Kizlar oglum cok huysuzlandi tekrar hastaneye getirdim bu defa özel cocuk hastanesine meger kuzum ortakulak iltihabi olmus ve ilerlemis bayagi aksam huysuzluklari bu yüzdenmis hep hic belirti falan vermedi sirf bugün basladi akintisi oysaki ne zamandir kulak agrisi cekiyormus oglum2,5 saat aglamaktan bayilacakti o agladikca ben agladim igne yaptilar, kan aldilar, birsürü kontrol bir ara sesi kisildi aglarken kipkirmizi oldu gözümün icine bakarak ilkdefa gözlerinden yas geldi, orda bende fenalastim biraz alip oturttular beni ama nasil oturayim yavrum orda aglarken simdi tam 5 gün hastanede yaticaz oglumla sürekli kontrol ve muayene olucak.. Biraz önce emzirdim icini ceke ceke uyudu kolunda serum, ayaginda birsürü kablo ile.. Aksam huysuzlugu gaz sancisi falan diye gecistirmeyin ellerimi dezenfekte yapmadan bile dokunmazdim ogluma buna ragmen iltihap kapmis..
Saol canim kimin cocugunu görsem masallah demeden gecmem özellikle esim güzel bir cocuk görsün hemen nazar duasini okur kimin olursa olsun cocuga bakarak, ama iste cogu var aman bacaklarin tombulluguna bak, saca bak nereye gitsek cok zaman böyle.. Bilmem nazardanmi gercekten minicik yavru sarilikti, gaz sancisiydi birde buydu derken bir rahat edemedi yavrum rabbim beterinden saklasinÇok geçmiş olsun canım, Allah bebeğine şifa sanada sabır versin. Nazara geldi belki oğlun çünkü burdan takip ettiğim kadarıyla oldukça titiz bakıyorsun yavruna. Huyunu suyuna iyi deme yada kilosuna boyuna. Normal her bebek kadar ağlıyor kolay değil de geçiştir. İyi gözlede bakılsa değebilir nazar.maşallah oğluna
Çok gecmiş olsun.seni çok iyi anlıyorum canım.gecen hafta bizde 2 gün hastanede yattık.nasıl olduysa bronşlarımızda iltihap olmuşyavruma serum takıcaz diye saatlerce ağlattılar. Ömrümden ömür gitti.10 yıl yaşlandım ağlamaktan.ama ilk günden sonra alıştım. Daha güçlü olmaya çalıştım. Hastane psikolojisi kötü.inşallah sağlıcakla taburcu olursunuz
Canım benım gecmıs olsun zararın neresınden donersen kardır sıkma canını hepımız yavruların ustune tıtrıyoruz ama olacak yıne oluyo elımızden bısy gelmıyo maalesef hastalıgı da sıfayı da veren Allah caresız buyuk hastalıkları dusun rahatlat kendını.dun esım burda dogum hastanesnde calısan gorevlıyle tanısmıs konusmus neler neler anlatmıs esıme ınan kanım dondu halıme oyle sukrettım kı ..
Sakınan goze cop batar hesabı bızım mınıklerın durumu da.
Bırde yavrunla alakalı guzel ve memnun oldugun seylerı kımseyle paylasma tatlım.mesela ornek veya akıl mı vermek ıstedın kendın uzerınden yapma bunu.ben soyle yapıyorum ogluma ıyı gelıyo su saatte uyutuyorm uyuyo vs demek yerıne soyle yapsan boyle yapsan tarzı konus.nazar sırf kotu gozle baknca olmaz hatta en cok anne babanın nazarı degermıs dıye duymustum.kotu nıyet yok ama ayy surası cok tatlı burası cok guzel bak ne cabuk uyudu derken belkı kendımız bıle nazar degdırıyoruz mınıklere.
Bıde oglusuna bol bol ya safı cek cabucak sıfasını bulur toparlar ıns canım Allah yardımcın olsun
çok geçmiş olsun esracım.. arkadaşların söyledikleri doğru bencede ..nazara gelmiş olabilir.. bebeklerin yıldızı düşük oluyomuş çabuk nazar alıyolarmış.. bende diyodum ya uslu uslu diye bayram da ağlamaktan uykusuzluktan bitkin düştü çocuğum.. dün akşam aynı senin dediğin gibi gözlerime bakarak öyle çığlık atıyodu ki küçük dili titriyordu ağlamaktan.. ve sonunda sesi kısıldı ..ilk defa bu kadar ağladığını gördüm..ben böcek falan soktu bişey ısırdı sandım.. soydum hemen biraz baktım ama o çırpınmada ne mümkün...demekki bi rahatsızlığı var yoksa ne diye yırtsın kendni öyle.. salı günü aşımız var .. ozaman genel bi baktırıyım her tarafına .. özelliklede kulaklarına.. banyo yaptırırken çok korkuyorum su kaçar mı diye. farkında olmadan olmuş olabilir.. oda iltihaba dönüyo sanırım..
bu arada dün akşam gittiğimiz ev müstakil önünde bahçesi çardağı falan var orda oturuyoduk .. çocuk durmayınca ben bahçeye doğru aldım götürdüm kalabalıktan rahatsız olduysa havası değişsin falan diye.. çocuk gittikçe çoğaltıyo ağlamayı etrafımda 8-10 yaşlarında 2-3 çocuk var yenge yenge diye dolanıyolar.. onlarda çocuk sevecekler susmasını bekliyolar.. zaten şu çocukların bebek sevme sevdasınada sinir oluyorum.. el kadar bebeği kucaklarına istiyolar.. vermeyince ağlıyolar falan.. analarıda hiç ses etmiyor o bebek daha kucaga alınmaz demiyor ya boğuveresim geliyo.. neyse işte çocuk çığlık çığlığa ağlıyo ve en son çıldırdım bişey yapamayınca uzaktan eşime bağırdım.. ya yardım etsene durduramıyorum çocuğu dedim .. döndü bana ne dese beğenirsiniz.. Bİ SORUN MU VAR CANIM... yaa adam sohbete dalmış çocuk çatlasa farkında değil.. bi sorunmu var dedi yaa .. erkekler çok acımasız bence.. mesela benim eşim asla çocuğun altını değiştirmiyor.. kaka olmasa bile değiştirmiyor.. mamasını yediriyo kucagında bakıyo uyutuyo gece kendiliğinden uyanmaz ama uyandırırsam eğer kalkıp avutuyo falan ama kusarsa ve altı değişecekse hemen bana veriyo.. boşuna demiyolarmış ağlarsa anan ağlar gerisi yalan ağlar diye.. tüm sıkıntıyı anneler çekiyo işte.. gün geçtikçe annem dahada kıymetleniyo gözümde..
burda güzel güzel bebişleriyle gezenleri okuyunca çok özeniyorum.oğlum 43 günlük ve dr,sağlık ocağı haricinde sadece 2 kez dışarı çıkabildik.her 2sinde de 1 saat bile dışarıda durmadık.ne zaman dışarı çıktıysak oğluşun düzeni bozuluyo iyice huysuzlaşıyo ve o gece uyumamakta direniyo.aynı şey eve birileri geldiğinde de oluyo.artık nazar değdiğini düşünüyoruz.bugün bi cafeye gittik orda çalışan çocuk kaç aylık dedi.3 aylık dedim valla:))baya tombul bişeymiş fln dedi o da:))hastaneye gittiğimizde tarttırmak isteidm geçen hafta.doğumhaneye gittim bebek hemşiresinden rica ettim.tarttı kaç aylık dedi 35 günlük dedim.anlamamış gibi baktı suratıma nası yani,emin misiniz fln dedi.annem de yanımdaydı evet kaç aylık olduğunu sandınız dedik.kadın benim 6 aylık kızım bunun kadar var yok dedi:)anneme kızıyodum öncesinde ayını sorana hep fazla söylüyodu o günden beri bende her sorana sallıyorum 2-3 aylık diye.daha komiği ameliyathanede olmuştu.drumla biz biliyoduk iri bi bebeğimiz olacağını ama yinede yanılma payı var diye emin olamıyoduk.hatta drum son kontrolde sen bunu doğur çantasını ver okula gitsin direk fln diye takılmıştı bana.neyse sezaryenle aldılar bebğimi ve ben ameliyat masasındayım dikişlerim atılıyo merakla başucumda duran hemşireye sordum bebeği bna göstermiycek misiniz?gerçekten çok mu iri?fln diye sıralıyorum soruları:)kadın güldü 3 aylık doğdu bebeğin dedi:)))nazara inanırım ama napcam bilemiyorum.nazar duası,nazarlık vs...bunlar tamam ama yine de değiyo siz ne önerirsiniz?HTML:
Kizlar oglum cok huysuzlandi tekrar hastaneye getirdim bu defa özel cocuk hastanesine meger kuzum ortakulak iltihabi olmus ve ilerlemis bayagi aksam huysuzluklari bu yüzdenmis hep hic belirti falan vermedi sirf bugün basladi akintisi oysaki ne zamandir kulak agrisi cekiyormus oglum2,5 saat aglamaktan bayilacakti o agladikca ben agladim igne yaptilar, kan aldilar, birsürü kontrol bir ara sesi kisildi aglarken kipkirmizi oldu gözümün icine bakarak ilkdefa gözlerinden yas geldi, orda bende fenalastim biraz alip oturttular beni ama nasil oturayim yavrum orda aglarken simdi tam 5 gün hastanede yaticaz oglumla sürekli kontrol ve muayene olucak.. Biraz önce emzirdim icini ceke ceke uyudu kolunda serum, ayaginda birsürü kablo ile.. Aksam huysuzlugu gaz sancisi falan diye gecistirmeyin ellerimi dezenfekte yapmadan bile dokunmazdim ogluma buna ragmen iltihap kapmis..
canlar kızımın kakası bugün çok cıvıktı ve yapana kadar çok sancı çekti yavrum çok ağladı
normalde de cıvık ama bu sefer resmen su gibi aktı normalden farklıydı yani
bir de yapışkan gibiydi sümüksü sanki
daha önce bu durum başına gelen var mı bana fikir verebilir misiniz?
yarın doktora götürücez geçmezse
evde sadece kolsuz çıtçıtlısıyla duruyor
bazen altına bir de şort giydiriyorum
babası bahçeye de o şekilde çıkarıyor
acaba hasta mı ettik yavrumu öyle gezdire gezdire
o öyle içli içli ağladıkça ben de ağladım kıyamam kuzuma
ara ara sustukça da şikayet ediyor sanki konuşuyor gibi bakıyor gözlerimin içine sesler çıkarıyor
iyiyce içim gidiyor o zaman
Canim git bir doktora göster 1-2 gün sakinlesti diye neyse düzeldi deyip gecistirme.. Hic bir belirtisi yoktu sadece aksam huzursuzlugu ve hep kucak istemesi buda dik durdugun da agrinin hafiflesindenmis megerse, kulagindan süpheleniyorsan kulagini iyice kokla en cok kokuyla ve sari kir gibi olusuyla belli ediyor kendini cok kötü agir bir kokusu var.. Benim esim allah razi olsun cok ilgilenir ogluyla dün eve giderken güya beni teselli edicek agladi gitti kendiside.. Benim de esim de tek sevmedigim ve buyüzden arasira tartistigim bir huyu var ne zaman bir misafir gelse veya cocukla disari ciksak inanilmaz dikkatsiz davraniyor cok zaman resmen panik yapiyor cocuga zarar vericek istemeden diye ödüm kopuyor
Sende sürekli oku üfle bebegine daha 2 gün önce cok uslu kendi kendine uyuyor falan demistin burda birden huysuzlasmasi insallah basit bir gaz sancisindan ibarettir
tahin pekmez hayatım kavanoz kavanoz yedim vallaPDNK CANIM seni su pehlivan yapan yiyecek neydi
Sıkıldım otlardan valla
Bu Fatos emzik sadece bakkallarda mı var
çok geçmiş olsun arkadaşım.inşallah en kısa zamanda iyileşir.burda neler hissettiğini hepimiz çok iyi anlıyoruz.ben kızım ağladığında sana gelecek olan sıkıntı bana gelssin diye dua ediyorum.bizde günlerce hastane hastane dolaştık.çok iyi anlıyorum seni o yüzden.ama geçecek inşallah.böyle böyle büyüyecekler.Kizlar oglum cok huysuzlandi tekrar hastaneye getirdim bu defa özel cocuk hastanesine meger kuzum ortakulak iltihabi olmus ve ilerlemis bayagi aksam huysuzluklari bu yüzdenmis hep hic belirti falan vermedi sirf bugün basladi akintisi oysaki ne zamandir kulak agrisi cekiyormus oglum2,5 saat aglamaktan bayilacakti o agladikca ben agladim igne yaptilar, kan aldilar, birsürü kontrol bir ara sesi kisildi aglarken kipkirmizi oldu gözümün icine bakarak ilkdefa gözlerinden yas geldi, orda bende fenalastim biraz alip oturttular beni ama nasil oturayim yavrum orda aglarken simdi tam 5 gün hastanede yaticaz oglumla sürekli kontrol ve muayene olucak.. Biraz önce emzirdim icini ceke ceke uyudu kolunda serum, ayaginda birsürü kablo ile.. Aksam huysuzlugu gaz sancisi falan diye gecistirmeyin ellerimi dezenfekte yapmadan bile dokunmazdim ogluma buna ragmen iltihap kapmis..
bu insanlar ne kadar patavatsız ya.hamileykende lohusaykende böyle şeyler söylenir mi insana.ne olmuşsa ne olmuş al sen bak sabahlara kadar şu çocuğa bakalım sen neye benzeyeceksin diyeceksin.hakkaten yaa bi ben değilimdir heralde diyodum.. aynı durumdayım senle..kuaförü unuttum .. aşırı kilo aldım.. bayramda giymek için annem bi bluz aldı getirdi onu giydim.. altınada hamile pantolunu ( çünkü hala hamile gibiyim..gözlerimin altı mor mor.. ben ki makyajsız asla durmazdım.. sabah ilk işim makyaj yapmak olurdu.. hatta doğuma giderken bile makyajımı yaptım.. saçlarımı fönlettim ki kapalıyım bile ama yaptırdım yani. ama en son o oldu makyaj.. bi sürme bile çekesim yok..benimki mama yiyo ya anneme bıraktım bi kere ağdaya gittim..saçlarımıda kısacık kestirdim geldim.. pişman oldum sonra saçlarıma ama gitti bi kere.. kocamın yanında çok huzursuzum.. senin her halin güzel falan diyo ama ben aynaya bakmaya tahammül edemiyorum o bana nası bakıyo bilmiyorum.. bayram vesilesiyle uzun zamandır görmediğim akrabalarımın hepsi de ağız birliği etmiş gibi AAAAAAAAA SANA NOOLMUŞ BÖYLEEEEEEE dedikleri için dahada kendime gelemem heralde.. sindrellanın perisini istiyorum banada gelsin Lüütfeeenn
evet çok stresliyim merveee ve ben böyle bir insan değildim.kızım bu kadar kısa sürede beni bu hale getirmeyi başardı.canı sağolsunda yeter diyorum ama söylenmektende alamıyorum kendimi.bu gece 2-3 saat anca uyudu.o da mızmızlana mızmızlana bir uyku.derin bile değil.sabah 6 dan buyana ayaktayız.yeminle 15 dk uyku uyumadı daha.böyle devam ederse bende bir götürücem doktora.acaba sütümmü yetmiyor dedim.sağıp verdim 100 cc emdi.öncesindede emmişti.altını değiştirdim.pişik falan yok.gazını çıkardım.daha ne yapabilirim.ya benim kızımda uyumama hastalığı var.ya da hasta.ateşinide ölçtüm bu arada normal.öyle katıla katılada ağlamıyor mızmızlanıyor sürekli.gün sayıyorum resmen geçsin şu aylar diye.Uconn canım seni stresli gördüm tatlım baya
Sen pek stresli biri degildin sanırım
2 aylık dekan olsun biraz rahatlarsınız
Kendini fazla kasma dışarıda kaka yaptıysa yaptı ne olacak bebek bu
Bi güzel temizlemissin iste :) hayatımız böyle olacak iste eskiye dönmeyi U ut
Bizimki de öyle ne zaman dışarı çıksak beline kadar yapar
Bence kızına geçirdiğin zamanların tadını çıkar
Eğlen Gül zıplat hoplat beraber uyuyun
Bence Hayat onlarla güzel
hakkaten yaa bi ben değilimdir heralde diyodum.. aynı durumdayım senle..kuaförü unuttum .. aşırı kilo aldım.. bayramda giymek için annem bi bluz aldı getirdi onu giydim.. altınada hamile pantolunu ( çünkü hala hamile gibiyim..gözlerimin altı mor mor.. ben ki makyajsız asla durmazdım.. sabah ilk işim makyaj yapmak olurdu.. hatta doğuma giderken bile makyajımı yaptım.. saçlarımı fönlettim ki kapalıyım bile ama yaptırdım yani. ama en son o oldu makyaj.. bi sürme bile çekesim yok..benimki mama yiyo ya anneme bıraktım bi kere ağdaya gittim..saçlarımıda kısacık kestirdim geldim.. pişman oldum sonra saçlarıma ama gitti bi kere.. kocamın yanında çok huzursuzum.. senin her halin güzel falan diyo ama ben aynaya bakmaya tahammül edemiyorum o bana nası bakıyo bilmiyorum.. bayram vesilesiyle uzun zamandır görmediğim akrabalarımın hepsi de ağız birliği etmiş gibi AAAAAAAAA SANA NOOLMUŞ BÖYLEEEEEEE dedikleri için dahada kendime gelemem heralde.. sindrellanın perisini istiyorum banada gelsin Lüütfeeenn
canım benim kızım haftada 1 yapıyoken kakasını aynı senin kız gibi şimdi.dr götürdük.ishal değilmiş.ağzına bakın kuru olursa sıvı kaybı olur serum takarız dedi.kaka tahlili yapıldı.mikrop çıktı.sebebi ağız yoluyla geçen bi mikropmuş.en çokta su.emziği bile çeşmede suya tutup verseniz olur dedi.ilaç kullanıyoruz şimdi
canlar kızımın kakası bugün çok cıvıktı ve yapana kadar çok sancı çekti yavrum çok ağladı
normalde de cıvık ama bu sefer resmen su gibi aktı normalden farklıydı yani
bir de yapışkan gibiydi sümüksü sanki
daha önce bu durum başına gelen var mı bana fikir verebilir misiniz?
yarın doktora götürücez geçmezse
evde sadece kolsuz çıtçıtlısıyla duruyor
bazen altına bir de şort giydiriyorum
babası bahçeye de o şekilde çıkarıyor
acaba hasta mı ettik yavrumu öyle gezdire gezdire
o öyle içli içli ağladıkça ben de ağladım kıyamam kuzuma
ara ara sustukça da şikayet ediyor sanki konuşuyor gibi bakıyor gözlerimin içine sesler çıkarıyor
iyiyce içim gidiyor o zaman
Cnm esime diyorum ki fatos marka emzik varmis bakkallarda satılıyormus git alsana
Ne dese begenirsin kizim piyasada bakkal mi kaldi goster bitane gidip alayim :) hakikaten bakiyorum hic bakkal yok cevrede hep buyuk supermarket
Siz nerden buldunuz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?