2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Tüm güzel annişlere iyi akşamlar;
Benim sorum şu ;
benim oğlum burada yazanların aksine çook uyuyor.Yani emiyor uyuyor şeklinde nerdeyse.1.5 Saatte emiyor 15-20 dakka uyanık duruyor ve uyuyor
Ne dersiniz normal mi doktora sormalımıyım sizce

daha önce de defalarca yazmıştım.ben de dediklerini kullanmıştım ama hiç bir işe yaramamıştı.Gögüs kalkanı derdime derman oldu.gögüs içinde hiç bir yere deymeden durduğu için iyileşiyor.Bence kesin denemelisin e bebek de aventin ki 35 tl.

Boşver ne soracaksın sen Allah'ın şanslı kullarındansın

Cok gecmis olsun kizlar Allah acil sifalar versin.

Bebegimin saglik sikintisi su an yok gibi. Burun tikanikligi hala devam ediyor sanirim gribi gecmedi ama gaz sancisi disinda iyi. Tatilde sehir disina ciktik bekledigimden daha iyiydi. Bizim donusumuz zor oldu. Dunden beri iki saatte bir uyandi gece, sabahtan aksama kadar da toplam 2 saat anca uyudu. Mizmiz agladi durdu. Yarin da asisi var

Herkesin gecmis bayrami kutlu olsun

Hadı gozun aydın canım evde her turlu cok cok rahat edersınız ıns mınıgınde bı daha uzmez senı

Bılgıler ıcın de tsk ederım canım.benı en cok banyo esnasnda kulaga su kacma ıhtımalı korkuttu cok dıkkat edıyoruz ama bazen gıdıyor gıbı :26:

Evet canım bendım o talıhlı agrı yonunden bahtım acıktır
Ben artık agrı kesıcı de almıyorum cunkı arttıgı vakıt hıcbısy etkı etmıyor.sert bır yere sırtustu uzanınca bıraz rahatlatıyor gıbı.harıcı kesfettıgım bı yontem olmadı henuz :26: sanırım bıkac daha devam edıcek nette okudum da dogumdan sonra olurmus.kolay gelsın bızee

kızlar vize başvurusu için tekrar izmire geldik mecburen antalyadan başvuru yapamıyoruz
En son oğlum 32 günlükken gelip dönmüştük arabayla şimdi yine geldik ve o zman nispeten kolay olmuştu. Dün çok yorucuydu eşim de yok londrada ve oğlum hiç durmadı yatmak istemedi arabada sürekli kucakta ya da emme pozisyonundaydı. Sağlığıyla ilgili problem olmasın gerisine razıyım ama ordan oraya gidip duruyoruz..
Bugün işlemleri halletmeye çalışıp yarın ve ya çarşamba günü başvuruyu vercem dua edin inşallah..
Bu arada vize red sebebi eşim için de aynı anda başvurmamam yani sanki ben çpcuğu babasındasn kaçırıyorum gibi olmuş hem anne hem baba çocukla beraber olmalı diyor ama anlamadıkları şey şu ki eşim zaten şuan ingilterede ve biz şu durumda ayrılmış oluyoruz
Dua edin lütfen gerçekten bir başıma hem oğluma yetmeye çalışmak(sadece bakım anlamında değil onu babası yerine de sevmeye çalışıyorum eksiklik hşssetmesin daha çok küçük diye) hem de bu işlerle uğraşmak çok yorucu dua edin lütfen

Son düzenleme:
günaydın taze anneler..

yemek yarışması oylaması başladı.
2012 temmuz topiğinden katılan Pembe Hipopotam arkadaşımız ve
sofrası ''BORCAMDA KEBAP VE TÜRKMEN DOLMASI'' için desteklerinizi bekliyoruz.
oylama şu linkten.. şimdiden teşekkür ederiz..

http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...yarismasi.html (Ramazan Masası Özel Yarışması)

Günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün herkes iyidir inşallah. Ben şimdi bebisimi uyuttum buraya yazdıktan sonra bende uyumaya çalışıcam. Ucon cum elimden geldiğince yazmayada caliscam söz bu arada herkesdeki dert bendede başladı kızım uykuya dalmakta çok zorlanıyo tam uyutuyorum sallamayı bırakınca gözlerini açıyo yada 10 dakika uyuyo sonra gözlerini açıyo ve ağlıyo çünkü uykusu bölünüyo ve huysuz oluo birdaha uyutmak çok daha zor oluyo 2 gündür bu şekildeyiz çok zormuş gerçekten bebeği sürekli böyle olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun inşallah benimki de düzelir böyle devam etmez.

Kizlar eski kilosuns dönebilen varmı ve çatlaklarina çözüm bulabilen varmı her gören kilomla ilgili yorum yapıyo cok cnm sıkılıyo zayiflamam gerekiyo ama nasıl bu iştahıma dur diycem bilemiyorum. Rejim yaparken sütüm azalsinda istemiyorum zaten bol değil ucu ucuna yetiyo kızıma . Siz ne yapiyosunuz bu konuda?

Cnm çok üzüldüm inşallah herşey yolunda gider ve busefer vizeyi alırsınız gerçekten içten dua ediyorum cnm sana. bebisle çok zor işler bunlar sacmaliyolar işte!
iyi haberlerini duyariz inşallahbtez zamanda.

Ben rejim yaptım 2 gün sütüm yok nedenecek kadar azaldı mama vermek zorunda kaldım. Artık rejim diyince ödüm kopuyor :18: Şuan toparladık sayılır ama kilolar kalsın en azından ek gıdaya başlayana kadar rejim falan yapmayacam Günde 15 mekik çekiyorum o kadar

Benim bebişte uyumayanlardan şuan bile ayağımda sallıyorum ve o ağlıyor tüm gece böyle geçti. İyice arabeske bağladım

Çekmediğim dertler çile kalmadı
Feryatsız gündüzüm gecem olmadı
Çekmediğim dertler çile kalmadı
Feryatsız gündüzüm gecem olmadı

Ağlamadık sokak köşe kalmadı
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız
Ağlamadık sokak köşe kalmadı
Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız

O eski halimden eser yok şimdi
Izdırap içinde yorgunum şimdi
O eski halimden eser yok şimdi
Izdırap içinde yorgunum şimdi

Son düzenleme:
bende spora baslamak istiyorum artık cok ozledım ama sezeryan olugum ıcın nasıl bı tempoyla baslamalıyım onu kestıremıyorum

coook acıktım kahvaltı yapmak ıstıyorum ama oglum ayagımda durdugum an uyanıyo
dunya kadar işim de var oyyy oyyy
ne cook sızladım yahuuuu

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar lütfen yardım!! Oğlumun saçlarında konak başladı doğduğundan bu yana yoktu.. Ne yapabilirim bilen var mı ?

benim kızımda da konak başladı
saç dipleri açık sarı gibi pul pul
bildiğim kadarıyla bebeğin başına zeytinyağı sürüp bekletip konak tarağıyla taramak gerekiyormuş

canım nasılsınız oğluşla daha iyi mi küçük adam
azaldı mı kulak akıntısı

Dün kulak iltihabi neden olmustur diye yazmistim hafta sonu olan nöbetci doktor söylemisti.. Bugün sirf kulakla ilgilenen prof. geldi ve oglumun bu kulaginin bukadar olmasina sebebin basit bir nezle oldugunu söyledi hep yatar pozisyonda oldugu icin burnundan kulagina vurmus megerse kuzumun.. Dedim iyide burnu falan hic akmadi nasil nezle bu cocuk.. Aksine burnu cok sık kapali olabilir dedi ve hakikaten burnu kapaliydi bicok kez ve burnunu günlük temizliyordum hep kurumus sümük oluyordu.. Birakin anlayi akla bile getirmemistim nezleyi bebek bu hem kusar hem burnu akar diye düsünüyordum
nekadar kücükse okadar zor oluyor yazik yavrularin derdini anlamak 3 gündür gece gündüz iltihap bosaldi o kulagindan heral de bir cay bardagini doldururdu neyseli meredeyse bitmis yarin evinize gidebilirsiniz dedi.. Simdi oglum hapsirsa korkarim ben allah bilir

HAYAT: insallah en kisa sürede vize isleriniz hallolur el kadar bebekler ordan oraya cok zor birde üstüne bukadar streslisin dua edicem sizin icin

evet bugun zor bir güne uyandım, kuzumu bırakıp işe başladım
1 saat içinde 3 defa arayınca k.v den paparayı yedim neyseki durumlar iyiymiş uyumus aşkım,
bende şimdi daha iyi gibiyim

canım nasılsınız oğluşla daha iyi mi küçük adam
azaldı mı kulak akıntısı

Tatlim bende simdi yazdim yukar da seni görmemistim okadar yaziyo tam bir saatte yazabildim neredeyse her 15 dk da odaya kontrole bir hemsire geliyor yarin evimize gidicek allahin izniyle.. Elif nasil oldu gectimi ishali sizin de?

Ve oglum gece uykusunu unuttu-unutturdu sonun da, sikayet eder gibi söylemiyorum tabi bunu :) dün gece 2,5 da bugün 4 de uyudu bende malum ilk gün korkudan basinda bekledim ikigündür de oglum devamli gecenin vakti etrafini incelemek-emmek istiyor.. Emzige fln kanmiyor artik zeynonun dedigi gibj mememi geceleri emzik olarak kullanmaya basliyor bakalim
Birde havalar 36 derece e malum herkesin penceresi acik benim kaldigim bina da sirf 6 ay alti bebekler var, oglum tam uyudu dedigim anda bir bagirarak agliyor arkasindan 10 dk gecmiyor bütün diger odalarin isiklari acilip bebeklerin aglama sesi geliyor. Ehh gece ortlalik cok sessiz odalar da yakin birbirine hem uykusuzluktan sinirli oglumu susturmaya calisiyorum hemde aptal aptal gülüyorum diger odadakiler kesin bize küfür ediyorlar oglum diye.. Eminim bir an önce evlerine gitsinler diye dua ediyorlardir oglum basi olmak üzere sürü psikolojisi gibi birsey oldu bu :))

evet bugun zor bir güne uyandım, kuzumu bırakıp işe başladım
1 saat içinde 3 defa arayınca k.v den paparayı yedim neyseki durumlar iyiymiş uyumus aşkım,
bende şimdi daha iyi gibiyim

zeynocum allah bizlere sabır versin , gercekten zor bir durum olacak bizim için , emin ellerde olmasına ragmen endişe eder insan , benimde az kaldı bende eylül başında bırakıp işe başlıcam , sağ olsunlar yeter napalım

süt birikitrebildin mi bari , ben henüz yapamadım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…