertesı gune kalsa kokusundan durulmuyo oglum memeden sogur dıye dusunuyorm yanı o kadar.ve evet marka olarak ta en guzelı lansınoh ve oda burda eczanelerde yok.netten alıp kullanmıstım ondan cok memnun kaldm.sımdı kullandıklarım karton gıbı cok rahatsız edıyor

Allah sabır versın canım akıl vermek sınır bozmak en kolay yoldur ve nedense cogu ınsanda bu yolu tercıh edıyor.boyle olacaklarsa uzak olsunlar sen bı basına cok daha mutlu olursun belkı bedenen yorulursn ama en azından kafan rahat olur
Ben suan tum yakınlarımdan uzaktaym dolayısıyla bu sekılde laflar duymuyorm ama alt komsunun ıkı yasındakını kızını 7/24 aglatıp ta daha 40ı cıkmamıs bebegıme oglun cok aglıyor demesı de sınırımı bozmuyor degıl !

eşim seyahatten döndü
evimize geldik
yarın sabah yola çıkıyoruz yaklaşık 8 saat
arabada 2 çocukla bana sabır dileyin
oradan yazlığa geçeceğiz
bu sene otel filan hayal oldu
yanıma mama alacağım gezerken her yerde emzirmek mümkün olmayabilir diye
ayrıca emzirme önlüğü, ateş düşürücü, d vitamini,
50+ sebamed güneş losyonu, humana
şimdilik aklıma gelenler kızlar başka ne almalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…