2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım bende normal doğum yaptım 40 mız çıkınca bizde denedik.kanamam oldu.az bişey ama korktum bıraktık.hamileliğim boyunca sadece 1 kez olmuştu.yani uzunca bir ara vermiştik.55 günlükken falan bidaha denedik çok acıdı bıraktık68 günlüğüz şuan denemeye korkuyorum.bu arada altta sadece tek dikişim var

slm kızlar bugün oğlum 2 aylık oldu

normal doğumla dünyaya geldi
ve ben bugün doğum sonrasında 3 kez adet oldum
sizde durum nasıl artık bıktım pet kullanmaktan zaten lohusalıkta 40 gün çektim of of

bence güzel rahim tamamen toparlamış kendini yenilemiş.tekrar hamile kalabilirsin demekki dikkat et bence

Bizden uc tup aldilar. Idrar temiz cikmis ama kan degerlerinde anormallikler var. Insallah doktora sorucam mantikli aciklmalari vardir.

Evet kotu alistirmisim.Insallah duzene gireriz.

Evet sunneti geciktirmemek lazim. Ben de uc aylikken dusunuyorum

Tatile geldık bızım kız bı uyuyo maşallah oohh tabı hava mıs gıbı...eşimde ameliyat oldu fıtık cıkmıstıs o şimdi yatıyor bızde kızımla vakıt gecırıyoruz . Ama tabi kötü haberde var.maalesef sütüm artık gelmiyor (( memeler sünger gıbı oldu denızım memeyle kavga eder hale geldı (( işte beklenen son. Herkes bişeye mi uzuldun diyor. Takip edenler biliyor korkularımı ben şimdi tekrar dile getirmek istemıyorum. belki başkalarına yuk gelmeyecek konuları ben buyutuyorumdur bilemiyorum ... Şu mübarek kadır gecesinde sizde benim için dua edin sutum gerı gelsin lutfeennn (

ben mastit olduğumdada annem aynı şeyi söyledi, hatta kızdı canın bişey çekmiş yiyememişsin niye bize söylemedin aldırmadın dedi durdu, bende psikopatımya canım bişey istedi sizden korktum almazsınız diye söylemedim dedim tövbe tövbeee

2 haftadir eriklideydim iskence gibiydi sicak sinekler bunaldim sahile gidiyoruz bebek terliyor pusetinden cikariyorum esiyor ve sonuc yesil kaka sancilar bende evden disari cikmadim sadece aksamlari serin olunca carsiya cikiyordum bu bile benim icin oldukca rahatlaticiydi.Ama evim evim guzel evim dun gece eve kavustum cesme planlari yaparak geldim ev kiralicaktik hatta kapora verdikeve gelince caydim,bayrami evde geciricem cocukla cok zor oluyormua gercektende.
Bizim sancilarimiz azaldi, kuzenim cingene besigini bana yolladi cok sanci tutarsa ona koyuyoruz ise yariyo ama sadece cok durmadiginda koyuyorum alismasini hic istemiyorum.Gunduzleri ayagimda salliyorum baska turlu dalmiyor ve agliyor gece emzigi verip yatagina koyuyorum nadirde olsa bazen kendi kendine uyuyor.Ve artik gulucukler saciyoruz bugun agulamayada basladi bazen sesli sekilde guluyor incelen bir ciglikla.Ve ayni zamanda regli oldum ve hic boyle oldugumu bilmem ortaligi batirdim ama sukur bitti.Bizden haberler bunlar okuyabildigim kadar biraz gecmise bakiniyim.

biz hamileliğimin son gününe kadar yaptık diyebilirim bir sorun yaşamadık ama 40 gün ara verince zor olacak gibime geliyor, benim dikişim baya fazla nasıl olacak bilemedim

canım hoşgeldiniz bizde bayramdan sonra erikliye gitmeyi planlıyorduk ama sen böyle deyince korktum açıkçası evet geçen senelerde gittiğimizde çok esiyordu ama ben esintiye denk geldik demekki diye düşünmüştüm sen gene esiyor diyorsun bebişi rüzgara çıkaramayız evden de dışarı çıkamayız çok kötü oldu bu vazgeçsem ii olucak galiba dimi

saolasın canım gidip bakıcam bugün evde emdiğinin şekline yakın olan hangisiyse onu alıyım belki başkasını emmez onlara bakıcam bu gün bakalım bulurum inşşş :)

teşekkürler canım biraz rahatladım açıkçası ama dün gece baya bir tedirgin oldum cuk cuk eme eme uyudu bende yavaşça ağzından aldım 2dk sonra ağlaya ağlaya uyandı emziği geri verince sustu 2-3 saat bu tekrarladı durdu emzik ağzında uyuması doğru olmaz diye ben alıyorum o ağlıyor yandık şimdi dedim kendi kendime ama yapcak bişey yok akışına bırakıcam bakalım mamajoo yada bir bakıyım her yerde yoktu galiba o smyk da vardı o marka olmazsa oraya bakarım saolasın canım :)

Son düzenleme:
canım senin kızmıydı gündüzleri 20 dk uyuyan.çıldırıcam ya memede uyuyor beşiğine koyunca 10 dk olmuyor bile çat diye uyanıyor.bu aylarda bebeklerin 18 saat uyuması lazım diyor benim bebek en fazla 10 saat uyuyor günde.bana çektirdiği eziyet neysede büyümesi için süt kadar uykuda önemli.seninki kaç saat uyuyor günde.doktora falan götürdün mü bu durum için?
ya kızlar valla çok üzülüyorum bebeği uyku sorunu yaşayıp belirli bir süreden sonra düzelen var mı?yoksa bu aylarca böyle mi sürecek...

Benim de canim bisey istemedi ki. Sadece gidemedigim iftarda ne yediler acaba diye aklimda kalmisti

Evlilik cok garip gercekten. Bir gun cinnet getirip bosanacagini soylersin bir gun bir gecelikle her sey degisir Meger benim kocanin derdi baskaymis

Bugun Kadir gecesi kizlar. Bol bol dua edelim. Kandiliniz mubarek olsun

BENİMKİ BÖYLEYDİ. 20 dk bile uyumuyordu. 5 dk lık uykular uyuyordu. gündüz hiç uyumuyordu nerdeyse.

açlıktanmış benimki sanırım. mama takviyesi yaptığımdan beri daha iyi. gene öyle 2-3 saatlik uykuları yok ama 1 saat falan uyuyor. eskiye göre daha çok uyuyor.

kızlar kaka yapamayınca makatı zeyttınyagıı ile uyaranlarınız varya dıoktora sordunuzmu ?
cunku benım oğlum 3 gundur yapamıyor ben doktoru aradım sakın makatı uyarma sonra ilerde sorun yaratabilir dedi.agızdan 2 cay kasıgı kayısı suyu ver dedi.o da 1 haftayı gecerse dedi..

benim dr da tam tersi zeytinyağıyla çubukla yap dedi hatta sordum hiç bişey olmaz dedi o kadar süre nasıl beklesin yavrularımız

biz geldik teteler kaç gündür gezmelerdeyiz oğluşumla :) dün beşiktaşta yeğenimin doğum gününü kutladık bütün çocukları pastanın yanına bıraktılar daldı çocuklar ağzı yüzleri bnm oğlanda nasiplendi tabi ağzını yzünü pasta ettiler dilini çıkarmış yalamaya çalışıo sıpa kenarlardan pazarada gitmeye başladık dışarıda uyuyo maşallah acıkmıo ağlamıo dışarıda mı kalsak acaba bazen diorum şükür sıkıntımız yok sadece midemiz genişlediğinden artk daha çok memeye düşkün olduk yapışık 2iz gibi olduk evde sürekli memede allahtan dışarıda istemio takaatim kalmadı sabahtan beri kuruttu memişleri sıpa neyseki brz uyududa şuan dolmaya başladı göğüslerim.Hiç iştahım yok bu aarada emziren anneler deli gibi yerler ben salata yiorum sürekli cnm bişi çekmio meyveden başka.Oğlum iyice tosuncuk oldu maşallah kollarım yoruluo emzirirken bazen uzanıp emziriyorum gündüzleri bgn saçlarımı boyadım oğlan tanımadı beni suratıma bakıp yüzünü ekşitti beğenmedi mi ne bzde durumlar bu şekerler minnoşlarınız iyidir inş az kaldı sıkmak gerek dişi kimi adapte olamamış çocuklu yaşama ama yapıcak bişey yok az ele avuca gelsinler düzene girecektir zaten çocuk varken illaki bişiler değişecek 2 kişi olan hayata yeni bi birey gelio oda adapte olamıo bi süre anne babada bnm eşim hala nefes alıomu die gidip bakıo sürekli pirpirikli oldu büyüse artık demeye başladı herkeste aynı durumlar yani.Bayrama az kaldı minişime ayakkabı aldım kıyafetleri vardı zaten henüz giymediği bayramda gidip el öpelim brz para toplayalım dimi teteler herkese zarf atmaya başladım zaten

cnm bnm oğlanda bi ara 2 gün yapamadı sabahları emzirmeden aç karnına 1 çay kaşığı hakiki zeytinyağı verdim yapmaya başladı kakayı öyle dene bide

cnm biz bebe dor un ışıklı emziğinde kullanıorum gece ışığı yanıo 2tanede wee nin var yedekte bikaç tane al hangisini severse onu emsin

benim sütüm yetiyor diye düşünüyorum 1 ayda 1 kilo aldı doktor mama takviyesine gerek yok dedi.bunun sanırım başka sebebi var.

benimki 3 gün yapamayınca doktoru önerdi hemen çıkardı içinde birikmiş üç günlük hasılatı:)ama 2 gündür yine yapmıyor normalde günde 3-4 kere yapıyordu.şimdi ikinci kere aynı şeyi yapmalımıyım diye düşünüyorum yoksa alıştırır mıyım bu sefer bağırsaklar tembelleşirse diye korkuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…