biraz önce 2,5 saat uyudu uyandi babasi sagdigim sütü icirdi biberonla tekrar uyudu tabi herzaman 2 saat falan uyudugu olmuyor gündüzleri genel de 1-1,5 saat geceleri 3-4 saate yakin uyanmadan uyuyor.. uyanik oldugu zaman da ömrümden ömür gidiyor resmen canim kucaga alismis totosu yere degdigi gibi agliyor her saniye ya sebeklik yapicaz karsisin da yada kucakta gezdiricem babasinin kucaginda da durmuyor o aldigi gibi basliyor aglamaya belim kopuyor anlayacagin yandim ben.. bazan 3-4 saat uyutamiyorum da perisan oluyorum inan sen nasil sabrediyorsun bütün gün masallah sana canim
ben de gögüs pedi kullaniyorum, neredeyse her markayi denedim diyebilirim ve en kullanisli en rahat lansinoh marka normal de günlük yeni ped koymam gerekiyorsa bununla 2-3 gün bile idare edebiliyorum tabi bu sefer de kokar diye ben en gec 2. gün degistiriyorum
benim öyle şarıl şurul sütüm yok tatlım aslında
ancak kızıma yetiyor
şu ana kadar sadece iki kerecik buzluğa süt koyabildim
sütüm bollaşsın diye de bol su içmeye çalışıyorum canım
sabahları tereyağında dere otlu omlet yapıyorum yanına da üzüm ve kayısı hoşafı
bunlar dışında pek bir şey yapmıyorum
ama şunu anladım yeşillik sütü arttırıyor sanki
ya da bana öyle geliyor psikolojik olarak bilemiyorum:)
inciri denedin mi canım bende çok işe yaradı
ayrıca dediğin gibi yeşillik özellikle marul
ama dereotunu bende deneyeceğim çok duyuyorum
canım ben taze incire bayılırım ama kurusunu sevmem pek
onun için kurusunu bazen hoşafa katıyorum
yani üzüm kayısı ve inciri kaynatıp yapıyorum hoşafı iyi oluyor
tazesinin de zamanı geldi mi bilmiyorum ama gelse de yesek
eşim seyahatten döndü
evimize geldik
yarın sabah yola çıkıyoruz yaklaşık 8 saat
arabada 2 çocukla bana sabır dileyin
oradan yazlığa geçeceğiz
bu sene otel filan hayal oldu
yanıma mama alacağım gezerken her yerde emzirmek mümkün olmayabilir diye
ayrıca emzirme önlüğü, ateş düşürücü, d vitamini,
50+ sebamed güneş losyonu, humana
şimdilik aklıma gelenler kızlar başka ne almalıyım
canım hoşgeldiniz bizde bayramdan sonra erikliye gitmeyi planlıyorduk ama sen böyle deyince korktum açıkçası evet geçen senelerde gittiğimizde çok esiyordu ama ben esintiye denk geldik demekki diye düşünmüştüm sen gene esiyor diyorsun bebişi rüzgara çıkaramayız evden de dışarı çıkamayız çok kötü oldu bu vazgeçsem ii olucak galiba dimi
benim kız da kucakçı canım ya deli ediyor bazen beni
şimdi yeni bir alışkanlık edindi
sadece kucakta olmak yetmiyor hem kucakta olacak hem de yüzü ileri bakacak
kendime çevirdiğimde etrafı göremiyor ya zilli basıyor yaygarayı
dün babası bir kaç kere yarımşar saat bahçeye çıkardı
öyle hoşuna gitti ki artık evde durası gelmiyor
odaları gezdirince susardı şimdi o da kesmez oldu
demin uyudu uyandı aldım kucağıma gezdirdim yok vızvız ağladı
babası aldı bahçeye çıkardı yine sesi kesildi geziyorlar şimdi aşağıda
göğüs pedinde ben chicco yu beğendim tatlım
içinde çocuk bezlerinde kullanılan bir madde var
sıvı alınca şişiyor
kraf ta ve bebedor da yok mesela o madde ve hep battı kıyafetlerim onlarla
chicco yu beğendim
ama lansinoh u da denicem:)
Bizimkide kucaktan inmiyor dun butun gun uyumadi birlikte sabah
Kalktik aksama kadar kucagimda evi gezdik Allahtan aksam uyudu simdide mizildanarak ayagimda uyuyor ama yarim uyku.Bu normal mi kakasida yesil indan mi boyle huysuz yoksa boyle uyumamasi normal midir?
Tmm CNm sagol dediğin gibi problem varmış şimdi düzeldibende de yok canım genel bir problem var sanırım
Bebeğim sabah 6dan beri uyanıktı çok şükür bir saattir uyuyor ben de bu sayede günlerdir hayalini kurduğum pudingimi yaptım... Bu arada bana bebeğim konusunda akıl verilmesinden bıkmış durumdayım.Bir de beni bebekle uğraşırken gören başlıyor anlatmaya. Benim bebekte ne varmış mış ki onların bebekleri zamanında daha yaramaz, daha gazlı yani daha daha fenaymış.gece gündüz ayaktaymışlar.Ama ne hikmetse tüm bunlara rağmen onlar büyük bir ustalıkla hem 24 saat bebek bakmış hem evin işlerini yapmış hemde dolu dolu misafir ağırlamışlar...Uzatmadan Allah kolaylık versin demek bu kadar mı zor?
ya kiyamam sanacnm ya Allah yardımcın olsun sen anlattikca ben bunalıyorum inşallah ilerleyen günlerde duzelirde sende rahat edersin benim kız azıcık uymasa sıkıntılı oluyorum isim gücüm aksiyor seni düşündükce şükrediyorum binlercebenim kız da kucakçı canım ya deli ediyor bazen beni
sıvı alınca şişiyor
chicco yu beğendim
benim kız da kucakçı canım ya deli ediyor bazen beni
sıvı alınca şişiyor
chicco yu beğendim
Ben disariya alistirmaya cok korkuyorum hayatim ya Türkiye suan biraz serinmis ne güzel, bizim burasi son 2 haftadir 37 derecenin altina inmiyor eylüle kadar da hep böyleymis, evin icinde ki sicaklik en az 32 birde gölge denilecek yakin bir yer yok oturdugum yer sirf 1-2 kilometre birbirine yapisik binalar saat öglen 12 den aksam 8 e kadar komple günes vuruyor, yani birde disari alisirsa bu sicakta vay halime simdilik ev kusuyuz, 3 odamiz var onlari gezip duruyoruz dedigin gibi ya omuzda arkayi görücek sekil de yada kucakta yüzü ileriyi görücek.. Senin ki yine esinde avunuyormus bak ne güzel bende oda yok esim alinca ne tarafta olursam olayim kafasini otarafa cevirip beni arayarak agliyor ben alip kulagina bir defa konussam hemen susuyor.. Sindi kucga alismaz birsey anlamaz derler birde nasil alismaz resmen herseyin farkindalar daha 2 aylik olmadan
ya kiyamam sanacnm ya Allah yardımcın olsun sen anlattikca ben bunalıyorum inşallah ilerleyen günlerde duzelirde sende rahat edersin benim kız azıcık uymasa sıkıntılı oluyorum isim gücüm aksiyor seni düşündükce şükrediyorum binlerce
CNm ben chicco'nunkini de kullandim bebedor'unkini de kullandım lansinohu da kullandım
Şimdiki kullandığım chicco fena değil ama en memnun kaldığım lansinoh oldu bim'de indirimli zamanları oluyor tavsiye ederim
Ben disariya alistirmaya cok korkuyorum hayatim ya Türkiye suan biraz serinmis ne güzel, bizim burasi son 2 haftadir 37 derecenin altina inmiyor eylüle kadar da hep böyleymis, evin icinde ki sicaklik en az 32 birde gölge denilecek yakin bir yer yok oturdugum yer sirf 1-2 kilometre birbirine yapisik binalar saat öglen 12 den aksam 8 e kadar komple günes vuruyor, yani birde disari alisirsa bu sicakta vay halime simdilik ev kusuyuz, 3 odamiz var onlari gezip duruyoruz dedigin gibi ya omuzda arkayi görücek sekil de yada kucakta yüzü ileriyi görücek.. Senin ki yine esinde avunuyormus bak ne güzel bende oda yok esim alinca ne tarafta olursam olayim kafasini otarafa cevirip beni arayarak agliyor ben alip kulagina bir defa konussam hemen susuyor.. Sindi kucga alismaz birsey anlamaz derler birde nasil alismaz resmen herseyin farkindalar daha 2 aylik olmadan
evet inek sütlü olan herşeyi yasakladı.tek üzüldüğüm çikolatalar oldu yaa(((
Benim oglum cok saglikli desene
Ben kanguru degil de gg den eziosling diye birsey aldim/ Henuz 1 kez kullansam da cok memnun kaldim.Bebegim de sevdi hemen uyudu icinde
ben de 3 incirle yatak çarşaf ıslatıyorum
Valla dünürüm İzmir de yanıyor kim demiş serin diye benim evimin icinde sanki günse sabahtan aksama kadar Allah tan klima biraz rahatlatıyor onuda bugün kapattık esın hasta diye suan oturduğum yerden ter dokuyorum valla
Bak sen şu yaramaz damadıma sen ya bizim kızda saatler sonra cok şükür uyudu uyutuyorum yetine bırakıyorum arkamı donüyorum uyanmış yada ayağımda sallıyorum uyuyor tam bırakıyorum yine uyanıyor bu sefer esın uyuttu cok şükür bende artık yemeklerimi rahat rahat yapabilirim
inşallah düzelir canım ben de biraz işime gücüme bakarım
lansinoh tan çok kişi memnun kalmış
şimdi evde koca bir kutu chicco var bu bitince lansinoh alayım merak ettim ben de
evet canım burada hava tam gezmelik
öğlen sıcağı yakıyor yine ama bahçede her yer çimen ağaç filan
yani gölgelik bol olduğu için babası rahat rahat gezdiriyor elif i
esmediği sürece sorun olmuyor
tatlım bir kaç gün önce kızım da babada durmadı ben de eyvah dedim senin gibi
o alınca ağlıyordu ben alınca susuyordu hemen
ama dün eşim aldı onu bahçeye indirdi gezdirdi konuştu onunla bol bol derken alışıverdi yine bizimki babasına
siz de öyle yapabilirsiniz canım
babası alsın onu keyif alacağı bir şeyler yaptırsın
oğlun banyoyu suyu seviyordu yanlış hatırlamıyorsam
banyo yaptırsın mesela
işe yarar belki sizde de
kızlar oğlum kabus gördü sanırımuykusunda dudağını sarkıttı, gözleri kapalı ama oynayıp duruyordu bir sağa bir sola bir de çok hızlı nefes alıp verdi sonra geçti..şimdi içini çeke çeke uyuyor..ahh içim gitti "oğlum ben göreyim o kabusları"dedim ama uyandırmadım da..çok da sakin bir gün geçirdik ne gördü acaba kabusunda çocuğum...
âmin CNm bende tutamadım Rabbim herkesin yardımcısı olsun helede günesin altında çalışanlara ne kadar da serin olsa yimese uzun günlerde oruç tutmak zor burda geceleri yanıyor aksi geceleri serinTürkiyeden akrabalarla konustum onlar cok serin buralar demisti dünür.. Tokat-Aksaray tarafi tabi
Bu cehennem sicaginda inanilmaz zor geciyor günler anlarsin beni.. Bu sene oruc tutamadim yine ben tutanlarin allah yardimcisi olsun neyse ki 2-3 gün kaldi bayrama.. Bu sene kucagimizda yavrularimizla ilk bayramimizi geciricez insallah..
Canim sallanan herhangi birsey varsa onun icine koyup orada sallayarak uyutmayi dene uyuyunca da oldugu yerde birak istersen.. Arkadas paylasmis yukar da biraz okudum.. ." Siz yataginiz da uyuyup uyandiginiz da kendinizi mutfakta yerde üzeriniz de hic örtü falan olmadan yatiyor vaziyette bulunca sok yasamazmisiniz tekrar orda rahatca uykuya dalabilirmisiniz" diye bahsedilmis gercekten de düsününce bebek hafif uykusu acildigin da hemen fark edip uyaniyor.. En iyisi ya yerin de uyutmak yada uyudugu halde birakmak, biliyorum biraz zor ama mantikli
Bende senin gibi baska yerde uyutup yatagina götürürsem hemen uyanir ama salincagin da uyutur orada birakirsam 2 saat kadar uyur hep gercekten
Zaten evde oldugu zaman hep benimki yikiyor canim cok zaman banyo sonrasi masaj falan da yapiyor hic sesi cikmiyor ama ne zaman is bitti yatirdik basliyor.. Basladigi gibi de beni istiyor.. Bugün sana alissin verme bir süre aglasin dedim esime ama yazik gözleri aglamaktan hafif islak kafasi sagda solda beni ariyor.. Hic kiyamadim aldim kucakladim hemen ne yapayim
Havalar biraz serinlesin de parka gezmeye cikip kucakta gezdirticem esime bir müddet bakalim
Benim oglum da bazan bu anlattigin gibi tatlim, uykunun ortasin da dudaklari büzüp icini cekerek aglamaya basliyor, cok hizli nefes alip veriyor o an icim gidiyor.. Aynen uyandirmiyorum hic cok uzun sürmüyor zaten.. Bende hep merak ediyorum acaba simdiden ne görüyorlar rüyalarin da
İlk defa böyle birsey duyuyorum CNm belki teni kötüdür bebe yağı çabuk etkisini yitirir birde zeytin yağı dene olmazsa bı doktora götür gecmis olsunKizlar bebegimin yuzu kurudu resmen putur putur oldu nemlendirici bebek yagi biseyler suruyorum ama yok gecmedi bebek teni gibi degilde soguk vurmus gibi oldu baska yerinde yok ama bugun esime dediimki poposu yuzunden daha yumusak oda ne oldu diye hemen panik modunda tabi sizinkilerde de varmi?????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?