2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

çok geçmiş olsun canım inşallah geçer bir an önce
ben de doktora gidince kaka tahlili isteyeyim ya
merak ettim inşallah kötü bir şey yoktur
bir de kızım doğdu doğalı hırlıyor
emerken uyurken filan hep hırıltılı nefes alıyor
her zaman değil ama genelde böyle
hangi doktora sorsam normal diyor gırtlağı tam gelişmemiş filan
e 2 ay oldu ne zaman gelişecek bu gırtlak
her şey de normal bu doktorlara göre

Güzel anneler bu da benim paşa oğlum :)) Çok şükür Allah'ıma kusur bulmak gibi olmazsın ama kulak memesi kıvrılıyor benim oğluşumun bu durumda olan var mı??düzelir mi ki?*

cnm allah bağışlasın çok tatlı bıcırık 41 kere maasallh

kulak memesi benim oglumda var , ben çözüm bulamadım eskiden daha çok kıvrılıyodu simdi daha az oluyoo sanırım zamanla düzelir inş

:) O sans beni bulsa daha ne isterim ama cok az bebek oyle uslu oluyor vazgecicem bu gidisle tamam kabul ediyorum benimde cesaretim yok ama iste basa gelen cekilir diyip delilik edip yaparsam yaparim.Birde o zaman durumum el verirse yatili bakici tutarim karsi komsumuzun bakicisi var kadin calisiyor cok rahat, 1 yil oducem ama zamandan kazanirim.Neyse ben suna bakiyimda bi buyuk konusmiyim vazgecedebilirim :)

Canim bebegin kakasinin yesil olmasi usutmesi yada mikrop kapmasindan olabilirmis ayni zamanda annenin sutu yariyorsada yapiyor derler o kismini bilmiyorum ama doktorum oyle demisti.Sumukumsu olmasi genelde alerji sebepli oluyor ve tahin buna sebep olan gidalardan birisi yine yumurta beyazi,inek sutu,peyniri vb., baharatlar ama tabi buna doktorun karar verir bir test yapiliyor sanirim.Yine ishal olmasida senin yediklerinden yada mikrop kapmasindan olabilir mesela su veriyorsundur o yapmis olabilir.Bebek kusmuyorsa onemli degildir ama yinede doktorunuza danis derim

ishal yaptığı gün çok kustu canım ya hiç o kadar kusmazdı aslında
her emdikten sonra çıkardı yavrum
bugün daha normaldi kakası ama bilemedim bir götürse miydim neydim doktora ya
14 ünde zaten aşı için gidicez sağlık ocağına
o zaman gösteririm olmadı

Canim ishal ve kusma ayni anda olursa mutlaka doktora gotur, ates tehlike belirtisi olmayabilir ishal her zaman her bebekte olabilir ama her ikiside olursa bence doktora gostermek daha saglikli olur.Ama kusmadan kastimda fazla yedi, egildi kustu gibi degil bildigin kusuyorsa

yok yok vazgeçme.eğer sen başarırsan arkandan bende geliyorum:)

Benim kizimda kacgundur cok huysuz bugun disari cikalim dedik cikmaz olaydim ortamdada hafif klima acikti yada arabada esti ondan mi bilmiyorum ortaligi inletti etini sikiyormussun gibi agliyor gozlerinden pildir pildir yaslar suzuluyor bende hemen fitili koydum eve geldik simdi mizildana mizildana uyuyorvyine salliyoruz ama inliyor, uyumadan once bir baktim sag kulagi akmis bayabi kulak pamugu ile temizledik onemsememistim ama seni okuyunca korktum o akinti normal degil mi?Doktora goturmeli miyim?

Waz geçme canım. çok yerinde bir karar. Bende ikisini aradan çıkarmayı düşünüyordum ama tezim bitmeden yapamam

hem kilolar gitmiyor diyorum hem de utanmadan pizza siparişi veriyorum

Çok geçmiş olsun. profildeki senin çocuğun mu maşallahhhh Allah bağışlasın. Eğer seninse hiç şikayet etme Allah sana böyle tatlı bir bebiş vermiş azıcık bedelini öde canım

Esra
Çok geçmiş olsun. Tez zamanda şifa bulursunuz inşlh

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun. profildeki senin çocuğun mu maşallahhhh Allah bağışlasın. Eğer seninse hiç şikayet etme Allah sana böyle tatlı bir bebiş vermiş azıcık bedelini öde canım

evet canım benim meleğim o
ondan değil ama bana yadigar bıraktığı kilolardan dikişlerden filan azıcık da olsa şikayet ediyorum bazen napayım

evet canım benim meleğim o
ondan değil ama bana yadigar bıraktığı kilolardan dikişlerden filan azıcık da olsa şikayet ediyorum bazen napayım

Benim bebişimde çoook tatlı ama bunu ısırasım geldi. Alman çocuklarına benziyor. Allah nazarlardan korusun. 41 kere maşallahhh Zaten bu forumdaki bütün bebişler çok tatlı yaaaaaa. Bebişlerimize kötü gözle bakanın gözleri çıksın inşlh

teşekkür ederiz teyzesi
kızımın gözleri hala masmavi inşallah da değişmez

sen de koy bebişinin resmini canım biz de görelim balları petekleri

aynen valla dediğin gibi buradaki bütün bebişleri özellikle seçmişler sanki hepsi pek güzel pek tatlı
kötü bakanların gözleri g.tlerine

arkadaslar kizim iki gundur atesli yatiyor.sizlere kakaso soyle diye sorup durutordum.bayramin ikinci gunu kizim ateslendi hafif ih ih diye ses cikariyordu.diyorum bunun biseyi var gazi vardir diyorlar.yok diyorum biseyi var sonra da atesi cikti hastaneye kostuk enfeksiyo. kapmis evde hasta biri varmk dedi doktor.yok dedim kizimi gezmeye alissi. diye carsiya alisveris merkezine goturxum havadan kapti yada bilemiyoeum.size soylsyecegim sizin cocugunuzu sizden baska kimse iyi bilemez.cocugunjzda en ufak fark hissettiginizde goturun.benim boncuk gozlum uc gundur bana gulen gozle bakmiyor.gulmiyor.iki gundur hic uyumadum ya atesi cikar havale olursa diye.o agladikca agliyoeum cani yaniyor yavrumun.ev isiymis yemekmis bunlarin hic onemi yokmus.yavrunuzun sagliginin kymetini bilin.gaz sorunlari bunun yaninda cok basit kaldi.aglamasi mizmizlanmasi cok basitmis.hasta olmadan bir gun once ilk kez sesli gulmustu onun mutlulugunu yasarken simdi baygin yatiyor.anladimki onlari gezmeye goturmek icin cok erken bagisikliklari tam olusmamis hwr mikrop kapmaya musaitler.yavrularinizin sagligi hic bozilmasin.boncuk gozlume dua edin teyzeleri

Çok üzüldüm geçmiş olsun canım, dua edıcem yavrun için. Banada yol gösterdi yazdıkların, oğlum dün tüm gün boyunca mızmızlandı toplamda bir saat bile uyumadı. Ne otururken ne yatarken ne ayakta hiçbir türlü huzurlu değildi. Eşim çocuk bu normal günü gününü tutmaz dedi ama içim hiç rahat değil. Yarına randevu aldım götürücem doktora.

canm çook geçmiş olsun inşşlh biran önce atlatırsınız
Rabbim cümlemizin bebeklerini korusun:26:

canım çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin.hastalık durumunu bilirim.ve sana katılıyorum.bebeklerimizi dışarı çıkarmak için çok erken.hemen mikrop kapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…