2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

çok geçmiş olsun esracım.. arkadaşların söyledikleri doğru bencede ..nazara gelmiş olabilir.. bebeklerin yıldızı düşük oluyomuş çabuk nazar alıyolarmış.. bende diyodum ya uslu uslu diye bayram da ağlamaktan uykusuzluktan bitkin düştü çocuğum.. dün akşam aynı senin dediğin gibi gözlerime bakarak öyle çığlık atıyodu ki küçük dili titriyordu ağlamaktan.. ve sonunda sesi kısıldı ..ilk defa bu kadar ağladığını gördüm..ben böcek falan soktu bişey ısırdı sandım.. soydum hemen biraz baktım ama o çırpınmada ne mümkün...demekki bi rahatsızlığı var yoksa ne diye yırtsın kendni öyle.. salı günü aşımız var .. ozaman genel bi baktırıyım her tarafına .. özelliklede kulaklarına.. banyo yaptırırken çok korkuyorum su kaçar mı diye. farkında olmadan olmuş olabilir.. oda iltihaba dönüyo sanırım..

bu arada dün akşam gittiğimiz ev müstakil önünde bahçesi çardağı falan var orda oturuyoduk .. çocuk durmayınca ben bahçeye doğru aldım götürdüm kalabalıktan rahatsız olduysa havası değişsin falan diye.. çocuk gittikçe çoğaltıyo ağlamayı etrafımda 8-10 yaşlarında 2-3 çocuk var yenge yenge diye dolanıyolar.. onlarda çocuk sevecekler susmasını bekliyolar.. zaten şu çocukların bebek sevme sevdasınada sinir oluyorum.. el kadar bebeği kucaklarına istiyolar.. vermeyince ağlıyolar falan.. analarıda hiç ses etmiyor o bebek daha kucaga alınmaz demiyor ya boğuveresim geliyo.. neyse işte çocuk çığlık çığlığa ağlıyo ve en son çıldırdım bişey yapamayınca uzaktan eşime bağırdım.. ya yardım etsene durduramıyorum çocuğu dedim .. döndü bana ne dese beğenirsiniz.. Bİ SORUN MU VAR CANIM... yaa adam sohbete dalmış çocuk çatlasa farkında değil.. bi sorunmu var dedi yaa .. erkekler çok acımasız bence.. mesela benim eşim asla çocuğun altını değiştirmiyor.. kaka olmasa bile değiştirmiyor.. mamasını yediriyo kucagında bakıyo uyutuyo gece kendiliğinden uyanmaz ama uyandırırsam eğer kalkıp avutuyo falan ama kusarsa ve altı değişecekse hemen bana veriyo.. boşuna demiyolarmış ağlarsa anan ağlar gerisi yalan ağlar diye.. tüm sıkıntıyı anneler çekiyo işte.. gün geçtikçe annem dahada kıymetleniyo gözümde..

Saol canim kimin cocugunu görsem masallah demeden gecmem özellikle esim güzel bir cocuk görsün hemen nazar duasini okur kimin olursa olsun cocuga bakarak, ama iste cogu var aman bacaklarin tombulluguna bak, saca bak nereye gitsek cok zaman böyle.. Bilmem nazardanmi gercekten minicik yavru sarilikti, gaz sancisiydi birde buydu derken bir rahat edemedi yavrum rabbim beterinden saklasin

Tek dilegim bir an önce iyilesip evimize gitmek, kendi odamiz var oglumla ikimiz kaliyoruz sadece ama ne kadar rahat da olsa dedigin gibi hastanede oldugunu düsünmek bile yoruyor insani.. Sana da cok gecmis olsun atlatmissiniz cok sükür tekrari olmaz insallah

Ahh canim ahh ne kadar dogru okadar sakindim biri gelsin eve disardan esim dahil ellerini dezenfekte etmeden kucagina bile vermedim, herseyini hergün sterilize etmeden vermezdim ama olacagi varsa oluyor iste.. Her agladigin da hastaneye kosulmaz diyordum ama bundan sonra her icime süphe düstügün de alip götürücem.. Biraz önce yine 2 tüp dolusu kan aldilar yine yarim saat agladi, etin de kanin da ne var sanki 2 aylik bebegin hergün bukadar kan.. Bundan sonra hayatta oglumla ilgili konusmam bebek iste der gecistiririm. Yine buna cok sükür cok erken olmasa da fark ettim dün gittigim doktorun kirdir deyip eve yollamasini da unutmadim su hastaneden bir cikayim.. Doktora bile güven olmuyor

Canim git bir doktora göster 1-2 gün sakinlesti diye neyse düzeldi deyip gecistirme.. Hic bir belirtisi yoktu sadece aksam huzursuzlugu ve hep kucak istemesi buda dik durdugun da agrinin hafiflesindenmis megerse, kulagindan süpheleniyorsan kulagini iyice kokla en cok kokuyla ve sari kir gibi olusuyla belli ediyor kendini cok kötü agir bir kokusu var.. Benim esim allah razi olsun cok ilgilenir ogluyla dün eve giderken güya beni teselli edicek agladi gitti kendiside.. Benim de esim de tek sevmedigim ve buyüzden arasira tartistigim bir huyu var ne zaman bir misafir gelse veya cocukla disari ciksak inanilmaz dikkatsiz davraniyor cok zaman resmen panik yapiyor cocuga zarar vericek istemeden diye ödüm kopuyor
Sende sürekli oku üfle bebegine daha 2 gün önce cok uslu kendi kendine uyuyor falan demistin burda birden huysuzlasmasi insallah basit bir gaz sancisindan ibarettir

canım bişey var ama yaparmısın bilmem ben oğluma yapıyorum bir yere çıkacağın zaman taharet musluğunu aç akan sudan biraz al eline çocuğun yüzüne sür.. hijyenik değil gibi gelebilir yapmadan önce musluğa çamaşır suyu dökebilirsin ve öncesinde suyu biraz akıtabilirsin yine de çok hijyenik değil ama bize yapmış annemler hep bende oğluma yapıyorum çünkü benim oğluma da çok nazar değiyor..

ahh kuzum ya kıyamam ben ona.. seni çok iyi anlıyorum kan alırlarken bile içimiz gidiyor üzme kendini hayatım allah daha kötü dert vermesin. tez zamanda şifa bulun inşallah. canım sakınan göze çöp batıyor işte sen kendini sakın suçlama olacağı varmış onun allah şifa versin canım.

mutlu bayramlar herkese...bebişleriniz hayırlı olsun...kızım 26 haziran da doğdu,bir de ablası var 18 aylık..iyi anlaşıyor gibiler ,huysuzluk konusunda ama:)hepimizin çocuklarını Allahım her türlü kötüden,kötülükten korusun...

canım benim kızım haftada 1 yapıyoken kakasını aynı senin kız gibi şimdi.dr götürdük.ishal değilmiş.ağzına bakın kuru olursa sıvı kaybı olur serum takarız dedi.kaka tahlili yapıldı.mikrop çıktı.sebebi ağız yoluyla geçen bi mikropmuş.en çokta su.emziği bile çeşmede suya tutup verseniz olur dedi.ilaç kullanıyoruz şimdi

CANIM cok gecmis olsun ama kendini bırakma güçlü ol
Tatlı oglusunun sana ihtiyacı var iyi olacak inşallah
Çok zor biliyorum bide tek olunca daha zor oluyor
Senin bir sucun yok ayrıca kendini suçlama olacağı barmış
Tekrar gecmis olsun vaktin oldukça bizi bilgilendir

sabah 5ten beridir huzursuzdu banyo yaptırdım şimdi uyudu kuzum.. yattığı yerdende homurdanıyo.. uykuda bile rahat değil.. eşim gelsin de acile götüreyim salıyı beklemiicem.. nazar ve korku için muska yaptırdım sürekli üzerinde taşıyodum ama olacaksa oluyo galiba.. aynı seninki gibi benm oğlanda çok saçlı.. her gören bi laf ediyo.. hatta amcamın oğlu bu ne böyle kestirin bunun saçını bile dedi.. sağlık ocağında bizi takip eden hemşiremiz vardı ailece görüşüyoruz benden bir ay sonra doğum yaptı .. ebe olmasına rağmen 5 kilo olan çocuğa çok büyük diyor.. sen ne yedirdin buna böyle tosun gibi diyor.. 66 günlük oldu 3.200 doğdu 2 hafta önce 5 kiloydu.. ne varki sanki gayet normal aslında..ağzı olan konuşuyo.. maşallah de geç işte ama bazı insanlar yapamıyor bunu nedense...

Uconn canım seni stresli gördüm tatlım baya
Sen pek stresli biri degildin sanırım
2 aylık dekan olsun biraz rahatlarsınız
Kendini fazla kasma dışarıda kaka yaptıysa yaptı ne olacak bebek bu
Bi güzel temizlemissin iste :) hayatımız böyle olacak iste eskiye dönmeyi U ut
Bizimki de öyle ne zaman dışarı çıksak beline kadar yapar
Bence kızına geçirdiğin zamanların tadını çıkar
Eğlen Gül zıplat hoplat beraber uyuyun
Bence Hayat onlarla güzel

PDNK CANIM seni su pehlivan yapan yiyecek neydi
Sıkıldım otlardan valla

Bu Fatos emzik sadece bakkallarda mı var

PDNK CANIM seni su pehlivan yapan yiyecek neydi
Sıkıldım otlardan valla

Bu Fatos emzik sadece bakkallarda mı var
tahin pekmez hayatım kavanoz kavanoz yedim valla

4 gün sonra sağlık ocağına gidicem aşı için
ben de tartılıcam bakayım kaç kilo olmuşum

valla canım benim bildiğim sadece bakkallarda satılıyor
zaten aşırı dandik 1 tl eczaneler satmaz onu sağlığa zararlı diye
ama gel gör kızım bayıldı

çok geçmiş olsun arkadaşım.inşallah en kısa zamanda iyileşir.burda neler hissettiğini hepimiz çok iyi anlıyoruz.ben kızım ağladığında sana gelecek olan sıkıntı bana gelssin diye dua ediyorum.bizde günlerce hastane hastane dolaştık.çok iyi anlıyorum seni o yüzden.ama geçecek inşallah.böyle böyle büyüyecekler.
bu insanlar ne kadar patavatsız ya.hamileykende lohusaykende böyle şeyler söylenir mi insana.ne olmuşsa ne olmuş al sen bak sabahlara kadar şu çocuğa bakalım sen neye benzeyeceksin diyeceksin.
evet çok stresliyim merveee ve ben böyle bir insan değildim.kızım bu kadar kısa sürede beni bu hale getirmeyi başardı.canı sağolsunda yeter diyorum ama söylenmektende alamıyorum kendimi.bu gece 2-3 saat anca uyudu.o da mızmızlana mızmızlana bir uyku.derin bile değil.sabah 6 dan buyana ayaktayız.yeminle 15 dk uyku uyumadı daha.böyle devam ederse bende bir götürücem doktora.acaba sütümmü yetmiyor dedim.sağıp verdim 100 cc emdi.öncesindede emmişti.altını değiştirdim.pişik falan yok.gazını çıkardım.daha ne yapabilirim.ya benim kızımda uyumama hastalığı var.ya da hasta.ateşinide ölçtüm bu arada normal.öyle katıla katılada ağlamıyor mızmızlanıyor sürekli.gün sayıyorum resmen geçsin şu aylar diye.

ben de öyleyim canım ya doğumdan sonra tipim kaydı resmen böyle oldum
saçlarım berbat kilo aldım hiçbir giydiğim yakışmıyor gözlerimin altı mor mor
canım kocam da güzel karım deyip duruyor yazık moral veriyor bana aklı sıra
ben bilmiyor muyum sanki şu an zombi gibi olduğumu
hamileyken bebek kızsa anne çirkinleşir derler
bende tam tersiydi
herkes daha bir güzelleştin diyordu bana
anam bir doğurdum ağzım gözüm yer değiştirdi sanki

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm
Allah yardımcın olsun bunların hepsi geçecek
sen sakin olmaya çalış sağlam dur
zaten çok güçlü ve çok iyi bir annesin sen
bunun üstesinden geliceksin

Cnm sevindim cikmaniza ilk adimi attin tebrikler :) kaka olayi herkesin basina geliyor malesef benimkide bayramligini giydirdim tam evden cikicaz zoooort diye bi birakti aman allhim beyaz kiyafet oldu sapsariii beline kadar tasti :) e yedek bayramlikta yok giydirdim citcitli badisini goturdum gezmeye :)
Boyle boyle alisicaksin cnm ztn seninkide birazcık daha buyusun huysuzlyguda gecer merak etmee
Disariya cikarken yanina bol bol yedek kiyafet al her an hersey olabilir :)
Sen dışari cikardikca oda yavas yavas alisacaktir eminim

Cnm cok gecmis olsun cok uzuldum
Kuzucuguda cok opuyorum çabucak atlatsin uzmesin annesini :)

canım benim oğlum 28 günlükken oldu ishal.ağız yoluyla mikrop bulaşmış.minoset ağrı kesici ve flagyl verdi dr.mikrobu geçti ama hala ishal.ilacları kullanınca geçiyo bırakınca yine başlıyo.salı dr var allahtan.

çok çok geçmş olsun esracım.allahım bebeklerimizi hasta etmesin.çok zor bi durum.allah acil şifalar versin.iyi haberlerini beklyoruz.tez zamanda iyileşir inşallah oğlun.ayakta durmaya çalış kendine iyi bak oğlunun sana ihtiyacı var.

Cnm esime diyorum ki fatos marka emzik varmis bakkallarda satılıyormus git alsana
Ne dese begenirsin kizim piyasada bakkal mi kaldi goster bitane gidip alayim :) hakikaten bakiyorum hic bakkal yok cevrede hep buyuk supermarket
Siz nerden buldunuz yaa

canım benim oğlumda bir süredir senin kızın gibi.daha önce ishal olmuştu mikroplu dr ilaç verdi geçti.ama ilaçları bırakınca tekrar başladı.tahlil yapıldı yine kakaya mikrop yok ama ishal.salı dr u var tekrar bakacaklar.allahım inşallah bir çözüm bulurlar.oğlum ağrı kesicisiz duramıyo şimdi.sabah akşam minoset veriyorum.çok üzülüyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum.eşm sıcaklardandır her bebkte olur takma bu kadar dio.acaba abartuyor muyum diyorum.ama oğlumu ağlarken görmeye dayanamıyorum

bizim evin yakınında bir bakkal var canım orada varmış
demin de kocam dışarı çıkıyordu geçerken al dedim 5-10 tane bulunsun
ucu şiştikçe kullanmıyorum değiştiriyorum hemen
zaten buna alıştıktan bir süre sonra diğer emzikleri de alıyorlarmış
yeter ki alışsın çok rahat ettim ben
oralarda da vardır mutlaka bakkal canım ya ekmeği filan nereden alıyorsunuz
mutlaka denk gelirsin
olmadı adresini gönder ben kargoyla yollayayım sana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…