2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bugün alışverş merkezinde bir bayanla karşılaştım kucağında 2 yaşında var yok bir bebek birde doğurmasına ramak kalmış.allah yardım etsin nasıl başa çıkıcaksın dedim.kendi isteğimle yaptım dedi.ilk çocuğunu uyandırırmış zorla beslemek için.allahım ne büyük şans dedim.belki ikinciler daha farklı olur ne dersin:)
tam aradığım meme.benimki damaklı meme almıyor.birde böylesini denemek istiyorum ben fatoş buldum ama damaklıydı oda.artık bakkal bakkal sorucam ne yapayım.hiç bişey olmaz bir süre emmeyle diş yapısı falan bozulmaz.biz emmişizde ne olmuş.

Cnm gecmis olsun eger iltihapsa doktora gotur kuzucugu damla fln verebilirler

geçmiş olsun hayatım doktordan sonra bize haber ver
Allah tan ağrısı yok yavrunun yoksa huzursuzlanırdı

Cok tesekkür ederim kizlar hastaneye gittik ama bakmadilar doktor kisaca gelip yarina kadar takip etmemi yarinda böyle akinti olursa tekrar götürmemi söyledi.. Bebeklerin cogu kulagin icine biriken kiri bu sekil de disari atarlarmis ve eger kir coksa bu kokulu da olabilirmis, yarin veya öbür gün huysuzluk ve akinti olmazsa kirdir endiselenicek birsey yok dedi
Sürekli bakiyorum tekrar gelmez insallah

Canim sana da cok gecmis olsun hemen atlatir insallah ishal oldugundan kesin eminsen ara sira su ver kesinlikle ve her emmek istedigin de emzir, ishal olunca cok fazla siviya ihtiyaci olur vücudunun

Saol tatlim banyo yaptirirken arasira su kaciyor tabi ama kulagini hemen kurulayip temizliyorum her defasin da, su kacmasindan birsey olmaz diye biliyorum herseyine cokta dikkat ediyorum okadar

:)) suan hala iltihaplanma olmuyor ama demi? Yani cocuklukta yasanan orda kalan bir rahatsizlik sanirim.. Yine ikinci bir doktora götürüp ögrenmisler, uzun süre bosuna okadar üzülüceklerdi
Dedigim gibi yukar da yarina kadar takip edicez iltihapta genel de cok zor emer ve ac oldugu halde emerken bile aglar, kulagindan sivi gelirken aglar cok huysuz olurmus bizde bu belirtilerin hic birisi yok sadece kokulu akinti ben yine de birkac yeri aradim fikir aldim ve hastaneye götürdüm, eger götürmesem ve doktordan bunlari duymasam gik dese iltihap var ondan agliyor derdim hemen

zeynoo dün gaza geldim ve bugün ilk avm gezimizi yaptık bu sayede.ilk 1-2 saat çok iyiydi.arabanın içinde bizim kız uyumayı çok seviyor.yalnız babası durmadan mağazaların içinde bile deli danalar gibi arabayı sürüyordu aksi taktirde bizimki gözleri hemen fal taşı gibi açıyordu.neyse alışveriş yapmayı bile başardım bu arada.neyse 2 saat iyi dayandı derken mağazanın birinde deli gibi ağlamaya başladı kızım.millet dönüp dönüp bakıyor.ağlama değil resmen yırtınma diyebiliriz.koşa koşa emzirme odasıuna attım kendimi eşimde yanımdaydı.allahtan başka kimse yoktu.allahtan diyorum çünkü kızım emmeye başlar başlamaz bir pörtletti.allahım kesin dışına çıkmıştır demeye kalmadan kakası sırtına kadar çıktı.yedek kıyafet vardı tabi ama banyo yaptırmadan silerek temizlemek bir işkenceydi.bu sırada çığlık çığlığa ağlıyor tabi.suç bende avmler çok serin oluyor klimalar yüzünden.bende elbise giydirmiştim çocuğa resmen hasta ettim.nasıl temizledim çocuğu nasıl arabaya atıp eve getirip banyoya soktum bi,r ben bilirim.kabus gibiydi.neyse kızım ilk avm gezimizn tabiri caizse içine etti:)ama bana ders oldu.bundan sonra böyle klimalı bir yere giderken bebeğime daha kalın şeyler giydiricem.birde 1den fazla yedek kıyafet almalıyım ne olur ne olmaz.kirli poşetinide söyleyim.lazım bişeymiş.allahtan aldığım kıyafetlerin torbası vardıda onuda öyle hallettim.neyse yılmak yok yola devam.artık ağlasada sızlasada ufak ufak kendimi dışarı atmam lazım yoksa kafayı yememe az kaldı:)

Benimde ilk avm deneyimim kötü geçmişti biz 1 saat bile dayanamadık onunda yarım saati emzirme odasında geçti Bizimkide avm de öyle bir çıkardı ki şaştım kaldım Ben senin gezmenin içine edeyim anne götür beni eve mi demek istiyorlar
Ufak ufak parka gitmeye başladık. Çok güzel uyuyor temiz havada bende o sıra spor aletlerinde yağ yakmaya çalışıyorum

Benim huysuz pasam avm seviyo diye dusunmustuk birkac kere gittik hic sesi cikmadi
Birgunde iftara gittik nasil olsa duruyo diye bizimki basladi aglamaya ama ne aglama ciglik cigliga
Herkez bize bakiyo nasilda kalabalik eee biznaptik battaniyenin icine koyup salladik
Gelen gecen bakiyo, guluyo rezil olduk
Zaten acemiyiz panik yapmisiz birde boyle bakip neden utandirionuz yawww

demekki klima çarpmış seninkinide.bundan başka açıklama olamaz.zavallı bebecikler:)

ben rezilliğe falan bakmıyorum artık.kızım ağladıkça üzlüyorum sadece.ama sizin battaniye süpermiş:)

bir haftadır benim oğluşumda cıvık ve baya acaip miktarda yapıyo kakasını.önceleri günde bir kez yapıyodu şimdi 2-3 sefere çıktı.öyle böyle değil patlayan kaka deniyo sanırım bunlara.aylık kontrole gittiğimizde dra sordum antibiyotik kullanımından kaynaklanabilir dedi ama bence pamukçuk için kullandığımız mikostatin yüzünden böyle oldu.oğlum uykusundan uyanıyodu başlarda kakasını yaparken ve ağlıyodu,çok ıkınıyodu senin de dediğin gibi.artık alıştı sanırım ya da geçiyo yavaş yavaş .yine de buna da şükür diyorum benim en büyük korkum kabız olması.

HTML:
burda güzel güzel bebişleriyle gezenleri okuyunca çok özeniyorum.oğlum 43 günlük ve dr,sağlık ocağı haricinde sadece 2 kez dışarı çıkabildik.her 2sinde de 1 saat bile dışarıda durmadık.ne zaman dışarı çıktıysak oğluşun düzeni bozuluyo iyice huysuzlaşıyo ve o gece uyumamakta direniyo.aynı şey eve birileri geldiğinde de oluyo.artık nazar değdiğini düşünüyoruz.bugün bi cafeye gittik orda çalışan çocuk kaç aylık dedi.3 aylık dedim valla:))baya tombul bişeymiş fln dedi o da:))hastaneye gittiğimizde tarttırmak isteidm geçen hafta.doğumhaneye gittim bebek hemşiresinden rica ettim.tarttı kaç aylık dedi 35 günlük dedim.anlamamış gibi baktı suratıma nası yani,emin misiniz fln dedi.annem de yanımdaydı evet kaç aylık olduğunu sandınız dedik.kadın benim 6 aylık kızım bunun kadar var yok dedi:)anneme kızıyodum öncesinde ayını sorana hep fazla söylüyodu o günden beri bende her sorana sallıyorum 2-3 aylık diye.daha komiği ameliyathanede olmuştu.drumla biz biliyoduk iri bi bebeğimiz olacağını ama yinede yanılma payı var diye emin olamıyoduk.hatta drum son kontrolde sen bunu doğur çantasını ver okula gitsin direk fln diye takılmıştı bana.neyse sezaryenle aldılar bebğimi ve ben ameliyat masasındayım dikişlerim atılıyo merakla başucumda duran hemşireye sordum bebeği bna göstermiycek misiniz?gerçekten çok mu iri?fln diye sıralıyorum soruları:)kadın güldü 3 aylık doğdu bebeğin dedi:)))nazara inanırım ama napcam bilemiyorum.nazar duası,nazarlık vs...bunlar tamam ama yine de değiyo siz ne önerirsiniz?

Kizlar oglum cok huysuzlandi tekrar hastaneye getirdim bu defa özel cocuk hastanesine meger kuzum ortakulak iltihabi olmus ve ilerlemis bayagi aksam huysuzluklari bu yüzdenmis hep hic belirti falan vermedi sirf bugün basladi akintisi oysaki ne zamandir kulak agrisi cekiyormus oglum 2,5 saat aglamaktan bayilacakti o agladikca ben agladim igne yaptilar, kan aldilar, birsürü kontrol bir ara sesi kisildi aglarken kipkirmizi oldu gözümün icine bakarak ilkdefa gözlerinden yas geldi, orda bende fenalastim biraz alip oturttular beni ama nasil oturayim yavrum orda aglarken simdi tam 5 gün hastanede yaticaz oglumla sürekli kontrol ve muayene olucak.. Biraz önce emzirdim icini ceke ceke uyudu kolunda serum, ayaginda birsürü kablo ile.. Aksam huysuzlugu gaz sancisi falan diye gecistirmeyin ellerimi dezenfekte yapmadan bile dokunmazdim ogluma buna ragmen iltihap kapmis..

canm çoook çook geçmiş olsun kıyamam
sen iyi ol annesi senin pskolojinden de etkileniyo biliyosun biran önce toparlanır inşlhh
daha öncede yazmıstım bende kulagını temizlerken sarı oluyodu tek kulagındaki pamuk, huysuzlugumuzda malum hemen kontrole götüreyim bende

bu arada yazcagım sey umarım anlaşılmaz burda herşeyimizi paylaşıyoruz, herkez iyi niyetle bakıyo biliyorum ve sadece bura içinde demiyorum ama, ben nazara inanırım maşallah subhanallah çook tatlı bi oğlun var bool boll oku çokda dillendirme annesi

Son düzenleyen: Moderatör:

Canim allah razi olsun.. İnan hep kucak istiyor saatlerce uyumuyor diye cok zaman söyleniyoruz ama onun öyle gözünün icine bakarak sesi kisilmis bir halde agladigini görünce kahroluyo insan.. Anne yüregi böyleymis meger simdi cok daha iyi anladim.. Oglum kucak delisi oldu diye aptal aptal düsünüyordum meger yavrumun uzun süredir agrisi var sirf dik durdugun da biraz rahatliyormus nasil fark etmedim diye vicdan azabindan her saniye agladim aglayacagim.. Normal cok güclüyümdür kolay kolay hicbirseye aglamam
Okuyup üflüyorum sürekli suan sabaha kadar uyuyabilirmiyim onuda hic bilmiyorum annem de sürekli cocugun nazara gelecegini söylerdi de devamli okuyorum birsey olmaz derdim hep

Kesinlikle ihmal etme doktora göster bende kulagini temizlerken cok hafif sari leke oluyordu megerse basliyormus hicbir belirtisi yoktu sirf ara sira huysuzlanip devamli kucak istiyordu.. Benim dikkatsizligim yüzünden oglum cekiyor senin bebegin cekmesin

göstericem canm hemen, tedirgin oldum şimdi
aklımdaydı aslında gittigimde doktora sormak ama göbegimizde problem çıkınca aklımda ne varsa uçtu gitti
evlat çook başka bişeymiş herşeyden öte Rabbim cümlemizin evladını korusun

sende canını sıkma kolay degil biliyorum ama Allah dermansız dert vermesin, bunlar ufak tefek seyler atlatılır öyle düşün

Çok geçmiş olsun canım, Allah bebeğine şifa sanada sabır versin. Nazara geldi belki oğlun çünkü burdan takip ettiğim kadarıyla oldukça titiz bakıyorsun yavruna. Huyunu suyuna iyi deme yada kilosuna boyuna. Normal her bebek kadar ağlıyor kolay değil de geçiştir. İyi gözlede bakılsa değebilir nazar. maşallah oğluna

günaydın anneler biz güne yine erken başladık epey erken :97:

Çok gecmiş olsun.seni çok iyi anlıyorum canım.gecen hafta bizde 2 gün hastanede yattık.nasıl olduysa bronşlarımızda iltihap olmuş yavruma serum takıcaz diye saatlerce ağlattılar. Ömrümden ömür gitti.10 yıl yaşlandım ağlamaktan.ama ilk günden sonra alıştım. Daha güçlü olmaya çalıştım. Hastane psikolojisi kötü.inşallah sağlıcakla taburcu olursunuz

Canım benım gecmıs olsun zararın neresınden donersen kardır sıkma canını hepımız yavruların ustune tıtrıyoruz ama olacak yıne oluyo elımızden bısy gelmıyo maalesef hastalıgı da sıfayı da veren Allah caresız buyuk hastalıkları dusun rahatlat kendını.dun esım burda dogum hastanesnde calısan gorevlıyle tanısmıs konusmus neler neler anlatmıs esıme ınan kanım dondu halıme oyle sukrettım kı ..
Sakınan goze cop batar hesabı bızım mınıklerın durumu da.
Bırde yavrunla alakalı guzel ve memnun oldugun seylerı kımseyle paylasma tatlım.mesela ornek veya akıl mı vermek ıstedın kendın uzerınden yapma bunu.ben soyle yapıyorum ogluma ıyı gelıyo su saatte uyutuyorm uyuyo vs demek yerıne soyle yapsan boyle yapsan tarzı konus.nazar sırf kotu gozle baknca olmaz hatta en cok anne babanın nazarı degermıs dıye duymustum.kotu nıyet yok ama ayy surası cok tatlı burası cok guzel bak ne cabuk uyudu derken belkı kendımız bıle nazar degdırıyoruz mınıklere.
Bıde oglusuna bol bol ya safı cek cabucak sıfasını bulur toparlar ıns canım Allah yardımcın olsun

valla bazen bende kafayı yiicek gibi oluyorum..ki benimki burda anlatılanlara göre daha uslu bi bebek.. şu 2 gündür bambaşkaydı ama .. bayram burnumdan geldi diyebilirim.. şu anda kucağımda monitöre bakıyo.. tek elle yazıyorum.. sabah 5ten beri ayaktayız.. emziğini ağzından ittiriyo atıyo sonra basıyo çığlığı bende tek elimle emziği ağzında tutuyorum tam 5 ten beri =)) herkes aynı durumda yani.. dediğin gibi Allah sağlık versin gerisi mühim değil.. ben 15 gün bebeğimden ayrı hastanede yattım .. keşke evde olsaydımda bebeğim kucağım da hiç uyumasaydım dedim.. Allah hepimize yardımcı olsun.. herkesin bayramı kutlu olsun..

kızlar bebeğe en çok nazar anne ve babasından değermiş
o yüzden bol bol okuyun bebeğinize
hangi duayı biliyosanız onu okuyun
nazar için enn iyi dua nas ve felak süreleriymiş
en evden çıkmadan okuyorum oğluma iyi geliyo

hakkaten yaa bi ben değilimdir heralde diyodum.. aynı durumdayım senle.. kuaförü unuttum .. aşırı kilo aldım.. bayramda giymek için annem bi bluz aldı getirdi onu giydim.. altınada hamile pantolunu ( çünkü hala hamile gibiyim..gözlerimin altı mor mor.. ben ki makyajsız asla durmazdım.. sabah ilk işim makyaj yapmak olurdu.. hatta doğuma giderken bile makyajımı yaptım.. saçlarımı fönlettim ki kapalıyım bile ama yaptırdım yani. ama en son o oldu makyaj.. bi sürme bile çekesim yok..benimki mama yiyo ya anneme bıraktım bi kere ağdaya gittim..saçlarımıda kısacık kestirdim geldim.. pişman oldum sonra saçlarıma ama gitti bi kere.. kocamın yanında çok huzursuzum.. senin her halin güzel falan diyo ama ben aynaya bakmaya tahammül edemiyorum o bana nası bakıyo bilmiyorum.. bayram vesilesiyle uzun zamandır görmediğim akrabalarımın hepsi de ağız birliği etmiş gibi AAAAAAAAA SANA NOOLMUŞ BÖYLEEEEEEE dedikleri için dahada kendime gelemem heralde.. sindrellanın perisini istiyorum banada gelsin Lüütfeeenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…