2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

benim kız da kucakçı canım ya deli ediyor bazen beni
şimdi yeni bir alışkanlık edindi
sadece kucakta olmak yetmiyor hem kucakta olacak hem de yüzü ileri bakacak
kendime çevirdiğimde etrafı göremiyor ya zilli basıyor yaygarayı
dün babası bir kaç kere yarımşar saat bahçeye çıkardı
öyle hoşuna gitti ki artık evde durası gelmiyor
odaları gezdirince susardı şimdi o da kesmez oldu
demin uyudu uyandı aldım kucağıma gezdirdim yok vızvız ağladı
babası aldı bahçeye çıkardı yine sesi kesildi geziyorlar şimdi aşağıda

göğüs pedinde ben chicco yu beğendim tatlım
içinde çocuk bezlerinde kullanılan bir madde var
sıvı alınca şişiyor
kraf ta ve bebedor da yok mesela o madde ve hep battı kıyafetlerim onlarla
chicco yu beğendim
ama lansinoh u da denicem:)

gaz ilacını ve burun aspiratörünü de unutma bence
göğüs pedi, zeytinyağı, emzik de alabilirsin
aklıma gelenler bunlar canım

Cok esmiyor ama sicakta bebek terliyor ve azicik esse bile ona yetiyor ben rahat edemedim ama her bebek ayni olmuyor ayrica bebegin kakasi halen yesil belkide ondan degildir pazartesi doktora goturucem.Cesmeye gitmek istedim solamare diye plaj klup var onun ic taraflari esmiyor bebek yataklari falan oluyor gitmek isteyen olursa fikir olsun yalniz biraz pahaliya geliyor tatil.

Bizimkide kucaktan inmiyor dun butun gun uyumadi birlikte sabah
Kalktik aksama kadar kucagimda evi gezdik Allahtan aksam uyudu simdide mizildanarak ayagimda uyuyor ama yarim uyku.Bu normal mi kakasida yesil indan mi boyle huysuz yoksa boyle uyumamasi normal midir?

uyumaması bana göre normal canım çünkü benim kız da uyumuyor
bir türlü avutamıyorum memnuniyetsiz kızımı
salıncağınca taş çatlasın 15 dk oyalanır o da yanında durup onunla sürekli konuşursan
kucaktayken de oturmicaksın yüzü karşıya bakar vaziyette gezeceksin
bunalıyorum bazen ama yapacak bir şey yok
akşam eşim gelince hemen ona satıyorum kızımı ben uzanıyorum biraz takatim kalmıyor çünkü
buna rağmen kilolarım gitmiyor ya o da ayrı konu

bende de yok canım genel bir problem var sanırım
Tmm CNm sagol dediğin gibi problem varmış şimdi düzeldi

Allah yardımcın olsun CNm sen bosver onlar cok marifetliler demek ki biçimler kadar değiliz kızım izin verdigi sürece is yapabiliyorum benden iki tane yok yada bir kaç tane daha Elim ayağım yok

ya kiyamam sanacnm ya Allah yardımcın olsun sen anlattikca ben bunalıyorum inşallah ilerleyen günlerde duzelirde sende rahat edersin benim kız azıcık uymasa sıkıntılı oluyorum isim gücüm aksiyor seni düşündükce şükrediyorum binlerce

CNm ben chicco'nunkini de kullandim bebedor'unkini de kullandım lansinohu da kullandım
Şimdiki kullandığım chicco fena değil ama en memnun kaldığım lansinoh oldu bim'de indirimli zamanları oluyor tavsiye ederim

Ben disariya alistirmaya cok korkuyorum hayatim ya Türkiye suan biraz serinmis ne güzel, bizim burasi son 2 haftadir 37 derecenin altina inmiyor eylüle kadar da hep böyleymis, evin icinde ki sicaklik en az 32 birde gölge denilecek yakin bir yer yok oturdugum yer sirf 1-2 kilometre birbirine yapisik binalar saat öglen 12 den aksam 8 e kadar komple günes vuruyor, yani birde disari alisirsa bu sicakta vay halime simdilik ev kusuyuz, 3 odamiz var onlari gezip duruyoruz dedigin gibi ya omuzda arkayi görücek sekil de yada kucakta yüzü ileriyi görücek.. Senin ki yine esinde avunuyormus bak ne güzel bende oda yok esim alinca ne tarafta olursam olayim kafasini otarafa cevirip beni arayarak agliyor ben alip kulagina bir defa konussam hemen susuyor.. Sindi kucga alismaz birsey anlamaz derler birde nasil alismaz resmen herseyin farkindalar daha 2 aylik olmadan

Valla dünürüm İzmir de yanıyor kim demiş serin diye benim evimin icinde sanki günse sabahtan aksama kadar Allah tan klima biraz rahatlatıyor onuda bugün kapattık esın hasta diye suan oturduğum yerden ter dokuyorum valla
Bak sen şu yaramaz damadıma sen ya bizim kızda saatler sonra cok şükür uyudu uyutuyorum yetine bırakıyorum arkamı donüyorum uyanmış yada ayağımda sallıyorum uyuyor tam bırakıyorum yine uyanıyor bu sefer esın uyuttu cok şükür bende artık yemeklerimi rahat rahat yapabilirim

inşallah düzelir canım ben de biraz işime gücüme bakarım

lansinoh tan çok kişi memnun kalmış
şimdi evde koca bir kutu chicco var bu bitince lansinoh alayım merak ettim ben de

evet canım burada hava tam gezmelik
öğlen sıcağı yakıyor yine ama bahçede her yer çimen ağaç filan
yani gölgelik bol olduğu için babası rahat rahat gezdiriyor elif i
esmediği sürece sorun olmuyor

tatlım bir kaç gün önce kızım da babada durmadı ben de eyvah dedim senin gibi
o alınca ağlıyordu ben alınca susuyordu hemen
ama dün eşim aldı onu bahçeye indirdi gezdirdi konuştu onunla bol bol derken alışıverdi yine bizimki babasına
siz de öyle yapabilirsiniz canım
babası alsın onu keyif alacağı bir şeyler yaptırsın
oğlun banyoyu suyu seviyordu yanlış hatırlamıyorsam
banyo yaptırsın mesela
işe yarar belki sizde de

kızlar oğlum kabus gördü sanırım uykusunda dudağını sarkıttı, gözleri kapalı ama oynayıp duruyordu bir sağa bir sola bir de çok hızlı nefes alıp verdi sonra geçti..şimdi içini çeke çeke uyuyor..ahh içim gitti "oğlum ben göreyim o kabusları"dedim ama uyandırmadım da..çok da sakin bir gün geçirdik ne gördü acaba kabusunda çocuğum...

Benim oglum cok saglikli desene

Ben kanguru degil de gg den eziosling diye birsey aldim/ Henuz 1 kez kullansam da cok memnun kaldim.Bebegim de sevdi hemen uyudu icinde

çok güzelmiş canım ya baya kullanışlı bişi hem anneyede pek yük olmuyor
sen nerden ve kaça aldın:26::26:
banada şart böyle bişey

Türkiyeden akrabalarla konustum onlar cok serin buralar demisti dünür.. Tokat-Aksaray tarafi tabi
Bu cehennem sicaginda inanilmaz zor geciyor günler anlarsin beni.. Bu sene oruc tutamadim yine ben tutanlarin allah yardimcisi olsun neyse ki 2-3 gün kaldi bayrama.. Bu sene kucagimizda yavrularimizla ilk bayramimizi geciricez insallah..
Canim sallanan herhangi birsey varsa onun icine koyup orada sallayarak uyutmayi dene uyuyunca da oldugu yerde birak istersen.. Arkadas paylasmis yukar da biraz okudum.. ." Siz yataginiz da uyuyup uyandiginiz da kendinizi mutfakta yerde üzeriniz de hic örtü falan olmadan yatiyor vaziyette bulunca sok yasamazmisiniz tekrar orda rahatca uykuya dalabilirmisiniz" diye bahsedilmis gercekten de düsününce bebek hafif uykusu acildigin da hemen fark edip uyaniyor.. En iyisi ya yerin de uyutmak yada uyudugu halde birakmak, biliyorum biraz zor ama mantikli
Bende senin gibi baska yerde uyutup yatagina götürürsem hemen uyanir ama salincagin da uyutur orada birakirsam 2 saat kadar uyur hep gercekten

Zaten evde oldugu zaman hep benimki yikiyor canim cok zaman banyo sonrasi masaj falan da yapiyor hic sesi cikmiyor ama ne zaman is bitti yatirdik basliyor.. Basladigi gibi de beni istiyor.. Bugün sana alissin verme bir süre aglasin dedim esime ama yazik gözleri aglamaktan hafif islak kafasi sagda solda beni ariyor.. Hic kiyamadim aldim kucakladim hemen ne yapayim
Havalar biraz serinlesin de parka gezmeye cikip kucakta gezdirticem esime bir müddet bakalim

Benim oglum da bazan bu anlattigin gibi tatlim, uykunun ortasin da dudaklari büzüp icini cekerek aglamaya basliyor, cok hizli nefes alip veriyor o an icim gidiyor.. Aynen uyandirmiyorum hic cok uzun sürmüyor zaten.. Bende hep merak ediyorum acaba simdiden ne görüyorlar rüyalarin da

Kizlar bebegimin yuzu kurudu resmen putur putur oldu nemlendirici bebek yagi biseyler suruyorum ama yok gecmedi bebek teni gibi degilde soguk vurmus gibi oldu baska yerinde yok ama bugun esime dediimki poposu yuzunden daha yumusak oda ne oldu diye hemen panik modunda tabi sizinkilerde de varmi?????????

âmin CNm bende tutamadım Rabbim herkesin yardımcısı olsun helede günesin altında çalışanlara ne kadar da serin olsa yimese uzun günlerde oruç tutmak zor burda geceleri yanıyor aksi geceleri serin
Valla CNm denemedigim yol kalmadı uyumaya gönlü yoksa ne yaparsan yap uyumuyor orda birsey daha okudum bebegininin uykusu geldiginde hemen uyutun yorgunluk belirtilerini anlatdınız diye eğer bebek uyumazsa cok yorgun olduğu zaman uykuya dalamaz aynen öyle cok uykusu olduğu zaman bir türlü derin uykuya dalamiyor biliyorum oda uyumak istiyor ama ekinde değil yerini dahi beğenmiyor neyse az daha buyuselerde su uyku problemlerini geride bıraksak artık

İlk defa böyle birsey duyuyorum CNm belki teni kötüdür bebe yağı çabuk etkisini yitirir birde zeytin yağı dene olmazsa bı doktora götür gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…