2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

allahım sana inanamıyorum kışa hamile kalsam tekrardan kafamda huni ile gezerim herhalde
ama vallaha tebrik ederim bende senin gibi düşünebilseydim keşke.

allahım sana inanamıyorum kışa hamile kalsam tekrardan kafamda huni ile gezerim herhalde
ama vallaha tebrik ederim bende senin gibi düşünebilseydim keşke.

:) hahaha, ozel bir televizyon kanalinda calisiyorum ve sirketdeki herkesi isten cikardilar tazminatlari verip, bende bu durumu kullanayim dedim ucretsiz izin alicam, iznin sonuna dogru tekrar hamile kalicam hamile iken cikaramazlar yada mahkeme ile daha yuksek miktarda tazminat verirler o arada sigortamda biraz isler.Ben ikinci cocuga Asya 2 yasindayken hamile kalmak istiyordum ama napiyim diger bebek dogdugunda Asya 2 yasinda olmus olur o zamanda esim kayinvalidemler Asya ile ilgilenir virlikte buyur giderler.Aslinda ben rahata aliskin birisiyim ama rahatlayinca tekrar bu surece girmek beni daha bir korkutuyor o yuzden ya 1 yada 2 yil icinde yaparim yoksa hic yapmam kizimida kardessiz birakmak istemiyorum.Ay nebiliyim tabi bunlar suan dusunce asamasi 1 yil sonra fikrim degisedebilir :44:

Bugün oglumun kulagindan sari akinti fark ettim genel de hep sol tarafina yatar o kulaginin disina kadar akip kurumus.. İltihap bildigim kadariyla kokulu, bazan kanli ve gün icin de cok sık gelen bir sivi.. Oglumunkin de koku veya kan yok sadece sari akinti olmus ve kurumus bebekler kulak kirini bu sekil de disari atarmis genel de, varmi ayni durumu yasayan ?
Aksama kadar gözetleyip akinti yine gelirse hastaneye götürmeyi düsünüyorum. İnsallah iltihap falan degildir

Gozumu karartip bu yola tekrar gireyim sonra rahat ederim diyorum yoksaarka arkaya hic istemem ama doktorumda cok mantikli diye bana gazi verdi suan bakacak kisilerde var zaten eve yatili bakici alirim buyuturum ikisinide bir arada, sonra hic ugrasamam.Asya 1 buvuk yasinda olacak bu
arada kisin dogurmanin cok daha iyi birsey oldugunu anladim bu sefer nasip olursa oyle denk getiricem sonbaharda yada kisin dogurucan yaza kadar toplanir rahatca gezersin.Bakalim nasip kismet
Alayim dimi besigi bu sabah kahvalti yapamayinca yine alicam diye tutturdum biraz uslu durunca aman hemen buyuyor deyip vazgeciyorum ama yok yok alsam iti olucak

tabi iş olayı söz konusuysa ve bu şekilde işten çıkaramıyorlarsa mantıklı bir karar olur seninki.birde yardımcın varsa yanında babanne gibi cesaret edilebilir.benim kızım çok huysuz zor bir bebek.eşim dışında yardım edebilecek biride yok.birde üstüne 2. olursa kafayı kesin yerim.hamileyken daha 2. çocuk cümleleri kuruyordum oysaki.bende kızımı kardeşsiz bırakmak istemyorum ama şimdilik 2. çocuk fikrine tamamen kapalıyım.belki bikaç yıl sonra unutucam bu günleri tekrar hevese gelicem orası bilinmez.allah herşeyin hayırlısını versin olan evlatlarımızada sağlıklı sıhhatli mutlu ve uzun bir ömür nasip etsin inşallah...

Benimkide zor bir bebek gunduz yataginda uyumuyor ya ayagimda uyukluyor yada pasa hamaginda hanimefendiyi surekli sallicaz uyanikken evin icinde ayakta dolasicaz.Yatar pozisyonda 5 dk falan konusursam duruyor.Ama digeri dogdugunda nerdeyse 2 yasinda olacaklar o zamana babasida oyalar, dedeside ne biliyim artik sadece bizim bakimimiza ihtiyaci olmayacak.Yoksa suanki tempo ile dedigin gibi dusunmek mumkun degil

Büyük cesaret walla. Ama hamile iken çocuğunu emzirmen olmaz diye biliyorum. Bebişini erkenden sütten kesme bence. En azından 1 yıl bekle çocuk 1 yıl emsin sütünü. bende senin gibi ikincisini erken düşünüyordum ama bir makale okudum çocuklar arasındaki ideal yaş farkı 4 müş. Bende 2 yıl sonra hamile kalmayı planlıyorum.

Benim bebişte aynı hiç yanlız kalmaz. ya onunla konuşacaksın sallayacaksın yada kucakta gezdireceksin. Ama bişey fark ettim uykusu çok bastırınca sallamaya gerek kalmadan uyuyorlar Bende onu uyutmak için sallamayı azaltmayı düşünüyorum. Uykusu iyice bastırana kadar oyalayacağım taki yorgunluktan gözleri kapanana kadar. (Tabi arada baya ağlıyor ama kucağımda gezdiriyorum bahçeye çıkarıyorum ) Kucağımda uyukladığını gördüğüm an yatağa yatırıp uyumasını bekleyeceğim. Dün gece öyle uyudu. Yatağıma koydum bende yanına uzandım ağladıkça emziğini vedim. Sinirden fırlattı ben verdim o fırlattı ben verdim. Zaten çok yorulmuştu gözleri kıpkırmızıydı. mızıldana mızıldana uyudu

benimki onuda almadı ama ben o fatoşun kauçuk ve anne memesine benzeyenini bulamadım belki onu alabilirdi.hani bizim çocukluğumuzdaki memelerden.

ben burada bir bakkaldan buldum
kiraz uçlu diyorlarmış kauçuk uçlu yuvarlak ve yumuşak
hakikaten anne memesine benziyor
bildiğin dandik bakkal memesi
biz bunlarla büyüdük bir sıkıntı yaşamadık çok şükür
onun için ben de kızıma vermekte bir sakınca görmüyorum
zaten kaynatıp veriyoruz her şeyi
ama sık sık değiştirmek gerek çünkü bebek emdikçe ucu şişiyor

canım çarşıda pazarda gördüğün her bakkala sor bakkal memesi var mı de
her yerde olmuyor çünkü ben zor buldum
valla öyle rahat bir şeymiş ki hemen al derim ben
hoş bunu da atıyor bazen ama diğerlerini hiç almıyordu
bunu bir süre de olsa alıyor ki bu bizim için büyük nimet

inşllh iltihap değildir canm
bende banyodan sonra oglumun kulagını temizlerken sol kulagındaki pamuk sararıyo akıntı gibi değil ama
sorcam bakalım kontrolümüze:26:

bu arada bihaftadır sütüm inanılmaz azalmıştı
biraz gerilmiştim, biraz yorgunluk,düzensiz beslenme derken sütümden oluyodum Allh korusun
hemen stell tea, rezene ve lactamil üçlemesi yaptım bugun biraz daha iyi çook sükürrr

Tatlim daha dikkatli baktim simdi akinti gelen kulagi bozulmus haslanmis yumurta cok kötü kokar ya iste aynen öyle kokuyor diger kulagin da hic birsey yok bütün vücudunu kokladim sadece o kulagi cok kötü kokuyor, sanirim iltihap olmus ( bir hafta önce o kulagindan temizlerken mendilin ucuna hep sari leke geliyordu kirdir diye düsünmüstüm ama bugün yastigina kadar akip kurumus
Suan cok sakin hicbir huzursuzlugu yok ama esimi bekliyorum o gelsin hastaneye götürücem kendi doktorumuz tatilde hastane de uzak malum..
Belki yeni basliyordur damla falan verirler

Benim sütüm sirf moralcok bozuldugun da ve uykusuz kaldigimda azaliyor yoksa acta gezsem ayni

Son düzenleme:

Doktoruma sordum kitaplara gore 3 yil araymis ama kendiside tasnif etti sadece ilgi alaka olarak biraz sikinti ama belki daha iyi olur zor olacak o bir gercek.Emzirme olayina gelince keske emzirebilsem suan benim icin hayal gibi o kadar cok isterdimki ama ne yazikki sutum geri gitti elimden gelen herseyi yapiyorum halen daha pes etmedim iki gogsumden toplam 5 cc cikiyoronu bebege vermeye ugrasiyorum ama tahmin ediyorumki o zamana kadar o bile gelmeyebilir.
Uyku olayimizi cozemedim gece hic sallamiyorum karnini iyice doyuruyorum kundak,emzik kendi kendine uyuyor ama gunduz tamamen dalmiyor aglayip mizildaniyor esneyip duruyo kucagimda gezdirdim tum gun uyumadi bu sefer sterese giriyo gecede uykuya dalamiyo bu seferde uykusu gelince ayagimda salladigimda yerine koymadan daha kucagimdayken sanki hic uyumamis gibi gozlerini acip bana bakiyor ayagimda sallamaya devam edicem surekli yada ayni sekilde pasa hamaginda sallicam orda ancak uyuyacak.Gunduz uyutmak icin birsey bulmam lazim gittigim her yere hamagi goturemem hadi ayagimda salliyim onada raziyim ama elime aldigim an uyaniyor.Ne yrmek yiyebiliyorum ne bi is yapabiliyrum simdi esim evde diye yemek falan yapabiliyorum pazartesi hanimefendi ile tek kalicaz napicam hic bilmiyorum

Cnm gecmis olsun eger iltihapsa doktora gotur kuzucugu damla fln verebilirler

geçmiş olsun hayatım doktordan sonra bize haber ver
Allah tan ağrısı yok yavrunun yoksa huzursuzlanırdı

canlar kızımın kakası bugün çok cıvıktı ve yapana kadar çok sancı çekti yavrum çok ağladı
normalde de cıvık ama bu sefer resmen su gibi aktı normalden farklıydı yani
bir de yapışkan gibiydi sümüksü sanki
daha önce bu durum başına gelen var mı bana fikir verebilir misiniz?
yarın doktora götürücez geçmezse
evde sadece kolsuz çıtçıtlısıyla duruyor
bazen altına bir de şort giydiriyorum
babası bahçeye de o şekilde çıkarıyor
acaba hasta mı ettik yavrumu öyle gezdire gezdire
o öyle içli içli ağladıkça ben de ağladım kıyamam kuzuma
ara ara sustukça da şikayet ediyor sanki konuşuyor gibi bakıyor gözlerimin içine sesler çıkarıyor
iyiyce içim gidiyor o zaman

canım otomatik sallanan hamaklar var onlardan al bence başında durmazsın açarsın sallanır kendi kendine biraz rahat edersin bence..

geçmiş olsun canım su mu kaçtı ki kulağına çok hassas bunlar ama huzursuzluğu yoksa geçer çabucak inşallah..

Canım bır hafta kadar once benım oglumun da kakası oyle cıvık ve bıldıgın sulu gıbıydı sonra nette falan okudum sanırım burda arkadaslar da demıstı sırf anne sutu alan bebeklrde olurmus oyle ve zaten ıkıncı gun normalde donmustu.smdı de hala ara ara oluyor hatta canım

Canım sanırım ıltıhap oglusunun kulagı.bende cok olurdu kucukken akıntı seklnde gelınce ıltıhap dıyolardı ama sıkıntı yapma ona agrı yapmadan farketms olman cok guzel ılerlemedn kurtulur oglusun
Bende 6 aylık bebekken bı gece sabaha kadar hıc susmadan aglamısım annemler doktora gotrmus bı doktor kulakla alakası olmayan agır ve kalıcı bı hastalık demıs annemler tabı uzgun moraller sıfır sonra baska bı doktor kusura bakmayın arkadas hata yapmıs sızın bebegın kulagnda ıltıhap var demıs :26: ve hatta o zaman aglamaktan sesım gtms doktor ergenlıge kadar ufak bı bagrmada sesı gıdebılır normaldır demıs ve de oyle oldu.
Nerelere geldm neler anlattm ben smdı konu konuyu actı napım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…