2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

akıllı bıdık bu bebişler benim kızımda süt az gelince kavga ediyor memeyle sütümde bir azalıp bir çoğalıyor bende anlamadım bu işi herşeyden etkileniyor bu süt acıkınca süt yeterli gelmiyorsa basıyor yaygarayı ama pes etmek yok sağmaya emzirmeye devam ben son bir haftadır lactabol diye bitkisel bir takviye kullanıyorum günde 3 kez suya bir yemek kaşığı karıştırıp içiliyor sütümde bariz artış oldu denemek istersen tavsiye ederim ben ne duysam yapıyorum da ama ne yapalım bebeğim için herşeye değer

yaaa bu tetenoz aşısı 3 dozmu
saglık ocagı bısey demedi bana
ne zaman yaptırmak lazımdı ki 3. dozu:44:

yaaa bu tetenoz aşısı 3 dozmu
saglık ocagı bısey demedi bana
ne zaman yaptırmak lazımdı ki 3. dozu:44:

5 doz yapılıyor istersen ömür boyu bağışıklık sağlıyor 3. doz 2. dozdan 6 ay sonra
4.doz 3. dozdan 1 yıl
5. doz 4. dozdan 1 yıl sonra şeklinde yapılıyor

Ahh yapamıyorum işte zaten yeterince gerginim bi de suratsız bir eşle günümü geçirmeyim diye hep alttan almaya çalışıyorum. Dün mecburen köye gittik. Eşimin amcasının evinin önünden geçerken durduk. amcası arabanın içinde kucağımda uyuyan bebeği alıp dışarıda ailesine sevdirdi. Ama nasıl bir esinti var bebekte pusetin içinde terlemişti bende ince battaniyesine sarıvermiştim.O terin üzerine o rüzgarı alınca tamam dedim bebek bugün yarın hastalanır.Neyse iftara yakın kayınpederim evindeydik. Bebeğin ağlamasından ne iftar yemeği hazırlayabildim ne bulaşıklara dokundum sağolsun eşimin askerden gelen yeğeni abla sen bebeğe bak biz hallederiz dedi. Bugünde tahmin ettiğim gibi bebeğim bütün gün ağladı kıvrandı saniye uyumadı. Allahtan ateşlenmedi sadece gaz sancısını daha şiddetli çekti. Akşam 10 da şehire geri döndük bebeği acile götürdük. Ben boşuna demiyorum eşime gitmeyelim diye ama illa eşim yaşayıp görecek. Olan bebeğime oldu... Arabada 1.5 saatlik yolculukta bebeğim rahatladı hala uyuyor. Doktor gaz ilacıyla ağrı kesici verdi. Yarından itibaren başlıycam inşallah faydası olur...

ya çok üzülüyorum şu eşlerin anlayışsızlığını okuduğumda..anlayışsızlık değil artık bu başka bi boyut kazanmış..nedir şu kadınların çektiği ya...canım Allah yardımcın olsun..inş. en kısa zamanda eşin kendine bi çeki düzen verir..bebişide hasta etmişiniz zaten..anlayışsız eş anlayışsız amca olan sana ve çocuğuna oluyo.... üzme kendini..

Aynen canım ne çekiyosa kadın çekiyor ama ne kıymeti bilinir ne göze görülür. Eşim aslında kötü biri olmamasına rağmen benim içinde buluduğum durumu anlamıyor bi türlü. Dün benim de migrenim tuttu köye en yakın ilçeye götürüp iğnemi yaptırdı canım ne istiyosa aldı ama benim migrenim sıkıntıdan tutuyor. Bazen iyi anında sen böyle yaptın böyle dedin desem susup kalıyor ama hatayı yaptıktan sonra hatasını anlamasının ne faydası varsa artık. Bebeğim iyi çok şükür sabaha kadar güzelce uyudu sabah kıvranmaya başlayınca dün doktorun verdiği gaz ilacıyla bir çay kaşığı ağrı kesici verdim. Aldım kucağıma gazdirmeye başladım. Kuvvetli bir dırttan sonra bayıldı kaldı yavrum. Dün bütün sinirimi ondan çıkardım kızdım bağırdım öyle ağlamaklı baktı suratıma. Kucak istiyor beni emzik niyetine kullanıyor zannettim. Meğer o kadar kaz çıkarmasına rağmen hala gaz sancısı çekiyomuş. Parmak kadar bebek yaramazlığı ne bilsin ama sağlıklı düşünemiyorum ki artık. Off çok uzattım. Ama napıyım bu sitede olmasa içimi dökecek kimse yok yazıyosun rahatlıyosun.

canım bizimkide yapıyor bazen, ben hep yan yatırıyorum mecbur

Canim suan bile ne zorluklar cektigimin farkindayim ama en gec 2 sene sonra arayi fazla acmadan 2. Olsun istiyorum aralarin da cok fazla yas farki olmamain diye. Bende ki biraz deli cesareti
esracım biz semle hemen istiyorduk 2. yi ama ben sanki biraz tırstım yaa aslında istiyorum ama yaşadıklarım bemi baya yordu, birde şu uykusuzluk mahvetti beni sabah 5 te uyanıyor ben uykusuzluktan perişan halde emzirmeye çalışıyorum oğlum boncuk boncuk tüm tatlılığıya bana bakıyor gülücükler atıyor saat 8 e kadarda uyumuyor ben biraz düşüncedeyim yani 2. konusunda

canım bende oldum ve amoklavin 1000 lik kullandım ama bizim durumumuz farklı tabi,oğlum 20 gün boyunca çok güçlü antibiyotikler kullandığı için benim kullandığım antibiyotik devede kulak kalırmış oğlum için,istersen dr una anış öyle al antibiyotiği

Cok gecmis olsun. Kucucuk yavru nasil dayanacak o aciya ya. Nasil olmus ki

Ben de bugun oglumu hastaneye goturdum kan ve idrar verdik. Benim bek de gaz yaparken ciglik atiyor. Korktum bak simdi

saol canım.sorma iğne yaparken hemşire, babası tutuyor basıyor çığlığı bebeğimaslında çok dikkat etmiştim çişini kakasını yapınca hemen değiştiririm.doktoru doğumda bile olmuş olabilir dedi.sünnetsiz olmasıda bir etken.iyileşince inşallah hemen sünnetini yaptırmayı düşünüyorum.

oğlumda ki belirtiler huzursuzluk ve birkaç kere yaşadım püskürerek ağsından burnundan kusma diğer kilo kaybı iştahsızlık falan olmadı bizde.hiç belirtide vermeyebilirmiş.inşallah senin oğlunda yoktur.

aynen tatlım ama o kahverengi çizgi hamileykende o şekilde temizlesek çıkarmıki

bence sevinmelisin canım emziği aldığı için kendi kendine vakit geçirebilir uyur hatta ne güzel.ben chicconun kauçuk damaklısını aldım.kolay kolay düşmüyor sonra aventin silikonlularından aldım.o çabuk düşüyor damaklı olmadığı için galiba.aventinki için mağazada sorumlu bayan anne memesine en yakın olan bu dedi.

Hayırlı sabahlar arkadaslar
Sabah uyandıgımda sag gogsumun tamamı ucu da dahıl bıldıgınız tas gıbı olmustu abartmıyorum ıcınde kaya vardı sankı parmagımla bastırsam dahı ıcıne hafıf te olsa gırmıyordu cok korktum.normalde sut dolu oldugunda sert oluyor ama bu cok fenaydı:26: baktım oglumda uyanmıs kendı basına takılıyor.aldım yanıma oda acıkmıs zaten ıtırazsız emmeye basladı ve 10 dakika nın sonunda hersey normale dondu.
Var mı bu durumu yasayan ıkısı de olsa neyse dıcem ama neden tek gogsum oldu kı ve normalde de sol gogsum daha sutludur anlamadım neden boyle oldu

Canım hiç haberim yoktu üzüldüm bak simdi iyi ama değil mı
Cok cok gecmis oldun Rabbim bir daha yasatmasin
Miniği op yerime lütfen
sağol canım çok şükür artık iyiyiz Allah kimseye yaşatmasın, hemmen öptüm teyzesii, sende öp miniğini benim yerime

canım inşallah şifa olur kızına, hep dualarımız ervayla emin ol, ilşki konusundada bende sıkıntılıyım eşim sabırsızlıkla pazar gününü bekliyor,pazar günü kırkımız çıkacakda ben normal doğum yaptım ama dikişlerim var, wc de bile ben hala dokunmaya korkuyorum nasıl olacak bilmiyorum :26:

slm kızlar bugün oğlum 2 aylık oldu

normal doğumla dünyaya geldi
ve ben bugün doğum sonrasında 3 kez adet oldum
sizde durum nasıl artık bıktım pet kullanmaktan zaten lohusalıkta 40 gün çektim of of

bu çamaşır olayı bendede çok valla makinem iyi dayanıyor günde kaç posta yıkanıyor kimbilir, oğlumunda üstü hemen kirleniyor ya kusuyor ya çiş kaçıyor ya benden emzirirken süt akıyor çocuğun üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…