Kızlar ne olur yardım edin 2 ay oldu göğüs uçlarım hala çok acıyor her seferinde lansinoh sürüyorum buna rağmen çok acıyor. Ne zaman nasıl geçecek ya. Garmastan kullandım madicasol kullandım yok işte yokemzirmek istemiyorum .
Tüm güzel annişlere iyi akşamlar;
Benim sorum şu ;
benim oğlum burada yazanların aksine çook uyuyor.Yani emiyor uyuyor şeklinde nerdeyse.1.5 Saatte emiyor 15-20 dakka uyanık duruyor ve uyuyor
Ne dersiniz normal mi doktora sormalımıyım sizce
Boşver ne soracaksın sen Allah'ın şanslı kullarındansın [/i
ilahi çook güldürdün beni :))))
Şaka bir yana herşeyin fazlası zarar.Onun için demiştim bu bir sorun olabilirmi diye.Çünkü tam 65 günlük oldu oğlum.Bir de çook hafif sarılığı devam ediyor.Galiba anne sütü sarılığı.çünkü hiç mama vermedim.3 kilo doğmuştu şuan 6.5 kilnun için mama da vermedim .Ne bileyim insan herşeye pinpirikleniyor işte
Kizlar oglum cok huysuzlandi tekrar hastaneye getirdim bu defa özel cocuk hastanesine meger kuzum ortakulak iltihabi olmus ve ilerlemis bayagi aksam huysuzluklari bu yüzdenmis hep hic belirti falan vermedi sirf bugün basladi akintisi oysaki ne zamandir kulak agrisi cekiyormus oglum2,5 saat aglamaktan bayilacakti o agladikca ben agladim igne yaptilar, kan aldilar, birsürü kontrol bir ara sesi kisildi aglarken kipkirmizi oldu gözümün icine bakarak ilkdefa gözlerinden yas geldi, orda bende fenalastim biraz alip oturttular beni ama nasil oturayim yavrum orda aglarken simdi tam 5 gün hastanede yaticaz oglumla sürekli kontrol ve muayene olucak.. Biraz önce emzirdim icini ceke ceke uyudu kolunda serum, ayaginda birsürü kablo ile.. Aksam huysuzlugu gaz sancisi falan diye gecistirmeyin ellerimi dezenfekte yapmadan bile dokunmazdim ogluma buna ragmen iltihap kapmis..
arkadaslar kizim iki gundur atesli yatiyor.sizlere kakaso soyle diye sorup durutordum.bayramin ikinci gunu kizim ateslendi hafif ih ih diye ses cikariyordu.diyorum bunun biseyi var gazi vardir diyorlar.yok diyorum biseyi var sonra da atesi cikti hastaneye kostuk enfeksiyo. kapmis evde hasta biri varmk dedi doktor.yok dedim kizimi gezmeye alissi. diye carsiya alisveris merkezine goturxum havadan kapti yada bilemiyoeum.size soylsyecegim sizin cocugunuzu sizden baska kimse iyi bilemez.cocugunjzda en ufak fark hissettiginizde goturun.benim boncuk gozlum uc gundur bana gulen gozle bakmiyor.gulmiyor.iki gundur hic uyumadum ya atesi cikar havale olursa diye.o agladikca agliyoeum cani yaniyor yavrumun.ev isiymis yemekmis bunlarin hic onemi yokmus.yavrunuzun sagliginin kymetini bilin.gaz sorunlari bunun yaninda cok basit kaldi.aglamasi mizmizlanmasi cok basitmis.hasta olmadan bir gun once ilk kez sesli gulmustu onun mutlulugunu yasarken simdi baygin yatiyor.anladimki onlari gezmeye goturmek icin cok erken bagisikliklari tam olusmamis hwr mikrop kapmaya musaitler.yavrularinizin sagligi hic bozilmasin.boncuk gozlume dua edin teyzeleri
İltihap 3 nedenden olmus olabilir tam nedenini anlamak zor bu nedenler: **bebege yatarak biberon icirmek veya emzirmek ( emzirirken bile herzaman kafasi vücuduna göre yukar da durmali)
** kulagina su kacmasi
* sudan veya herhangi birseyden bakteri kapmis olmasi
Bu 3 nedenden birisi sebep olmustur bebekler bu dönemler de bakteri e salgin hastaliklara cok cabuk yakalanabirler hatta bu kulak iltihabini 2 yasina kadar cocuklarin cogu yakalanirmis..
Yarin sabah terapilermiz var ayni zaman da kafasinin hep sagina yattigi icin özel doktor kontrol edip tavsiyeler de bulunucak ondam sonra sali günü eve gidebilirmisiz insallah
denizkkızı güzel dileğin için teşekkür ederim.sadece okuma arada sırada yazmayıda ihmal etme...
onuda denedim canım.ıhlaya ıhlaya emdi tadı geçtiği anda ağzından attı:)
sırtı ağrıyan senmiydin canım.aklımda öyle kalmış sanki.dünden beri ölüyorum.geceden bu yana 3 tane minoset içtim.geçmiyor bir türlü.ne yapabilirim acaba?
dünden beri deniyorum almıyor bir türlü.öğürüyor biraz zorlarsam.bizimki çok fena hassas:)
Cnm çok üzüldüm inşallah herşey yolunda gider ve busefer vizeyi alırsınız gerçekten içten dua ediyorum cnm sana. bebisle çok zor işler bunlar sacmaliyolar işte!kızlar vize başvurusu için tekrar izmire geldik mecburen antalyadan başvuru yapamıyoruz
En son oğlum 32 günlükken gelip dönmüştük arabayla şimdi yine geldik ve o zman nispeten kolay olmuştu. Dün çok yorucuydu eşim de yok londrada ve oğlum hiç durmadı yatmak istemedi arabada sürekli kucakta ya da emme pozisyonundaydı. Sağlığıyla ilgili problem olmasın gerisine razıyım ama ordan oraya gidip duruyoruz..
Bugün işlemleri halletmeye çalışıp yarın ve ya çarşamba günü başvuruyu vercem dua edin inşallah..
Bu arada vize red sebebi eşim için de aynı anda başvurmamam yani sanki ben çpcuğu babasındasn kaçırıyorum gibi olmuş hem anne hem baba çocukla beraber olmalı diyor ama anlamadıkları şey şu ki eşim zaten şuan ingilterede ve biz şu durumda ayrılmış oluyoruz
Dua edin lütfen gerçekten bir başıma hem oğluma yetmeye çalışmak(sadece bakım anlamında değil onu babası yerine de sevmeye çalışıyorum eksiklik hşssetmesin daha çok küçük diye) hem de bu işlerle uğraşmak çok yorucu dua edin lütfen
Günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün herkes iyidir inşallah. Ben şimdi bebisimi uyuttum buraya yazdıktan sonra bende uyumaya çalışıcam. Ucon cum elimden geldiğince yazmayada caliscam sözbu arada herkesdeki dert bendede başladı kızım uykuya dalmakta çok zorlanıyo tam uyutuyorum sallamayı bırakınca gözlerini açıyo yada 10 dakika uyuyo sonra gözlerini açıyo ve ağlıyo çünkü uykusu bölünüyo ve huysuz oluo birdaha uyutmak çok daha zor oluyo 2 gündür bu şekildeyiz çok zormuş gerçekten bebeği sürekli böyle olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun inşallah benimki de düzelir böyle devam etmez.
Kizlar eski kilosuns dönebilen varmı ve çatlaklarina çözüm bulabilen varmıher gören kilomla ilgili yorum yapıyo cok cnm sıkılıyo zayiflamam gerekiyo ama nasıl bu iştahıma dur diycem bilemiyorum. Rejim yaparken sütüm azalsinda istemiyorum zaten bol değil ucu ucuna yetiyo kızıma . Siz ne yapiyosunuz bu konuda?
Cnm çok üzüldüm inşallah herşey yolunda gider ve busefer vizeyi alırsınız gerçekten içten dua ediyorum cnm sana. bebisle çok zor işler bunlar sacmaliyolar işte!
iyi haberlerini duyariz inşallahbtez zamanda.
Kızlar lütfen yardım!! Oğlumun saçlarında konak başladı doğduğundan bu yana yoktu.. Ne yapabilirim bilen var mı ?
Günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün herkes iyidir inşallah. Ben şimdi bebisimi uyuttum buraya yazdıktan sonra bende uyumaya çalışıcam. Ucon cum elimden geldiğince yazmayada caliscam sözbu arada herkesdeki dert bendede başladı kızım uykuya dalmakta çok zorlanıyo tam uyutuyorum sallamayı bırakınca gözlerini açıyo yada 10 dakika uyuyo sonra gözlerini açıyo ve ağlıyo çünkü uykusu bölünüyo ve huysuz oluo birdaha uyutmak çok daha zor oluyo 2 gündür bu şekildeyiz çok zormuş gerçekten bebeği sürekli böyle olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun inşallah benimki de düzelir böyle devam etmez.
Kizlar eski kilosuns dönebilen varmı ve çatlaklarina çözüm bulabilen varmıher gören kilomla ilgili yorum yapıyo cok cnm sıkılıyo zayiflamam gerekiyo ama nasıl bu iştahıma dur diycem bilemiyorum. Rejim yaparken sütüm azalsinda istemiyorum zaten bol değil ucu ucuna yetiyo kızıma . Siz ne yapiyosunuz bu konuda?
cnm günaydın;
uuzn zamandır doğru düzgün giremez oldum , benim oğlumda da gündüz uykusu çok az , yarım saat uyursa ona da iyi diyorum , gece alalhtan daha iyi
kiloya gelince forumda çok kilo alanlardan biri de bendim hatırlarsan, toplam 22 kilo aldım 10 kilo gitti sadece , hergün yarım saat yürüyüş yapıyorum bazen oglum kucağımda bazende uyurkenrejim düşünmüyorum aksine iyi beslenmeye calısıyorum çünkü oğlum sadece beni emiyooo ek besine gecene kadar durum böyle valaa
Kızlar lütfen yardım!! Oğlumun saçlarında konak başladı doğduğundan bu yana yoktu.. Ne yapabilirim bilen var mı ?
edacım bebe yağıyla saçlarını taramanı öneririm işe yaradığını duymuştum cnm
canım nasılsınız oğluşla daha iyi mi küçük adam
azaldı mı kulak akıntısı
evet bugun zor bir güne uyandım, kuzumu bırakıp işe başladım
1 saat içinde 3 defa arayınca k.v den paparayı yedimneyseki durumlar iyiymiş uyumus aşkım,
bende şimdi daha iyi gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?