- 19 Ekim 2009
- 2.409
- 64
- 363
teşekkür ederiz teyzesi
kızımın gözleri hala masmavi inşallah da değişmez
sen de koy bebişinin resmini canım biz de görelim balları petekleri
aynen valla dediğin gibi buradaki bütün bebişleri özellikle seçmişler sanki hepsi pek güzel pek tatlı
kötü bakanların gözleri g.tlerine
Kızlar ne olur yardım edin 2 ay oldu göğüs uçlarım hala çok acıyor her seferinde lansinoh sürüyorum buna rağmen çok acıyor. Ne zaman nasıl geçecek ya. Garmastan kullandım madicasol kullandım yok işte yokemzirmek istemiyorum .
Kızlar ne olur yardım edin 2 ay oldu göğüs uçlarım hala çok acıyor her seferinde lansinoh sürüyorum buna rağmen çok acıyor. Ne zaman nasıl geçecek ya. Garmastan kullandım madicasol kullandım yok işte yokemzirmek istemiyorum .
Cnm esime diyorum ki fatos marka emzik varmis bakkallarda satılıyormus git alsana
Ne dese begenirsin kizim piyasada bakkal mi kaldi goster bitane gidip alayim :) hakikaten bakiyorum hic bakkal yok cevrede hep buyuk supermarket
Siz nerden buldunuz yaa
Eki Görüntüle 776073
Güzel anneler bu da benim paşa oğlum :)) Çok şükür Allah'ıma kusur bulmak gibi olmazsın ama kulak memesi kıvrılıyor benim oğluşumun bu durumda olan var mı??düzelir mi ki?*
Cok tesekkür ederim canlar hepinizden alah razi olsun biraz benim biraz sizin yerinize derken öpe öpe bitirdim oglumu :) bugün biraz daha iyi cok sükür hastane yataginin tavanin da parlayan resimler var yattigi yerde bakip bakip gülücükler atiyor kuzum bikac gün aradan sonra tekrar parlayan gözlerini gülen yüzünü gördüm cok sükür ama suan ben evde tamamen karanlikta uyumaya alistirdigum icin hastanenin ici cok aydinlik birde tavan da parlayan cisimler dolu olunca geceleri uykusuzluktan bayilacak neredeyse buna ragmen 1 saate yakin odayi inceliyor ehh o uyumayinca ben de uyuyamiyorum insallah gece uyanik kalmayi su birkac gün icin de aliskanlik haline getirmez, yok alisirsa da biraz daha az uyurum artik yeter ki keyfi yerin de olsun da.
Günde 3-4 defa antibiotik serum veriyorlar, geceleri devamli iltihapli kulagi akiyor ve inanilmaz agir bir kokusu var bütün odayi kapliyor minicik bebegin okadarcik kulagindan bukadar iltihap ve koku gelmesi saka gibi, ne kadar iltihap doluysa doktor 2 gündür kulaginin icini göremiyor dogru düzgün.. Bu ara da yatagina birakinca aglayan aksam huzursuzlugu olan cocuktan eser kalmadi yattigi yerde kendi kendine oynuyor, meger hep agrisi oldugundanmis..
YSMC: daha önce de yazmistim eger süpheleniyorsan aklina hasta oldugu falan geliyorsa götür kesinlikle, hicbirseyi yoksa bile doktor saglikli der gönderir gec fark edip götürmektense daha iyi .. En azindan icin rahatlar.. Yazik yavrunun birseyi varsa agzi yok dili yok bosuna cekmesin annesi
Birde ben gecen hafta esime bikac kez bu cocugun bir derdi var demeye baslamistim oda yok uyuyamadigindan o sana öyle geliyor deyip durmustu hastaneye getirmeden 2 gün önce acaba kulagimi agriyor birsey var ama ne diye yine kac defa aklima getirdim.. Anne birsekil de hissediyor inan buna ben sebebini anlayamadigim bir sekil de hep huzursuzdum, bundan sonra icime süphe düsünce hemen alip götürürüm doktora, ne ates ne baska birsey hicbir belirti yoktu sadece hep huzursuz ve gecen hafta kulagini temizlerken cok hafif sari vardi hepsi bu
MİNNOS: canim sana da cok gecmis olsun üzüldüm inan cok iyi anliyorum seni umarim en kisa süre de atlatir yavrucak
arkadaslar kizim iki gundur atesli yatiyor.sizlere kakaso soyle diye sorup durutordum.bayramin ikinci gunu kizim ateslendi hafif ih ih diye ses cikariyordu.diyorum bunun biseyi var gazi vardir diyorlar.yok diyorum biseyi var sonra da atesi cikti hastaneye kostuk enfeksiyo. kapmis evde hasta biri varmk dedi doktor.yok dedim kizimi gezmeye alissi. diye carsiya alisveris merkezine goturxum havadan kapti yada bilemiyoeum.size soylsyecegim sizin cocugunuzu sizden baska kimse iyi bilemez.cocugunjzda en ufak fark hissettiginizde goturun.benim boncuk gozlum uc gundur bana gulen gozle bakmiyor.gulmiyor.iki gundur hic uyumadum ya atesi cikar havale olursa diye.o agladikca agliyoeum cani yaniyor yavrumun.ev isiymis yemekmis bunlarin hic onemi yokmus.yavrunuzun sagliginin kymetini bilin.gaz sorunlari bunun yaninda cok basit kaldi.aglamasi mizmizlanmasi cok basitmis.hasta olmadan bir gun once ilk kez sesli gulmustu onun mutlulugunu yasarken simdi baygin yatiyor.anladimki onlari gezmeye goturmek icin cok erken bagisikliklari tam olusmamis hwr mikrop kapmaya musaitler.yavrularinizin sagligi hic bozilmasin.boncuk gozlume dua edin teyzeleri
eşim dün bulunduğumuz semtin nerdeyse bütün bakkallarını gezerek fatoş marka kiraz uçlu emzikten bulmuş.kızım 10 dk kadar emdi.şoka girdim.bu sefer oldu galiba diye.sonra diliyle itmeye başladı yine.bu çocuk dahada başka emzik falan tutmaz.pes ettim.
eşim dün bulunduğumuz semtin nerdeyse bütün bakkallarını gezerek fatoş marka kiraz uçlu emzikten bulmuş.kızım 10 dk kadar emdi.şoka girdim.bu sefer oldu galiba diye.sonra diliyle itmeye başladı yine.bu çocuk dahada başka emzik falan tutmaz.pes ettim.
gün içinde çocuklarınız kaka yapınca nasıl yıkıyorsunuz. ben hiç yıkamadım öyle. hep ıslak mendille alıyorum. ama arada yıkamak istiyorum. nasıl yıkayacağımı bilemiyorum.
gün içinde çocuklarınız kaka yapınca nasıl yıkıyorsunuz. ben hiç yıkamadım öyle. hep ıslak mendille alıyorum. ama arada yıkamak istiyorum. nasıl yıkayacağımı bilemiyorum.
ev tipi ana kucakları hakkında bilgim yok ama araba için olanlardan var bende.gerçekten oturur vaziyette sadece arabada kullanıyorum.ben içine ana kucağı bel desteği aldım öyle kullanıyorum.eskisine nazaran daha rahat oldu hatta sünnet ettirdiğimizde evde ana kucağında yattı bikaç gün.araba için ideal oldu yine de uzun süre kullnımda boynu rahatsız olabilir bebeğin.
Eki Görüntüle 769114
Sağolun kızlar cvp verdiğiniz için otoya da takılan model pusetten siparis verdik bugün yarın gelir inşallah isime yarar yani kullanışlı olur.Kızımı bir süredir pusetinde uyutuyorum
Orada daha rahat ediyor hem çok sıçramıyor da. İki ayrı doktora sordum bir sakıncası var mı diye ikisi de yok dedi. Hatta bir tanesi iyi bile olur reflü ve boğulma ihtimali azalır dedi. Zaten pusetler bebeklerin anatomisine uygun olarak yapılırmış içine ekstra bir şeyler koymak gereksizmiş
çok geçmiş olsun cnm minicik yavrucak nasıl dayanacak o iğnelereoğlum idrar yolları enfeksiyonu olmuş meğerki bütün huzursuzluğu bu yüzdenmiş ben hepsini gaza bağlamıştım.idrar kültürü yaptırınca sonuçları bugün çıktı.nasıl oldu allahım yaa o kadar dikkat etmeme rağmen kakasını 5 dk altında beekletmememe rağmen.8 tane iğne verdi doktor.minicik oğlum nasıl dayanır aşılarda bile o kdar üzülüyordum?:2:kızlar aranızda başına gelen var mı?
Bizde dün hastaneye götürdük Ervosumuzu
Gunümüz gelmemişti ama duramadık ortopedi doktorumuza gittik
Film çekildi bira düzelme var gibi 60 derece eğiklik vardı ilk doğduğunda
Şimdi 40'a inmiş cok şükür gelişme olduğu için ameliyat ertelendi
Ya alciya alınacak Yafa protez bacak takılacak
Ancak diğer ayağı gibi olmazmis iyileşse bile 1-2 cm kısa kalırmış
Zaten şimdide kısa diğer bacağına göre...
/QUOTE] cnm çok sevindim ervosun ayağında düzelme olmasına inşallah dahada çok düzelir. Herşey ne kadar güzel oluyo .bacağınin kısa olması üzücü ama dediğin gibi Allah daha beterinden korusun daha zor durumda olan bebisler var Allah yardımcıları olsun.
kızlar benim kilolarda gitmiyo ne yapicazuyumaması bana göre normal canım çünkü benim kız da uyumuyor
bir türlü avutamıyorum memnuniyetsiz kızımı
salıncağınca taş çatlasın 15 dk oyalanır o da yanında durup onunla sürekli konuşursan
kucaktayken de oturmicaksın yüzü karşıya bakar vaziyette gezeceksin
bunalıyorum bazen ama yapacak bir şey yok
akşam eşim gelince hemen ona satıyorum kızımı ben uzanıyorum biraz takatim kalmıyor çünkü
buna rağmen kilolarım gitmiyor ya o da ayrı konu
cnm maşallah oğlusuna çok tatlı. Benim kiziminda Kulak memesi kivriliyo bendw çok takiyorum bunu çünkü ya öyle kalırsa şekli bi garip olur o zaman ne yapmak gerekir ki?Eki Görüntüle 776073
Güzel anneler bu da benim paşa oğlum :)) Çok şükür Allah'ıma kusur bulmak gibi olmazsın ama kulak memesi kıvrılıyor benim oğluşumun bu durumda olan var mı??düzelir mi ki?*
Esra ve minnos cok geçmiş olsun kizlar bebisler biran önce iyilesirler inşallah. ben bebekler hastalaninca çok üzülüyorum minicikler ve o minik ellerinden serum falan takıyolar cok üzülüyorum çabucak iyilessinler inşallah.
Uconn cnm senin bebisinin tahlil sonuçları da tertemiz çıkar inşallah , sıkma canını
Göbeği de duzelir zamanla
Kızlar ben nezamandir giremiyorum aslinda giriyorum da yorum yazamıyorum fırsat bulamıyorum ama hep okuyorum takip ediyorum sizleri, burası benim için önemli bir alışkanlık sorumluluk gibi bişey olduokumazsam icim ragat etmiyo . Buz kızımla iyiyiz Allaha çok şükür arada bir gelen gaz sancılari dışında büyük bir sorumunuz yok. Simdilik benden bukadar kib kızlar öpüyorum
onuda denedim canım.ıhlaya ıhlaya emdi tadı geçtiği anda ağzından attı:)Canım benım de ılk gunler felakettı yarılmıstı kanıyordu oglum emerken cıglık cıglıga bagırıyordum :26: bana bır hemsıre susam yagını tavsıye ettı her emzırmeden sonra susam yagı ve gunde bırkac kere de lansınoh kremı kullandım cok cok ıyı geldı denemedıysen bı dene derım belkı sana da fayda eder
Canım benım oglumda emzık almıyordu ıgrenır gıbı yapıp atıyordu agzından.bende emzıgıne gaz ılacını damlatıp verdım (gaz ılacımız Metsıl ve sekerlı meyve aroması var) ondan sonra hep tuttu bazen zor aldıgı oluyor hala ama yıne gaz ılacını damlatmak yerıne emzıgıne suruyorm onu emeyım derken emzıgıde almıs oluyor :)
kızım da başta biraz emip attı
pes etme vermeye devam et alır belki
benimki aldı çok şükür ara ara emiyor şimdi rahat ettim biraz
hala öyle uzun süre emmiyor ama zaten çok uzun emmesi de gereksiz
arada oynarken aguluyor filan vermiyorum o zaman
sadece ağladığı huysuzlandığı zamanlar veriyorum bazen de uykuya geçiş esnasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?